SKRIVET: 2010-05-31, kl 21:06:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

31.Maj.2010

Gjort en hel del idag :) och kommer göra lika mycket i veckan. Tisdag:jobb mellan 08.15 till 18.15 sen förbi flogsta för att hämta ut de sista kläderna från posten.Calle kommer senare på kvällen Onsdag: jobb samma tid som tisdagen sen hem. Torsdag. Ledig så ska till stan för att köpa dator :) sen får jag se :) fredag. Jobb samma tid som innan. Lördag. Jobb mellan halv tio till kvart över fyra sen tar jag tåget till sthlm :) söndag. Jobb samma tid som ovan. Tänkte logga nu och börja packa jobbkläder. Sov gott :)

SKRIVET: 2010-05-31, kl 16:49:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

31.Maj.2010

Blev ingen solning imorse/iförmiddags då det inte var allt för varmt och det var mycket tjocka moln på himlen. Så runt 12:00 drog jag mig till stan. Åkte först till Elgiganten för att lämna in datorn, får se om de ringer idag eller imorgon om hur läget är. Då de inte visste om det gick att laga datorn och rädda alla filer/bilder. HOPPAS!!!

Åkte sen vidare för att kika på lite skor. Fann ett par skitsnygga och bekväma festheels!






Riiiktigt sköna att gå i även fast klacken är hög!

Drog sen vidare till MediaMarkt där jag hittade en bärbar som jag förmodligen kommer köpa på torsdag! Bra pris, stor och bra så det verkar bli en Samsungdator!

Gränby nästa där jag endast gick runt och kikade mest. Träffade på Lill-Malin och sen Ida. Gick och sa hej en snabbis hos Calle men han hade fullt upp så gick vidare och åkte till Maxi där jag handlade åt mamma :)

Sitter nu hemma och tar det lugnt. Jobb imorgon och på onsdag. Sen ledig sen jobbar jag fre,lör,sön :)





Lite bilder jag tog idag, Saknar som sagt redigering,ta foton osv! Har varit utan dator i över en vecka nu :(

Börjar låta lite mycket nu. Grävmaskinisten från pappas jobb är här och håller på med parkeringen. Imorgon är det äntligen klart hoppas jag! Han håller på och gräver för fullt och imorgon ska det fyllas på med nytt grus över hela ytan. :)

Uppdaterar senare säkert! Ciao!

SKRIVET: 2010-05-30, kl 22:30:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

30.Maj.2010

Nu tänkte jag sova :) imorgon ska jag först sova ut lite och sen om vädret tillåter ska jag sola några timmar innan jag åker in till stan för att lämna in datorn. Åka och kolla efter lite nya skor och sedan kolla på bärbar på mediamarkt tror jag :) handla lite åt mamma och jag får se om jag hinner med en tripp till gränby med :) mycket att göra som sagt! Får se om jag får mitt paket imorgon med :) hoppas! Sov gott :)

SKRIVET: 2010-05-30, kl 19:29:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

30.Maj.2010

Godkvällens! Riiiiktigt trött idag. Igår åkte vi som sagt till Olearys för middag och efter åkte vi hem för att mysa och ta det lugnt :).

Jobbade idag och vilket drag det var! :) mycket folk var det  verkligen!

Imorgon  är jag ledig, riktigt skönt och jag tänkte åka och lämna in datorn imorgon! Sedan åka till Skopunkten för att kika på lite skor :). Blir sen att åka till Gränby kanske, lite sugen på att kika :).

Jag älskar dig så förbaskat mycket! <3

Grattis Mamma på Mors Dag <3<3

SKRIVET: 2010-05-29, kl 20:02:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

29.Maj.2010

Orkar inte uppdatera ordentligt idag, efter jobbet drog jag till C. Vi åkte nästan direkt till Olearys för middag. Blev Fish and Chips för min del och hot wings. Ska nu duscha och sen kika på tv. Blir en tidig kväll för mig då jag jobbar imorgon igen. MORS DAG!
Natti Natti! Ledig på måndag så tänkte åka in och lämna datorn på lagning! Sedan kika bärbar dator tror jag :)

SKRIVET: 2010-05-28, kl 20:32:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

28.Maj.2010

Jag orkar bara inte blogga. Jobbat de senaste dagarna och har som sagt ingen dator då den har gått sönder totalt. Blir nog att köpa en bärbar nästa lön. Eller så tar jag det på en gång, tror nog det blir så :)

Imorgon jobbar jag från 09:15-16:15 ungefär. Blir nog övertid då det är så mycket vagnar och plock efter stängning. Efter jobbet åker jag till Calle :) Har inte träffat han på hur många dagar som helst! Hatar det :( 

Huvudvärk har jag med, haft det i två dagar nu då jag stått brevid en hel vas med liljekonvaljer hela dagen idag. Tål inte dem :/ Menmen!

