SKRIVET: 2008-11-30, kl 21:53:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

tors-fre-lör-sön

Tänkte summera min helg i ett enda inlägg, känns nog bäst så.

TORSDAG - Blev skola för hela bunten idag, underbart att träffa klassen, eller okejdå, de 7 som var där! mysstämning var det, 08:35-16:00, blev att göra en julgrupp till tävlingen. Inte fullt nöjd men orkade inte riktigt bry mig. Efter det åkte jag hem med pappa.
MITT BIDRAG NEDAN


FREDAG: Blev sovmorgon till 11 ungefär, inne i skolan runt 11:50 för att äta lunch med Amanda & Lina innan Nationella i Engelska B skulle äga rum, gick då rent åt helvete men skitsamma fan. Efter det drog jag ner på stan. Träffade på Johanna på Gina och hon ville ha med mig ut på krogen, inge sugen, men det blev ändring på det! Åkte hem med 15:45 bussen och väl hemma så hade jag hur tråkigt som helst, ångrade mig och meddelade Johanna att jag ville dra med ut, så det fick bli så! och jag säger bara : BÄSTA KVÄLLEN PÅ LÄNGE!!!!!!!! fy attsingen va kul det var, Åkte hem från People runt hmhmhm(ingen aning), åkte till Johanna, Victor hängde med också. Sov 3 st i en 120 säng, perfekt! Somnade runt 4-5 och vaknade runt 9

LÖRDAG: Vaknade runt 9 hos Johanna och vi satte oss och kollade på tv, Victor drog hem runt 10, sedan blev det Maxibesök för två bakisflickor vid namn Jessica & Johanna, köpte oss "material" för våran efterlängtade fruktsallad, Blev också kyckling och ris. gottgott! Efter måltiden blev det massa Robin Bengtssson med Fields of Gold. Efter det blev det en fotorunda med den älskade Nikon D60, Bilder finns på http://900227.bilddagboken.se den 29:e Nov. Tog 15:15 bussen hem och sedan blev det att sitta i soffan med världens jävla skithuvudvärk. Aldrig haft sån värk i skallen förr ! Men det vare värt. Somnade runt 00:30

SÖNDAG: Vaknade runt 11:30, åt frukost och sen fixade jag mig för att åka till stan med mamma och pappa. Blev besök på Bellis Blomsterhandel för mammas del. Sen Botaniska för att spana in allas tävlingsbidrag till tävlingen "Uppsalas snyggaste julgrupp". Min kommer då kolla långt ner på listan, menmen. Efter det drog vi ner till Biltema för pappa skulle införskaffa något, likaså mamma och jag. Efter det blev det att pappa skjutsade mig till Gamlis. Till min Baby. Åkte sedan till hans mamma för att äta mat, underbar mat!! Bilder kommer senare på min BDB från kvällen i Nyby!
Sitter nu här och tråkar. men man kan inte alltid ha kul, right ;)

Ta hand om er, Praktik imorgon, tråkigt så jag spyyr!

Hug/J

SKRIVET: 2008-11-26, kl 20:09:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Onsdag

Idag har allt befunnit sig i en bubbla och inte vetat utvägen, alltså. Jessica har vart hur förvirrad och trött som helst! Gick upp tidigt, och hamnade sedan i stan på Nautilus, simmade några längder. Jag har kommit på att jag typ inte kan simma, jag sjunker med underkroppen vilket är otroligt drygt! Aja tog en solning på 30minuter efter och somnade såklart :) Så skönt så skönt! 10.00 kom jag till praktiken och dagen kom att handla om att skapa girlanger som ska befinna sig i Svavas två ut/ingångar, så SPANA in dem sedan, de kommer ha belysning och allt:) Made by me.

Sitter nu här och är helt förstörd. Ska packa nu(20:08) och sedan duscha, efter det CSI och sen SÄNGEN, åh vad det är min bästa vän:)

Jag älskar min Carl <3


Imorgon SKOLAN!, ser fram emot det, inte vart där på två veckor nu, Julgruppstävling :) Ses imorgon FL3tomtar!

Hug/J

SKRIVET: 2008-11-25, kl 18:03:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdag

Att få känna sig precis som man vill vore ett under
men varför känns allt så värdelöst?
jag vet fan inte vad som är felet på mig,
varför jag gör detta, varför jag beter mig på detta sätt.

