SKRIVET: 2009-12-31, kl 19:55:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

31.Dec.2009 - NYÅR!

Nu är jag inprincip klar med sminket outfiten osv! Nu ska jag bara packa det sista och sen hoppa in i bilen och hämta nycklar i Gränby och sen lämna av bilen och sen till Persson! Blir säkert bra ;) Blir att klä på sig varmt nu iallafall!



Outfiten för ikväll!

Nu drar jag härifrån! :)

KramKram

SKRIVET: 2009-12-30, kl 22:07:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

30.Dec.2009

Godkväll på er! Idag så blev det en runda runt hela stan för letande efter en ny tv-bänk då vi ska göra om i vardagsrummet. Blev IKEA och några ljus och kaktusar rikare ;).

Nu tänkte jag iallafall duscha och sen packa det sista inför imorgon. Åker till jobbet så jag är där 08:00 och sen blir det att jobba till 16:00. Sen fort hem med mammas bil. Äta och fixa mig. Sen åka in runt halv 8 för att lämna bilen hos Calle och sen ta bussen till Persson för fest där! :) Sover hos Calle på natten sen :) Måste ju ha älsklingen vid mig vid det nya året! Jag och Calle har 1 år och 8 månader efter 00:00slaget :) Så det är mycket att fira. ! Att få somna i hans famn är det bästa som finns <3




Jag är kär,förälskad och lycklig. Inget mer kan jag begära!

SKRIVET: 2009-12-29, kl 21:34:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

29.Dec.2009

Usch vad jag är seg! Ska nog slänga mig under mina två duntäcken inlindad i min fleezemorgonrock och dunstrumpor typ! Så sover jag under vinterhalvåret då jag fryser som en gnu annars! Ska nog snaska lite chips och godis som jag köpte idag.

Imorgon blir det att sova ut så jag är pigg inför nyårsafton!



Ge mig sommar och värme!

SKRIVET: 2009-12-29, kl 17:32:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

29.Dec.2009

OjOj vilken dag på stan! Åkte hemifrån 08:30 så blev ingen sovmorgon för mig inte! Så får sova ut lite imorgon :) Ska sedan in till stan igen under dagen med mamma och pappa. De ska kika på lite tvbänkar och liknande.

Blev några inköp idag då jag va på stan med mamma. Eller stan och stan. Släppte av mamma klockan 09:00 vid Heidan för hon skulle klippa och färga håret. Jag åkte till posten på kungsgatan och hämtade ut körkortet. FINALLY! Och sedan åkte jag till Biltema för att strosa runt och fördröja tiden.

Åkte tillbaka sen och väntade på mamma som va klar sen runt 12:00. Vi drog till Gränby där jag införskaffade en kjol och sen en tubtop med paljetter. Sen blev det en svart BH som varit efterlängtad!


Ja, jag har brunare ben än hals/nacke eller vad fasen det heter ;) haha


Sådär blir nog min outfit för nyår! Sedan blir det så jäkla mycket snyggare med smink,hår,skor och allt därtill!



SKRIVET: 2009-12-28, kl 22:02:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

28.Dec.2009

Godkvällens! Sitter här och håller på och somnar. Var riktigt lugnt på jobbet idag. Jag stod och snittade och producerade hela dagen så var inte så mycket i butiken. Men man märkte av att det var suuuuuperlugnt!

Slutade runt 20 min efter stängning och tog mammas bil hem direkt och satte mig i soffan! Så slut i händerna efter en hel kyls snittande.

Imorgon ska jag upp 08:00 och skjutsa mamma till frissan och medans hon sitter där tänkte jag åka och hämta ut körkortet som har väntat på mig i snart två veckor på posten! Så nu är det dags ;) Sen tillbaka till mamma och vänta där :) Blir en tripp till Gränby och massa andra ställen och kika lite! Ska nog förbi jobbet och köpa lite nyårsblommor med mamma! :) Att vara på jobbet en ledig dag är inte fel ;)

Blir att vara hos Persson på nyår tror jag då det känns rätt! Ska bli kul att träffa henne igen efter en lång tids paus! Allt med jobb osv har tagit upp tiden. Men det ska bli mys! Hon ska ha fest hos sig med pojkvännen hennes så kommer nog lite folk dit :)











Saknar fotoomgångarna vi hade! Johanna, när är nästa gång?!?! MÅSTE HA VINTERBILDEN FAAAAAN!