Ska nu ta en vaaaarm och lång dusch, duschar i stora huset så jag inte behöver stressduscha på 5 min, för så länge räcker mitt varmvatten inne hos mig! haha

Sov Gott!!





GE MIG VÄRME OCH SOL! Så jag får fixa med brännan!


Kom precis på att jag nog ska försöka laga min dator(lämna in den på måndag) OCH köpa en bärbar! Varför inte :D
Vill ha en stationär när jag redigerar, JAG VILL FOTA NU!!!!!!!!!! Förslag på lite nya ställen i Uppsala att fota människor i? Och sen en bärbar då jag itne är hemma så mycket annars, är hos Calle, åker runt osv :) Sen är det alltid skönt att ha i sängen, framför tv;n osv :)
PEPP!!!!!!!!! Bärbar OCH stationär HERE I COME ;D


SKRIVET: 2010-05-27, kl 21:57:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

26.Maj.2010

Blev en lång dag på jobbet. Kom hem och åt mat. Sedan dess har jag inte gjort så mycket. Duschat och ligger nu här :) ska sova snart :) riktigt trött. Tre dagar kvar sedan får jag sova ut en dag :) ber ursäkt för dåligt skrivande men jobbar varje dag och kommer hem runt halv åtta åtta varje dag :) nu ska jag fortsätta kolla tv. Sov gott :)

SKRIVET: 2010-05-26, kl 20:30:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

26.Maj.2010

Godkväll! Sitter här i soffan med en stor orange grävmaskin utanför fönstret då vi bygger ut parkeringen :). Det är på tiden då det blivit lite utökning på bilfronten här hemma! 

Hade annons på jobbet idag så var rätt mkt flöd på jobbet idag :) Ska lägga mig i tid idag igen, somnade runt 22:30 igår. Så tippar på det idag med :)



Saknar min älskade vän <3 Du är guld värd!!

SKRIVET: 2010-05-25, kl 22:16:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

25.Maj.2010

Nu ska jag sova då jag är mycket trött :) blir att jobba imorgon då de ringde in mig :) så lika bra att sova så man är pigg :) sov gott!

SKRIVET: 2010-05-25, kl 17:15:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

25.Maj.2010

Min vecka ser ut såhär:

Tisdag:Idag alltså, ska nog bara ta det lugnt framför tv;n. Göra någon god paj kanske? :)
Onsdag: Ledig så jag funderar på om jag ska åka till stan för att lämna in min dator så de kan kika om den går att rädda.
Torsdag: Jobb 08:30-18:15
Fredag:Jobb 08:30-18:15
Lördag:Jobb 09:30-16:15
Söndag:Jobb 09:30-16:15


Vill redigera och fota! Ge mig bra väder och en fungerande data med redigeringsprogram så är jag på G IGEN!!!!!

SKRIVET: 2010-05-25, kl 16:39:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

25.Maj.2010

Halvsomnade framför tv;n. Är riktigt trött faktiskt men vet inte varför :/

Ska äta nu och sedan gå ut till mig och fixa lite. sedan får jag se. Är riiiiktigt rastlös :/ Ska nog lämna in datorn imorgon iallafall för att se om min hårddisk har klarat sig!

SKRIVET: 2010-05-25, kl 13:08:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

25.Maj.2010

Drog ner på stan och mötte upp bror då han också var nere och strosade. Blev en snabbis på stan då han inte orkade gå runt överallt. Blev att växla pengar på Forex, köpa hårfärg(ljusare slingor) och sen en tröja från Gina som nog kommer bli skitsnygg till ett par jeansshorts och mina gladiatorskor :D

En lite oversize tröjamodell(med armar,bilden sviker) som är lite bredd uringad framtill. Kommer som sagt vara skitsnygg till ljusare jeansshorts och gladiatorskor. Med mitt ljusa hår och bruna hy kommer det bli pricken över i;t!