Jag släpper dig inte, jag släpper dig inte
Aldrig, aldrig, aldrig
Du är mitt allt, verkligen mitt allt!



------------------------------------------------------------------

Söndag - Till Calle, vi åkte skoter, och bara mös <3
Måndag - SNÖkaos är förnamnet och det enda som behöver nämnas
Tisdag/Idag - Praktik, sen hem och sitter nu här.
Imorgon/Onsdag - Nautilus runt 08:15 för att simma några längder, känner att ryggen inte klarar mer snart, måste börja träna upp den, sedan blir det lite solning, sen praktik från 10-18, sen hem :)

Torsdag
- SKOLAN, saknar skolan faktiskt, tomt att inte stiga upp på morgonen och veta vad dagen kommer att bjuda på, vilka lektioner eller vad för konstverk som ska skapas i floristsalen. 6-7 veckor utan FL3, Som Sara Köppä skrev i sin blogg, Sarakoppa.blogg.se så är det bra om alla försöker få det så bra som möjligt i klassen, att alla gör sitt bästa och delar med sig av glädje, det ska vara mysstämning nu när det är snö på vägarna, och pepparkakor i skafferiet, Att sakna skolan, jaru, hur ska det bli när man slutar gymnasiet om ett halvår? Vill inte ens tänka på det faktiskt, man är fri! Men inte frifri

/Hug/J



SKRIVET: 2008-11-23, kl 16:59:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söndag


Idag är det söndag, en vit söndag



Det är dags för julafton att komma idag, ja precis just idag.

Att höra knarret under skorna får en att le, mysfaktor javiss
t


Blir att åka till stan om en timme, till den jag älskar mest av allt. Sova där sen praktik imorgon, och 4 veckor framåt.

Hug/J

SKRIVET: 2008-11-23, kl 01:00:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lördag - natt

Finally it's done!! Ny design.

Känns väldigt skönt, Blev gråskala, alla bilder passar till det och lättast att göra om!

Tack matthias för all hjälp! Stort cred till dig
klockan är 00:59 NU och jag tänkte sova NU! Ta hand om er i snöyran..

Hug/J

SKRIVET: 2008-11-21, kl 22:02:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredag -

Morgonen blev rätt så seg, väldigt seg, klockan var ställd på 08.30 och fötterna hamnade på golvet runt 08.46, så man fick ungefär 14 minuter på sig att klä på sig och fixa sig, inga problem :)

Hamnade i stan runt 09:46,gick till Pressbyrån och köpte mig en yoghurt till frukost.



Förmiddagen blev till att snitta blommor så ryggvärken fick en till tårar, snittat över 200 blommor idag innan lunch, påtal om lunch, lunchade med Nöten idag på Cupido, sen kom Anna och hälsade på :) Trevligt trevligt
. Efter lunchen blev det ännu mer snittande! gosh vad mkt snitt de har, jag frågade om jag fick bygga om kylen, vilket jag fick! Så det höll jag på med i några timmar, kändes fint,
   Sen mot kvällningen, eller okejdå, vid halv sex då jag nästan skulle sluta dyker Jocke upp, utan förvarning, längesen man såg dig.

Tog mig hem med 17;45 bussen och pappa hämtade mig vid bussen, så nu har jag bakat kladdkaka och kollade på *Idol för en stund sen! Kevin & Anna är favoriter, Och Robin, beslutsångest. Snart kommer älsklingen och det blir en massa mys <3 Den absolut bästa killen som finns,

Hug/J♥


SKRIVET: 2008-11-19, kl 22:11:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Onsdag

Onsdag är en snittdag - Iallafall på Amaryllis!

Inget bombhot idag inte, skönt skönt.
Saknar utlandet, någon som vill med mig utomlands?! Hatar Sverigevädret just nu!



Tänk att bara få ligga på en solstol vid havet, där det är varmt och underbart, sen efter några timmar få flytta på stolen för att det börjar bli skugga där man ligger, Att känna lycka bara av att vara där man är, ååååh jag vill utomlands :( Visst va utomlands för mindre än 2 veckor sedan, kanske just därför jag har ångest över att vilja åka igen!! Ja just precis så är det nog!!