Nej nu ska jag sussa! Lååång dag imorgon på stan. Ska se om jag hittar någon nyårsoutfit! Skor,hår,smycken är fixat nu äre bara kläderna ;) Haha men hittar nog något på Gränby imorgon :)

Sov Gott!

SKRIVET: 2009-12-27, kl 18:48:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

27.Dec.2009

Blev att åka in till stan runt 15.30 för att släppa av Jonas vid Kvarnen och sedan åka till Calle för att mysa och ta det lugnt. Åkte och åt lite mat och skjutsade sen Gurra till Allians för match.

Blir nu att mysa och ta det lugnt för att sedan åka och jobba imorgon bitti. Tar mig sedan hemåt och får se vad jag gör för någonting :)

Hejs!

SKRIVET: 2009-12-27, kl 11:51:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

27.Dec.2009

Vaknade för 1½ timme sedan och tänkte nu ta och storstäda huset och sedan ta mammas bil till calle och sova där inatt för att sedan jobba imorgon. Blir nog en rätt lugn dag i mellandagarna sådär.

Idag är det prick två månader tills min 20årsdag! ;)

SKRIVET: 2009-12-26, kl 22:51:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

26.Dec.2009

Usch vad jag irriterar mig på folk ibland. Att allt ska vara perfekt enligt dem och att man inte duger bara för att man gör så ena dagen och inte orkar andra dagen. GAH.

Nej nu ska jag skölja av fötterna i varmvatten då jag gick ut i badtofflor i 20 cm snö.
Imorgon har jag planer av att storstäda hela huset mitt och sedan ta en runda med bilen :) Får se vart det leder! Har nu GPS,rattmuff från Ed Hardy, och massa mer saker ;) Så nu fattas bara bilen men den är snart min!



Nej nu ska jag bädda ner mig i sängen tror jag och skriva en lista på vad jag ska göra imorgon :);)
Kanske dra till Gränby och kika i butiker. Får se vart dagen leder en! Jobbar måndag och på tisdag ska jag till stan med mamma och sen hämta ut körkortet på posten då det har varit långhelg så har de haft stängt :( Så snart slipper jag att ha lappen i fickan och istället få ersätta den med the real shit :D

Sov gott för det ska jag! Kram





Så jäkla bra kap ;)
På övre bilden så är alla tre likadana. Supersköna och snygga!

Nej nu ska jag susselura! Hejhopp

SKRIVET: 2009-12-26, kl 19:56:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

26.Dec.2009

Blev att vakna upp till väckarklockan och ligga och dra oss i en timme imorse. Blev en heldag på stan idag med baby! :) Såååå sjukt mycket folk på stan men inte undra på egentligen. Men vill man ha XS på alla kläder så får man stå ut med alla människor!

Införskaffade mig två tröjor som jag sedan innan har en likadan fast i en annan färg. Så ännu bättre att de var på rea! Och sen en tjocktröja som är full med mjukmjuk i som jag letat så länge efter! Ett kap såklart ;).

Tänkte slänga upp lite bilder!








Fick en liten Nisse i paketet! ;)


Sötnosen som sov i kartongen hela kvällen



Tack älskling <3



Mycket omtyckt läppstift från första början! Kommer bäras på nyår! :)
Nagellacket ska jag smacka på efter duschningen som jag tänkte ta nu! Sedan blir det tv och lite godis/knäck framför tv;n :)

KramKram hörs senare!



Jag är så jävla lyckligt lottad som har denna man till pojkvän! Snart 2 år tillsammans och jag är kärare än någonsin. Bara genom att se på honom får mig att må underbart! Bilden ovan är en av favoritbilderna på oss två. Togs i början då vi precis blev tillsammans. GAH vad jag är förälskad! Han finns hos mig i ur och skur!

Carl Fredrik Flyberg 1/5-08. Dagen då vi blev VI

SKRIVET: 2009-12-26, kl 02:29:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

26.Dec.2009

Nu blir det sängdags!  Blev ett jacuzzidopp med baby med ljus och bubblor! Så nu är jag supertrött av dagen så nu blir det sova av!

