SKRIVET: 2010-07-30, kl 20:13:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

30.Juli.2010

Godkväll! Åkte till Calle igår runt halv 4. Vi åkte runt till Biltema,Ikea,MediaMarkt osv. Hade det riktigt mysigt och på Ikea fanns det så mycket fint! Tillochmed Calle fastnade för vissa saker ;). Kanske är det dags att inreda en lägenhet snart?

Åkte senare på kvällen för att äta på grekiska restaurangen Aspentos.En riktigt mysig och fin restaurang att rekomendera. Riktigt god mat! Jag tog fläskfilé,rödvinssås och pommes. En karaff vatten på det och allt var fulländat. Riktigt mätt efteråt ! :)

Jobbade idag, var rätt mycket att göra idag och det var skönt att det var svalare ute :). Åkte hem efter halv 7 och har ätit mat. Tänkte bara ta det lugnt framför tv;n och packa då jag åker till Sthlm efter jobbet imorgon. Ska först ha picknick på Djurgår´n med flickorna och sen bege oss till Grönan för Sommarkrysset :) mysmys!

Uppdaterar antingen mer senare eller imorgon! Ciao :)


SKRIVET: 2010-07-29, kl 21:45:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

29.Juli.2010

Har ingen som helst jäkla lust att blogga nu. Så kommer tillbaka imorgon efter jobbet.

Hejdå

SKRIVET: 2010-07-29, kl 14:54:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

29.Juli.2010















Några av bilderna som togs när jag och Calle var i Östhammar över en natt :) Nu tänkte jag fixa mig för att sen skjutsa bror till stan och sen bege mig till Calle :) Han är ledig idag, så vi får se vad som händer ikväll :)

Ciao!




SKRIVET: 2010-07-28, kl 17:43:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

28.Juli.2010

Godkväll! Mitt internet är skiiiiiitsegt så kommer knappt in på internet. Så tänkte bara slänga iväg ett inlägg innan jag sätter mig på vanliga bredbandet(sitter på dongeln nu).

Åkte imorse till Maxi med mamma och handlade. Gick förbi Lindex först där de hade massvis med rea. Jag kom därifrån med ett par militärgröna shorts och en fuchiafärgad pufftröja. Båda sakerna för 80:-. Som hittat!

Direkt när jag kom hem drog jag till Jaana för en ridtur igen. Denna gången dubbelt så varmt och dubbelt så mycket broms och skit! Jag tog vanliga sadeln idag då jag kände att jag inte skulle få lika ont i rumpa som förra gången då jag red W-sadel.




SKRIVET: 2010-07-27, kl 22:46:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

27.Juli.2010

Hemma i Uppsala igen! åkte ut igår förmiddag till Östhammar för en mysdag/natt i Östhammar. Vi var mest ute och fiskade igår men fick ingen som helst storfångst. Småskitar till abborrar bara. Vi hämtade upp Perra sen med båten och åkte ut till Öregrund. Vi satte oss på Restaurang Bryggan och bara tog det lugnt. Beställde in en pommesfritestallrik och bara snackade allmänt strunt :).
   Träffade på min gamla floristlärare Ellen med och gud vad jag saknat henne! Skulle kunna gå om 3 år bara för att ha henne som lärare. Hon var nästan som en extramamma för oss i klass FL3.

Imorgon ska jag först upp innan 10 för att åka med mamma till stan för att handla. Sen direkt när jag kommer hem ska jag och Jaana ut och rida igen! Ska bli riktigt kul :). Ska denna gången ha vanliga sadeln tror jag så jag inte får världens träningsvärk i arsle och ljumskar. Westernsadeln tog stryk på mig alltså! Haha!

Har lite bilder att lägga upp från när jag var i Östhammar. Men slänger upp dem imorgon :)
Riktigt fina båt och solnedgångsbilder med systemisen.

Har börjat planera trippen ner till Gekås lite. Jag och Calle va och kollade på firman vilken bil vi 4 ska ta ner och det lutar åt en Hyundai(stavelse?). Har kört den förut så lika bra då det är jag som får köra tydligen. Calle ska ligga i baksätet och dricka bärs(kommer sluta i att han antingen sover hela vägen(åker 5 på morgonen) eller att han tar över ratten haha.


Hörs imorgon! NAtti


SKRIVET: 2010-07-25, kl 22:09:20 | PUBLICERAT I: Dagens Outfit

25.Juli.2010



Enda bilden som jag hann ta. Allt är nästan från GT(favoritbutiken). Linnet,skjortan,chinosen.Klockan är från Regál, haha såg idag att timochminut visaren på klockan blir självlysande i mörker.
Converseliknande skor från Skopunkten och sen är det ett halsband som inte syns som är från min kusins granne. Hon är riktigt duktig! Kommer dock inte ihåg vad märket är men något med Leila eller något :)

SKRIVET: 2010-07-25, kl 21:59:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

25.Juli.2010





Lite bilder från idag innan jag drog till Calle. Kollar på tv,något spännande om Medium. Jag skulle vilja testa å bli "spådd".

