SKRIVET: 2010-06-30, kl 22:37:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

30.Juni.2010

Ligger nu framför tv;n med laptopen på magen. Nu kommer femmans kanal vara igång ett bra tag framför. So you think you can dance,CSI NY,Criminal Minds. Kvällen är räddad!



Längtar tills 8-10 augusti för då drar jag,Calle,Ida och Niklas 60 mil neråt i landet för att mysa 2 nätter i en stuga på en camping några hundra meter från Gekås! Ida och jag längtar nog mest men vad tusan, vi måste ju ta med grabbarna ! :)

SKRIVET: 2010-06-30, kl 20:31:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

30.Juni.2010

Dåligt uppdaterat idag jag vet men har haft annat för mig. Har precis städat huset och hämtat lite blommor från rabatten. Pioner,gula prästkragar,doftjasmin osv :) Blev en blå,gul,vit bukett. Somrigt och fint! Funderar på att ta en röd trädgårdsros i badrummet. Tror det kan bli fint :)

Nu tänkte jag äta lite smultron och glass. Hann ut innan all regn sköljde ner från himlen tidigare idag!

Imorgon ska jag och mamma åka till mormor och morfar. Var längesen jag var där :) Så ska bli mysigt,




Haha skrattkammaren är klockren! Som tur är ser man inte ut sådär. Ärligt, tänk om man skulle sett ut sådär. Stor överkropp och liten underkropp. Tackar gud för att jag ser ut som jag gör!

SKRIVET: 2010-06-30, kl 18:24:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

30.Juni.2010

Somnade nästan direkt igår kväll/natt, riktigt trött igår. Det var nog värmen och solen som fick mig att bli så himla seg!

Åkte hemifrån Calle runt 10.00 idag då han skulle till SKyttorp för att hämta lite saker och sen besikta bilen och jag kände mig inte direkt road över det! Så ringde mamma och mötte henne på Maxi för lite handling av föda! Sen hem och bara ta det lugnt, riktigt konstig och trött så jag somnade till i soffan i 1½ timme ungefär. Man blev pigg efteråt iallafall!

Nu tänkte jag ta en storstädning här inne och sen får jag se! Sova tidigt tänkte jag iallafall :)

Imorgon är det 2 år och 2 månader för mig och Baby! Lycka!! <3

SKRIVET: 2010-06-29, kl 20:52:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

29.Juni.2010

Blev att inhandla saker för att göra egna hamburgare och pommes! Riiiiktigt gott blev det :) Sitter nu och kollar på matchen mellan Spanien-Portugal, riktigt jobbigt med alla dess tutor då det låter som en bisvärm!

Imorgon blir det att bara ta det lugnt. Åker hem någon gång runt lunch eller så. Torsdag blir det också att ta det lugnt. Fredag verkar bjuda på UNDERBART väder så jag kommer nog ligga vid poolen HELA dagen! Lördag och söndag ska såklart bli ännu varmare,runt 32 I SKUGGAN står det på SMHI. Såklart ska jag jobba de två dagarna! Riktigt piss men men, det är pengar :)

Nej nu ska jag mysa ner mig framför tv;n och kika med Calle :)


<3<3

SKRIVET: 2010-06-29, kl 18:49:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

29.Juni.2010

Hemkommen från Grönan! Kom dit innan ett och vi parkerade bilen. Köpte åkpass och sen började det! Insane var nog den värsta av dem alla! USCH vad jag är rädd för såna attraktioner där man inte sitter fast ordentligt. Som Kvasten, där sitter man bara fast runt magen och inte över bröstet. Får panik!






Gick till bilen för att lasta över vinsterna så vi slapp gå med dem!Min älskade bil!


Skrattkammaren!




<3<3. Man märker att Calle jobbar mkt, Blekfis han är!


Haha sötnos!


Godis! 2 kilo choklad och en väska med godis! Lite synd att man inte käkat godis på nästan 4 månader. Men kanske ska ta en vecka fri från godis ;)

Nu ska jag och Calle och handla mat! Får se vad det blir :)


SKRIVET: 2010-06-29, kl 11:01:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

29.Juni.2010

Gröna Lund nästa! Jag och Baby tar en heldag i Sthlm! :)

SKRIVET: 2010-06-28, kl 17:59:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

28.Juni.2010

Godkvällens! Ber om ursäkt för dåligt bloggande men har gjort annat idag. Låg vid poolen från 11 till halv 2 ungefär då jag var tvungen att dra till stan för att besikta bilen. Gick så bra så! Efter det drog jag till Gränby och kikade lite. Kom hem med en tunika/klänning,nya solbrillor(panikköpta),och ett armband. Såklart blev det svenska jordgubbar och glass köpt med! :)

Ska snart börja packa lite då jag åker till Calle om en timme ungefär. Ska förbi Gränby innan.

Imorgon blir det förmodligen Gröna Lund med baby! Ska bli riktigt mysigt :) Och såklart ska det bli huuuur varmt som helst :O
Men bara att klä sig tunt!


Riktigt orange irl,camen ljuger. Så drog till med ett bälte i midjan för lite festligare look.


Det näst sista från vänster är inte inköpt idag utan det är en födelsedagspresent från Natta! De andra fyra köpte jag idag :)
Nitar är riktigt snyyyyyggt!

SKRIVET: 2010-06-27, kl 23:48:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

27.Juni.2010

Ida och Niclas kom förbi för några timmar sedan och stannade i 2 timmar ungefär. Badade i poolen och fikade. OCH bokade stuga nere i Ullared i början av augusti :D Så Calle,Jag,Ida och Niclas drar ner i två dagar dit! Kommer bli riktigt mysigt.

Imorgon ska det bli höjdarväder! Så blir att slänga sig i solstolen och tillbringa första timmarna där för att sedan åka in och besikta bilen :). Första gången blir det så får se hure går! Ska nog gå bra :)
Blir hemgång direkt efter och sen in igen till stan för att vara med Calle :) Håller verkligen tummarna över att han är ledig på tisdag/onsdag så vi kan åka till Grönan! Riktigt sugen på det :)







Där stolen till vänster är är ingången till förtältet så man kan säga att vi bodde nära havet! :)








Hade race påvägen hem från båten! Pappa och jag mot Ida och hennes mormor! JAG VANN!


