SKRIVET: 2009-09-30, kl 21:22:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Morgondagen

Idol! Jag har två namn från idag som verkligen måste vidare. Rabih och Erik! Klockrena och Erik fick mig nästan lite tårögd om jag ska vara ärlig!

Blir närsomhelst sova för min del då alarmet är ställd på 05:50. Körskolan börjar kvart i åtta och sedan beger jag mig till Nautilus och köra några simtag innan solariumet lockar! När jag väl är klar så möter jag upp Natta vid tiotiden för att kika runt på stan och sedan kanske köra en fotorunda ! :)

Men jag tycker vi hörs imorgon så berättar jag om dagen då :)

Sov gott!

SKRIVET: 2009-09-30, kl 19:03:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tävling

Jag var nyss in på en tjejs blogg var namnet är http://lans.blogg.se/ . Hon är verkligen superduktig när det gäller att skissa,måla med akvarell osv och hon har just nu en tävling där man kan vinna en målad bild som man själv får välja! Såklart kunde jag inte motstå det då jag ska göra om i rummet och vill ha en svartvit bild :)
SKRIVET: 2009-09-30, kl 18:13:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Långt inlägg

Sitter med Spotify och lyssnar på den underbara artisten Lars Winnerbäck. Jag var anti honom för några år sedan men gud vad jag är fast! Vissa låtar är bättre än de andra men när jag lyssnar på texten så ser jag mig själv i varje text. Med allt som hänt i mitt liv. Både bra och dåliga saker. Allt från förhållanden till misstag man själv har ställt till med.

Jag känner redan nu att det kommer bli ett långt inlägg men jag är sugen på att skriva av mig. Av de saker som varit de sämsta och de bästa dagarna i mitt liv. - Hittils.
Som de flesta av klass FL3 så var nog perioden då det tog slut mellan mig och Jocke den svåraste. Lärarna reagerade på ett sätt som jag aldrig trodde tanken att de skulle göra. Ellen, min floristlärare är både florist,svenska och psykologlärare så hon märkte av det direkt då man är i en egen bubbla och stänger ute verkligheten. Hennes sambo märkte av att jag mådde dåligt och när just den dagen kom då det tog slut så var jag i skolan och vem var inte där om Ellen. Vi satt i samtal i många timmar och pratade av oss. Jag tror aldrig jag har träffat en lärare som verkligen bryr och engagerar sig i elevernas bästa. Det var en svår tid för mig av både osäkerhet,ledsamhet och samtidigt då anklagade jag mig själv för det som hade hänt. Men efter att jag hade fått brevet av Ellens sambo. Ett tvåsidigt brev om hur man skulle tänka och om hur jag skulle gå vidare.

Jag tänkte skriva av det så jag kan blicka tillbaka på det och ge er alla därute lite tips och hjälp om hur man kan tänka och gå vidare från ett förhållande som sprack på en dag.
----------------------------------------------------
" Hej Jessica!
Jag tänkte på dig när jag kom hem, och fick den där känslan som jag ibland får när jag ser att någon är ledsen, nämligen att världen känns så orättvis.Varför kan inte alla få vara glada?

Jag tänkte komma med några tips och förslag på saker som kan göra att resan tillbaka till glädjen kan komma att kännas lite bättre. Du gör ju självklart precis som du vill, du bryr dig så mycket eller så lite du vill om det jag skriver. Du kan till och med sluta läsa här...

1.En egen "Bibel"
Missförstå mig inte! Detta har ingenting med kristendom eller annan religion att göra.Varför jag kallar det för Bibel,det förklarar jag längre ner.
Under en separation pendlar man ofta i sitt humör. Mest är man oskyldig och otröstlig, ibland glömmer man för en stund och har roligt med kompisar eller annat. Men det finns även ett tredje läge man kan hamna i, ett läge av ilska och nästan någon sorts triumf; "Din jävel, du har förlorat mer än vad jag har!". Och det är när man befinner sig i det läget som man ska skriva sin "Bibel". Det är nämligen bara i det läget som huvudet är starkare än hjärtat. Din "Bibel" ska bestå av några ärliga och kloka konstateranden, som förklarar varför det är bra att det är slut. Hur tråkig,jobbig och jävlig en separation är, så finns det alltid något positivt med den - hur främmande det än känns. Man skriver alltså saker i stil med " Detta är egentligen det bästa,för nu kan jag utvecklas mer", "Även om det gör ont nu så vet jag att när detta börjar gå över så kommer jag att tycka att det var tur att det tog slut"."Nu kan jag äntligen göra allt jag vill och som han inte ville" osv. Deta är alltså bara ecxcempel. Du måste själv komma på vad DU tycker och vill. Det behövs bara ett par tydliga och ärliga punkter. När allt deta känns förjävligt, och det känns som att ingen förstår, då tar du fran din lilla lapp - din egna lilla Bibel. För det som står där är skrivet av den enda person som faktiskt vet exakt hur du känner, nämligen du själv. Och det som står på lappen har du skrivit när du varit "vid dina sinnes fulla bruk" Det som står där är sanningen. Låt dina skriva ord prata förstånd med dig själv.
Att jag kallar den Bibel, är för att det ska vara som en helig bok för dig, något som leder dig, som peppar dig, något du aldrig behöver tvivla på. ha ALLTID med dig din Bibel, men skriv den vid rätt tillfälle!

2. En jättesvår grundregel - håll fast!
Helt plötsligt så står han där igen, med blinkande cockerspaniel-ögon och ett änglaleende. Kanske med en blomma eller med den där chokladen som du tycker så mycket om eller så kanske han ringer i mobilen en sen kväll - aspackad. Det spelar ingen roll hur, för det finns bara ett svar: NEJ!
För tillfället befinner du dig i ett underläge. Så länge som du gör det så kommer ni aldrig att kunna lappa ihop förhållandet utan att du kommer att förbli i underläge. Och förmodligen kommer ni inte ens att komma nära, utan du kommer bara att låta dig utnyttjas. Han behöver inte göra det med flut, han behöver inte vara ett avsiktligt svin. Men han kan också känna sig ledsen, han kan också känna sig ensam,han kanske behöver närhet,bekräftelse,ömhet, eller kanske sex. Hos dig kan han hitta det där. Han kan få närhet,ömhet och bekräftelse - precus av det slag som han saknar. Och för stunden kanske han till och med tror på kärleken. Säg NEJ!!. Du kommer bara att göra dig mer illa. Du kommer att behöva gå igenom samma jävla separationskänslor en gång till. Du kommer att känna dig utnyttjad. Du kommer att klandra dig själv, du kommer att må sämre. Det är inte värt det. Det är ALDRIG värt det!