Imorgon förmiddag så åker vi till Östhammar för 1½ dag. Bada,Fiska och njuta av varandras sällskap :)

Uppdaterar nog inte mer idag! Slänger iväg lite inlägg imorgon om det finns mottagning i Östhammars skärgård :)

SKRIVET: 2010-07-25, kl 19:40:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

25.Juli.2010



Nu drar jag till stan! Slänger upp dagens klädsel lite senare då jag har lite smått brått! ;)

Grattis Anna och Carro på era födelsedagar! <3<3

SKRIVET: 2010-07-25, kl 16:02:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

25.Juli.2010

Jag tror att jag håller på och dör på grund av uttråkning! Har inte gjort något annat idag än att ha suttit i soffan och kollat tv. Ensam hemma och vädret suger! Som tur är ska jag åka in till stan om 3 timmar så jag MÅSTE göra någonting innan jag drar. Kanske ska städa och försöka göra någon nytta.



Saknar detta linne! Vet inte vart det har tagit vägen. Måste ha lånat ut det till någon. Ett riktigt läckert festlinne som jag saknar :/

SKRIVET: 2010-07-25, kl 12:30:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

25.Juli.2010

Fy tusan vad det regnade inatt! Som vanligt så drömde jag massa konstiga saker :/ Kommer inte ihåg vad men drömde gjorde jag allt!

Idag har jag inga som helst planer på vad jag ska göra. Blir väl att ligga framför tv;n och packa lite då jag och Calle åker till Östhammar imorgon bitti.

Är lite smått oroad över något som jag upptäckte igår. En fästing som satt vid naveln. Under piercingen. Så har tagit ur piercingen efter nästan 5 år. Men den ska in igen idag igen! Är bara oroad då jag är lite smått svullen.

Uppdaterar senare kanske.
2 veckor tills vi drar! Vid den här tidpunkten om 2 veckor är vi framme!

SKRIVET: 2010-07-24, kl 20:53:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

24.Juli.2010





Choklad vare här!

Den har stelnat så jag knappt kan öppna munnen haha

SKRIVET: 2010-07-24, kl 20:26:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

24.Juli.2010

Är så jäkla rastlös så det inte är sant! Har inprincip suttit framför tv;n hela dagen. Jag funderar på att ta och lägga mig i badet och ha lite egentid för mig själv. Ansiktsmask,hårinpackning,raka benen osv. Manikyr gjorde jag tidigare idag. Har en jättebra chokladmask som är köpt från Ullared som verkligen torkar i ansiktet och torkar ut huden på ett bra sätt :)

Imorgon kväll åker jag till Calle för att sen på måndag morgon åka ut till Östhammars skärgård och tillbringa den där tills på tisdag med C :)

SKRIVET: 2010-07-24, kl 18:13:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

24.Juli.2010





SKRIVET: 2010-07-24, kl 15:44:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

24.Juli.2010


Sådär blev krukan! Använde en stor hammare och något hackverktyg för att få till det då lecablocket inte var så lätthackat som jag trodde. Sen blev det 5 vita orkidéer. Fick hem 10 st så de andra satte jag i vanliga krukor inne hos mig. De hade använts till en kistdekoration så bladen blev bara kvar. Tålamod är floristens bästa vän? Måste vänta flera flera månader innan orkidéerna börjar blomma igen :)







SKRIVET: 2010-07-24, kl 14:45:33 | PUBLICERAT I: Shopping

24.Juli.2010









Nya tröjorna. Svart och militärgrön översizetröja som är riktigt snygg i ryggen. Sen Bh;n som syns på alla bilder är ny. Verkligen en skitsnygg svart liten sak som är bred hela vägen runt med spets som bredd. Knäppning i fram. Avtagbara axelband. Införskaffade också nipple-covers.

SKRIVET: 2010-07-24, kl 14:09:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

24.Juli.2010

Inte visste jag att lönen hade kommit in! Wihoo! Allt ska sparas för att om 15 dagar åker vi ner till Ullared och dårshoppar i 2½ dag! Calle,Ida,Niklas och jag 60 mil ner i landet! Kommer bli en jäkla roadtrip alltså :D
2 nätter i en stuga kommer bli förjäkla skoj ! :)


Förra gången jag var där, åkte buss ner med mamma. NEVER AGAIN!!!Ingen sömn på 2 dygn och magkramper hela vägen ner.

SKRIVET: 2010-07-23, kl 19:08:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

23.Juli.2010

Riktigt dåligt bloggande av mig! Jag vet men har haft annat för mig. Jobbade måndag till torsdag och igår åkte jag till Calle efter och vi gick ut och åt på Remo. Satt på deras uteservering. Åkte sen hem och tog det lugnt. Jag var riktigt trött då jag hade gått upp klockan 7 på morgonen för att jobba.

Har försökt slänga upp massa bilder men det är helt omöjligt! Igår efter jobbet åkte jag till Gränby för att vänta på Calle tills han skulle sluta. Kom ut därifrån med 2 linnen från rean, en bh som man kan ha under en oversize-tröja. Svart bred spetsbh som man knäpper i fram. Sen ett par nippe-covers. Har aldrig testat såna förut så ska bli lite kul.

