SKRIVET: 2009-01-31, kl 20:07:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lörd

Pluggat från 12:30-16:00 och känner att jag inte ens är halvklar. Men men.

Johanna försöker nu tvinga mig att åka till henne, eller jag vill men som sagt så bor jag inte så jävla bra till och mamma och pappa har gäster och är inte riktigt nyktra. Så blir väl att sitta hemma och deppa en lördagskväll. Fyfan va jag hatar detta.

Får väl sitta här å ha tråkigt då. Ska träffa Calle imorgon. Min Baby.Jag älskar dig, jag vill vara med dig, så jävla länge som det bara går! Tro fan ingenting annat!!!!!!!!!!

SKRIVET: 2009-01-30, kl 18:14:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

me myself and I

Jag orkar inte mer, jag orkar bara inte
Men kämpar enbart för mig själv

För min egna skull

SKRIVET: 2009-01-29, kl 18:48:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Torsdag

Känns som fredag, vet inte varför. Dagen har varit händelserik. Ställde klockan på 09:00, tvingade mig upp ur sängen även fast kroppen vägrade. Åkte hemifrån 09:30 med mamma. Blev att åka till Ikea för mamma skulle inhandla massa saker till jobbet. Var rätt roligt. Jag införskaffade lite jag med ;). Efter det blev det Ö&B. Lite onödiga saker därifrån. Sedan blev det Maxi, Systemet och Lindex. Massa mat inhandlades och nu behöver vi inte handla på ett bra tag. Kom hem runt 14:30, så det blev att vara i stan ett bra tag. Nu är det datan som gäller. och tv:en!

Morgondagen får nog bli att plugga och sova ut! Känner att det behövs :) Sedan kanske göra situps om ryggen pallar.Ta hand om er

Hug/J

SKRIVET: 2009-01-24, kl 22:01:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

sjuk-lördag

Över en vecka sen jag bloggade senast, men har haft så himla mycket att göra så jag inte har haft tid eller ork. Sitter här nu ensam på lördagskvällen. Calle skulle kommit men det blev inte så tillslut.

Dagens sysslor började med att färga håret på mamma, blev finfint, sedan blev det att "plugga", eller snarare att börja skissa och komma på idéer. Börjar finfint, pappa är med på att hjälpa med bygget!!!

Nu sitter jag här och tänker, att det inte är långt kvar av skolan alls. Inte ens 5 månader och ändå känns det som om jag har massor kvar att lära, finns så mycket kvar att göra. Spratten i allas kroppar bildar ett moln av energi då man nämner ordet STUDENTEN. Jag förstår alla, jag förstår mig själv. Att stå där och springa ut och bara se allas leenden. Att stå på studentflaket och bara känna lycka. Jag förstår inte att det kommer hända.
Mycket kvar att planera, men det kommer gå flickor!!
Vad blir man, KLASSENS.......? det återstår att se!!!

-------
Man vill ha allt man vill - Då
Man ska inte alltid få som man vill - NuOch mitt i allt ska man bli sjuk, jag orkar inte längre, jag spricker av känslor. För mycket i huvudet för att bli sjuk. Jag har inte tid. Och lyckan ligger bakom tankarna kring skolan. Varför är jag ens värd lycka? Jag ska bli bättre. Bättre på allt. Jag ska ge gärnet, men allt är inte lätt, men ingenting är inte heller omöjligt. Det är MÖJLIGT!

Nu ska jag snart sova, jag orkar inte vara uppe länge, finns inte mkt att göra. Finns heller ingen ork. Bättre lycka imorgon :)

Hug/J

SKRIVET: 2009-01-11, kl 19:56:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söndag

Idag är det söndag! Imorgon är det skola, inte varit i skolan sen den 17:e november.
Helt knas egentligen. Saknar skolan konstigt nog, vännerna där. Känns lite som om man gått ut skolan några månader tidigare! Nej usch så får man inte tänka, har ju massor att se fram emot


Studentskivan och allt!