Inbilla dig inte at det är annorlunda med just honom, att du är tillräckligt stark eller att du känner honom så pass bra. Det är inte så, det är ALDRIG så!
Enda möjligheten att lappa ihop ett förhållande är att börja om från början, och det gör man inte genom att hoppa i säng med varandra. Det gör man lugnt, försiktigt och eftertänksamt tills man, helt naturligt, växer ihop med varandra. Och när det händer, så händer det av sig självt - inte för att man lurar i sig massa osanningar som man vill tro på.
Hur jävligt det än låter, acceptera separationen och gå vidare. Det är bara du som kan ta dig igenom det här. Lita på DIG själv, lite på din BIBEL, tillåt dig att vara förtvivlad. Men ge inte upp!"
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu när jag skrev av det där inser jag att ibland kan allt vara skit och ibland tänker man att ALLA är svin. Men nu när man har det så jäkla underbart så tar man bort allt det där onda. Jag har liksom nu ett förhållande med Carl sedan nästan precis 1 år och 5 månader tillbaka. Och det känns som mycket mer! I det förhållande jag har nu så växer allt, på ett bra sätt! Efter regn kommer solsken och det gjorde det verkligen. Allt har vuxit med så starka steg men än är det inte färdigväxt!
De planer man har, håll hårt i dem, vilket jag gör! Carl och jag har planer men man ska ta det i sin lugna takt. Inte stressa igenom allt bara för att. Utan tänk efter om detta är det rätta. Det är likadant med ett förhållande. Känn efter om det är det du verkligen letat och söker efter. Om det är det, vilket det är för mig! Så kämpa och lev livet, lev dig lycklig, lev tillsammans med din andra halva :)


Inlägget blev riktigt lång men om ni läst igenom hela så tackar jag så mycket ! :)

SKRIVET: 2009-09-30, kl 15:59:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

körskola

Usch vad jobbigt det va att gå upp imorse! Gick iallafall mycket bättre idag på körskolan. Gör stora framsteg. Jag har backat runt ett hörn och han tyckte att det gick superbra. Har startat i upp och nerförsbacke och kört i centrum. Visst det är bara enkellektioner men det gör framsteg!
Jag har körlektion imorgon och på fredag med. Så det är att plugga järnet nu! Man vet aldrig när de kommer och säger att de ska boka uppkörning osv till mig.

Åkte iallafall hem till Calle igen efter och la mig i sängen runt 9 igen och frös som en tok så jag tog en filt och täcke och kurade ihop mig som en boll/fosterställning! Funkar nästan alltid :)

Inte sovit ut på jag vet inte hur länge! Så inte undra på att jag känner mig helt nerdrogad ;D

Nej nu ska jag gå och laga mat! Har lovat mor min det idag :)

kramkram!


Imorgon är det 1 år och 5 månader sedan sen jag och Carl blev VI. Jag förstår nästan inte det. Jag är världens lyckligaste och att ha haft/ha honom vid min sida är det bästa som finns. Vi förstår varandra som ingen annan gör. Vi är vi och vi kommer att vara vi ett bra tag till! Jag kommer aldrig släppa en som dig, du är one of a kind verkligen! Förälskad, åhja det är jag verkligen.För bara ett år sedan så var vi utomlands, tiden går så fort! Nästan för fort ibland men herregud vad jag är förälskad! Mer för varje dag verkligen

1/5-08 är datumet jag aldrig kommer glömma

SKRIVET: 2009-09-29, kl 19:37:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

gg

Hemma igen efter körningen. Gick mycket bättre men man märker verkligen skillnad på att köra en Honda CRV mot en Audi A6. Den på körskolan är så himla mycket bättre! Jag tränade backning(backade runt 200 meter på en väg) och start i backe osv. Såna saker som man inte gör så jättemycket på körskolan än. Då krypkörning var omöjligt med pappas bil så får jag träna då jag kör i körskolan!

Ringde Calle nyss, han jobbar i Hallstavik så jag får helt enkelt vänta tills han ringer och är påväg hem. Kan packa väskan redan nu så det är klart :)

Nej nu pratar jag massa onödigt som ni inte pallar läsa! Hejs

SKRIVET: 2009-09-29, kl 17:11:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

hemma

Hejsan! Åkte som sagt in till Calle igår kväll. Riiiiktigt kyligt och kallt ute. Burr inte roligt inte!
Kom iallafall till han runt 21:00 och vi åkte nästan direkt och handlade lite chips,frukost och sedan Donken såklart ;)
Runt 23:00 kände jag att snart borde jag sova för på morgonen därefter skulle jag ha körskola. Men Calle låste in sig på badrummet en lång stund och sedan kom man in och såg att jacuzzin var igång med massa skum! Så himla mysigt att bara ligga och mysa då man inte setts på en lång tid.Åkte som sagt till körskolan imorse och idag gick det bättre än igår! Körde mycket mer idag och jag gjorde inte lika många misstag. Har saker att tänka på men jag ska mängdträna som fasen nu!Jag åkte tillbaka till Calle efter att ha varit på körskola och jag kröp ner så frussen så igen under två täcken och blev omfamnad. Blev varm direkt och somnade så skönt så. Gick upp några timmar senare och vi åkte direkt till stan där vi åt lunch och sedan tog en tripp på stan för att kika lite :) Vi fann ingenting men det är skönt att bara strosa runt hand i hand och bara vara :). Jag åkte hem runt 14 för calle skulle börja jobba men jag ska in senare ikväll till honom!

Om en halvtimme ungefär ska jag dra ut med pappa och köra lite hade jag tänkt :) Ska bli rätt kul fakitskt och visa vad man har lärt sig ;) haha.

Hörs sen!

SKRIVET: 2009-09-29, kl 00:28:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

natti

Ligger i sängen hemma hos calle och tänkte närsomhelst sova. Vi tog ett varmt bad för cirka en timme sedan. Var riktigt skönt och avslappnande när vi båda är sjuklingar :)
Ska upp 06:45 imorgon för att en timme senare ha körskola. så vi hörs då!
sov gott!

SKRIVET: 2009-09-28, kl 17:27:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vaken

Nu är jag lite piggare! sov runt två timmar i soffan framför serien Dödlig Fångst. Tänkte packa lite,diska lite osv då jag ska in till Calle ikväll :) Har körskola imorgon samma tid så tänkte att jag får liiiiite sovmorgon om jag sover i stan.

Johanna frågade om jag ville med till Sthlm idag och gå på Idol, men eftersom jag börjar bli sjuk och ska upp tidigt dagen efter så tackade jag nej :/ Lite tråkigt att det va just imorgon och inte på fredag eller något! Men sånt kan man inte styra :)

Nej men vi hörs senare! Måste röra på mig annars somnar jag igen ;D

SKRIVET: 2009-09-28, kl 11:30:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

28 sep. 2009

Nu är jag hemma igen, eller har varit hemma i nästan 2 timmar nu. Kom hem 09:15 ungefär. Körlektionen gick inte som jag ville. Tidigt på morgonen och desutom en förkylning som stör. Körde runt om Nyby/Gamla Uppsala och sen i centrum. Visst det går inte så bra än med krypkörning,dragläge osv men det kommer! Ska köra såfort jag får tillfälle.

Tänkte visa lite bilder från helgen:
Farfar står redo att fånga en fisk som far min fått på kroken tror jag!


Pappa står redo!


Där satt jag mestadels av tiden. Inlindad i flera jackor, teoriboken i ena handen och ett äpple i det andra. Det blir så när man är sjukling!


Blev lite "kräftskiva" senare andra kvällen. Husvagnen längst till vänster är farmor och farfars, till höger classe & annicas och den i mitten med stora rutan är våran.


Pappa som filosoferar :)


Vakar överallt och likaså befann sig kylan


------------


Sådär känner jag mig idag! Förkyld och ska upp innan 6. Och resten av veckan! Wihoooo
Tummen upp på de! Nej nu blir det tvtittande och lite gott att smaska på!

kramkram

SKRIVET: 2009-09-28, kl 07:14:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

På bussen

Sitter nu på bussen och har varit vaken sen tio i sex. Är riktigt trött men måste hålla hjärnan igång då körningen börjar om enhalvtimme :) vi hörs efter att jag kommit hem och sovit lite. hejs :)

SKRIVET: 2009-09-27, kl 19:57:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemma!

Nu är jag hemma! Och jag har gått och blivit sjuk med tror jag. Har ont i halsen och är helt tung i kroppen! Men jga blir alltid det i september tråkigt nog.

Vi hade det iallafall riktigt mysigt och kom hem med 10 laxar från familj Östlund.