Mitt armband som jag köpte dagen innan, handgjort av en som var med oss på campingen, när jag kom tillbaka från båten så märkte jag att det hade lossnat :(





Fiskade strömming och fick lite publik där ett tag! Var väl mer än 15 st.



Riktigt fin bild på Ida och Niclas i solnedgången!




Barndomsvänner med 3 veckors åldersskillnad



Några av alla bilder som togs i helgen! Riiktigt bra helg :)

Längtar tills i början av augusti!!!!

SKRIVET: 2010-06-27, kl 16:19:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

27.Juni.2010

Usch jag är så jäkla trött och allmänt irriterad på allt. Sovit dåligt de 2 nätter jag sov i husvagnen. Drömt mardrömmar,vaknat av att de andra vände på sig,vattenberedaren lät osvosvosv!

Kikade igenom bilderna för en stund sen, Tänkte slänga upp några snart här på bloggen. Resten hamnar på Facebook!

SKRIVET: 2010-06-27, kl 13:22:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

27.Juni.2010

Sitter i bilen påväg hem nu. Ska hämta upp bilen i Gamlis sen och skjutsa hem Ida samtidigt. Hon är i bilen framför så vi blir avsläppta samtidigt.

Har massvis med fina bilder att lägga upp senare! :) Lägger upp dem när jag kommer hem osv :)

SKRIVET: 2010-06-26, kl 23:17:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

26.Juni.2010

Ni ska bara veta hur underbart jag har det här! Åkte båt idag i 4-5 timmar. Hade det riktigt bra och bara njöt av bra sällskap och bra väder!

Sitter nu i sängen i husvagnen och i förtältet spelar de kort och skrattar och har sig! Ida är på ingång och vi ska spana in bilderna som togs idag! Riktigt mys:)

Uppdaterar senare kanske eller imorgon då det blir hemgång! :)


SKRIVET: 2010-06-25, kl 17:28:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

25.Juni.2010

Framme i Grissle men mår inte på topp riktigt. Börjar känna mog sjuk. Så ligger och kollar på tv och tänkte snart käka chips(A)


Riktigt ljus i skallen!Men jag påstår att jag passar i det ;)
Laddar ner filmen Dear John, får se om den är något att se :)

Haha mitt ex morfar är här med oss alla, lite komiskt :P

SKRIVET: 2010-06-25, kl 13:52:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

25.Juni.2010

Sitter nu på bussen påväg till Grisslehamn! 4 fulla bussar, man förstår att folk rymmer från Uppsala på midsommar!
Är framme om 70 minuter ungefär och jag sitter här med datorn, äter vaniljhjärtan och chips haha. Men man måste ju unna sig något :D

Tänkte bara uppdatera och visa att jag hann med bussen, även fast det var nära! Fick skippa gränby och mina solbrillor. Klarar mig nog ändå :)


Glad Midsommar! :)

Kommer nog lite bilder senare ikväll :)

SKRIVET: 2010-06-25, kl 10:18:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

25.Juni.2010

Somnade efter 02:00, fattar inte hur känslig jag är mot ljud osv! Calle hade lägsta volymen på tv;n men ändå kunde jag inte somna. Och såfort han rörde sig så blev jag tokig. Jag blir så när jag ska försöka sova! Men tillslut somnade jag men då vaknade jag 3 ggr mitt i natten istället. Så jag kände att jag lika gärna kunde gå upp när ändå Calle drog till jobbet klockan 9. Så här sitter jag nu efter en frukost som bestod av jordgubbar och filmjölk. Vi får se hur magen min reagerar på filmjölken!

Nu tänkte jag duscha, packa och sen börja bege mig mot stan! Ska förbi Gränby och köpa ett par solbrillor då MINA ÄR BORTA! Igen :(

Jag uppdaterar när jag sitter på bussen! :) Ciao!

GLAD MIDSOMMAR!




SKRIVET: 2010-06-24, kl 18:15:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

24.Juni.2010




  Sitter på altanen just nu proppmätt och tänkte måla naglarna. Men har märkt att det inte är så smart att göra det i solen, det klumpar och torkar DIREKT verkligen. Så får placera mig i skuggan medans :)


Sönderbränd tjej som inte ens kan ha linne på sig!

Såg att lönen kommit in på kontot med,tack Sabina för att du berättade! Nu är man inprincip rik ;D

SKRIVET: 2010-06-24, kl 15:54:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

24.Juni.2010

Lagom stekt jag känner mig! 8 timmar igår och 4 timmar idag, ryggen svider och bröstet är rött! Men det är det jag strävat efter och äntligen har jag bränt mig efter år av försök! Haha det är faktiskt otroligt svårt för mig att få en sveda men nu är det jobbigt bra!
¨
Tänkte nu packa och städa lite här INNE, termometern står på 29.9 utomhus(den sitter i skuggan) och ta lite kylspray på rygg och bröst. Sen blir det köttbullssallad med grönsaker(KALLT!) :)

Uppdaterar senare! :)

SKRIVET: 2010-06-24, kl 14:12:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

24.Juni.2010

Ligger vid poolen med datorn i knät(just nu) för att uppdatera bloggen lite! Smörjde in mig på rygg och axlar tidigare och det är första gången på flera år som jag gjorde det! Senast va i Thailand när jag var 11 tror jag! Men 8 timmar sittandes i solen utan ett moln på himlen är inte så konstigt!

Som sagt, ligger vid poolen och bara njuter! Lite moln på himlen men alla lyckas missa solen så det är bara bra! :) Tänkte snart gå och hämta posten(väntar fortfarande på mitt Visa-kort,över 2 veckor sen jag beställde det!!!!!) och sen ska jag nog placera arslet här igen! Sen packa/städa för att sen laga mat och invänta Calle som kommer efter 20:00 ikväll :) Funderar på att åka till Maxi och köpa lite jordgubbar och glass! ;)



HAHA blev nå fel på camen när jag tog bilden! Men jag bjuder påt!

Inatt/imorgon kommer lönen! Wihoo!