Idag har jag gjort en kruka av ett lecablock. Har hackat ur lecablocket vilket tog över 1½ timme. Var helt skakis i armarna efter det! Jag ville slänga upp lite bilder här för att visa men internet sviker :/. Fick hem 10 vita 2stänglade phaelanopsis igår som jag planterade dels i nya krukan och sen i andra krukor jag hade. <

På måndag morgon åker jag och Calle till deras sommarstuga i Östhammars skärgård för att vara för oss själva och bara njuta. Åka ut och fiska, grilla. och allmänt mysa! :)

Är ledig fre-fre nu så ska försöka göra något roligt under denna veckan ! :)

Ska försöka slänga upp bilderna på krukan och kläderna jag köpte igår :)

SKRIVET: 2010-07-21, kl 23:34:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

21.Juli.2010

Godkväll! Jobbade till sex idag och sen direkt hem för att byta om och sen cykla till Jaana för att ta en ridtur! Jag överlevde med att rida Montana för första gången! Riktigt sprallig och envis häst men jag gillar utmaningar. Gick lite ojämnt på travet och lite småöm i hovarna, annars riktigt snygg häst!
Vi red med westernsadel. Tänk dig cowboysadel ungefär! :)


En liknande bild iallfall på hur den ser ut. Kan lova dig att jag är riktigt öm i arsle och lår! Trav i den är raka motsatsen till vanlig sadel. I denna sitter man ner och i vanlig sadel reser man sig i takt till hästens travgång typ :P
Lite blåmärken här och där fick jag med då det blev lite ridande i skogen. Fick in en stor gren i innerlåret så där är jag fint svullen och blå ;)

Bakade idag då jag förlorade mot Linda på jobbet idag. Vi hade haft en lite tävling från i måndags - Den som tar emot den största begravningsbeställningen. Linda vann med 60:- över mig! Så jag fick ställa mig och baka när jag kom hem från ridningen. Blev vanilj och chokladmuffins. Blev klar runt halv 11 så orkade inte göra något mer :)

Nu tänkte jag sova och sen imorgon bitti kliva upp för att jobba! :) Efter jobbet tänkte jag åka och sova hos Calle :) Miss him!

Hörs imorgon! Ciao :)

SKRIVET: 2010-07-20, kl 22:29:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

20.Juli.2010

Nu blir det film sen sova! Jobb imorgon sen hem för att rida med Jaana :) Ser riktigt mycket fram emot det! :)

Har tyvärr inte tagit några bilder idag eller liknande som jag lovade men det kommer! Jobbar onsdag och torsdag sen är jag ledig så då kommer det riiiktigt bra uppdateringar ! :)


Detta är mitt 801;e inlägg! Inte lite men inte mycket det heller ;)




Jag och Imsan på överste bilden och Jaana och Imsan på den undre!:) Jaanas häst, riktigt fin rackare!

SKRIVET: 2010-07-20, kl 19:54:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

20.Juli.2010

Godkväll! Ber om ursäkt för dåligt bloggande men jobbar hela dagarna och gör annat på kvällarna. Calle kom igår så vi tog det lugnt och mös :) Jag hann storstäda huset innan han kom med :)

Idag åkte jag och jobbade och kom hem runt 19. Har sedan dess ätit lite och sitter nu och kollar på Ellos.se. Tänkte beställa lite då jag så gärna vill ha ett överkast som man får extrapris för om man beställer! Ett vitt superläckert överkast till dubbelsäng för 29:-! Ordinarie 399:- KAP!

Sen tänkte jag bara bädda ner mig och kollar klart på filmen Remember me som jag började kolla på iförrigår :)
Sen blir det sängen då jag jobbar imorgon igen, sen efter jobbet ska jag faktiskt ut och rida med Jaana! Flera år sedan jag satt på en hästrygg då jag senast blev avkastad men nu är det dags igen! :)
Kanske tar med kameran med ;)

SKRIVET: 2010-07-19, kl 19:56:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

19.Juli.2010



Lyssnar på musik och städar! Det behövs verkligen då jag inte varit inne hos mig på nästan en vecka då jag sovit i mamma och pappas säng hela veckan. Så köpte hem lite blommor från jobbet. Vit begonia,mörkrosa paradros och peperomia till badrummet. Riktigt läckert! Kan ta bild och slänga upp sen :)

Ska städa klart innan Calle kommer om 40 minuter en timme ungefär :)


Från att ha svarta arbetarbrallor till bomullsshorts och tröja sitter fint det!

SKRIVET: 2010-07-18, kl 20:11:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

18.Juli.2010


Osminkad,oduschad,oborstat hår och allmänt seg så sitter jag här med en sandwich! Får faktiskt unna mig en!

Om en timme eller så ska jag ut till mig och kika film. Äta chips(riiiktigt sugen på salt) och sen lägga mig. Upp kvart över 7 imorgon för att jobba! Efter jobbet ska jag förmodligen vara med Calle. Antingen kommer han hit efter jobbet eller så drar jag dit efer jag slutat. Återstår att se :)


Drömde inatt att jag färgade mig till brunett igen och att det gick helt fel! Blev orange i skallen istället och att jag inte alls passade i det! Jag vet att jag nästan passar bättre i brunt än blont(vad tycker du?) men ändå läskigt att drömma det!




Brunett eller blondin? Vad tycker DU?


SKRIVET: 2010-07-18, kl 11:52:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

18.Juli.2010

Sovit som en kratta inatt! Nisse har varit överallt i sängen och inte kunnat vara tyst. Tillslut slängde jag ut honom halv 4 inatt.