Jag har inte så mycket att säga förutom att jag är sjuk, blåmärken på benet då jag missade plankorna som går över mossen(se bild) och sjönk rakt ner i vattnet så nerifrån tårna upp till naveln blev dyblöt! Jag hamnade i plurret kan man säga. Men vatusan, jag kom hem med flest fiskar från familjen ;) Inte varit med på 7 år och kommer och glänser sådär det är inte fy skam ;)Jag tog lite bilder från helgen men jag tänkte lägga upp dem imorgon då jag ska sova snart. Ska upp innan 6 imorgon bitti då jag har körskola innan 8 imorgon bitti.

Vi får höras efter det helt enkelt!

KramKram

SKRIVET: 2009-09-25, kl 11:39:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

hejdå!

God förmiddag på er! Här sitter jag nyduschad och ska snart packa det sista. Jag ska som sagt bort från fre-sön. Lite skönt att komma bort faktiskt! :)

Igår somnade jag utan några problem vilket jag var superglat åt!

Nej nu blir det förmodligen inga inlägg förns söndag!

Hörs så :)
Kommer sakna min Baby när jag är borta, men vi ses på söndag då vi båda kommer hem! <3

SKRIVET: 2009-09-24, kl 22:56:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

natti

Nu blir det verkligen sova av för min del! 3 timmars sömn inatt är verkligen för lite för min del! Vi hörs imorgon innan jag åker :)

Sov gott!

SKRIVET: 2009-09-24, kl 19:39:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

sömnbrist

Hejsan alla pigga och glada! Här sitter jag och är det raka motsatta. Eller jag är superlycklig och glad men dock inte pigg! Sov tre timmar inatt :/ Fattar inte vad som är felet. Calle kom som sagt till mig och jag tog en dusch och sedan la jag mig i sängen. Men jag kunde verkligen inte sova. Höll på i nästan tre timmar att försöka sova. Tillslut fick jag panik och började nästan gråta. Skulle liksom upp 06:00 och arbeta i nästan 9 timmar med den ligga sömnen!

Pratade med Köppä igår och hon stackarn har haft sömnbrist i flera dagar och sovit mindre än 15 timmar sedan fredagen. Så sitter jag och tänker stackars flicka osv. Så kommer jag själv i det stadiet! FY!!!

Jobbade iallafall från 07:00-15:30 med alla barnen! Cirka 50 stycken var det ungefär så ljudnivån var inte att leka med ;)Två av alla söta ungar, :)

Kom hem lite tidigare än halv fyra och när jag kom hem fick jag ett leende på läpparna där Calle hade skrivit något så otroligt sött:Jag kommer förmodligen inte blogga så jättemycket i helgen då jag åker bort imorgon med mamma och pappa till dalarna! Men kan nog kanske mobilblogga om anslutningen vill samarbeta!
Ta hand om mitt Farmville också va! ;) haha

Har beställt ett svart läderarmband med en silverbricka framtill där jag har ristat in J+C och på baksidan står det 1/5-08. Kommer om 1-2 veckor så visar då ! :)

Hörs senare innan jag ska sova! KramKram :)

SKRIVET: 2009-09-23, kl 22:16:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

natti

Det blev att Calle kommer hit ändå! han är påväg redan nu, jag kommer inte se han förns söndag sen så ville se honom innan dess :) Visst jag ska upp 06:15 imorgon men jag får kämpa mig igenom dagen med gömda gäspningar helt enkelt!

vi hörs imorgon och detta är NU sista inlägget!


SKRIVET: 2009-09-23, kl 21:45:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

lll

Blir kanske ingen Calle då jag ska upp så himla tidigt och jag vet inte om jag orkar då.

Lönen väntar på att få komma in på mitt konto så det känns inte helt fel! Nej nu blir det tv eller något då jag har tagit fram allt inför imorgon osv :)

Sov gott! Hörs imorgon

SKRIVET: 2009-09-23, kl 19:47:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

--

SKRIVET: 2009-09-23, kl 17:09:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

ute

Tänkte dra ut en stund och röra på mig, sedan packa lite då jag åker bort fre-sön.


Calle kommer kanske till mig ikväll så det blir lite mys och tvtittande :)

hörs sen!

SKRIVET: 2009-09-23, kl 14:02:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

kkkk

Sitter här framdör datorn nu och tänkte närsomhelst ta och storstäda mitt hus och sen får jag se vad jag gör. Ska försöka tvinga pappa att åka lite med mig ikväll.

Imorgon bitti börjar jag 07:00 vilket kommer vara pain in the ass. Men slutar halv fyra så det får duga ! :)

SKRIVET: 2009-09-22, kl 22:12:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

tipsa gärna!

Sådärja, nyduschad! Sitter och drömmer mig bort till Chasing Cars fast med panflöjt, underbart faktiskt! För er som har Spotify så sök på Never Mind The Pan Pipes - Chasing Cars så dyker den nog upp :)

Nu blir detta det sista inlägget för idag!

Imorgon ska jag packa,fixa utomhus,städa,laga mat och PLUGGA! Jag ger verkligen allt för att få ett körkort. Jag känner stora framsteg bara av att ha kört 2 dagar på körskola. Men man ska inte ta ut segern i förskott som man säger. Men JAG själv känner att det går bra. Körde automat,mammas bil idag och fy det går verkligen inte! Manuell ska det vara så är det bara! Svårare att köra automat än manuell då man kört manuell så mycket så allt sitter mer eller mindre.

Nästa körlektion är på måndag och då har jag alla dagar den veckan. Ska försöka få plats med att träffa Älvbrinkarn för lite Photoshoot igen ;) Vad sägs om det? Ni får gärna komma med förslag vad som kan vara fint att ta kort på/vid osv då det är porträtt :).

Hörs imorgon! Sov gott :)

SKRIVET: 2009-09-22, kl 21:34:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

220909

Tror jag lägger upp bilderna jag redigerade imorgon eller något då tjejerna har sett dem och är nöjda!
Jag tänkte nu ta en varm dusch och sedan plugga lite innan 22 då jag ska leta fram någonting bra på Tv.Hörs sedan!

SKRIVET: 2009-09-22, kl 19:30:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

bild

Sitter här framför datorn och redigerar för fullt som sagt! Annas bild är klar nu och två återstår :) Jag hoppas hon blev nöjd iallafall ! :)

Hörs sen så visar jag bilden hon valde! :)

SKRIVET: 2009-09-22, kl 16:57:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

yoououou

Nu är jag hemma! Ställe klockan på 08:40, perfekt för att vakna i god tid och slippa stressa. jag skulle till Länsstyrelsen idag och fixa lite saker.

Körlektionen gick superbra! Körde runt Nyby,Heidan och runt där. Lite Gränby/Bellman. Andra körlektionen och har redan kört i rondeller och inte minst jag har fickparkerat för första gången. Haha ni skrattar säkert men efter att bara har kört här ute på Landet med stort L så är det en stor grej då jag kör i centrala U-a :).

Ja som sagt så STORstädade vi calles rum igår:

FÖRE
EFTERVilken skillnad, men vilken tid det tog! Började runt halv 9 och blev klara runt tolvslaget tror jag. Men det blir superfint ! :)


Efter körskolan så gick jag på stan för att vänta på den buss jag skulle ta för att taima in mamma så jag shoppade lite vilket resulterade i :Märks att det är höst! Myskläder inköpes :)

Nej nu ska jag redigera! Ska göra en bild till Linas blogg och sedan till Anna likadant, Bilder kommer nog upp senare på de jag har gjort! Och sen blir det att göra en logga till Calles lillesyrra Anna som har ett företag via skolan. UF - företag ! :)

Hörs senare! :) kramkram

SKRIVET: 2009-09-22, kl 00:23:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

nati natti

Nu är ÄNTLIGEN rummet klart och gud vad det är rent och fint överallt! Jag och calle tänkte ta en dusch och sen sova. Jag ska upp tidigt imorgon för att först gå till Länstyrelsen för att fixa lite och sedan gå till körskolan och ha en körlektionen.
Nej nu blir det dusch sen sovtime för min och Calles del :) !
KramKram

SKRIVET: 2009-09-21, kl 20:31:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

storstädning på G

Hemma hos Baby nu! Vi tänkte köra en STORstädning av hans rum! Tänkte köra en före och efterbild så ni får se! Lägger upp den imorgon då jag är hemma igen, ska köra samma tid på körskolan som idag så vi hörs efter två!
Vi hörs imorgon! :)
KramKram!