Natti Natti

SKRIVET: 2009-12-25, kl 22:49:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

25.Dec.2009-Juldagen

Dagen har varit så mysig så! Vaknade brevid baby hemma hos mig och vi fixade oss lite. Tog oss sedan till stan, släppte av bror och åkte sedan till calles mamma för julmiddag :)Så mysig stämning så :)

Fick mycket fint i julklapp! Bästa julen någonsin :)

- Ett superfint armband av bror
- Ett linne av bror
- Fina lyktor av mamma som jag ska hänga utanför ytterdörren
- Trésemme balsam/schampoo
- Sminkväska med smink i
- Godis såklart!
- Superfint nyårslinne av mamma
- En stor väggklocka i svart. Ska göra om i sovrummet så blir en annan fondvägg där den ska sitta
- Pengar
- En gåva av mormor och morfar som kommer hjälpa mig med bilköpet!
- En GARMIN-GPS av Baby <3 Så nu kommer jag hitta överallt :D Ullared here I come!

- Sen så är det massa mer saker som jag inte orkar skriva upp men denna julafton var helt underbar!
- Fick massa saker till bilen av Calles mamma :)

Nej nu ska jag mysa ner under täcket och kika vidare på Sagan om Ringen för imorgon blir det för mig och Calle att dra ner på stan och inhandla massa mysigt som kläder osv. Blir nog elgiganten efter med ! :) Hemgång blir det efter då Calle ska hitta på lite med grabbarna grus.

Vi hörs imorgon.

Får gratta Robin till körkortet som han tog i onsdags! Vilka julklappar han och jag fick med såhär innan julen! :)



Mycket snyggare irl än på bilden såklart ;)



SKRIVET: 2009-12-25, kl 13:42:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

25.Dec.2009.Juldagen

Nu är julafton över och jag sitter här framför datorn och ska snart börja fixa sig för middag hos calles mor! :)

Fick iallafall många fina julklappar men jag rabblar upp alla senare då jag har annat att göra nu innan klockan 16:00.

Hörs sen ;D

SKRIVET: 2009-12-24, kl 14:19:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

24.Dec.2009 - Julafton

Förlåt för dåligt bloggande men har jobbat från 07:45-22:00 varje dag denna veckan! Mycket i juletider verkligen! Bud så in i satana och kunder så in i helskotta. Runt 700 kunder hade vi igår. Så woooooo vad jag va trött! Tog iallafall mammas bil dit och hem så det va skönt :)

Ska nu fixa det sista, städa det sista och fixa mig det sista sen kommer mormor och morfar! KALLE och CO och sen så blir det god mat ! :) Tar massa bilder såklart :)

Efter det kommer Baby och är med mig och släkten! Tredje året i rad som vi firar jul tillsammans :) Och jag blir mer och mer glad för varje år att jag har honom!


Nej nu ska datan få vara ifred! Blir nu massa annat att göra :)

GOD JUL PÅ ER ALLEHOPA ! :)

SKRIVET: 2009-12-20, kl 20:58:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

20.Dec.2009

Sitter nu äntligen stilla efter en låååååång dag! Steg upp rätt tidigt imorse för att göra mina knäck som jag var tvungen att slänga dagen innan för att det blev brottom. Blev att skjutsa in grannen till akuten för hennes dotter mådde inte bra. Men nu så är det bättre :) Skjutsade hem Sara och Jocke och sen åkte jag hem. Kom hem runt 00.30 tror jag. Så blev bums i säng för min del :)

Efter knäckbakningen så tog jag Calles bil in till stan för att möta upp bror min för några timmars julklappsköp:) Kikade lite på Rabih,Eddie och Calle som sjöng på Stora Torget. Va helt okej faktiskt :).
Nu är alla julklappar köpta och har bara två paket kvar att slå in :)
Efter några timmar så skjutsade jag bror till Allianshallen där Carro hade spelat match och sen drog jag hit till Calle :)
Drog till Gränby så Calle kunde köpa klart sina paket! Och nu sitter vi här. Några timmar senare :) Han spelar lite tv.spel och jag sitter här. Ska nog ta ett varmt bad senare och sen sova tidigt då jag börjar 08:00 imorgon till 19 tror jag. Så är inte ledig förns på onsdag kväll :) Fullt upp dv.s men jag gillart ! :)



Nej nu ska jag logga och göra annat! :) Hejs!

SKRIVET: 2009-12-19, kl 20:25:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

19.Dec.2009



Sådärja. Nu är det på plats efter några timmars arbete. Blir inte att använda det vardagligen utan mer på "special moments". Va 60 cm från början och kortade nog av det 10-20 cm på de flesta ställena. Mitt riktiga hår börjar bli långt nu så vill mest ha detta för att fylla ut då mitt hår är så jävla tunnt:)



Jajamensan ;) !