---
Igår så kom Nöten och hämtade mig, sen åkte vi hem till henne och bara tog det lugnt med 3 filmer!
- Last Holiday
- Solstice
- (kommer inte ihåg sista filmens namn)
 
Sov över där, men fyfasen vad ont i ryggen jag fick! sov runt 2 timmar den natten tror jag, känner mig helt död idag, ska nog snart sova! Packa lite först sen blir det att sova :) Skola imorgon sen efter blir det att träffa Baby!


Hug/J

SKRIVET: 2009-01-09, kl 18:05:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredag

Idag är det fredag då. En lugn fredag kommer det att bli med mys framför tven. Calle är påväg hit så det blir att ta det lugnt.

I onsdags va det People som gällde! En helt underbar kväll som slutade i kaos! Tappade bort mitt batterilock till mobilen, 300 kronor försvann och min garderobslapp försvann. Men vet ni vad! Calle hittade mitt lock haha. och garderobslappen låg mellan bältet jag hade runt midjan och bh:n. Pengarna försvann men men :)
  Blev lite för mycket dricka men det var nästan nödvändigt!


Jag & Baby med en lite annorlunda blick. Den busen


Johanna & Jag <3

Spårad bild javisst!
Perra,Fecha,Goggen,Jessica,Johanna, Joakim!


Tack för denna onsdag! Blir fler :)

Snart kommer Calle som sagt, älskar den grabben :)
Måndag - Finally Skola. Inte träffat klassen sen i mitten av november! snart återförenas vi :D <3

Hug/J

SKRIVET: 2009-01-06, kl 21:22:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdag

Carl Fredrik FlybergJessica Maria Östlund
2008/5/01


Jag lägger upp denna bild idag igen, men är förälskad. Varit det i över 8 månader och det blir mer, garanterat! Längesen jag kände mig så älskad så som calle älskar mig. Han visar känslor, och jag får inte nog! Lyckan sprids i min hjärna bara jag tänker på hans namn. Att se han vakna upp brevid en. Hans sätt som bara han gör. När man går lite bakom honom så sträcker han ut handen samtidigt som han går. Jag springer fram och greppar. Hans sätt får en att vilja älska honom mer, men det går inte. Eller? Jag älskar honom redan enormt mycket, han är min man<3 MIN MAN!

Mysdag idag i tvsoffan, strömavbrott, tända ljus och kortspelande. Kändes verkligen levande, jag känner mig levande
.

Jag är lycklig, enormt lycklig. Jag har det bra Nu!

SKRIVET: 2009-01-06, kl 00:52:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Måndag/Tisdag *natt*

Tänkte fortsätta berätta vad som hänt idag, vaknade i Calles famn imorse, sen tog vi oss in till stan runt 15:30 för min kära man tänkte klippa sig, eller jag har tjajat på honom i några veckor :) Så mycket finare än i sitt krullilull.Finns ingen finare <3 Han är mitt allt verkligen,

Efter klippnignen åkte vi hem till honom och åt lite mat, fläskfilé med pommes :) Så gottit så. Sedan bar det hem till mig men först stannade vi på Maxi och köpte oss lite tvsnacks! Fick lite panik när jag skulle betala för mitt bankomatkort låg inte i plånboken, så fick panik. Inte låg det hemma heller och jag skyndade mig att logga in på internetbanken för att kolla saldot, ingenting saknades. Var halvägs ut till mitt hus när jag av en slump kände i min korta svarta jacka från Gina, såklart låg bankkortet där. En ren njutning! Där va det löst :)

Så nu sitter man här med mannen och kollar på racing haha,

Onsdag krogen  - People
måndag - skolstart

Ta hand om er och sov gott -

Hug/J

SKRIVET: 2009-01-04, kl 21:25:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söndag

Ber om ursäkt för att inte ha bloggat på nästan över en vecka! Men har inte haft någon ork direkt.

Idag är det söndag, och Calle kom hit runt 16:00, lagade lite tacopaj och sen bara tagit det lugnt :)

Tänkte inte skriva så mycket mer faktiskt, är inte på blogghumörskrivande idag.

När börjar vi skolan egentligen klass FL3?!
8:e eller 12:e? är gaaaanska förvirrad!!


ge mig sommar


Hug/J