SKRIVET: 2009-09-21, kl 14:58:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

körskola

Sitter nu här och jag överlevde faktiskt körningen! Jag kom dit och fick träffa min körskolelärare. Jag kör en Audi Kombi, och man sitter riktigt skönt i den! Går som en gud också! Vi åkte ut till Gränby Ishall och körde lite där, jag fick sedan åka ut på "stora vägen" och köra lite. Riktigt bra för att vara första gången! Visst jag var nervös man jag klarade det. Ett motorstopp blev det men vatusan. Det fick det bli!

Nej nu ska jag in i stora huset, väntar på att Calle kommer hit! :)

KramKram

SKRIVET: 2009-09-20, kl 20:37:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

natti

Sitter nu här och funderar på vad jag ska göra. Duscha och bädda ner mig i sängen så jag är pigg imorgon eller sitta kvar här framför datorn och kika runt. Allt är iallafall packat och framtaget tills imorgon då jag ska på körskola och sedan ner på stan för att kika lite och uträtta lite ärenden.

Vi hörs imorgon då jag kommit hem :)

Hejs!

SKRIVET: 2009-09-20, kl 14:39:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lackleggings och storlek Small

Blir att sätta sig och läsa ut körkortsboken nu! För imorgon 10:55 då jävlar ska jag köra. Efter det blir det lite shopping faktiskt :)
Kolla om det finns storlek S i koftan jag köpte. Annars nöjer jag mig med M. Sen införskaffa lite annat som lackleggings osv.

Hörs senare!

HejsHejs

SKRIVET: 2009-09-19, kl 23:20:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

läggdags

Sitter nyduschad framför datorn och försöker komma fram till varför jag har så ont i kroppen.

Har som en sorts träningsvärk som går från nacken ända ner till ryggslutet, över skulderbladen, ut till armbågarna och ändra ut i rumpan. Alltså hela baksidan av ryggen och lite till. Jag har varken tränat, burit något tungt, eller gjort något annorlunda eller ovanligt än vad jag brukar göra. Så jag förstår inte riktigt!

Aja nu blir det sängdags då jag ska upp tidigt imorgon. Har en hel del att göra men det berättar jag imorgon!

Btw, Calle kommer hem imorgon med vilket jag är väldigt glad över :)

KramKramSKRIVET: 2009-09-19, kl 20:19:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

bilder

Sitter nu och funderar på vad jag ska göra. Blir nog att sätta sig framför tvn. Med lite godis i en skål och hitta nått bra program.

Lite bilder från gårdagen:

Jag och snygga Mimii !
Nathalie var med också men kommer upp bild på snyggingen senare ;)

Blev som sagt en väldigt lugn kväll på Terassen igår!

Nej nu blir det tv för min del!

KramKram


SKRIVET: 2009-09-19, kl 12:42:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

ryggvärk

God förmiddag!

Som sagt så drog jag till stan igår kväll. Nathalie missade sin buss så hon kom in runt 21:00. Vi hamnade på Terassen först och tog lite drinkar innan vi tänkte gå till Kalas för, men såklart så var det 20 och de va så strikta så där kom vi INTE in.
Jag ringde Karlsson och hörde var hon var och hon var på väg in till stan. Så vi väntade på Mc Donald´s medans de skulle komma in till stan.

De gick till BJ och där kom man inte heller in, kårlegg var det som gällde. VÄRDELÖSA UPPSALA! Vafan ska vi ta vägen som är under 20? Jag tycker det är riktigt dåligt faktiskt.

Så vi gick tillbaka till Terassen där Karlsson och resten av hennes gäng hade hamnat så vi var där i en timme ungefär innan jag och Natta gick vidare för att dra hem då det var så jäkla värdelöst plus att man blev så otaggad. Så jag kom isäng i rätt bra tid inatt ändå. Runt halv 2 tror jag klockan var! Men jag vaknade med världens jävla ryggont. Förstår inte varför :S

Aja, bilder från gårdagen kommer upp senare då jag inte orkar överföra dem nu! Plus att jag väntar på bilder från Natta :) KramKram

SKRIVET: 2009-09-18, kl 17:21:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

fest

Hejhopp! Slutade tidigare idag än vad jag trodde så det var skönt :).

Blir nu att ta fram det sista och innan jag fixar mig tänkte jag äta mat!

Kameran är laddad så det blir lite bilder senare:) Imorgon typ!

Ha det super så hörs vi antingen innan jag åker eller efter!SKRIVET: 2009-09-18, kl 10:51:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Morsning

Godmorgon! Eller kanske kan säga god förmiddag istället.

Sitter här och funderar på vad jag ska göra. Ska nog städa lite, packa lite och ta fram saker så jag slipper stressa ikväll då jag kommer hem från jobbet då jag har mindre än en timme på att fixa mig.

Så jag tänkte nu göra lite nytta istället för att sitta framför datorn.

Hörs senare!

SKRIVET: 2009-09-18, kl 00:17:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Natti Natti

SKRIVET: 2009-09-18, kl 00:14:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Natti Natti

Ligger nu i sängen och tänkte sova. Klockan är ställd på nio så jag får saker gjorda innan jag börjar jobba halv två :) sen hem runt halv sex, äta mat och sen fixa sig för att dra till stan och parta lite :) nej nu blir det slut här för är jobbigt att mobilblogga. Hörs imorgon :) kram kram

SKRIVET: 2009-09-17, kl 17:38:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

grrt

Har precis ätit kvällsmat. Det bjöds på pyttipanna som min pappa gillar väldigt mycket så länge jag minns!

Om cirka en timme ska jag ut med pappa och köra samma runda som förra gången jag körde. Så det blir väl runt 5-6 mil idag med :) Ska bli spännande!

Vi hörs efter hur det har gått :) Hörs då! KramKram

SKRIVET: 2009-09-17, kl 14:17:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

.m.

HejHej!

Jag förstår inte hur jag kan vakna så jäkla sent! Imorgon ska jag ställa klockan på 9 så jag får lite nyttiga saker gjorda. Vaknade nästan precis 12:00 idag och insåg att halva dagen var försvunnen! Hemskt :(

Iallafall, nu har jag målat klart mitt hus så nu är det bara en liten del kvar av stora husets framsida!

Ska ringa Calle närsomhelst och höra vad han har för sig, sedan tänkte jag sätta mig framför teoriböckerna då jag ska ut och köra med pappa ikväll så lite skönt att ha läst ut boken förmodligen!

Imorgon utgång! Delar av klass FL3 ska ut vilket ska bli mysigt ! :) Kameran följer med såklart!

KramKram

SKRIVET: 2009-09-16, kl 23:22:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

sleepingtime

Sådärja, nyduschad och varm! Fryser som bara den, så tänkte lägga mig under mina två duntäcken och hitta nått bra på tv :)

Imorgon blir det som sagt ingen körskola då läraren var sjuk så tänkte måla, plugga teori och övningsköra med pappa :) Igår gick det ju helt okej så är sugen att köra mer mer mer mer!!!