Nej nu ska jag ta en dusch, packa och sedan sätta mig framför tv;n med popcorn och choklad!


Hörs sedan!

SKRIVET: 2009-12-19, kl 14:01:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

19.Dec.2009

Kom hem från mormor och morfar för en halvtimme sedan ungefär. Vägen va osandad då blev att köra sloooooow. Blir nu att slå in massa julklappar,städa och sedan baka knäck ! :)

Har fullt upp dv.s så imorgon blir det att dra till stan. Köpa de sista julklapparna och köra bilen till Calle och mysa med honom! :)
Kändes helt sjukt att köra hem själv från stan igår. På ett bra sätt såklart! :)

Har lite bilder att visa med så passar på innan jag börjar städa!

SKRIVET: 2009-12-18, kl 23:37:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

18.Dec.2009

Sitter här med morgonrock och bara ler för mig själv. Just nu flyter allt på som det ska! Körkort, körde hem från stan med Calles bil. SJÄLV! Ledig i helgen. Till mormor och morfar imorgon. Söndag stan för att julhandla det sista. Sen till Baby :).

Jobbade 08:30-18:30 och efter det kom Calle,Sara och Linus och hämtade upp mig. Åkte till Lucullus för lite middag som fick att bli oxfilé ;). Smarrens! Calle körde sen till studion och jag hoppade fram i förarsätet och Sara i passargerarsätet. Hon är höggravid med tvillingar så det va lite pirrigt att köra då såklart! Men det gick så bra så. Skjutsade hem henne och sen åkte jag hem! :)

Ska nu sova faktiskt. Är supertrött och ska upp tidigt imorgon för att åka till mormor och morfar :)

Fick hem löshåret idag men måste korta av och färga det så det får att bli någon dag här! Fick hem en lapp om att körkortet är redo att hämtas ;) Så det görs på söndag om dom nu har öppet i helgen :) Får kika nogrannare på lappen imorgon ! :)

Natti Natti nu ska Jessica sova!

SKRIVET: 2009-12-17, kl 20:46:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

17.Dec.2009

Ligger här i sängen hos Baby och bara myser! Så fryssen så vi funderar på att hoppa ner i jacuzzin och bli tinade!
Jobbade idag mellan 08:30-18:30 och calle kom vid stängning och när jag väl kom ut så satt han på passargerarsidan så jag började skratta för mig själv. Insåg att det blev jag som fick köra hem till honom från jobbet. Kändes jävligt bra ;)

Ska nu fortsätta mysa här, har så ont i händerna då jag skurit sönder dem från jobbdagen, ny kniv,klantig och kyla är orsakerna ;)



Blir jobb imorgon och lördag-söndag är jag ledig så ska kanske åka till Natta och ta en tur och mysa ! :) Får se hur det blir :)

SKRIVET: 2009-12-16, kl 21:27:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

16.Dec.2009

Nyss hemkommen efter en runda med bilen! Kändes jävligt konstigt att inte ha någon brevid sig. Körde till mormor och morfar och fick lite fika på det! Inte helt fel :) Åkte sedan vidare och dunkade musik såklart! haha.

Ska hämta mamma om 2 timmar ungefär :) Sen blir det sova av för min del för ska upp och jobba imorgon :)

Imorgon är det exakt en vecka till julafton <3

SKRIVET: 2009-12-16, kl 17:16:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

16.Dec.2009

Blev storstädning för min del idag. Ska närsomhelst skjutsa mamma till bussen och sen ta en runda by my own ;) Får se om jag tar mammas eller pappas bil men nu känns det verkligt!


Sen när baby skrev så på fejjan så blev det ännu bättre!

Nej nu ska jag fixa mig lite. Kan fan inte inviga körningen i mjukisar och lodartröja :O?!

SKRIVET: 2009-12-16, kl 14:11:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

16.Dec.2009

Vaknade imorse och fick tanken direkt. Har jag bara drömt detta? Har jag drömt att jag tog körkort? Låg ett tag och tänkte efter och efter 2 minuter fick jag ett sms där det stod: Du hann före:O Grattis!. Då fattade jag direkt att detta var på riktigt. Att jag har ett körkort i min ägo! Känns så jäkla bra! Även fast jag inte kört själv än med dunkande högtalare så är jag så jäkla glad! Ikväll blir det en runda ;)



Nu tänkte jag gå in i andra huset och sätta på en maskin tvätt och sedan sätta mig framför tv;n och måla naglarna ! :) Blir antingen vinrött eller fransk manikyr.