SKRIVET: 2010-06-23, kl 22:14:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

23.Juni.2010

Nu blir det att ta en sval dusch! Jag som annars vill ha det varmaste på kranen fasar nu för värmen pga min brända rygg. Men vi får se hure går! Grannen lär höra ett skrik ;D

Imorgon blir det bra väder igen så ska pressa framsidan imorgon istället! Calle kommer på kvällen så ska bli riktigt mys :)

Torsdag, vara hemma och sola hela dagen, packa lite och sen laga mat,sedan kommer Calle på kvällen!
Fredag, lämna bilen hos Calle, ta bussen till bussen(haha) och sen bege mig mot Grissle!
Lördag,Grissle, Ida kommer på förmiddagen så ska bli riktigt mys :)
Söndag, Mysa i Grissle och sen hemfärd! Träffa Calle på kvällen :)
Måndag, Återstår att se!
Tisdag,Calle ledig så vi tänkte hitta på något mys, Grönan är jag sugen på! :)Så jag äntligen får åka mina karuseller :D
Onsdag,Calle ledig så vi tänkte hitta på något mys

SKRIVET: 2010-06-23, kl 21:06:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

23.Juni.2010



Byxdress från Bikbok som köptes förra året, skjorta från GT och klocka från Régal!

Riktigt trött jag är, solfrossan har attackerat mig!

SKRIVET: 2010-06-23, kl 19:39:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

23.Juni.2010

8 timmar senare!







Översta bilen: Fick byta om 2 gånger innan jag insåg att det ändå kommer bli en otroligt fiiiiin bränna efter kläderna!
Nedersta bilden: Shortsen gav ifrån sig ett litet märke!

Tack mamma och pappa för mitt pigment! :)

SKRIVET: 2010-06-23, kl 18:34:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

23.Juni.2010

Hemma från jobbet och är totalt sönderbränd efter 8 timmar i solen idag! Bilder kommer närsomhelst på hur bränd jag egentligen är! Helst hade jag legat naken där på skolgården men tur det att jag inte gjorde det ! :)

Nu ska jag packa det sista då mamma och pappa drar till Grissle imorgon och jag på fredag så jag tänkte ta med allt redan imorgon med mor och far så jag slipper bära på allt :)

Gick jättebra att jobba idag! :) Gillar att jobba med barn, har alltid gjort :)

Ska slänga in bilderna i datorn och sen visas dem!

Stay Tuned :)

SKRIVET: 2010-06-22, kl 19:37:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

22.Juni.2010



Där är brännan synligare, och jag rent ut sagt diggart! 23 grader ute och klockan är 19:30! Otroligt :)

Nu ska jag packa lite sen ta en dusch för att bädda ner mig i sängen då det som sagt blir jobb imorgon :)

Nu är midsommar planerat och det blir en lugn sådan för min del, men jag tror det blir riktigt mys :)

SKRIVET: 2010-06-22, kl 18:15:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Utkast: Juni 22, 2010









Nu tänkte jag fixa och städa lite då jag jobbar imorgon på Ramsta mellan 08:30-16:30 :)




Bränd i ansiktet, bränd på axlarna och blondare i skallen(sunspray) TACK!


SKRIVET: 2010-06-22, kl 14:29:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

22.Juni.2010

Blev att gratta baby imorse! Han blev så glad så :) Jag åkte samtidigt som Calle imorse, han till jobbet och jag hem.

Tänkte plocka ur diskmaskinen nu och sen slänger jag upp lite bilder från idag :)

Grattis än en gång Baby! 21 år idag <3



SKRIVET: 2010-06-22, kl 00:32:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

22.Juni.2010

Idag fyller min älskade pojkvän 21 år! Grattis Calle <3. Han har fått första paketet efter 00:00 nu och det andra får han imorgon bitti när han vaknar! :)

Nu tänkte jag bara kolla klart på Criminal Minds och sen sova!


Jag älskar dig!!

SKRIVET: 2010-06-21, kl 22:04:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

21.Juni.2010

Ligger här i sängen hemma hos Calle och kikar på när Calle och Gurra spelar FIFA. Sååååå tråkigt! Förstår inte hur man kan tycka det är roligt! Innan jag åkte betalade jag massa räkningar. Mobil,Bredband,H&M och lite till!

Nu tänkte jag käka lite chips medans de spelar och sen bara ta det lugnt!


Osminkad och lagom uttråkad!


Finns så mycket som jag så hemskt gärna vill! Åka utomlands, antingen med pojken eller ett gäng tjejkompisar! Flytta ihop med Calle, Få ett heltidsjobb där jag verkligen inte vill gå ifrån om dagarna och bara njuta av alla jobbdagar, få en rejäl inkomst så man kan unna sig en hel del! KOM TILL MIG TACK!!!!


SKRIVET: 2010-06-21, kl 18:29:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

21.Juni.2010

Sitter på min altan i detta underbara väder! Ser knappt vad jag skriver då det blänker på skärmen! MenMen :)

Idag har jag gjort allt förutom att sitta inne, har målat klart alla utemöbler, städat mammas och min bil. Och sen bara njutit av det mysiga och varma väder!

Ska åka till Calle om en timme ungefär. Så tänkte börja packa lite(hans presenter bl.a då han fyller 21 år imorgon! :) Blev två presenter men jag tänker inte berätta vad, det säger jag imorgon istället! :) Men Persson vet nog vad det är om hon tänker efter :D
Så jag sover i stan inatt och åker sen hem imorgon bitti samtidigt som Calle åker till jobbet då det ryktas om att det ska vara bra väder imorgon! SOOOOL + POOOOOOOL såklart! ;D

Nej men jag tar med mig bärbara till Calle så kanske uppdaterar där! :)





Bilder som togs nyss, alltså klockan halv 7! Helt otroligt vad vädret kan förändras! Igår var det riktigt kallt och ruskigt och nu så är det så varmt och skönt att man kan sitta i bikini :)(vilket jag nu gör)

SKRIVET: 2010-06-20, kl 22:05:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

20.Juni.2010

Sitter nu och bränner en skiva med lite nya låtar till bilen, har tröttnat på både radio och mina skivor. Får se hur det går med bränningen då jag bränner på bärbara för första gången, men värt att testa! :)




)

Några bilder som togs idag när jag och pappa va ut och gick i skogen :)

 
Min ring som Persson gjorde åt mig! Älskar den verkligen! Den är större irl och jag verkligen älskar färgerna!