Nej nu får ni ha det så bra!

kramkram :)

SKRIVET: 2009-09-16, kl 21:02:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens shoppingrunda

Godkvällens!

Åkte som sagt in till Calle igår, vi gjorde inte mycket, kikade tv,nattmål på Max och allmänt mys. Jag har sovit superdåligt inatt då jag har en infektion, har superont så kan inte ligga still. Så har sovit dåligt till och från men man kan inte alltid sova bra!

Jag tog bussen till stan för att möta upp Johanna Persson då vi skulle ta 11:10tåget till Huvudstaden för en shoppingdag :). Bilder kommer nedan!. Vi tog en lunch och mitt under lunchen ringer de från Vaksala Körskola och säger att min körskoleledare var sjuk så imorgon blir det ingen körning, inte fredag heller. Lite tråkigt då jag gått och varit nervös som bara den inför det! Men jag hinner köra lite mer med pappa innan måndag så :).

Nej nu tänkte jag bjuda på dagens inköp:

Kofta kan man nog kalla det, Vero ModaTunn svart kofta från Urban Outfitters,Kimchi Blue. Hade kostat 490:- , nedsatt till 359:- , sen 299;- sen 69:-, Så där gjorde jag ett jäkla kap!Lång tunn kofta i benvit. Från ZaraSist men inte minst en stor halsduk som inte har något slut. Är som en rund ring, riktigt skön!!Som jag och Johanna sa så ser det ut som en gammal biograf från tidigare år om man säger så! Men jag rekommenderar starkt att besöka Urban Outfitters så det är så jäkla snyggt där inne och likaså kläderna! Att prova kläderna var lite spännande. De låser provrummen, och när man kommer så låser de upp, räknar antalet plagg man har, tar plaggen ifrån en, hänger in dem och hänger en sak på dörren. Tycker jag var lite roligt! :)Påväg hem efter en heldag i sthlm! Man var verkligen hur död som helst, plus att man är lit fattigare men vafan ;) Detta är då Lurven som vi kallar honom, vi har haft han i cirka 2 månader nu då vi inte vet vems ägaren är. Förmodligen en som inte ville ha en katt längre. Men sötare katt med personlighet får man leta efter! Sover med öppen mun och är som en säck i famnen på en :)Sen har vi våran gamla vanliga Nisse som också är en riktig buse med personlighet. Inte så roligt för er att se men va tusan jag lägger upp bilderna ändå ! :)

Nej nu blir det vila av då jag inte ska upp innan 06:00 imorgon, så kan lika gärna vila framför tven och sen sova i god tid om inte Calle kommer förbi senare ! :)

KramKram

SKRIVET: 2009-09-15, kl 21:56:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

shopping

Hej allehopa! Sitter nu hemma hos Calle, kikar på inspelade Idolavsnitt. Jag har redan sett dem men jag vet inte om Calle har sett dem.

Har inte gjort så jättemkt idag, men efter maten så åkte jag med pappa och övningskörde. I början gick det sådär men i slutet så gick det bra! Körde landsväg första gången idag och liknande :). 5-6 mil körde jag så jag är nöjd med dagen!


Imorgon blir det Sthlm för shopping med Johanna Persson :) Ska bli mysigt ! Hoppas vädret tillåter :)

Ta hand om er !

SKRIVET: 2009-09-15, kl 17:00:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Whio

Sorry för en dålig uppdatering idag men har haft annat för mig! Jag tänkte nu plugga/läsa lite innan maten och sedan ut och köra en runda med pappa!


Calle kom till mig igår och han åkte idag runt 12:00 för att jobba igen. Suck :( . menmen!
Jag ska nog in till honom senare så vi får ses då iallafall!

Man kanske ska bli långhårig och ljusbrun i skallen, tro?
Nej nu ska jag göra annat!

Hare :) KramKram!


SKRIVET: 2009-09-14, kl 15:40:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

videoinlägg

Nu har jag pluggat lite och tänkte nu gå ut och fota lite snabbt innan det blir att laga mat om 20 min! :) Tänkte fortsätta plugga efter :) Börjar komma in i detta nu vilket känns bra!

Kommer kanske upp ett videoinlägg senare med! :)

Hörs sen!

KramKram

SKRIVET: 2009-09-14, kl 13:33:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Plugg

Sitter här framför datorn och funderar på vad jag ska göra. Tror jag ska öppna teoriböckerna och plugga tills klockan blir halv fyra då jag tänkte laga mat till familjen.
För på torsdag kloxkan 07:45 sitter jag i bilen på körskolan och kör! Jag är faktiskt riktigt nervös. Någon som kan ge mig lite tips att tänka på? :)

Nej nu tänkte jag slå mig ner i soffan med musik och RÅPLUGGA!

Måste ta tag i detta med teorin med, inte bara med körningen.

KramKram!


SKRIVET: 2009-09-13, kl 23:00:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kärlek

Aja får väl skriva lite kort om hur dagen har sett ut. Målade klart kortsidan av stora huset som jag har dragit ut tiden på så mycket! Sen gick jag och pappa ut i skogen för att plocka lite kantareller, han har så ont i ryggen så han måste röra på sig för att inte ha så ont :(. Såklart skulle Lurven(Den katten som någon inte ville ha längre, som kom till vårat hem) följa med hela rundan i skogen. 1½ timme sprang han runt med oss och jag höll på att trampa på en huggorm, inte liten den va! Sätt ihop tummen och pekfingret(tror ja det är(?!) så får du en ring, så var den i diametern. Ja jag vet, det är rätt stort! Och jag har aldrig hoppat så högt tror jag.

Jag trodde som sagt att Calle skulle komma hem idag men fick detta sms för en stund sen:

" Hej Älsklingn, vi har stannat på vägen för att knacka. Så vi är på väg nu igen. Tar 2 timmar till gävle, kollat alla möjliga sätt för att komma hem till dig, men det finns inget. Saknar dig så mycket. Vet inte om jag orkar vänta tills imorgon för att träffa min lilla pralin. Men det finns väl inte så mycket mer jag kan göra just nu. Älskar dig mest på denna jord! Nästan så jag fortfarande inte fattar att det är du och jag ibland. Men det är det :) Så glad för det! Kyssar"

Okejdå, du är förlåten ;) 1½ år snart och man får såna sms, det är verkligen lycka! Kärleken bara växer och växer mellan oss två. Det är något speciellt med den kärleken vi har. Det är något som jag saknat men nu har! Och jag släpper detta aldrig!Där har vi iallafall Lurven som vi kallar honom! Vi har inte kommit på nått "riktigt" namn än :)

Nej nu blir det lite nachochips,kexchoklad och tv för min del! Hörs imorgon. KramKramSKRIVET: 2009-09-13, kl 18:46:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nejtack

Jag har ingen lust att uppdatera idag. Är inte på humör!

Hörs senare.

SKRIVET: 2009-09-12, kl 19:25:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

myskväll

Godkväll allehopa! Här sitter jag i soffan och kikar på tv. Jag jobbade idag och jag börjar bli sjuk så jag valde att stanna hemma från Kulturnatten i stan. Flickorna skulle gå ut och parta men jag valde som sagt en hemmakväll :).

Baby kommer hem imorgon så tänkte försöka träffa hnonom :). Nej nu blir det daimglass och filmmys! Kanske ska ta ett bad med :)

Ta hand om er så hörs vi senare! :)

KramKramSKRIVET: 2009-09-11, kl 22:09:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fotorunda

Blev som sagt en träff med Johanna idag ! :) Riktigt trevligt som vanligt faktiskt :) Kom till stan runt 12 snåret och hon stod så fint och väntade på mig där! haha. Vi begav oss direkt till de ställen dagen skulle bjuda på.