SKRIVET: 2010-05-25, kl 09:52:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

25.Maj.2010

Nu drar jag till stan för att kika lite och sedan göra lite ärenden! Sedan drar jag tillbaka till Gamlis för att hämta Volvon :) Uppdaterar senare ikväll om jag har tillgång till dator!

Ciao :)



Nu är bilen inlämnad med, man ser tillochmed skadan på bilden om man vet vart skadan är- 7-10 dagar kommer lagningen ta. GAAAH! Jag vill inte köra en stor Volvo V70 :(!!!

SKRIVET: 2010-05-24, kl 22:59:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

24.Maj.2010

Godkväll! Jobbade idag mellan 08:30-19:00. Tiden idag gick väldigt fort faktiskt :) Så skönt när det är varmt ute och massa sommarplantor, man slipper slå in varje krukväxt då man fick slå in exakt allt i vintras. Huuuuuuuuge ;D

Åkte och tog lite snabbmat på Donken efter och sen åkte och till C där han plockade upp mig. Vi drog till Linus & Sara istället för lite fika :)

Tänkte sova om en timme eller så då C och jag ska upp tidigt imorgon för att lämna in bilen. Sen blir det en runda på stan för att sedan åka och hämta Calles Volvo, den får jag köra medans min är på lagning :)

Ska förmodligen köpa en bärbar! Lutar åt det hållet :) Får se när bara då jag jobbar hela veckan och helgen :) Förutom imorgon och på onsdag :) Men vill inte åka själv och köpa då jag inte har koll alls på vad man ska kolla efter osv. Så får försöka hitta en dag som passar. :)

Sov Gott! Uppdaterar imorgon :)

SKRIVET: 2010-05-23, kl 18:12:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

23.Maj.2010

Ber så hemskt mycket om ursäkt för dåligt bloggande men haft fullt upp. Jobbade igår och senare på kvällen kom C hit. Jag hade gjort en rabarberpaj av våra egna rabarber så den smaskade vi på. Uuuuunderbart!

Jobbade idag med i detta ruskväder men sålänge man är inne så är det ingen fara :)

Nu tänkte jag tvätta en omgång tvätt och städa lite. Packa lite då jag åker till Calle imorgon kväll för att sedan lämna in min bil på lagning på tisdag morgon. :) Blir en tripp på stan med känner jag! Evigheter sedag jag var ner. Jag får köra Calles Volvo de dagar min bil är på lagning för skadan.

Lovar att det kommer komma såååååååå jäkla mkt inlägg snart :D Ny dator(ja jag kommer köpa en ny dator då jag är sååååå less på att min går sönder hela tiden. Och den som spar han har ;D.

Har så mkt bilder som jag vill lägga upp på bloggen! Ni vet hur jag är, ;)




Sommarbilder! Någon som vill bli fotad en fin och somrig dag av mig? Skriv kommentar så fixar vi det!

SKRIVET: 2010-05-21, kl 15:50:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

21.Maj.2010

Som sagt har min dator gått sönder så kommer bli dåligt med bloggande hedanefter då jag inte vet hur jag ska göra med beslutet om att köpa en ny eller försöka laga den :/. Alla modellbilder,minnen,studentbilder osv är puts väck! Får se om C kan hjälpa mig med hårddisken och kolla så den är hel!

Jag kommer jobba massvis nu flera veckor framåt så kommer ha det som prio ett!

Nu ska vi grilla lite och jag tänkte ta en dusch då jag legat i solen från halv 12 till halv 3. Lagom brun man börjar bli :D ! Ni som känner mig vet mitt pigment ;)


Bilden togs förra veckan. Har byggt på brännan idag!! 