Nu blir det tv och sen sova! Riiiiktigt trött, börjar nog bli sjuk tror jag, riktigt tung i halsen. :(



SKRIVET: 2010-06-20, kl 19:05:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

20.Juni.2010









Älskade vän <3









Bilder lånade av Becca, mina är kvar i kameran :)

Köpte sunspray till håret idag så nu när det kommer vara sol ute kommer jag använda den så jag blir ljusare i skallen!
Det är som sagt en spray man använder när det är sol ute eller liknande och man får ljusare nyanser i håret. Perfekt då jag är mörk i hårbotten ;D

Uppdaterar snart igen :)



SKRIVET: 2010-06-20, kl 16:18:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

20.Juni.2010

Trööööött och mår lite småilla! Kom till stan runt klockan 18:00 och tog mig en middag på Donken då Cupido var stängt! Orkade inte ta med mig engångsgrill,korv och allt därtill. Blev väl runt 15 personer i Källparken och det var trevligt :) Blev grillning,frisbeebrännboll och allmänt prat. Skulle ha blivit utgång men vi blev så otaggade då det blev så kallt och vi alla blev så himla trötta. Runt halv 11 så cyklade jag,johanna och david hem till dem och bara kikade på tv och tog det lugnt. Calle kom förbi en snabbis och sen åkte vi hem :)

Idag innan Calle började jobba så kikade vi lite snabbt på Gränby. Nu har jag införskaffat present till Calle då han fyller 21 på tisdag! :)

Slänger upp lite bilder snart från gårdagen! :)

SKRIVET: 2010-06-19, kl 12:54:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

19.Juni.2010

Har inte kommit så jättelångt med det jag ska göra! Haha. Men klockan är inte 13:00 än ;)

Slänger upp två bilder på vad jag ska ha på mig sen, och nu tänkte jag plocka lite smultron(JA DET FINNS!!!) till mamma pappa och mig och sen fortsätta med mitt! Måla naglar,skriva ut karta dit jag ska,måla naglarna, betala räkningar,raka benen(barbent idag), packa alla kläder och saker, duscha, platta håret osv! :)


På tisdag fyller min man 21 år! <3 Och vad tusan kan man köpa :O

SKRIVET: 2010-06-19, kl 11:40:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

19.Juni.2010

Goddag! Nu blir det att måla naglar, packa kläderkyla drickan,få igång partyhumöret som just nu tyvärr är på noll! åka förbi gränby och göra lite ärenden innan jag lämnar bilen hos Calle och beger mig mot destinationen! Blir lite grillning osv innan vi drar på utgång! :)



Blir nog den klädseln ikväll fast med smycken istället för klockan ;D

Grattis bror och Carro på ERAN dag <3

SKRIVET: 2010-06-18, kl 21:10:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

18.juni.2010

Blev jobb idag, gick väldigt bra och jag är ovanligt trött faktiskt! Sitter och gäspar så ska nog snart börja packa lite smått då jag ska till Becca imorgon och sen fixar vi oss hos antingen henne eller Johanna! Sen utgång på det! :)

Så blir att packa kläder,skor,och allt därtill. Måla om naglarna med! Blir nog samma knallrosa färg då det kommer matcha klänningen perfekt :D

Saluhallen lördag alltså! Första gången man går dit :)





Nu tänkte jag kika lite tv med mamma och pappa och sen bara ta det lugnt, :)

Längtar lite efter midsommardagen(alltså dagen efter midsommar), då jag och Ida ska till Grisslehamn för att sedan åka ålandsbåten med våra familjer och massa fler! :) Ska bli riktigt mys, sen sover vi på campingen där i varsin husvagn, åh nostalgi! :)

Uppdaterar senare säkert! :)

Ciao!

SKRIVET: 2010-06-17, kl 22:05:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

17.Juni.2010

Så jäkla rastlös, allt är fel känns det som. Åkte och käkade på Dragon, men hamnade i matkoma så mådde riktigt illa efter. Så ligger utslagen i Calles säng medans han och Gurra spelar FIFA. Att det ska vara så jäkla TRÅKIGT!!!!!!!!!



Bild dagen tidigare idag.

Nu tänkte jag ta en snabbdusch och sen bädda ner mig efter att de har spelat klart. Jobbar imorgon 08:30-18:15. Så åker hem efter och tar det lugnt. På lördag ska jag skjutsa mamma och pappa till Jocke och Nettan och sedan bege mig mot stan för att ha lite party! Becca har fyllt år så det blir både födelsedagskalas/utflyttningsfest på samma gång:). Sen utgång på det!


SKRIVET: 2010-06-17, kl 15:41:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

17.Juni.2010











Nu drar jag! Ciao!


SKRIVET: 2010-06-17, kl 15:37:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

17.Juni.2010







Blev lite bränna idag ändå! Nu ska jag åka in till stan för att spendera dagen/natten med Calle :) Jobb imorgon!

SKRIVET: 2010-06-17, kl 14:41:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

17.Juni.2010

Sitter på en filt ute på gräsmattan och är alldeles matt! Har varit ute och solat sedan klockan 11. Slänger upp några bilder om 20 minuter ungefär på hur jag ser ut nu! Jisses!

Nu tänkte jag ta lite jordgubbar och glass innan jag börjar fixa mig för att åka till Calle :) Hoppas på att vi äter ute ikväll- Får se hur det blir :)

Jag är riiiktigt sugen på att åka utomlands i höst, några tjejer som vill med?! Jag bangar inte!

Hörs snart :)



SKRIVET: 2010-06-16, kl 22:32:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

16.Juni.2010

Beslutsångest över midsommar :/. Antingen Öregrund/Östhammar med Natta och sover där eller så Grisslehamn med några tjejer. Grisslehamn är smidigast då jag har mamma och pappa där på campingen över midsommar med massa andra vänner till dem. Sen dagen efter midsommar så ska jag och ida plus våra familjer åka ålandskryssning med a la carté och massa gott tror jag. Sen sova över med våra föräldrar. Riktigt mysigt. Så tror det blir så, även fast jag vill vara med Natta!

Jag tänkte nu iallafall popa en popcornpåse och sen kika lite på tv, ska till Calle imorgon förmiddag eller något och sen sova där tills fredag då det blir jobb :)
Får se om det blir att åka till Calle efter jobbet eller ej :)

Sov gott!:)



SKRIVET: 2010-06-16, kl 20:04:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

16.Juni.2010

Polska jordgubbar?
Belgiska jordgubbar?
Svenska jordgubbar?