Som sagt så hade vi en fotorunda och jag tänkte bjuda på lite bilder ;)
Det är bara några av alla bilder! Fler hittar ni på Fejjan.

Tänkte nu ta en varm skön dusch och sedan kika lite på tv innan jag tänkte ringa baby och sen sova :). Ska upp runt 8 imorgon då jag börjar kvart i 10. Får se hur det blir om det blir utgång imorgon eller om jag åker hem och tar det lugnt. Får se hur jag mår imorgon :)

Nej nu får ni ha det så bra allehopa!

Sov gott. kramkram

SKRIVET: 2009-09-10, kl 22:30:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

bilder

Ångrade mig! Ville skriva lite mer! Fann en underbar bild på mig och Calle från i början av tiden då jag började blogga :)

Sitter nu och pratar med Johanna, vi sitter och planerar lite inför imorgon :) Ska som sagt in och köra en fotorunda med henne :) Sist vi gjorde det resulterade det i :Bara några av bilderna. Nej nu blir det att kika i garderoben och sen blir det sova av ! :)

KramKram

SKRIVET: 2009-09-10, kl 21:47:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

film

Sitter just nu och kikar på Criminal Minds! Tänkte sen ta en snabbdusch och sen kika om det är nått roligt på tv efter 22 :)

Imorgon blir det som sagt att träffa Älvebrink! Ska bli kul att träffa henne igen eftersom hon har varit utomlands i en vecka ! :)

Vi hörs imorgon! KramKram
SKRIVET: 2009-09-10, kl 19:40:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

hihi

Vaknade imorse bredvid Calle som kom till mig igår kväll. Känns så himla bra att bara ligga och hålla om varandra och veta att vi är Vi. Ett par som haft snart 1½ år tillsammans :)

Han åkte hemifrån mig innan lunch för att åka och jobba igen :) Så jag åkte med mamma till Maxi för att handla. Jag kom hem med diskmedel, 2 fågelbrobräken inkl vit kruka och en mapp där jag ska lägga alla lönespecifikationer och räkningar i :) .

Jag pratade nyss med Köppä om lite saker och GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! JAG BLIR TOKIG!!!!!!!!!!!!!
Info - Senare

Nej nu blir det att städa lite snabbt innan IDOL börjar! Sen imorgon blir det att träffa min älskade vän Johanna Älvebrink för en mys och fotodag :)
Måste ladda systemisen lite tror jag :)

Ha det bra och kika in bloggen imorgon för bilder från morgondagens runda!

SKRIVET: 2009-09-09, kl 20:29:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

jobbjobbjobb

Äntligen hemma efter 6 hårt slit av arbete på 3 olika jobb! Är nu ledig i två dagar så tänkte spendera dem väl :) Johanna är äntligen hemma från Grekland men är sjuk stackarn men snart så tänkte jag dra med henne ut på en fotorunda :) Jag har haft abstinens! Och har det fortfarande!

Jag jobbade 08:30-18:30 idag ungefär så är riiiiiiktigt trött! Jag pratade med Baby för en halvtimme sedan ungefär och han kommer hit senare ikväll :) Han åker vidare imorgon uppåt i landet igen och ska jobba. Så jag får se vad jag hittar på de dagarna jag är ledig :) Lite sugen på att shoppa men vem är inte (A)

Nej nu ska jag städa lite här innan baby kommer sen kika IDOL om 30 min ! :)

Ha det så bra så hörs vi senare!

SKRIVET: 2009-09-08, kl 19:01:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

LOVE

Idag vaknade jag upp hos Baby såklart. 07:00 åkte han iväg och jag somnade om. Han skulle ju till tandläkaren och ta bort sin tandställning. 2 timmar senare kommer han med ett stort vitt leende.Utan rälsen! Så himla vacker :) Det var han innan men nu förstår!

Jag åkte hem runt 12:00 för två timmar senare, 14:15 skulle jag jobba. Blev en kort dag idag :)Jag fick denna Nalle Puh av baby då han hade vunnit den på en marknad då han jobbade. Den ligger tätt intill mig men nu när jag var klarvaken imorse då calle kom tillbaka från tandläkaren så fick den ligga hos honom :)Calles student 5 Juni 2008
Min student 5 Juni 2009

Gud vad tiden har gått fort! Snart har jag och Calle varit tillsammans i 1½ år och jag säger då det. Bästa tiden i mitt liv! Han är mitt allt verkligen. Min bästa vän och man.

MIN,MIN,MIN,MIN,MIN,MIN,MIN,MIN,MIN,MIN,MIN,MIN,MIN,MIN,MIN,MIN,MIN,MIN,MIN,MIN,MIN,!!


KramKram Nu blir det IDOL 2009SKRIVET: 2009-09-08, kl 09:51:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

morsning

Sitter nu i sängen hos Baby och han sover så sött brevid. Han gick upp runt 06:30 imorse för att åka till tandläkaren och ta bort tandställningen efter hela 2½ år! Två timmar senare väcker han mig med ett stort vitt leende. Det är så fïnt så! :)

Nej om 1-1½ timme tänkte jag åka hem innan jag börjar jobba klockan 2. Jobbar bara tre timmar idag så blir ett kort pass :).

Vi hörs senare! KramKram

SKRIVET: 2009-09-07, kl 20:31:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Stan Nästa!

Nej nu ska jag packa det sista sen dra till stan för att äntligen träffa Baby! Inte sett han sen i tisdags så det är på tiden att jag får kyssa och mysa med honom. Åhh vad jag saknat honom! Och imorgon tidigt tidigt blir han av med tandställningen med. Han kommer bli så jävla snygg, eller det är han redan. Men ah.. Ni förstår säkert vad jag menar!!:)

SKRIVET: 2009-09-07, kl 19:12:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

mardröm

Jag överlevde dagen! Jobbade istället för Bettina idag och det var en kamp verkligen. Hoppa in och ta hand om en hel klass direkt. Men det gick så bra så!
Gick upp runt halv 8 imorse så är riktigt trött! Sitter och gäspar för fullt här.

Drömde världens hemskaste dröm inatt som fortfarande sitter i. Drömde att genom min hud i ansiktet så började det komma ut stora,vita,tjocka maskar/larver som jag var tvungen att dra ut från huden och de slutade inte att komma. Går inte att föreställa sig hur jäkla äckligt det är att tänka att det kan hända. Var tvungen att ta tag i huden hela dagen idag och verkligen känna överallt. Konstig jag vet men den kändes så verklig! FY!

Aja nu ska jag packa lite så jag inte behöver stressa sönder och sedan ska jag åka in till Baby äntligen!! :) Sen sova där och tillbaka till Ramsta imorgon och jobba. Sen på onsdag blir det Bellis sen två dagar ledigt ! :)

Nej nu ska jag in i andra huset för ett tag :)

KramKram

SKRIVET: 2009-09-06, kl 21:35:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mörbultad?

Jag säger då det! Jag är nästan helt mörbultad!

Jag gick upp 07:45 imorse då jag kvällen innan hade packat ner badkläderna och tagit fram kläder. Klädde på mig och sminkade mig och gjorde iordning frukost. Jobbade 09:30-16:30 med Linda idag, gick riktigt bra faktiskt.

Efter det drog jag ner till Nautilus, Simmade några rundor och sedan blev det stretching och bastu efter det. Sedan det bästa. SOLNING. Såklart så brände jag sönder rumpan, som vanligt då! Åkte hem med 19:15 bussen och sitter nu här och tar det lugnt. Tänkte närsomhelst sova faktiskt. Ska jobba på Ramsta Skola imorgon så lika bra att vara pigg då det blir en heldag imorgon. Måste gå upp runt 07:00 imorgon så.