Sugen på att uppdatera min systemkamera lite. Men väntar tills pengar rullar in! Nytt objektiv skulle aldrig sitta fel ;)

SKRIVET: 2010-05-21, kl 12:24:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

21.Maj.2010

Goddagens. Min dator dog igår så får antingen skaffa en ny eller laga. Hade exakt allt på datorn! Känns jobbigt. Tusentals bilder som inte går att ersätta. Men men. Jobbade igår och gick så bra så. Dock enormt varmt i svarta kläder i ett liknande växthus. Men men :) ligger nu vid poolen och solar. Underbart väder och jag är ledig idag :) ska jobba fem dagar i veckan hedanefter :) gillar :) nej nu ska jag sluta skriva. Jobbigt att skriva inlägg via mobilen. Kram kram

SKRIVET: 2010-05-19, kl 21:59:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

19.Maj.2010

Godkvällens! Åkte in till Calle efter 12, vi åkte till Plantagen för att storhandla blommor till deras gård. Planterade massvis med blommor, tog runt 2-3 timmar. Sen åkte vi vidare till Le Parc för middag. Blev fläskfilé på grillspett med rödvinssås,pommes och varm tomat. Suuuuuuupergott!!!!!!


Tänke sova om 1-2 timmar då jag ska upp och jobba imorgon. Längesen jag va uppe så länge då jag inte jobbat på ett tag. Ska bli lite spännande att se hur det går då jag måste lära om allt. Priser osv. Men det ska nog gå bra! Ska vara där 30-40 minuter innan så jag har tid att kika lite.

Vi hörs mer imorgon! :) nattinatti!

SKRIVET: 2010-05-18, kl 23:18:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

18.Maj.2010

2 dagar i solen = brääääänd!
Johanna stackarn brände sig så förbaskat! Solfrossa har hon nu med :/ :(


Nu ska jag kolla tv,kaaaanske ta popcorn,ett kallt glas vatten och sen sova UTAN täcken! duschar imorgon bitti eller efter NCIS. Får se vad jag orkar.

Åker till C imorgon runt lunch och sover där imorgon. Jobbar torsdag vilket jag ser fram emot :) Lite pirr ändå då jag inte jobbat på suuuuuperlänge så känns som att börja om från scratch! Men det ska gå bra :)

Sov gott! För det ska jag,hoppas jag!


Tack idag Persson för en uuuuuuunderbar dag! <3


SKRIVET: 2010-05-18, kl 23:08:52 | PUBLICERAT I: Photoshoot

18.Maj.2010

Viiiilken underbar dag! Hämtade upp Johanna och så åkte vi ut till mig. Har legat i solen exakt hela dagen nästan! Och det både märks i kropp och själv! Verkligen superseg. Blev att åka ner till vattnet och fota lite, tog med oss pastasallad med skinka! Suuuupergott i detta varma väder :) Tänkte bjuda på lite bilder som togs:





































Några av alla underbara bilder som togs idag! En äkta vän <3



SKRIVET: 2010-05-17, kl 20:10:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

17.Maj.2010

Sitter fortfarande i bikini och det är suuuupervarmt ute :O Love it!!

Har grävt ur all jord i växthuset då vi ska fylla på med ny jord  :). Lagt på fiberduk på poolen så inte massa skit hamnar i när vi tappar i den. Planterat om lite växter och nu tänkte jag börja städa lite då det ska vara fint när man får hit Persson imorgon! :) Duscha, måla om naglarna och lite smått och gott :)

Håller tummarna över att det blir fint väder imorgon!



Linne - Gina Tricot
Shorts - HM(löööööv them!!!)
Bruna ben - Idag ;)

SKRIVET: 2010-05-17, kl 18:30:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

17.Maj.2010



Haha visste inte hur man vände på den, men varse!


Imorgon kommer bli myyyys!!!! Ska hämta upp Persson i stan, vi ska handla lite gott. Sedan åker vi ut hit, ut på en springrunda och sedan ska vi bara sola, snacka massa och sedan ut och fota! Hon var här i vintras men detta är inget att se på vintern! SOMMAR ska det vara :D Kommer bli så mysigt!

SKRIVET: 2010-05-17, kl 17:41:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

17.Maj.2010

Viiiiiilket väder det varit idag :O Calle åkte ifrån mig runt halv 1 och sedan dess har jag legat i solen vid poolen och solat! Underbart verkligen :)













Bilder tagna idag, sista bilen visar brunheten just nu! Tack mamma och pappa för pigmentet!

Håller på och laddar upp ett videoinlägg som kommer in här senare! Nu ska jag ut i värmen då det fortfarande är 26 grader ute :O!!