Mamma och pappa har nu kommit hem. Och jag är lika rastlös ändå! Egentligen hatar jag att vara ledig då jag ändå inte har något planerat! Calle jobbar ända tills nästa söndag och sen får vi se vad vi hittar på. Funderar på att åka ut till hans sommarställe i Östhammars skärgård(är det en skärgård?)

Aja, uppdaterar om jag har gjort något vettigt!

SKRIVET: 2010-07-17, kl 21:28:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

17.Juli.2010

Snacka om trött! Efter att jag kommit hem från den fartfyllda skogsbesöket så la jag mig i soffan och somnade. Vaknade upp nästan 3 timmar senare och snacka om att man är seg! Det blir mat såhär sent då jag missade tiden totalt! Blir pommes och nuggets i ugn. Perfekt då jag slipper göra något alls!

Snacka om att detta har varit en slöööööö dag! Riktigt längesen jag var såhär seg och trött. Beror nog på vädret, att jag är ensam hemma och att jag jobbat.

SKRIVET: 2010-07-17, kl 17:00:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

17.Juli.2010

Skulle gå och plocka blåbär men kom inte långt då jag hörde hur det brakade till(är rädd för ljud i skogen). Kommer en stor älg springande och jag får panik! Inte tänker jag sitta där och plocka blåbär medans en älg springer runt mig! Så jag sprang med hjärtat i halsgropen tillbaka hem,drog av alla kläderna och körde ett nakenbad i poolen för första gången iår!

Vet fortfarande inte vad jag ska göra för något men får helt enkelt vänta och se.


SKRIVET: 2010-07-17, kl 14:58:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

17.Juli.2010

När jag jobbar är det över 30 grader varmt,helblå himmel och man rinner bort pga värmen på jobbet! När man är ledig så är det skitväder,det regnar osv. Kikar på SMHI och såklart kommer det bli så precis. När jag jobbar är det varmt och sol! Och när jag ska vara ledig ska det vara SKIT!

Idag är en jäääääkligt negativ dag! Idag mår jag dåligt! HEjdå!

SKRIVET: 2010-07-17, kl 14:14:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

17.Juli.2010

Finns så mycket som jag vill göra innan sommaren tar slut! Men jag VET att det är omöjligt! Då min pojkvän jobbar hela veckor och inte kan ta ledigt. Plus att jag jobbar lite då och då.

Jag vill åka till Öland och campa och bada/sola på stränderna! Åka utomlands och ta en sista minut! Umgås med mina vänner som inte är hemma i Uppsala på hela sommaren! De är antingen i Skåne,Småland eller på Öland. Känner mig ärligt talat ensam. Calle jobbar hela tiden, ingen av vännerna är hemma, familjen är på semester,bror med sin flickvän och jag sitter hemma själv efter dagarna då jag jobbat.

GAH jag blir tokig! Någon som vill träffas?!

SKRIVET: 2010-07-17, kl 11:35:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

17.Juli.2010

Fick sådan abstinens över att åka utomlands. Framförallt Grekland! Alla dessa öar får mig att bli tokig! Alla dess omgivningar får mig att gråta! Så himla vackert!!!

Har ingen som helst aning på vad jag ska göra idag. Får helt enkelt ta det som det kommer!

SKRIVET: 2010-07-16, kl 23:05:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

16.Juli.2010

Blev att laga tacos till middag. Helt själc hemma men gott ändå! Tänkte nu ta mig en dusch och sedan kika lite tv för att sen gå och lägga mig. Riktigt seg och trött faktiskt!



Hörs imorgon! NattiNatti



SKRIVET: 2010-07-16, kl 22:00:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

16.Juli.2010


Riktigt suddig bild men sådär har jag gått runt idag. Transparant skjorta med nitar på sidan från GT,Shorts från HOCHM och bikiniöverdel från Ellos. Riktigt enkelt och bekvämt!

Nu tänkte jag ta mig en glass eller två. Köpte hem Daim och Sandwichförpackningar med glass iförrigår(tvungen i denna värme!!).



SKRIVET: 2010-07-16, kl 18:19:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

16.Juli.2010





Riktigt skönt att vara brun och ha ljust hår! Somrigt och fräscht :)

Nu tänkte jag laga någon mat. Vet inte vad jag är sugen på så får helt enkelt kika vad som finns.


Bjuder på den bilden,haha!

SKRIVET: 2010-07-16, kl 12:40:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

16.Juli.2010

Sitter och kikar på Cityakuten och tänkte nu gå ut och göra nytta. Ta och tvätta bilen,hämta posten, och bara vara.

Har inte så mycket att skriva så uppdaterar senare förhoppningsvis!

SKRIVET: 2010-07-14, kl 19:56:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

14.Juli.2010

Godkväll i värmen. Första dagen sen i fredags som det var någorlunda okej värme på jobbet. Igår var det som värst! 33 grader tror jag det var, och med långbrallor och en tjock pikétröja tar det på krafterna!

Åkte till Calle igår runt 20 och senare mot kvällningen började han må sämre. Han har nästan tappat hörseln och har superont i öronen stackarn ! :(

Ska iallafall laga mat nu och sen vattna/hämta posten.




SKRIVET: 2010-07-13, kl 21:56:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

13.Juli.2010

Har intte något att skriva så uppdaterar imorgon igen. Är hemma hos Calle och ska spendera all min tid med honom :)

Kommer hem efter halv 7 någon gång så hörs efter det!