Hörs senare!

SKRIVET: 2009-12-15, kl 20:24:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

15.Dec.2009

När jag kom hem hade jag fått en så fin belysning utanför mitt hus, tvungen att visa ;)


(Ser ut som en ljusboll irl)


Nu drar jag in i andra huset och myser med familjen! Imorgon får jag se vad som händer! :)

SKRIVET: 2009-12-15, kl 17:08:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

15.Dec.2009

Vaknade imorse av ett sms från mamma där det stod:
God morgon. Har du tittat ut? Usch vad med snö. Kanske Calle kan köra dig för det är säkert förseningar i busstrafiken. Ta det lugnt och anspassa hastigheten. Har mycket snö på vår väg men det är pudersnö. Lycka till nu. Kram Kram








15;e December 2009 kommer stå på mitt körkort för idag klarade jag uppkörningen!!!!!!!! JAG HAR TAGIT KÖRKORT :D:D:!!



Var så himla nervös imorse så jag höll på att kräkas! Men han jag körde med va supersnäll och trevlig:)


Belönade mig när jag kom hem genom att beställa lite löshår från internet. Eller lite och lite. Dyrt som satan men vafan! Det äre nog värt :) Lite färg på det så sitter det som smäck! :)

Imorgon blir det att skjutsa mamma till julbordet och sen får jag se vart jag tar vägen ;) Snor nog pappas bil och tar en runda!

SKRIVET: 2009-12-14, kl 21:25:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

14.Dec.2009

Blev jobb idag och stod mestadels i garaget och gjorde FP till butiken :) Gick superbra och det blev superbra. 30 buketter blev det. Efter stängning så kom pappa och jag körde i stan en timme ungefär. Körde till baby och pappa åkte hem till sig :)
   Åkte till Remo och åt lite mat :) åkte sen hem och sitter nu här :) Kikar lite CSI och ska snart ta en dusch :) Blir att lägga mig tidigt då jag ska upp tidigt :)

Aja nu ska jag fortsätta mysa med baby :)


kramkram

SKRIVET: 2009-12-13, kl 23:01:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

13.Dec.2009

Tredje advent, Lucia och en helt vanlig söndag!! Jobbade idag och blir jobb imorgon igen, så tänkte sussa kudde närsomhelst och vara pigg tills imorgon! :) Slutar runt halv sju och efter det kommer pappa till stan och vi kör lite. Sedan kör jag till Calle och sover där ! :)

Tänkte logga nu,  ber om ursäkt för dåligt bloggande men jobbar och har annat för mig, så det får bli så tyvärr.
Men det lugnar ner sig om någon vecka eller så! :)

Sov gott!

Grattis kusin på Födelsedagen! :)

SKRIVET: 2009-12-12, kl 23:01:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

12.Dec.2009

Fyfasen vad dåligt jag mådde efter julbordet igår på Odinsborg! Åt så mycket så jag knappt kunde andas. Men fyfasen så gott det var! Mycket folk med så man fick trängas lite men vad gör det! Man hade det så trevligt ändå :)
Gick och la mig efter Idol - och ja! - Rätt kille vann tycker jag :)

Jobbade idag och imorgon blir det jobb igen så jag tänkte gå och lägga mig nu :) Ska till baby efter jobbet och mysa :) Jobb måndag igen och efter det ska jag köra med pappa och sen kör jag till baby. sover där igen :) Allt för mysigt alltså! :)

Nu så får ni sova så gott för det ska iallafall jag! :)

KramKram

SKRIVET: 2009-12-11, kl 17:12:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

11.Dec.2009

JAG DÖR AV HUNGER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Har bara ätit 4 smörgåsar tidigt imorse. Men jag tvingar mig själv att inte äta något förns om två timmar då vi har bokat bord på Odinsborg för julbord! Ska bli riktigt mysigt :)

Blir en tidig kväll för mig då jag ska upp runt 7 imorgon för att börja jobba klockan 8. Vet inte riktigt varför jag behövs 2 timmar innan öppning men det återstår att se.

Var hos tandläkaren idag med. Gick så bra så, men jag hatar när man måste röntga tänderna. Gör så förbaskat ont när man har saken i munnen. Får tårar direkt :/. Men fick beröm för så fina tänder och skötsel och allt. Känns superbra! :)

Nej nu ska jag och Calle ta en dusch och sedan fixa oss lite :)

SKRIVET: 2009-12-11, kl 11:26:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

11.Dec.2009

Blir inte att träffa Persson idag då hon blev kallad till jobbet. Så blir tandläkaren och sen till Baby :)

Ska fixa mig nu för ska åka om 30 min!