SKRIVET: 2010-05-16, kl 20:54:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

16.Maj.2010

Calle kommer närsomhelst, massa mys!

Jag uppdaterar mer imorgon då jag inte vet vad jag ska göra :O Återstår att se! :)

Hörs imorgon!

SKRIVET: 2010-05-16, kl 18:52:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

16.Maj.2010



12 år och klarar det! Otroligt!. Tyvärr kommer nog målbrottet att förstöra hans röst tillslut om han inte har tur! Vilket jag hoppas att han har! TALANG!

SKRIVET: 2010-05-16, kl 18:51:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

16.Maj.2010










Pappa klipper gräset, jag letar myrstackar och ska binda buskar. Månaden fem är snart över!

Kan inte klockan bli över 20:30?!

SKRIVET: 2010-05-16, kl 17:21:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

16.Maj.2010

Nu blir det grillad fläskfilé, bakad potatis och någon god sås till!

Slänger upp lite sommarbilder senare!

Ciao!

SKRIVET: 2010-05-16, kl 14:35:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

16.Maj.2010

Usch vad jag har sovit oroligt inatt. Vaknade runt 12 av att mamma ringde. Har inte mkt att göra idag, har städat(som alltid) och jag väntar tills klockan blir 20:30 då C kommer <3

Hörs sedan!

Och du som kommenterade och frågade vart mitt linne med spets i ryggen kom ifrån så är det från New Yorker! :)

SKRIVET: 2010-05-15, kl 20:03:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

15.Maj.2010














Natta gjorde en skitfin frisyr på mig. Inbakad fläta på höger sida. Allt annat hår samlades på vänster. Dock var det platt när jag gick in på Bj. Skyller på att det spöregna när vi kom ut!


En äkta vän som finns hos en i alla lägen! <3 Natta, du är underbar!



Dagens bilder:














Nu ska jag ta en dusch och sedan kika tv tror jag :)

SKRIVET: 2010-05-15, kl 19:17:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

15.Maj.2010

Blev att uppdatera sitt skrivbord med en ny bakgrundbild: Före



Efter:


Blev lite mer somrigt och färgglatt! Ska nog redigera om färgerna lite:) Får se hur jag gör!


Nu ska jag närsomhelst slänga upp lite bilder dels från igår och sedan från idag :)



SKRIVET: 2010-05-15, kl 15:32:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

15.Maj.2010







Bjuder på dessa 3 vimmelbilder som är HEMSKA på mig, men vafasen men får bjuda på sig ibland! Första bilden gillar jag starkt <3

Jag mår som jag förtjänar idag. Igår mötte jag upp Natta och Josefin i stan, vi drog till Kåbo och fixade oss och förfesta lite. Blev sedan BJ där det var väldigt mycket folk. Var väl pga att Mange Schmidt spelade igår. Men stackars han fick inte publik länge då det var någon jävel som hade slängt in en stinkbomb där inne och FYFan vad det luktade!! Så vi stod utanför och drog sedan vidare mot VIP och Kalas. Ingen av oss gick in så vi gick mot station för att åka hem.

Somnade runt 4 eller något då jag tog en dusch och sedan hade jag svårt att somna. Vaknade en timme senare av världens magkramper. Så jag låg vaken tills innan Calle åkte till jobbet. Hade gått och letat efter smärtstillande i hela huset men fann inget. Usch vilken natt!

SKRIVET: 2010-05-13, kl 23:16:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

13.Maj.2010

Nu blir det att sova, är lite seg faktiskt.

Vi hörs imorgon!


Imorgon ses vi <3

SKRIVET: 2010-05-13, kl 21:51:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

13.Maj.2010

Gick inge vidare att kolla på BTS! Men får kika imorgon på "reprisen".

Nu tänkte jag kika tv sen sova faktist. Har saker att göra hela dagen imorgon!



Glömt att lägga upp parfymen jag fick av C för 2 veckor sedan ungefär. Den doftar underbart och Escada är omtyckt av mig sedan några år tillbaka då jag hade en annan parfym med det märket :)

SKRIVET: 2010-05-13, kl 19:28:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

13.Maj.2010



Så får det förmodligen bli imorgon, återstår att se!