Vilken rankning är godast enligt dig?

SKRIVET: 2010-06-16, kl 19:56:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

16.Juni.2010

Usch vad jag är rastlös! Hatar att vara rastlös! Var nära att tvätta bilen men det får bli en annan dag.

Imorgon ska det bli superväder så blir nog shorts imorgon igen ;D Ska till Calle med som är ledig torsdag och fredag! :) Jag jobbar fredag men får se om det blir utgång på fredag eller ej, annars är jag nog med Calle på kvällen:)

Utgång på lördag verkar det bli! Gillas! Blir nya klänningen och mina skyhöga nya klackar ;D

'

hahaha spelade in calle igår utan att han visste om det, han va så jäkla trött igår kväll att han flummade till allt, han härmade allt som sas på tv;n(lyssna på klippet) och sen flummade han allmänt.

SKRIVET: 2010-06-16, kl 17:57:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

16.Juni.2010


Dagens outfit blev ett par jeansshorts från H&M,linne från GT och gladiatorskor till det! :)







Blev en stund på madrassen i poolen, men övergav det fort då det blev för mycket moln på himlen.

Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. bara ta det lugnt förmodar jag. Göra lite smånytta i huset och så :)


SKRIVET: 2010-06-16, kl 16:07:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

16.Juni.2010

Blev att åka ifrån Calle runt 11:30. Han låg fortfarande och sov då han började klockan 13:00 idag. Jag åkte först förbi Biltema för att köpa spolarvätska och sen drog jag snabbt in på Maxi för glass och jordgubbar(A).

Har varit ute sedan jag kom hem, har målat om alla utemöbler en gång till och de som vi ej hann förra gången.

Kommer massa bilder senare! Kikar lite hårt bröd och kollar på Project Runway :)

Ciao!

SKRIVET: 2010-06-16, kl 00:05:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

16.Juni.2010

Dåligt uppdaterat idag jag vet men har som sagt jobbat idag och sen åkt till Calle som nu ligger och är reeeejält jobbig.

"när älgen är blå är ölen kall" höhö




Osminkad och blött oborstat hår, ohyeah!
Läckert att ha den som klänning med! Köpte den först som linne men blev riktigt läcker! Dooooock väldigt kort!
Tackar min bruna hy för att den är som den är!



Kläderna jag hade på mig när jag åkte till Calle. Chinos och linnet/klänningen som jag stoppade i byxorna. Till det blev det ljusbruna gladiatorskor och sen en ljusrosa jacka till över :)


Endast rouge och läppglans blev det idag! Orkade inte lägga ner mer tid då jag hade brottom!

Nu ska jag borsta tänderna sen sova, ligger hemma i Calles säng och är riktigt trött.

Min mobil är knas med! Så får se hur jag gör med den saken. Imorgon blir det att först dra förbi Biltema och sen åka hem. Calle börjar 13:00 så jag tänkte sova ut lite tillsammans med honom, var längesen vi låg och vaknade tillsammans :)

Natti :)

SKRIVET: 2010-06-15, kl 19:11:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

15.Juni.2010

Blev en heldag på Ramsta idag. 09:00-17:30. Blev runt 40 barn så hade att göra :) Riktigt slut är jag nu efter en heldag med barn! Inte för att jag har något emot barn! :)

Ska nu dammsuga(orkade inte det igår kväll) och sen ta en efterlängtad dusch!

Väntar på att Calle ska komma hem, så jag kan få dra till stan!Ledig onsdag och torsdag. Så får se vad jag gör. På fredag är det jobb och sen får jag se om jag går ut eller om jag gör det på lördag tillsammans med tjejerna! :) Lutar mot lördag :)



GRATTIS BECCA!!!!!!!!!!! <3<3<3<3<3
Uppdaterar lite senare!

Ciao!


(bilden är väl 3 år gammal eller mer!)

SKRIVET: 2010-06-14, kl 20:57:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

14.Juni.2010



Osminkad och trött tjej men var tvungen att testa om det gick att spela in med camen och det gjorde det!


Nu ska jag sätta på musik,dammsuga och sen duscha!:)

Ni är dåliga på att kommentera hörrni! ;D Har ett antal besökare enligt min statistik så visa er! :)

SKRIVET: 2010-06-14, kl 19:08:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

14.Juni.2010

Sådärja! Nu kommer bilderna:





Där har ni klänningen jag köpte idag! Skorna är från någon månad tillbaka men har aldrig använt dem :( Hoppas verkligen att det blir utgång på fredag! Då jag så jäkla gärna vill ha denna klädsel på mig då!




(Haha ursäkta nedersta bilden men armen och ifyllnaden får jag bjuda på ;D

Nu ska jag storstäda och sen sova i tid! Saknar min man med. Va och sa hej en snabbis på jobbet hans. Han passar så bra in där, han vet vad han gör :)

Uppdaterar senare! :) Slänget upp en före och efterbild på städningen ;D

SKRIVET: 2010-06-14, kl 18:30:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

14.Juni.2010

Ska skjutsa bror och Carro om 5 minuter! Sedan slänger jag upp bilderna på inköpen från idag

Ska sen fortsätta städa här hemma sen bara ta det lugnt. Ska jobba på Ramsta mellan 09.00-17.30 imorgon så måste vara pigg!
Åker till Calle efter jobbet imorgon och sen får jag se vad jag gör :) Åker nog bara hem och tar det lugnt om det inte finns något annat att göra.

Kommer om 20-30 minuter igen! :) Då blir det lite bilder!

SKRIVET: 2010-06-14, kl 15:06:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

14.Juni.2010

Goddagens! Vaknade halv 9 av att Calles alarm ringde. Han åkte till jobbet 09:10 och sen somnade jag om lite lätt. Klockan 10 gick jag upp för att sedan ta med mig Carro och Jonas till Gränby. Blev en klänning och ett linne. Slänger upp bilder på det i nästa inlägg! :)

Slänger upp dagens klädsel medans! :)





Ljusrosa tisha från H&M Garden Collektion, Klocka från Regal och chinos från GT.


Det märks att man inte solat på sidan av magen!

Bilder kommer snart med dagens köp!


SKRIVET: 2010-06-13, kl 21:36:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

13.Juni.2010

Detta blir mitt 700;e inlägg! Inte illa pinkat!