SKRIVET: 2010-07-12, kl 22:22:34 | PUBLICERAT I: Photoshoot

12.Juli.2010


















Några till bilder av alla 500 som togs igår!
Kommentera gärna och lägg en kommentar om vad ni tycker om bilderna! :)

Nu ska jag vattna allt utomhus och sen ta en kalldusch och krypa till sängs!

SKRIVET: 2010-07-12, kl 19:30:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

12.Juli.2010

Idag blev det jobb från 9-18. Tror aldrig jag svettats så mycket som jag gjort idag!!!!! Jag och Linda höll allvarligt talat på att rinna bort idag. Var över 30 grader inne och luften har stått heeelt still! Sjukt jobbigt :/

Kom iallafall hem med svalka i bilen! Skönt det :)

Tänkte gå och hämta posten nu(kaaaaanske har fått mitt Visakort) och sen ta någonting att käka.
Får se om Ida ringer, vi ska kanske åka och bada då det är så förbaskat varmt!

Imorgon blir det jobb igen mellan 9-18. Hoppas starkt på att det ska bli svalare så man kan jobba!



Förra årets bikini som kom till användning då det är så förbaskat varmt ute!!


Ett stort jäkla blåmärke på innerlåret då när jag skulle klättra upp över båtkanten igår(KLUMPIG!!) så var det någon sorts grov spik som jag drog låret över. Saaaaxiiii!




SKRIVET: 2010-07-11, kl 22:59:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

11.Juli.2010













Några av bilderna som togs idag.Slänger upp fler imorgon!

Ska sova nu, så jäkla trött! NattiNatti

SKRIVET: 2010-07-11, kl 21:39:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

11.Juli.2010

Jag och Ida försökte åka efter båten med en badmadrass(gått förut!) och ett rep att hålla i. Resulterade i:


SKRIVET: 2010-07-11, kl 21:36:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

11.Juli.2010

Vilken dag! Man märker verkligen att dagen har tagit hårt på en! SOLEN har tagit hårt på en! Vaknade klockan 09.00 av att det var så jäääääkla varmt i rummet(sov i mammas och pappas rum inatt). Lät Calle sova vidare som inte påverkades av värmen.

Jag började packa lite och sen hämtade Ida och Niklas upp mig vid 11.15 taget. Jaana och Jocke var redan vid båten så vi begav oss direkt! :)














Några bilder från när vi var ute på sjön idag! Åkte ifrån sjön runt klockan 17 tror jag så blev några timmar på sjön! Brännan likaså blev bättre!

Uppdaterar med lite nya bilder som jag och Jaana tog idag efter att vi hade varit ute på sjön!. Kommer upp ett videoklipp från båten med!




SKRIVET: 2010-07-11, kl 10:19:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

11.Juli.2010

Godmorgon! Vaknade för en timme sedan av att det var smällhett i mammas och pappas rum! Sov där inatt då jag får så himla ont i ryggen av att sova två i min 120säng.

Calle ligger fortfarande och sover och jag tänkte packa det sista och sen bli upphämtad av Ida och Jaana för en heldag på sjön! Riktigt underbart väder för det idag! INTE ett moln på himlen och luften står still! Perfekt för lite fläkt på sjön :) Tar med mig lilla digikameran då jag inte vill tappa systemkameran i sjön ;)

Uppdaterar senare! :) Ciao!

SKRIVET: 2010-07-10, kl 23:15:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

10.Juli.2010

Kom precis hem efter att ha först fiskat med Calle och bror, och sen åkte vi till Flogsta för att köpa lite gottit :) Sitter nu och kollar på Mindhunters. Får se om den är bra eller ej! :)

Imorgon ska jag först göra lite nytta då jag nog kommer gå upp samtidigt som Calle då han åker till jobbet :) Sen runt 11 plockar Jaana och Ida upp mig för en mysdag på sjön! :) Ska bli riktigt fint väder så blir mys! :)

Ska logga nu och sen kika tv ! :)

Sov gott så uppdaterar jag imorgon med bilder!

 

 

SKRIVET: 2010-07-10, kl 17:00:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

10.Juli.2010

Godkväll! Idag blev det jobb mellan 10-14 då vi har ändrat tiderna på helgen i sommar. Var lugnt tillochfrån men vi hann med mycket under 4 timmar! Byta vatten och snitta om allt i kyl.Vattna allt,ta hand om kunderna och svara i telefon. :)

Efter jobbet åkte jag och plockade upp bror. Lagom brun han va! Nu har han börjat kommit ifatt mig! :)

Har inte så mycket att skriva. Ska kolla klart på Walk The Line nu då jag spelade in resten igår då jag va så trött och sen laga mat till mig och Jonas. Antingen klockan 6 eller 8 kommer Calle. Beror på när han slutar :)

SKRIVET: 2010-07-09, kl 21:56:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

9.Juli.2010

Sitter och kollar på Walk The Line och jag förstår verkligen inte hur såna filmer kan vara så bra från 10 sekunders spelning! Har inte varit så förtjust i såna här sorters filmer men denna gillar jag! Så gripande på något sett.
Huvudpersonen i filmen är Johnny Cash :)


GET A RYTHM, WHEN YOU GET THE BLUES! Ska nog tusan ladda ner några låtar av honom! Riktigt glada och bra texter i dem :)