Hörs senare

SKRIVET: 2009-12-10, kl 22:56:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

10.Dec.2009

GAAAAAAAAAAAAH! Tredje gången jag skriver om allt nu. När jag ska ladda upp bild hakar hela jäkla internet upp sig och stannar upp. Så bara att köra om från början. Så nu orkar jag inte skriva mycket.

Idag va det jobb, sedan blev det körning med pappa i stan. Åkte hem och sitter nu här! :)

Har packat det mesta då jag ska till Baby imorgon kväll och innan det blir det stan för att gå till tandläkaren :) Ska till Persson efter och kika i hennes lägenhet :D Och fota lite efter ska vi göra med ;) Så bilder kommer senare då jag har tid att redigera! :)

Blir sen att åka till Baby för julbord och mysa :) Jobbar dagen efter(lördag) så måste vara pigg! :) Jobbar sön-mån med så bara att vara pigg som en mört :)



Nya klockan i bättre bild



Snyggt bitmärke på undervaden ;)?

Nu ska jag duscha sen sova! :) Eller så duschar jag NU och imorgon haha. Snacka om att slösa men det är så skönt att duscha! :) Ska packa det sista och packa ner kameraväskan med lins och filter och allt.

KramKram hörs imorgon ! :)

SKRIVET: 2009-12-09, kl 18:15:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

9.Dec.2009

Blev en tripp till Ikea där vi införskaffade lite till Calles rum :) Så nu fixar jag lite medans calle är på övervåningen och lagar mat till mig och gurra :)

Ska jobba lördag-söndag i helgen med :) Fredag kunde jag tyvärr inte då jag både ska till tandläkaren och sedan på julbord med Calles familj.

Nu ska jag fortsätta med städningen här inne! :) Hörs senare.

SKRIVET: 2009-12-09, kl 15:29:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

9.Dec.2009

Blev några fina inköp på stan! Bla en skitnsygg guldklocka som är hur snygg som helst! Sedan blev det en liten vit mössa och några julklappar. Säger inte vad! ;)

Sitter nu med baby och tänkte åka till Ikea och Gränby Centrum och kika lite :) Skönt att vara med han såhär tidigt då han innan jobbat så himla mycket!

Träffade på Lina med och blir alltid lika glad av att se henne! Kul att ses tjejen :)

Uppdaterar mer senare!


Sådär ser den ut fast den är guldplaterad med brunt läder! :)

SKRIVET: 2009-12-09, kl 11:18:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

9.Dec.2009

Dags att dra till stan och möta upp Natta! :) Sedan åker jag till Calleponken <3

Hej så länge!

SKRIVET: 2009-12-08, kl 21:53:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

8.Dec.2009

Försökt att göra om bloggen men den vill inte samarbeta!

Aja, nu tänkte jag packa så det är klart tills imorgon då det blir en stor väska att bära på då jag inte sover hemma imorgon. Sedan är det jobb torsdag så måste ha jobbarkläderna med mig! :)


Natti Natti!

SKRIVET: 2009-12-08, kl 19:53:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

8.Dec.2009





Blev inga lingonkransar då dt inte fanns ett skit i skogen så gjorde dessa grankransar istället! Översta bilden är min och den undre mammas :) Slog ihop något snabbt bara!

Onsdag:Till stan för att möta upp Natta för en lunch på stan. Sedan blir det lite julklappsshopping för min del. Sedan åker jag till Calle!:)
Torsdag:Jobb,köra med pappa
Fredag:Tandläkaren.Träffa Persson.Julbord på kvällen med baby och hans familj
Lördag:Får se,köra
Söndag:Får se,köra
Måndag:Jobba,köra
Tisdag:-, Åka till Älvebrink för en tjockisdag! Baka massa och mysa framför tv;n :)




Nej nu ska jag finurla(ett ord egentligen?!) på bloggdesignen och sen äta lite choklad och packa! :)

SKRIVET: 2009-12-08, kl 13:59:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

8.Dec.2009

Calle åkte in för en timme sedan ungefär för att hjälpa sin pappa och jag tänkte gå ut i skogen och plocka lite lingonris för att göra två dörrkransar till mamma och mig!

Visar bilder senare! :)

Hej så länge!