Engelska Nationella imorgon då, Wish me good luck!

Hug/J

SKRIVET: 2008-11-18, kl 20:35:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdag

Godkvällningens!

Dagen har vart rätt så värdelös, alla har pratat om bombhotet som hände i SEB-banken utanför Svavagallerian/Forumgallerian, visst man kunde ha blivit skadad men varför evakuera Forum men inte Svava? Och Åhlens mitt i allt, patetiskt, varför evakuera Åhlens som ligger BAKOM allt och inte Svava som ligger BREVID banken, jaru poliser tänker då inte alltid med hjärnan.

På lunchen tog jag mig en snabbis till stan, lunch fick jag då vid halv 3, liiiiite sent för min tomma mage menmen, köpte mig två linnen och en tjock/myströja, helt okej!

Sitter nu hos Calle(vart annar liksom) och ska snart duscha och kolla tv 

Praktik är då ingenting för mig känner jag. peace and out!


Hug/J 

SKRIVET: 2008-11-17, kl 19:44:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Måndag - ny vecka



Första praktik/APU dagen idag......

Inte riktigt som jag hade hoppats, hade nog för höga förväntningar på stället. Och sen var det första dagen såklart, då brukar det vara "ställ dig där bakom och gör 10 planteringar av dessa och dessa. 10-18 är mina praktiktider, lite väl långa, hellre tidig morgon och hem tidigt. Menmen kan inte jag bestämma.

Igår kväll kom Calle till mig, med 2 chokladkakor , så som jag längtat efter det! Sen lite mys sen så blev det att lägga sig vid halv 2 eller nått. Han skjutsade mig till praktikplatsen, ska in snart till honom och sova där.

                      

Nisse Nisse Nisse, jobbiga kattfan!<3

Hug/J

SKRIVET: 2008-11-15, kl 23:02:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lördag - Segdag

Lite seg dag idag, väckte calle runt 13.30, senare åkte vi till Dragon Palace och åt oss mätta! Sen skjutsade han hem mig, sen dess har jag suttit här vid datan och bara degat.
Hämtade vimmelbilderna med från igår, puddingar vi är snyggingar!






Vill passa på och säga Lycka till Therese Karlsson i Götet!!! Kommer sakna dig i Uppsala tjejen. Hör av dig, skapa blogg <3

Lev väl / J

SKRIVET: 2008-11-15, kl 14:02:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredag - utgång

Sovmorgon till klockan 11, superskönt!
Sen blev allt åt helvete men det skiiiiter jag i!, slutade runt 14:30. Tog bussen till stan där det blev att kolla efter lite kläder inför kvällningen. 
  Gick till Katte för att få skjuts hem med pappa, åkte hem och åt pommes med kebab! gott säger jag bara.
Efter maten blev det att gå igenom hela garderoben för att hitta kläder för utgången. Blev skjutsad ner till Ida där vi fixade oss och förkröka lite. Sen blev det 21:39 bussen. People nästa! Köade en kort stund, lämnade av jackan och sen kom Anna,Nöten,Lina & Sara. Mysmys!   Träffade massor med folk! Trevligt var det allt!
    Calle kom senare , Goggen likaså båda fulla men vad gör det.
Åkte taxi till Gamlis runt halv 3, sen blev det kaos, Calle somnade först på toan, jag försökte väcka honom utanför. Sen spydde han å va redigt packad. Sen gick jag och la mig sur för att han inte kom. Vaknade klockan 07.00 och där låg ingen Calle brevid mig. Gick upp och kollade. Där satt han i köket på en stol och sov, sötisen, väckte honom och såg till att han kom i sängs.

Sitter här nu med inga kläder att ha på mig för tröjan är sönder haha,

Calle sitter i sängen och äter Toffifee, sötis <3

Kul att träffa allt folk som jag träffade igår!!

Hug/J

SKRIVET: 2008-11-13, kl 18:07:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Torsdag

Ja idag var det torsdag! Wihoo

Dagen började med att jag gick upp runt 07:45, fixade mig och väckte Calle runt 08:00, omöjlig att få upp! Åkte in till stan, brorsan åkte med och sen skola för min del.
Mysmorgon med Ellensnack! Kändes mysmys.