SKRIVET: 2010-07-09, kl 20:31:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

9.Juli.2010


Håller på och "renoverar" i trädgården hemma. ALLT ska bort och jag ska göra om exakt allt. Det lutar ordentligt och ovanför soluret så är det en fågeldamm där uppe. Är ett berg så jag tror det kan bli riktigt snyggt med stenpartiväxter. Skaffa stora stenar och bygga utöver det. Köra lite gräs och sånt som inte sprider sig allt för mkt.
Bilden ovan tog jag iförrigår då jag påbörjade lite smått. Då jag jobbar mån-tors kommer jag inte ha så mkt tid över men när jag väl är ledig får jag åka och införskaffa lite nya växter! :)





Tror det kan bli riktigt snyggt faktiskt! Försöka få ner höjden och få lite liknande färgtoner i hela landet! :)

 

 

SKRIVET: 2010-07-09, kl 20:13:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

9.Juli.2010

Godkväll! Jobbade idag från 08.30-18.15. Var relativt lugnt men fanns alltid något att dona med :)

Efter jobbet så åkte jag bara hem och tog det lugnt, gjorde korv med bröd då jag inte hade någon som helst ork att ställa mig och laga gourmetmiddag!

Nu tänkte jag kika lite tv sen vattna blommorna plus det nysådda gräset utanför :)

Uppdaterar senare! :)

SKRIVET: 2010-07-08, kl 22:30:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

8.Juli.2010

Nu tänkte jag bädda ner mig och sen sova! Upp klockan 07.15 imorgon för att jobba så vill vara pigg! :)

En månad kvar tills vi drar till Gekås! Jag,Calle,Ida och Niklas. Kommer bli riktigt skoj!! :)

Hörs imorgon. Natti!

SKRIVET: 2010-07-08, kl 19:44:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

8.Juli.2010



Kom precis in efter att ha tvättat och polerat två moppar som ska läggas upp på Blocket.se nästa vecka. Väntar på lite papper osv bara!

Nu tänkte jag ta en dusch och sedan lägga mig ner och kolla på Beck. Mamma köpte 5 DVD-skivor idag och varav alla var från Beck! :)



Kortärmad skjorta från GT,Shorts från HOCHM och solbrillor från KAHL


Uppdaterar lite senare,ciao!

SKRIVET: 2010-07-08, kl 17:02:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

8.Juli.2010

Tjolahopp! Kom precis hem från stan efter att ha besökt Flogsta Vårdcentral för att hämta ut ett recept. När det var klart så åkte jag till Gränby till Swedbank för att snacka med dem och det visade sig att de skickat ett ersättningskort till mitt nuvarande kort och inte ett nytt Visakort! Så det nya kommer nästa vecka. Hoppas jag!

Väntar nu på att maten ska bli klar. Hamburgare med bröd och pommes! Riiiiiktigt gott!

Efter maten har jag lite saker att göra så jag uppdaterar nog senare ikväll :)

Fredag. Jobb
Lördag.Jobb
Söndag. Ledig så ska försöka vara med Calle på kvällen då han slutar :)
Måndag.Jobb
Tisdag.Jobb
Onsdag.Jobb
Torsdag.Jobb

SKRIVET: 2010-07-07, kl 21:48:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

7.Juli.2010

Sitter ute och väntar på att Calle ska komma. Men inte har han det inte! Killar och tider går inte ihop!

Uppdaterar mer imorgon. Får se hur dagen blir då.



Larviga Larven


Impulsbild som jag tog på en larv idag :)

Nu ska jag mysa med Calle!

SKRIVET: 2010-07-07, kl 14:51:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

7.Juli.2010

Goddagens! Sitter på altanen och tar det lugnt. Är riktigt mycket moln så vill helst inte sitta i bikini då det hela tiden blir skugga.
Fick en fråga av en läsare som jag tänkte svara på:

hej! jag har för mig att du fixat graverade armband till dig och din pojkvän där de stod när ni blev tillsammans. eller så är jag helt ute o cyklar :p men om det stämmer (hoppas hoppas) så kan du vara snäll och skriva vart du fixade det nånstans? skulle vara toppen! =)

Svar: Jag har två stycken armband som är ingraverade. Ett som jag fick av Calle då han kom hem från Spanien förra året tror jag det var. Och sen ett som jag beställde via en tjejs blogg(kommer tyvärr inte ihåg namnet). 

   
Sådär ser armbandet ut som jag fick ifrån Calle när han var i Spanien. Dock feltryckte de baksidan(wiho) med fel datum. Skulle varit den första och inte den 5;e.

   
Och detta armbandet beställde jag som sagt via en smyckesblogg. Det är bara att söka på google eller liknande på "smyckesblogg" så kommer det upp massvis! in och kika och beställ därifrån om det är något som faller i smaken :).


Dagens garderobsbestämmelse blev en leopardbikini från HOCHM,leopardtröja från GT och badtofflor från Stadium, riktigt festligt!

Senare ikväll kommer Calle och sover här, han är ledig tors-fre så ska spendera den med honom imorgon då jag jobbar fredag.
Imorogn måste jag också förbi Swebank och snacka allvar med dem då jag för en månad beställde ett Visakort(har Maestro nu) och först IDAG kom det. Men när jag öppnade brevet såg jag att jag fått ett EXAKT likadant kort som jag ville bli av med. Maestro och tillochmed KortpåKortet satt kvar. Så ska dit imorgon och snacka allvar.
Sen kommer jag nog gå förbi UM för att boka tid för mer P-piller! Mina tar slut i slutet av denna månad så måste ha mer! :)

Uppdaterar sen! Ciao!