SKRIVET: 2009-12-07, kl 22:51:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

7.Dec.2009

Jobbat hela dagen idag, sen körde jag hem med pappa. Så har ingen ork att sitta här!

Ska lägga mig under täcket med Calle och mysa och värma mig! Ska nog ta en dusch nu med då jag fryser som bara den!

Ledig imorgon så får se vad jag gör då!:)

Hejs!

SKRIVET: 2009-12-06, kl 21:51:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

6.Dec.2009

Godkvällers!

Sitter här i Calles säng. Kikar lite på tv och på övervåningen så poppas det popcorn för fulla muggar! :) Nu kom han med dem! Mumma

Körde med pappa i 45 min, lite svårt fortfarande när man kör i regn,mörker och på en smal 70väg som man aldrig kört på förut men det gick så bra så!



Imorgon blir det jobb! :) Efter det köra i stan med pappa sålänge vi orkar :)

NattiNatti!

SKRIVET: 2009-12-06, kl 15:29:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

6.Dec.2009

Idag har det inte varit mycket att göra! Blev inte av att göra kransar då jag inte hade några stommar hemma så ska köpa hem från jobbet imorgon :) Ska in till Calle senare ikväll då han är påväg hem från Sälen just nu:)

Och om 10 minuter ska jag dra ut och köra några mil med pappa. Har kommit fram till att hans Honda CR-V är så himla svårkörd för någon som mig haha. Har fortfarande svårt för dragläget och det har gått över ett år sedan jag började köra den. Medans 4 andra bilar jag kört har varit så jäkla lättkörda! Körde en bil i cirka 40 min och efter första korsningen satt det. Helt sjukt.

SKRIVET: 2009-12-06, kl 11:40:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

6.Dec.2009

Andra Advent idag och ingen snö?! Sitter och lyssnar på Maskinen och tänkte snart bädda sängen och småplocka lite.
Ska skriva en lista på vad som ska/måste göras i veckan. Brukar ofta skriva en lista då jag känner att jag uppnår det jag måste göra lättare då.
Har ni några tips som ni använder er av när ni ska komma ihåg saker som måste göras?

Ska skriva en julklappslista på vad jag ska köpa till alla!

Hörs senare!

SKRIVET: 2009-12-05, kl 18:50:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

5.Dec.2009

Nu blir det att ta ett bad :) Sedan Robinson Karibien.

Hörs efter det förmodligen!

SKRIVET: 2009-12-05, kl 12:18:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

5.Dec.2009

Sov riktigt dåligt inatt då det va småsaker som gjorde så jag vakna. Kissnödig, brandvarnaren började pipa(slut på batteri) osvosv. Men nu tänkte jag gå ut och göra lite nytta. Hämta lite granris och lägga utanför dörren och såna saker! :)

För när du steg ner på denna jorden rund
Var du älskad från första stund
Älskad från första stund


SKRIVET: 2009-12-04, kl 19:31:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

4.Dec.2009

Sitter här med lite bra musik och har precis städat! Har varit i stan i 5 timmar med mamma idag. Vi(jag) körde först till Fullerö,sen blev det Heidan. Åkte efter det till Gränby för att kika lite. Efter det blev det Ö&B och sist men inte minst Draget :) Blev lite saker att införskaffa lite väggord där det står "FÅNGA DAGEN" i svart text som jag placerade vid väggen nedanför sängen. Blev rätt läckert med de svarta tavlorna ovanför!

Imorgon blir det lite julbak med mamma, ta in ved till pappa, och sen massa annat :)

Nu tänkte jag kika på lite tv och sen börjar Idol! :)





Ursäkta minen men fyfasen va kallt det va att stiga upp imorse. Får nästa sova med käderna på som man ska ha på sig dagen efter för att slippa klä på sig haha. Skämt åsido.


Dags för IDOL och filt! Wihooo

Saknar Calle med :( Vill ha han hos mig the all time. Han kommer hem på söndag så ska försöka att träffa han då! Jobbar måndag så sover nog hos han sön-mån och sen mån-tis :) Älskvärt javisst!


So long!