Sedan blev det floristik med klassen och alla jobbade på så jäääää*la bra! Eloge ska ni ha bruttor.
För att se allas mästerverk gå in på http://floristjavisst.blogg.se  - klassens blogg

Blir nog lite pluggande för mig, efter det CSI !!! Vad annars en ensam torsdagskväll ;)


Sista dagen i skolan innan praktiken som äger rum ända till jullovet!

tc/J

SKRIVET: 2008-11-12, kl 19:57:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ännu en dag,

Onsdag idag, torsdag imorgon. Rätt så logiskt

Dagen började med att jag verkligen inte orkade stiga upp under de 2 duntäcken + filt som jag sover med. Åkte med mamma till bussen där Jaana kom springandes och höll på att missa bussen haha soooopa tjejen! Som vanligt var bussen full så det utdelades ståplatser till oss som klev på. Suck....
     Sen blev det nationella prov i Svenska B från klockan 08:40-14:20 egentligen men jag gick runt 12:30. Haha Anna och jag hade det rätt roligt under nationella. Lite internskämt sådär :)
    Sedan blev det Kultur & Stilhistoriaprov som tog runt 2 timmar, kändes väldigt bra! 
   
    Ner på stan, in på Amaryllis och presenterade mig (praktikplats) sedan gick man till Calles jobb. Åkte runt lite och nu sitter jag här hemma hos mig, Calle är utanför och fixar med sin nya stereo. tråkmåns.
   Sitter därför och snackar med Nöten och lyssnar musik. Hade tänkt kolla Saw 5 sen, hittade en helt okej film med kvalité som va godkänd!

    Morgondagen bjuder på kransarbete! Ser fram emot det faktiskt, inte jobbat i floristsalen på 2½ vecka typ. Så det ser jag fram emot. Att ta fram mina skills haha.



Aja vi ses imorgon turturduvor!!
Höst i Sverige


/J

SKRIVET: 2008-11-11, kl 18:05:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Måndag - Tisdag

♥Var ett tag sen som jag bloggade men tänkte skriva av mig lite, känner att det behövs

Måndag:
Vanlig skoldag med trötta ögon. Natten till måndag hade varit ett helvete, magkramper eller vad det nu var hela natten så det kom att bli en timmes sömn. Ovanligt pigg var jag ändå i skolan. Skrattade som aldrig förr, kändes finfint.
  Senare hade man engelska med Amanda,Sara och Lina som egentligen skulle slutat klockan 16:50 men otroligt(!!!!) nog fick man sluta en timme tidigare. Otroligt skönt.
  Älsklingen kom och hämtade mig, tog en snabbtur hem till mig för rena kläder sen hem till honom, laga mat och pluggade. Sen blev det sängdags för mig.

 
Tisdag:


Ny dag, nya möjligheter. Vaknade upp hos Calle som pratade i sömnen haha, tog bussen till skolan och började med engelska som sedan övergick till svenska muntliga som gick bättre än förväntat! En applåd till mig själv. Dock skakade jag som en flodhäst efter men vem gjorde inte det efter sina muntliga nationella?
   En hel del argumenterande idag i skuuuulan, men bra att någon förstår ;)
   En mysdag idag faktiskt, kände att de flesta va på topp och skrattade åt absolut ovesentliga saker! ME like.

    Kvällen kommer nog att bli en hel del pluggande,småplockande här hos Jessica, sen ett eller två avsnitt av CSI(dreggel)





Vi ses och hörs imorgon i bloggen

Morgondagen kommer ge klass FL3 ett skriftligt nationella i Svenska B från 8:40 till 14:20 och efter det blir det ett Kultur&Stilhistoriaprov för mig! Känns faktiskt bra:)

Ta hand om er ♣
/J

SKRIVET: 2008-11-08, kl 20:25:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Veckan som gått

Egentligen så orkar eller hinner jag inte skriva upp hela Egyptenresan från dag ett till flygresan hem. Men det kommer senare då jag har tid!

Men resan har varit underbar med underbart väder och med den bästa människan på jorden!



Vill tillbaka, inget annat finns att säga

Välkommen tillbaka Jessica!