 


 

 

 

SKRIVET: 2010-07-06, kl 21:16:00 | PUBLICERAT I: Dagens Outfit

6.Juli.2010

Efter maten så gjorde jag en blåbärspaj. Blåbären plockades förra hösten och det var riktigt mums! Blåbär är nyttigt har jag hört. Massa vitaminer osv? Något bra var det iallafall! :)


Dagens outfit: Leggings från Vila,Tröja från GT



Gjorde lite fint inne. Lite somrigt och färgglatt sådär! :)


Snuffen! Nissebus såklart :)
En riktigt flirtig kisse det där!


SKRIVET: 2010-07-06, kl 15:34:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

6.Juli.2010



SKRIVET: 2010-07-06, kl 13:20:21 | PUBLICERAT I: Shopping

6.Juli.2010

   


Skjorta i luftigt och tunt material. Med nitar på båda sidorna. Lite festligt samtidigt som det är ledigt! Från GT


En enkel militärgrön tröja. Hade en vit sen innan ochd e är verkligen råsköna! Långa ibak och sneskuren med en ficka på vänster bröst. Från GT




Inte världens bästa bild men det är en armlös skjorta i vitt/blåttrandigt.
Bilden gör inte skjortan rättvis!

SKRIVET: 2010-07-06, kl 13:03:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

6.Juli.2010

Sådärja! Nu har jag nästan städat klart inne hos mig, tagit kort på kläderna och lagt in dem på datorn.(vissa togs med camen för lathetens skull).

Igår runt 4 så mötte jag upp Natta i stan, saknat den tjejen alltså! Vi kikade i affärer och jag kom hem med 3 plagg. Blev sen en snabb middag på Cupido innan vi begav oss till bion. Eclipse! Bästa hittils av de 3 som har kommit ut! Riktigt bra faktiskt. Ska inte avslöja mer än att jag vill se fjärde filmen NU!
Efteråt gick jag med Natta till bussen och sa hejdå till henne. Kändes jobbigt då hon förmodligen kommer komma hem från Öland i september(hon ska jobba där). Usch vad jag inte gillar att vara ifrån mina nära!





Blev orange tröja/klänning som jag stoppade in i ett par midjehöga svarta shorts!Smycken dels från JDesign,Kappahl.


Lagom sönderbränd man blev efter en heldag på Ramsta. Det resulterade i att jag flagnar över hela vänstra sidan!


Älskar mina skor! Dock har jag ej använt dem irl än! Vill parta med dem! Kommer nog ha riktigt med pain i benen men det är det värt!

 







Lite egopics sådär men va ett tag sen jag la upp nya ;)


Om man inte äter choklad får man vara chokladen ;)
 LOVELY!





En äkta vän! Tack för gården sötnos <3Kommer sakna dig nu när du åker ner i 2½ månad! <3

Lägger upp mina inköp i nästa inlägg! Blev lite mycket bilder nu;)

SKRIVET: 2010-07-06, kl 11:23:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

6.Juli.2010

Idag har jag namnsadag! Wihoo! Inte för att vi firar det på något sätt men ändå kul att veta ;)

Ska ta kort på sakerna jag införskaffade igår och sen skriva lite mer om hur dagen var igår! :)

SKRIVET: 2010-07-05, kl 23:14:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

5.Juli.2010

Uppdaterar imorgon med bilder och lite annat. Införskaffade 3 nya plagg idag så visar dem imorgon :)

SKRIVET: 2010-07-05, kl 11:44:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

5.Juli.2010

Sitter ute vid poolen och steker mig varm och brun! Om två timmar ska jag börja fixa mig för att åka till stan för att träffa Natta. Blir att kika på stan och sen gå på bio - Eclipse. Tar med kameran såklart ! :)

Uppdaterar mer senare, ska lämna datan i skuggan,den är VARM!!

Bild precis tagen från poolen

SKRIVET: 2010-07-04, kl 23:21:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

4.Juli.2010

Nu blir det sova av för min del! Inget roligt på tv och är helt slut! Ska upp i tid imorgon och ta vara på ALLA soltimmar! Brännan ska bli värre! Mamma och pappa var kolsvarta(okej bara nästan) när de kom hem efter en helg i Sthlms skärgård!



Natti!!

SKRIVET: 2010-07-04, kl 21:11:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

4.Juli.2010




Salvia,Flasklilja och petunia(tror jag)

:)

SKRIVET: 2010-07-04, kl 20:47:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

4.Juli.2010

Blev jobb mellan 09.30-16.30 idag. Sen hem direkt efter jobbet för att laga mat och plantera lite blommor som jag köpte hem från jobbet idag. Slänger upp en bild senare på hur det blev ! :)

Hämtade mamma och pappa för en timme sedan ungefär. Så nu blir det bara att ta det lugnt :) Städa lite ute i mitt hus och sen kika film tror jag :)

Imorgon ska det bli helt okej väder så det får nog bli pool-sol imorgon! Sen på tisdag hoppas jag på att träffa Natta innan hon drar till Öland i 1½ månad! <3


SKRIVET: 2010-07-03, kl 20:54:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

3.Juli.2010

Nu är alla blommorna vattnade och jag är totalt slutkörd. Man märker att både för lite sömn(somnade 3 inatt) och värme(jobbat i växthusliknande värme idag) tär på krafterna! Calle va också helt slut idag sa han när jag prata med han. Ändå somnade jag efter honom igår och gick upp innan honom. Men han jobbar mer än dubbelt så mycket som mig med! Jag är så himla stolt över honom! Nästan 7 dagar i veckan 10 timmar om dagen.