SKRIVET: 2009-12-03, kl 22:43:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

3.Dec.2009

Idag bröt sig kylan in under min hud även fast dunjackan satt tajt på! BURRELIBURR!
Jobbade 08:15-19:00 idag och gick så bra så. Lite lugnare med folk idag :)

Pappa plockade upp mig på jobbet och vi tog 1½ timmes körrunda i centrum för träning på lite saker som sitter lite osäkert. Men nu är det bättre då jag tränat på det :) Kom hem runt halv 9 och bänkade mig i soffan med lasagne. Tänkte nu smörja in mig med lite BUS och sedan bädda ner mig under mina 2 duntäcken och kika på tv! :) Sedan blir det sömn då jag ska in till stan med mor imorgon runt 10:00 och hitta på lite saker! Så får berätta imorgon helt enkelt.



Natti Natti!

SKRIVET: 2009-12-02, kl 19:27:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

2.Dec.2009

Min önskelista! Vissa saker får ni lista ut själva!

Den 11;e blir det tandläkaren och efter det ska jag träffa Persson för en fotorunda hade jag tänkt! Om vädret tillåter :)

Och nästa vecka ska jag träffa Älvebrink för samma sak och lite annat mys ;)

You must have been sent from heaven to earth to change me 
You’re like an angel
The thing that I feel is stronger than love believe me
You’re something special
I only hope that I’ll one day deserve what you’ve given me


Imorgon blir det jobb mellan 08:30-18:30 och sedan blir det hemfärd för körning!
Och på fredag blir det heldag i stan med mamma för att kika julklappar osv.
Blir att köra då med såklart! :)
Och i helgen får jag se vad som händer då Calle är i Sälen och jag inte ska göra nått speciellt :)
Får se vad dagarna ger mig för något! :)

Hörs senare!


SKRIVET: 2009-12-02, kl 14:03:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

2.Dec.2009

MIN VILJA VINNER!





Har en kompis bredvid mig för stunden <3 Nissebus

SKRIVET: 2009-12-02, kl 13:48:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

2.Dec.2009

Sitter här med solen i ansiktet och ute är det 2 minusgrader. Andra december och ute är det frost! Eller vad man nu ska kalla det :)









(lägg märke till att jag fick det att se ut som ett hjärta (a))



Några av de bilderna som jag tog tidigt imorse då Calle åkte för att jobba.



Fick ett paket på posten med. Lite produkter från ID,Bare Minerals som jag är fast förälskad i! Fick en lite rouge,ögonskuggor i nyanserna Fame,Spendor och Moonlit. Fick också en natural läppglans och en till foundation och väskan som syns på bilden. Perfekt att ha smink i när man ska åka någonstans osv!

Nu blir det lite tvtittande under en filt och bara njuta av härligheten!

Vädret får en på bra humör trots allt:)

KramKram

SKRIVET: 2009-12-01, kl 21:50:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

1.Dec.2009

Baby kom för 2 timmar sedan ungefär. Han åkte hit med en SMART-bil så ville ut och testa hur den gick! När vi åkt en bit så ser vi Lurven på vägen. Stannar och plockar upp han!
Så dunderstor han är!



Sugen på att skaffa en men vill gärna ha en 5sitsig istället för en 2sitsig!

Chefen ringde nyss med så ska in tidigare på torsdag och sen ska vi snacka schema! Me like :)

Nej nu ska jag joina calle framför tv;n :) Sen lite popcorn och NCIS om en timme! :)

KramKram!



SKRIVET: 2009-12-01, kl 19:18:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

1.Dec.2009



Mamma ropade på mig när hon va ute och så såg hon denna himlen. Fram med systemisen och bilden blev rätt läcker ändå ;)





Nu kommer jag fixa det sista här inne och snart kommer Baby med <3 Så blir lite mys då vi "firar" 1 år och 7 månader idag! :)

Hörs senare förmodligen! :)

SKRIVET: 2009-12-01, kl 13:56:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

1.Dec.2009

Vi gör det igen
Kommer ni kommer ni kommer ni ihåg hur vi gjorde?
Nu kör vi igen
Kommer ni kommer ni kommer ni ihåg hur vi gjorde?
Bara en gång till
Kommer ni kommer ni kommer ni ihåg hur vi gjorde nu?




BARA EN GÅNG TILL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SKRIVET: 2009-12-01, kl 13:50:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

1.Dec.2009

Dagen började inte bra och då tänker jag avsluta den på ett bra vis! Ska städa och julpynta lite här hemma inne hos mig och sedan kommer förmodligen Calle ! :) Ska fråga mamma om hon och jag kan dra ut och köra lite sen :) Gärna stadstrafik tack.


Ps; Älvebrink och jag ÄR SÅ JÄVLA bra <3

Ny månad, nya möjligheter, nya svårigheter! Men ingenting är omöjligt