Ligger i sängen hemma hos mig med Calle och kollar tv. Klämde i mig en bit rabarberpaj men jag föredrar faktiskt blåbärspaj sååå mycket bättre! Så snart får det bli dags för dem att komma!


Dålig bild men är man trötta så är man!

Imorgon ska jag nog förbi Gränby med bror och Carro. Har inte så mkt annat att göra. Så får se om jag kommer hem med något nytt att visa upp för er i bloggen! :)

Blir nog dagens sista inlägg! NattiNatti!

SKRIVET: 2010-06-13, kl 17:17:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

13.Juni.2010

Nu är naglarna målade chockrosa och sen hämtade jag Carro & Jonas vid bussen :)

Blir att städa lite innan Calle kommer senare ikväll efter 20:00 och sen tror jag att det blir en rabarberpaj på det!



SKRIVET: 2010-06-13, kl 16:14:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

13.Juni.2010

Sitter nu vid tv;n och ska måla naglarna, hade neutralt beigenagellack när jag jobbade då jag inte kan ha färgglada nagellack.
 

Så nu blir det knapprosa nagellack! Riktigt läcket ;D

Jag är riiiiktigt sugen på utgång på fredag så om Du är sugen på att hänga med så bara att höra av dig! Ju fler desto roligare!

SKRIVET: 2010-06-13, kl 14:28:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

13.Juni.2010

Blev kortspel med mamma och pappa igår tillsammans med Classe och Annica. Kom tvåa på både plump och sjuan, man är inte så tokig ;D

Ska fortsätta städa klart ute i mitt hus sen ska jag ta och göra en rabarberpaj. Har ett riktigt jäkla gott recept som blir riiiktigt knaprigt och gott.Tackar gudarna över att man kan äta hur mycket onyttigt som helst utan att det ska påverka en. Men godis, det har jag klarat mig utan i över 3 månader nu och DET,DET är otroligt för att vara jag!

Jag och mamma målade/oljade in alla yttermöbler vid poolen. Såklart började det regna så fick springa in med allt i garaget. Så typiskt menmen.

Ska måla om naglarna och sen ta det lugnt, Calle kommer senare så blir en myskväll ikväll:)



Dagens klädsel:
Blå/vitt randigt linne med spets i ryggen och ifram. Har ett rött/vitt likadant men aldrig använt det, kanske är på tiden!Shortsen är från H&M Online.

Uppdaterar säkert lite senare med mer bilder som jag tänkt ta med systemkameran utomhus :)

Lön om en vecka ungefär! WOHO!

SKRIVET: 2010-06-12, kl 20:05:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

12.Juni.2010

Blev jobb idag, kom hem rund fem och då blev det middag. Hasselbackspotatis och fläskfilé :). Är ledig tillochmed fredag men ska jobba på Ramsta på tisdag. Saknat alla barnen! :)

Imorgon ska jag storstäda sen får jag se om jag åker med pappa och mamma till stan för att kika på bil :)

Uppdaterar senare! Ciao

SKRIVET: 2010-06-11, kl 23:43:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

11.Juni.2010

Godkvällens! Tänkte bara slänga iväg ett godnattinlägg. Jobbade till ungefär halv 7 idag, blev klara väldigt snabbt då vi hade Ciggen som plockade åt oss idag :) Imorgon börjar jag 09:30 så blir sovmorgon för min del då jag sover hos Calle inatt :) Ledig söndag och måndag och sen ska jag hoppa in och jobba på Ramsta på tisdag.

Har lite saker att göra då jag är ledig, städa(måååååste verkligen göras). Skaffa billaddare till bilen. Och sen lite smått och gott :).

Jag och Ida har börjat kika efter en tripp till Ullared i slutet av sommaren, om det är någon som är intresserad av 2 dagar där nere i ett motellrum(riiiktigt mysigt precis utanför Ullaredaffären) så är det bara att höra av er till mig! Ju fler desto bättre :) Tar en bil ner, sover en natt på motell, äter god mat,kikar inköpen och handlar igen dagen efter! JAG ÄR TAGGAD!

Godnatt :)

SKRIVET: 2010-06-10, kl 21:35:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

10.Juni.2010

Ber om ursäkt för dåligt bloggande men har jobbat från 08.30-19.30  idag. Är riktigt trött så kommer förmodligen inte uppdatera mer idag. Kan slänga upp lite bilder ändå :) Lite äldre då jag fått önskemål om mer bilder och outfits! Och så ska det bli :)

Imorgon är det samma tid skulle jag tro och sen får jag se om jag åker till C efter eller om jag åker hem :)

Efter jobbet idag lämnade jag in returpaketet från H&M. Så synd att jag inte kunde ha bikinin :( Var för liten!







Några bilder som tagits under de 2 år jag hållt på med foto! :)Några tips på vad ni vill se för bilder? När jag fotar någon, tacksam för kommentarer på tips :)

Nu ska jag packa lite och sedan sova! Riiiiiktigt trött!

SKRIVET: 2010-06-09, kl 21:05:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

9.Juni.2010

Nu är jag inne igen efter att ha varit ute i 1 timme och 40 minuter och tvättat/städat bilen :). Bytte till tygmattor i bilen, kikade lite i manualen osv.

Har äntligen fått skattepengarna som kommer sparas. VARENDA öre kommer sparas! Ska öppna ett sparkonto som jag ska föra över pengar på varje månad. Tror det är det bästa :)



 



Blond javisst, men inte ljusljusblond utan mer i olika skiftningar. LjusLjusbrun kan man nästan säga :)

Nedersta bilden visar outfiten jag hade på mig idag
OverSizetröja från Monki och shorts från H&M.

Nu ska jag ta lite jordgubbar och glass och sedan göra mig redo för sängen faktiskt. 4 dagars arbete väntar :)

Uppdaterar innan jag lägger mig!

Vad tycker ni läsare att jag ska skriva mer om, outfits,mer bilder? Natur,porträtt?
Berätta så jag vet! :)

Nu ska jag maila Möller angående stillaståendeersättning,sen fixa VISA,betala lite räkningar och sen kika lite om det är något mer som ska göras!