Nu blir det att bädda ner sig i soffan och kolla klart på Guldkompassen och sen sova för att vara pigg imorgon. Först jobb sen hämtar jag mamma och pappa :)



Sötnosen på midsommar! Skjortan var en present från mig när han fyllde år, riktigt snygg då den inte har någon krage!

SKRIVET: 2010-07-03, kl 19:27:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

3.Juli.2010



Lever nästan i denna klänningen! Riktigt underbar och så himla enkel men ändå grymt snygg! Hade den igår till svarta gladiatorskor och en svart kavaj med puffärmar och håret bakåtdragen på ena sidan.


Köpte hem tre stenhjärtan med text på från jobbet idag. KÄRLEK,HOME,HOPE. Just nu kommer de inte få plats hemma hos mig men sen när jag flyttar kommer de få sig en så fin plats så! :)

Nu ska jag ut och vattna alla blommor. Det behövs verkligen!

Hörs sen! :)

SKRIVET: 2010-07-03, kl 17:46:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

3.Juli.2010

VAAAAARMT!

Igår så åkte jag,Calle,Linus och Melony till Enköping för att kika lite på Kick,Basse och alla andra som spelade igår på Hamnfestivalen. Var där från 20.00 till 01:30 ungefär. Jag blev chaffis då grabbarna tog några öl. Körde en automat saabcab och GUD vad jag inte är van vid automatbilar!
Det som var skönt va att vi fick backstagekort. Så vi kunde röra oss överallt.

Nu tänkte jag först laga någon mat. Riktigt sugen på ägg och något mer! :) Sen storvattna allt då jag är ensam hemma ikväll. Calle kommer kanske förbi efter jobbet så får se :). Mamma och pappa är ute på sjön med grannen så jag ska förmodligen hämta mamma och pappa i Vaxholm imorgon. Får se hur det blir :)

Nu ska jag kika vidare på tv och bara ta det lugnt i skuggan!




Skillnad på färg! Översta bilen är från förra veckan tror jag och den nedre för en månad sen eller så. Man märker att man har legat i soltimmarna!

SKRIVET: 2010-07-02, kl 17:35:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

2.Juli.2010





SOMMAR!

Ska snart dra till stan, om 50 minuter ungefär. Calle och jag ska ha myskväll!

<3<3

SKRIVET: 2010-07-02, kl 16:23:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

2.Juli.2010

Sitter nu på altanen och är riktigt seg. Druckit alldeles för lite vatten idag!

Gick upp runt 08.30 för att sen dra mig till jobbet en snabbis och kika igenom kassan, när jag var klar med det drog jag till Maxi en snabbis och handlade lite åt mamma. Sedan dess har jag legat framför och i poolen






Nu ska jag laga mat! Hörs sen :)

SKRIVET: 2010-07-01, kl 23:48:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

1.Juli.2010













Gamla bilder från 2007-2008 :)

Nu ska jag sova! Ska upp runt 8 imorgon för att sen dra till jobbet en snabbis sen förbi Maxi på hemvägen! :)
NATTI!

SKRIVET: 2010-07-01, kl 20:46:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

1.Juli.2010

Blev inga kantareller plockade, är nog fortfarande för tidigt än så länge. Om en månad ungefär är säkert skogen full av gulingar!

Kollar nu på tv, Sommar med Ernst faktiskt och jag blir sugen på att renovera! Framförallt när det är det han gör. Vitt ljust blandat med modernt och gammeldags! Me like :) Min lägenhet kommer ha vitt,svart,en färgklick blandat med modernt och gammalt!






SKRIVET: 2010-07-01, kl 18:23:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

1.Juli.2010

Ska snart ut och gå i skogen med pappa. Jag gillar såna där pappa-dottertider så att säga. Så vi ska kika efter sommarkantareller. Även fast jag tror att det är lite väl tidigt än. Men värt ett försök! :)

Imorgon bitti drar jag till jobbet runt 9 för att lära mig den nya kassan. Sen när jag gått igenom allt med Emelie så drar jag en snabbis till MAxi och sen hem direkt för att sedan ligga HELA dagen framför poolen. Måste steka på mig lite mer färg! ;)

SKRIVET: 2010-07-01, kl 15:40:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

1.Juli.2010

Goddagens! Kom hem från mormor och morfar för 1½ timme sedan. Blev färskpotatis och stora gurkor med oss hem! Direkt från deras land. Det är närodlat det!

Sitter nu framför Tyra Banks Show och kollar. Riktigt seg, är nog vädret!

Ska förbi jobbet imorgon och lära mig nya kassan, de ringde idag och bad mig komma in. De har skaffat ny kassa(på tiden) så det är skönt att kunna den innan lördag då jag ska jobba ! :)






2 år och 2 månader <3