Efter det åker jag nog in till min man <3. Då han kommer hem redan ikväll/har kommit hem men eftersom jag jobbar imorgon så kunde vi inte ses ikväll. Men jag klarar nog en natt utan honom :).

Nej nu får ni ha det så bra! Föresten, jag vill höra vad ni gjort i helgen! :) Slå iväg en kommentar.

KramKram


SKRIVET: 2009-09-05, kl 22:41:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

-

Nu blir det sömn för min del! Vi ses imorgon vid kvällningen då jag jobbar och ska till nautilus efter, men det är bara kanske! Får se helt enkelt om jag orkar efter en heldag!

Men vi hörs imorgon

Tjingeling!
SKRIVET: 2009-09-05, kl 19:23:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

wiho

Hej allesammans!

Vaknade med klockan 08:00 och tog bussen en timme senare. Gick superbra att jobba idag, dock helt slut efter idag! Blir lika arbetstid imorgon - 09:30-16:15. Efter det tänkte jag dra ner till stan och träna på Nautilus och sen sola. Tänkte ta några simrundor.

Nej nu blir det att städa och ta det lugnt, kanske en film :)

KramKram

SKRIVET: 2009-09-04, kl 23:16:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

sömn

Nej nu tänkte jag ta en snabbdusch sen sova! Har kikat på Brokeback Mountain vilket faktiskt var riktigt bra. Ska jobba imorgon så ska upp runt 8:00 så lika bra att sova i tid ! :)

Vad ska ni hitta på i helgen då?

KramKram

SKRIVET: 2009-09-04, kl 19:56:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

bildSaknar verkligen Carl, och ändå har han bara varit borta sen i tisdags. Men han kommer nog hem på måndag för på tisdag ska han till tandläkaren och ta bort tandställningen efter snart 2½ år! Jag har inte sett han utan den så det ska verkligen bli spännande :). Snacka om fina tänder han kommer ha.KramKram

SKRIVET: 2009-09-04, kl 19:35:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

jobb

Att man kan vara så trött! jobbade 10-15 idag med Monica och jag säger då det. Jag är glad som har fått hamna där :) Jag mår så bra när jag är där, jag känner mig bäst ärligt talat. Som en i gänget!

Imorgon och söndag blir det jobb fast på Bellis. Sen jobbar jag tills på onsdag så har fullt upp! Dags att sova tidigt så man är pigg imorgon.

Jag shoppade en assnygg, ja vad det nu kallas haha,Från Fishbone kommer den och denna blir snygg till allt från en tröja under till en snygg tajt klänning ( Den svarta med dragkedja som jag la upp för någon vecka sedan, från söndag tror jag).

Just nu väntar jag ett samtal och sedan blir det in till mor och far för att kika lite tv :)
Kan väl lika bra städa lite medans väntandet.

KramKram

SKRIVET: 2009-09-03, kl 22:33:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

sömn


Sitter här och filosoferar till Martin Stenmarck - 1000 nålar. Jag funderar på hur mitt liv har utvecklats och hur jag har kommit än så länge i livet. Allt från bra till dåliga stunder. Från bra till hemska förhållanden. Från en skola som förstörde mitt inre till en skola vid namn Tiunda som gjorde mig så himla lycklig. Jag blev så uppskattad och lycklig för en gångs skull. Ni i 9D gjorde mig lycklig omedvetet. Och sen när de tre snabba åren hade gått var det dags att trippa vidare och för mig blev det Ekebygymnasiet,floristlinjen medans alla andra från min dåvarande klass valde alla skolor förutom Ekeby. Och nu sitter jag här. 6 år senare från den dagen jag började på Tiundaskolan. Helt sjukt! Kommer ihåg det som om det vore iförrigår. Och för några månader tog jag studenten med bra betyg och ett YB-körkort.
Visst att bara vara tjejer i en floristklass hade sina svackor, mycket tjaffs,avundsjuka,bråk och hat. Men när väl studenten närmade sig blev klass FL3 som en familj som vi egentligen hade varit i 3 hela år. Men innerst inne var vi ändå familj FL 1-2-3.

Så jag säger det igen, Dessa 3-6 år i skolan är bland den bästa tiden jag haft sen jag började i skolan för runt 13 år sedan

Nej nu tänkte jag duscha sen kolla på Navy CIS. Ska jobba 10-15 imorgon och sen blir det 09:45-16:15 lördag och söndag. Sen måndag 08:16:30, tisdag 14:15-17:00 ch sen onsdag 08:45-18:15

Har att göra!

KramKram

SKRIVET: 2009-09-03, kl 21:08:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tors

Vaknade idag runt 10 snåret av att Nisse skulle vara så dryg, Nisse är då våran katt och han kan klättra och ligga överallt och just imorse ville han ligga i ansiktet och på benen. Så det blev att stiga upp och äta en frukost

Jag jobbade några timmar idag på BlomsterCity och gud vad jag saknat det stället! Tänkte visa lite bilder jag tog idag på hur det ser ut:

Ska jobba imorgon med, vilket ska bli superskoj! Sen ska jag hem och äta fajitas som mamma hade tänkt laga. Älskar fajitas! Gör ni det?

KramKram

SKRIVET: 2009-09-03, kl 12:29:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jobb

Sitter här framför datorn och lyssnar på Brustna Hjärtans Höst med Lars Winnerbäck. Som jag sa till Natta igår kväll så är det dåliga minnen som jag har från denna låten men eftersom låten är så himla underbar så kan jag inte sluta lyssna på den.

Tänkte snart fixa mig lite då jag ska in och jobba om 1½ timme. Jag älskar verkligen BlomsterCity. Trivs som fisken i vattnet och att jobba med Monica idag gör det hela bättre! Störtskön kvinna säger jag bara.Nu blir det att duscha,hämta posten(väntar på ett brev från en producent) och senare sminka och klä på sig :)

KramKram hörs senare ikväll då jag slutar 19:00


SKRIVET: 2009-09-02, kl 23:29:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lycka

Sitter här och tänker tillbaka på allt som har hänt under hela sin livstid. Det är mycket och ändå har man bara levt i 19 år. Både bra och dåliga saker. Men i detta nu. I denna NUTID kan jag inte bli mer än lycklig. Eller jo det kan jag men jag är enormt lycklig just nu.

Jag har en pojkvän som verkligen är mitt allt. Och allt annat i livet flyter verkligen på.

Nej nu blir det tvtittande efter att ha lyssnat klart på Lifehouse - Storm. Ett tips verkligen, älskar låten. Tack Natta för tipset <3. Påtal om Natta. Hon och jag ska träffas på Fredag för en fotorunda,stanrunda och fikarunda ! :) Ska bli så mysigt så :)

Sov gott allesammans! Nu ska jag drömma underbara drömmar. Drömmar om min drömman Carl Fredrik Flyberg.

SKRIVET: 2009-09-02, kl 21:21:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

YB

Jag kände mig bara sugen att skriva igen! Och denna gången om Yrkesbeviset som jag och 3 till från klass FL3 gjorde i slutet av mars månad iår. Tänkte beskriva lite om varför jag gjorde det, och framförallt hur det kändes under resans gång.