SKRIVET: 2010-06-09, kl 18:36:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

9.Juni.2010

Fick en kommentar av en tjej tidigare igår tror jag. Hon frågade varför jag aldrig skriver vart jag köpt de plagg jag köper. Har två svar, dels för att jag inte tycker att det är det viktigaste och sen för att man gärna vill ha lite ensamma plagg ;). Nejdå! Klart jag ska skriva upp det hedanefter :)

De plagg jag köpte igår är från GT och Monki. Grå/Vita tröjan är från Monki och de andra från GT.

Nu ska jag laga lite mat då jag kom hem från kusin som klippte mig. Blev några cm kortare och ALLT slit är borta, riktigt skönt då jag blonderat och färgat mitt så mkt. Stackars hår :(

Hade en supermysig dag med Persson idag, vi gjorde en blogg till henne som fortfarande inte är klar. Sen gick vi till Kvarnen och köpte lite jordgubbar och åt det tillsammans med filmjölk. Riktigt gott och mys :)




Johanna är riiiiktigt duktig på att göra smycken. Jag har nu lagt en order på en stor ring,halsband och ett armband :). Armbandet ska vara i färgglada färger medans ringen i guld/svart/brun:) Kommer vara skiiiiiitfint till en partyoutfit ;D
Kommentera nedan om du är intresserad av att beställa av Johanna så fixar vi det! :)

SKRIVET: 2010-06-09, kl 11:33:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

9.Juni.2010

Godförmiddag! Sitter hemma hos Johanna i köket och vi skapar en ny blogg till henne. Hon skapar smycken som sagt och är SUPERDUKTIG! Bilder kommer senare idag :)

Ska senare skjutsa bror till frissan och sen kanske fota en killkompis bil. Vi får se om jag hinner allt.

Uppdaterar senare, nu ska det skapas!

SKRIVET: 2010-06-08, kl 23:29:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

8.Juni.2010

Gokväll! Blir lite sen uppdatering men fastnade nere i verkstan med Calle. Han kopplade in ljudet i bilen men gick inge vidare. 3 timmars arbete och det slutade med att det inte gick alls. Så tråkigt!

Åkte för att träffa Natta på stan, vi tog en sallad nere vid ån och sedan tog vi en runda på stan :) Jag införskaffade:



En oversizetröja med knappar i ryggen. Like it alot!


Färgglad tröja som kommer användas flitigt i sommar!


Ett till somrigt linne som är lite längre i modellen, riktigt fina färger :)

Sen runt tre så drog jag till Möller för att ÄNTLIGEN hämta ut bilen, riktigt ovan att köra Golf efter att ha kört Volvo i en halv månad. Men jag vande mig snabbt med min pärla och den var som ny :) Plåten/Lacken blev bra och de hade lackat om HELA höger sida av bilen. Lite pengar andra tjejen får betala! hihi

Åkte hem, tog det lugnt och:



Färgade håret BLONT!
Lite ojämnt för att det inte är torrt på bilden!Bättre bild kommer imorgon förmodligen :)

Imorgon ska jag åka till Persson och vara med henne! :) Hjälpa henne öppna en ny blogg och sen bara vara :) Längesen jag umgicks ensam med henne.

Nu ska jag ta en dusch och sedan kika lite tv/sova. Vart en lång dag idag :)

Kanske slänger iväg ett inlägg senare:)Hejs!


SKRIVET: 2010-06-08, kl 18:55:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

8.Juni.2010

Drar till stan nu men jag visar lite av sakerna jag köpte senare!

SKRIVET: 2010-06-07, kl 22:07:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

7.Juni.2010

Är nu hemma hos Calle sedan 1½ timme tillbaka :). Fick lite roliga nyheter angående en sak så håller tummarna för grabbarna! :)

Imorgon åker jag ner på stan för att träffa Natta, mysa och shoppa! Känner att jag behöver det :). Så himla tur att tjejkläder är billigt! Innan 16 måste jag iallafall hämta ut bilen på Möller. Sen tror jag att Calle kommer till mig :) Eller om Jaana färgar mitt hår ljusare :)



SKRIVET: 2010-06-07, kl 18:35:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

7.Juni.2010

Jag är festsugen, men eftersom jag jobbar helgen så blir det inget där, men nästa helg kanske inte är helt fel, då är jag ledig! Är så sugen på att inviga mina nya highheels!Bara ben och någon snygg klänning eller liknande!



SKRIVET: 2010-06-07, kl 16:56:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

7.Juni.2010

Sitter nu och laddar ner ett redigeringsprogram och sen Utorrent innan det. Är så sugen på att fixa klart bloddesignen min! Stay Tuned :)

SKRIVET: 2010-06-07, kl 16:14:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

7.Juni.2010

Som sagt,mamma har varit i Barcelona sen i onsdags och hon kom hem inatt. När man trodde att man själv var brun så kommer mamma hem.....





Imorgon ska jag först träffa Natta på stan och kika i affärer och ta en fika/lunch tillsammans, sen blir det att jag hämtar bilen hos Möller då den ÄNTLIGEN är lagad! De sa runt 7 dagar men det var 14 dagar sedan den blev inlämnad. Saknar min pärla :(.
Calle slutar klockan 6 så jag ska försöka hitta på något att göra efter det :) Kanske åka till Gränby och kika efter 16 då jag måste hämta bilen senast den tiden.







Ge mig material att fota,tack!

SKRIVET: 2010-06-07, kl 14:17:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

7.Juni.2010


Blev att dra ut efter frukosten och fota lite, riktigt svårt då fjärilarna verkligen inte satt still, sprang efter dem i slänten, men lyckades med 2 helt okej bilder :)
(borde se i stort format)






SKRIVET: 2010-06-07, kl 13:27:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

7.Juni.2010















Några av bilderna som togs i lördags! :)

SKRIVET: 2010-06-07, kl 12:57:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

7.Juni.2010

God förmiddag! Ber om ursäkt för dåligt bloggande men har både jobbat och gjort annat :)
I fredags åkte jag efter jobbet till Calle för att gratta Anna som tog studenten:) Somnade rätt tidigt både jag och Calle, usch så trötta vi var! Sen vaknade jag mitt i natten av att jag hade så himla ont i skallen :/ Kunde knappt somna om så blev en lååång dag på jobbet dagen efter. Efter jobbet drog jag såfort som möjligt ner på stan för att försöka hinna med tåget till Sthlm med Fia.Men vi missade det såklart. Så tog tåget tio över 5. En superkväll verkligen :) Dock så fick jag inte åka några karuseller :( Men nästa gång jag ska dit ska jag banne mig åka!

