21.Jan.2010

Godkväll! Jag har inte så mycket mer att säga än att jag är supertrött och tänkte lägga mig i sängen och kolla tv/sova!

Jobbat 11 timmar idag så är lite trötter. Jobb imorgon igen men jag lånar mammas bil så kan åka 30 min senare än om jag tar bussen så det är skönt! :)

Har annons denna veckan med. Halva priset på ALLA gröna växter i butiken. Kalanchoe 29:- och Orkidée för 100:- så det är lite att göra! :)

Så nu blir det att vila och sova tidigt! :)

Hörs imorgon! Natti Natti

Kommentarer
Postat av: moa

hoho, jag hörde med pappa vilket försäkringsbolag jag hade så gick jag in på deras hemsida och mejlade dom och frågade vilka papper jag ska fylla i .. så skrev jag ut och skickade in dom till försökringsbolaget och hoppades på pengar..



men man måste ha varit hos doktor för att få pengar, de måste lixsom finnas infört i datorer att man varit där och sytt lixsom..



men de är alltid värt att testa, man kan inte mer än få nej:)

2010-01-21 @ 21:04:10
URL: http://moahelmersson.blogg.se/
Postat av: moa

hoho, jag hörde med pappa vilket försäkringsbolag jag hade, så gick jag in på deras hemsida och mejlade dom och frågade vilka papper jag ska fylla i .. så skrev jag ut och skickade in dom till försökringsbolaget och hoppades på pengar..



men man måste ha varit hos doktor för att få pengar, de måste lixsom finnas infört i datorer att man varit där och sytt lixsom.. veta datum och namn på doktor och sånt.. =)



men de är alltid värt att testa, man kan inte mer än få nej:)

2010-01-21 @ 21:05:01
URL: http://moahelmersson.blogg.se/
Postat av: moa

jaa absolut, de är alltid värt ett försök, mitt var 6 cm typ .. men kolla upp ditt försäkringsbolag så kan du säkert få pengar:)

2010-01-21 @ 22:04:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0