Vad är Yrkesbeviset egentligen? Jo om jag först beskriver vad det är för MIG så var det någonting jag inte hade en aning om. Våran floristlärare Ellen berättade att det skulle ta mycket på krafterna då det låg utanför skoltid så man hade en kurs på 100 timmar utanför resterande lektioner. Jag är lite av en person som alltid ångrar mig om jag inte testar på någonting nytt. Så jag hoppade in i detta ovetande projekt som jag inte hade en aning om. Men det kanske var just därför som jag ville detta? Att jag inte hade en aning alls om vad som väntade!
När allt väl började, då jag planerade vad jag skulle göra så började jag inse att detta var något jag inte skulle ångra. Vi fick fyra stycken teman att gå efter. Jag valde att göra ett arrangemang till minne av Athena och av templet Parthenon i Grekland. Kände att det var någonting bra och sen valde jag det dels för att det var det enda som var kvar. Martina,Amanda och Karlsson från min klass hade valt andra val så det vore roligt om vi fyra valde 4 olika :).Det var bara att sätta igång med skisser,planer osv inför tillverkningen av YB. Då jag hade spanat runt på olika bilder av Parthenon-templet osv så kom jag fram till att göra en grund som ser ut som pelare:


Detta är ett verk av min far som tillbringade många många timmar i garaget för min skull. Allt var detaljerat och han ville verkligen mitt bästa.Vi fraktade dessa två pelar till skolan (vägde 80kg/130kg) så det var riktigt komplicerat! Jag och min lärare kände att det inte riktigt blev bra då pelarna bara stod brevid varandra så jag gjorde så att jag tog två fejkstenar och placerade dem som på bilden och genast blev det mer "vildvuxet". Precis så som jag ville ha det.

Blev mycket arbete med detta! Inte bara för mig utan för Amanda,Karlsson,Martina och mig. Jag spenderade nästan 200 timmar på detta projekt då det endast krävdes 100 timmar. Men det var det verkligen värt! Varför kommer jag till senare.Det närmade sig och flickorna i klassen blev allt mer nyfikna och vi fick ofta sällskap där nere! Vi testade allt material för att se om vi skulle stöta på problem under provdagen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Provdagen kom och alla blommor var beställda och stod och väntade på oss i kylen. Våra nerver var på spänn och vi 4 YB-elever kände oss som ett team. Men när vi väl ställde oss och kikade på klockan och såg att klockan blev 08:35 - Så började allvaret. Vi alla var så himla fokuserade och vi höll oss till vårat. Vi frågade inte varandra om saker - förbjudet och vi var helt inne i oss själva. Det som tog längst tid för mig var att limma fast alla succulenter på pelarna och stenarna. Men det gjorde nästan helheten! ( Se bild nedan ). Vi insåg att detta var Den stora dagen, men vi hade en dag kvar, dagen efter skulle PowerPointpresentationen redovisas inför domarna. Ja vi hade domare som skulle bedöma både PP-redovisningen och arrangemanget.

Klockan blev 16:15 och dagen tog slut! Bara att vara stolt över sig själv och vänta på morgondagen. Dagen efter då PP-redvisningen och bedömningen skulle äga rum

Dagen D kom: Vaknade upp med en enorm nervositet som jag aldrig har varit med om. Jag kunde inte ta ifrån mig pärmen med redovisningen och jag kunde inte heller äta lunch då nervositeten tog över allting. De andra tjejerna var också nervösa och det förstår jag! Usch vilken känsla.
Iallafall. Då det var dags att redovisa så hade jag bett om att få vara först  - Allt för att vara klar och ha fått det överstökat! Sen när vi fyra var klara med respektive redovisning så var det väntan! VÄNTAN!!!!! Den hemska väntan var det värsta. 4 Timmar väntade vi nästan på att domarna skulle vara klara med bedömningen bakom det skynke som de hade placerat för arrangemangen.

När klockan var runt 16:00-16:30 var de äntligen klara. De tog in Martina bakom skynket för att berätta för henne. Hon var inte där en lång stund och hon kom ut med tårar i ögonen och fick fram direkt till Karin(våran andra floristlärare) Och vi andra 3 YB elever stod där med ett stort frågetecken. Men sen fick Martina ett leende på läpparna och vi förstod att hon klarat det. Sedan var det Karlssons tur och likaså hon kom ut med ett YES!!! och ett stort leende på läpparna. Nej fy tänkte jag, nu är det min tur säkert. Jotack, det var min tur att gå in genom skynket och utanför stod det runt 10 lärare från skolan som väntade lika ivrigt som resten av våran klass. Ellen stod där med de andra 2-3 domarna. Ellens ord var endast : Du är godkänd. Mer går itne att berätta mer än att jag var så jäkla lycklig. Tårana bara rann och rann och jag kunde inte sluta le. Tyvärr gick det inte så bra för Amanda men hon var en jävla höjdare ändå!

Kvällen firades på BJ med Nathalie och Karlsson!

Detta var bara en KORT uppfattningDetta var mitt slut resultat under hela YB tiden

SKRIVET: 2009-09-02, kl 19:48:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

2/9-09

Nu har jag suttit i 45 minuter ungefär med Teoriboken, läst ett kapitel och svarat på frågor. Boken ska läsas ut TVÅ gånger innan jag sätter mig i körskolebilen den 17:e.

Så är det bara!!!
Dessa böcker använder jag mig av, riktigt bra faktiskt!

SKRIVET: 2009-09-02, kl 19:00:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Teori

Vaknade imorse av att Baby drog mig mot sig för att kyssa mig godmorgon, krama om mig och bara hålla om mig. Det är det bästa med att vakna brevid den man älskar. Att få kyssa och mysa med den man håller kär. Vi gick upp och åt lite frukost. Han skulle åka iväg runt halv 3, denna gången Stockholm och sedan Gränna, där man gör alla polkagrisar ni vet?

Runt 2-snåret så åkte vi till Alina Systems för att införskaffa en bärbar dator till Calle då han behöver en då han jobbar så mycket. Suck..... MenMen :).

Åkte sedan hem till honom igen och jag gick till bussen direkt då hans kollegor stod och väntade på honom för att åka vidare till Sthlm.

När jag var påväg hem så hörde B.C först av sig så imorgon blir det jobb :D! Och sen Ramsta då jag ska jobba nästa vecka på tisdag  :) Känns skönt faktiskt. Och i helgen blir det Bellis lör-sön :).

Fan vad allt känns bra!
Körkortet är påbörjat äntligen, sen alla dess jobb. Och sen en sak till men det tar vi inte än då det inte är 100% säkert.

Aja, hörs senare! Ska fortsätta plugga Teori nu :)

KramKram

SKRIVET: 2009-09-02, kl 12:23:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Morsning

Nu ligger man i sängen hos Baby och om 2 timmar ungefär ska han åka iväg och jobba igen så jag tänkte åka hem och plugga Teori då jag tänkte ligga i med det nu.

Nej nu tänkte jag äta frukost, hörs senareSKRIVET: 2009-09-01, kl 20:38:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kväller

Nu är jag påväg! Ja på vägen verkligen! haha. Nej men sen jag kom hem har jag suttit i två timmar med teoriböckerna och pluggat. Ska sitta VARJE dag tillochmed den 17:e då körlektionerna börjar efter varandra!

Verkar bli att jag åker in till stan igen, wihoo. Hatar att åka in hela tiden. MenMen. Gör man allt för pojken så gör man.
Glad ja! Körkortet är påväg och det andra håller vi tummarna för!


Nej nu får jag fixa mig lite innan jag drar till stan.

KramKram

SKRIVET: 2009-09-01, kl 17:42:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Finally

Allt går bra just nu verkligen och jag känner inget som är negativt!

Idag tog jag tummen ur röven och gick till för att boka in mig på körlektioner. Jag bokade 10 st på en gång och de är inom loppet av 2 veckor ungefär så det känns riktigt skönt! Köra med korta mellanrum och mycket. Så det känns finfint! :)

Innan jag var där så var jag hemma hos Calle och mös :) Sen blev det att han skulle jobba(IGEN!!!) så han skjutsade mig till körskolan:)

Nej nu tänkte jag faktiskt plugga teori, är så jäkla peppad nu då jag VET att jag kommer köra regelbundet! Nu eller aldrig Jessica!

Hörs senare!
KramKram