Sitter nu och diggar Sean Banans nya låt Skaka Rumpa :D haha. Gillar gunget!

Har massvis med bilder att visa! Så tänkte lägga upp några nu :)




Lite färg har det kommit på kroppen!


SKRIVET: 2010-06-04, kl 22:10:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

4.Juni.2010

Godkväll alla människor! Först och främst ska jag säga GRATTIS till alla studenter ;D! För nästan exakt ett år sedan var det jag som stod där på flaket och skrek  mig hes! När jag jobbade idag så åkte det massvis med skrikande studentflaksmänniskor och jag fick nästan en tår. Då jag fick sådana minnen från förra året då det var min klass som stod där. Kändes så mäktigt på något sätt. Att se årets studenter vara med om samma sak som jag.

Jobbade från tidig morgon då vi började tidigare imorse entimme eller så, åkte från jobbet halv 7 och åkte direkt till Calle för att gratta Anna som tog studenten idag! Grattis till henne! :)

Drog sen en snabbis till Storvreta för att hämta upp Max och sen till Pano för lite grabbhäng där. Mötte upp Brinkman med världens sötaste hund i cykelkorgen! Tror aldrig jag sett en så liten och lurvig filur, den var helt uuuuunderbart söt!

Ligger nu proppmätt efter kött och potatisgratäng och till efterrätt blev det marängtårta med jordgubbar :)

Ska upp tidigt imorgon för att ta bussen till jobbet då jag ska till Sthlm efter jobbet så då slipper jag ha bilen i stan :). Längtar verkligen tills imorgon! :) Kameran ska med och såklart det bästa humöret jag har :D!



Min snygging till vän! <3<3

SKRIVET: 2010-06-03, kl 21:21:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

3.Maj.2010

Sitter nu i sängen och väntar på att allt ska överföras från stationära till externa. Datorn är lagad och är nääästan som ny haha. 150 kr för att laga en dator är inte helt fel :D Jag som trodde det var kört. Tack Elgiganten ;)

Har nästan packat klart allt nu :) Jobbkläder framtaget, kläder tills imorgon är packat(annas student), kan ju inte komma i jobbkläderna heller! Kläder tills på lördag är klart tror jag! Sen på söndag kommer jag först jobba, hem och städa lite innan jag åker och hämtar mamma och två till på Arlanda :)



Vill så hemskt gärna börja tävla inom Floristyrket :/ Har verkligen tappat allt från när jag gick i skolan. Jag vill verkligen visa vad jag går för! Jag saknar skolan där jag verkligen kände mig duktig och uppskattad! Att bli pushad är riktigt viktigt för att orka med dagarna. Så tänk på det! Pusha och beröm dina jobbkamrater för det gör en verkligen mer motiverad..... Tänk på det!



SKRIVET: 2010-06-03, kl 18:49:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

3.Maj.2010

Godkvällens! Blev att sola några timmar idag, sen tog jag tag i vattning av alla blommor utomhus och sen gjorde jag tre snittarr till Calles syrra och sen gjorde jag ett lågt arr av resten av blommorna som blev över :)



Calles studentbukett som jag gjorde till han för EXAKT 2 år sedan :).


Sådär blev Annas snittarr! :) Riktigt studentiga! Tog lite blommor från trädgården för att fylla ut det hela :)


Här sitter jag nu med min nya älskade Samsung! Gillar den starkt :) Gråmatt i utseendet och inte sådär blank som de flesta datorer är.



Idag var jag klädd i endast leopardmönstrat ;D Drog på mig ett par jeansshorts från HM när jag åkte in till stan för att lämna snittarren hos Flyberg och sen handlade jag lite på Maxi :) Snart blir det jordgubbar,grädde och glass! GOTT!!!!!

Ska nu ut och packa. Imorgon bitti börjar jag 07:30 och slutar runt 19 skulle jag gissa på. Så blir en tidig sömn för min del! Efter jobbet imorgon åker jag till Calle för att försöka hälsa på Anna snabbt innan hon drar ut på kvällen, sen dagen efter tar jag bussen till jobbet för att slippa ha bilen stå på jobbet en natt då jag på lördag efter jobbet åker till Sthlm! Längtar :). Söndag blir det jobb och sen runt halv 10 på kvällen drar jag till Arlanda för att hämta mamma och hennes jobbkamrater då de åkte till Barcelona igår natt :)

Uppdaterar säkert senare! :)



Jag just nu,höhö lagom bränd efter ett antal timmar i solen idag!

SKRIVET: 2010-06-02, kl 22:52:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

2.Maj.2010

Nu blir det sova av för min del! Ligger i sängen med bärbara på magen och håller nästan på och somnar. Imorgon som sagt kommer jag inte göra mkt. Ska kanske in till stan för att handla lite och lämna blommorna hemma hos Calle. Då jag inte kommer hinna åka till Calle på fredag innan Annas mottagning :)

Uppdaterar imorgon, slänger upp lite nya bilder med som legat och väntat på mina två kameror! :)



Imorgon ska jag sola HELA dagen inprincip! Återstår att se hur man kommer se ut sedan ;D

SKRIVET: 2010-06-02, kl 20:49:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

2.Juni.2010

Äntligen en lagad data och inte bara det! Har en ny dator med :D En Samsung, riiiiiktigt snygg och stilren. Är dock riktigt trött så jag orkar knappt sitta och kika igenom den. haha.

Imorgon är jag ledig så tänkte vara hemma hela dagen, sola och bada i poolen. Sen göra de tre arr till Annas student :) Bara vara hemma och njuta av ledigheten :)

En sak som dock va tråkigt va att resten av kläderna från HM va antingen för små eller så fick jag fel vara :/ Så ska lämna tillbaka det. Men vet inte hur man gör?!?!?! Hjälp!!!! Hur gör man retur på kläder från HM?!


Längtar tills på lördag kväll! Har saknat mina vänner <3 Johanna,Fia och Becca!



Snart exakt ett år sedan som det var min tur att hamna ute i arbetslösheten och allt därtill!Saknar skolan fortfarande, mina floristlärare och att bara umgås och ha en rutin om dagarna :)