SKRIVET: 2010-05-13, kl 16:58:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

13.Maj.2010

Blev lite att göra ändå idag. Först städade jag här hemma. Sedan hade jag fått hem en hel pappkasse med kläder som skulle lagas av C när vi städade hans rum. Jeans som behövde lappas, blixtlås, knappar, grenen osv. Men det är klart nu!

Fyllde på motorolja i bilen med, gick så bra så ;) Första gången men fick lite vägledning via telefon av pappa!

Nu tänkte jag laga mat till mig och bror och sedan får jag se vad jag gör! :)Blir att ta det lugnt ikväll iallafall :) Vara hemma och kika lite tv.

Imorgon kväll verkar det bli utgång med Natta och Josefin! Ser fram emot det! Tänkte fixa kläder redan ikväll, alltid lika roligt ;D

SKRIVET: 2010-05-13, kl 12:16:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

13.Maj.2010


Hade ställt klockan på 10:40 men steg upp runt 11:00. Jag skulle ha träffat Persson idag men hon sov i Sthlm inatt och mådde inte så himla bra efter en utekväll igår. Så jag tänkte vara hemma och göra nytta idag. Storstäda, städa bilen och fylla på olja osv.

Har inte så mycket mer att skriva. Uppdaterar sedan.

SKRIVET: 2010-05-12, kl 22:25:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

12.Maj.2010

Nu tänkte jag ta en dusch för att sedan bädda ner mig i sängen! På fredag har jag fullt upp hela dagen och imorgon kanske jag ska träffa Persson! :) Har inte fått tag på henne men det löser vi! :)

Påminn mig att fylla på olja innan jag åker imorgon! Annars blire inte skoj, tack!


SKRIVET: 2010-05-12, kl 20:57:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

12.Maj.2010


Blev att åka och hämta HMpaketet som äntligen kommit! :)











Sen fattas det ett armband och bikinitrosa, men allt satt som en smäck :D Så skönt när allt passar! :)

Nu tänkte jag kika lite tv och äta magnumglass som jag köpte idag!

SKRIVET: 2010-05-12, kl 16:26:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

12.Maj.2010

Nu tänkte jag laga lite mat till mig och bror för att sedan efter maten åka och hämta ut ett paket på posten. Längtar!
Tror att bror hänger med, inte varje dag man åker med honom! :)

SKRIVET: 2010-05-12, kl 12:33:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

12.Maj.2010


Min älskade klänning som jag hade på valborg, Gillar den verkligen!




Ibland känner man sig vacker, och då är det viktigt att ta vara på det tillfället! Jag som person har svårt att känna mig vacker/fin/söt. Det finns tillfällen då man känner "yes idag är jag snygg" men det förstörs av någon negativ tanke om något jobb,vänner osv. Det är så synd! Man mår så mycket bättre när man känner sig vacker.
Man måste bli bättre på det!




Min nuvarande favoritspellista på Spotify:

WALLOBA

Bara pepp,sommar och glada låtar! Så in och dansa av er lite ;)


Ni har blivit dåliga på att kommentera mina inlägg hörrni, skärpning på er ;)!



SKRIVET: 2010-05-12, kl 11:53:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

12.April.2010

Dåligt uppdaterat men! Igår så vaknade man upp i famnen på pojken. Aldrig fel :). Vi drog oss till Gränby för att kika lite, fanns inte mycket alls så vi åkte ner på stan och parkera bilen för att sedan kika efter jeans och sedan äta lunch. Blev en god sallad på Cupido:) Calle har börjat bli nyttig med mig och det gillas! :)

Jag köpte ett linne och underkläder. Linnet testade jag inte ens men den satt fint! Får korta av "axelremmarna" några cm, då de va lite långa! Ändå är det XS på tröjan :S.



Kommer vara skitfin att ha i sommar till jeansshorts(beställdt ett par jeansshorts från H&M). Brun rygg, accesoarer och gladiatorskor till eller varför inte höga pumps!

Älskar färgerna! Köpte ett par knallgula med men invigde dem igår (A).

SKRIVET: 2010-05-12, kl 00:56:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

12.Maj.2010

Blev en heldag i stan med Calle! Först Gränby där jag köpte lite underkläder medans Calle letade efter ett par jobbbyxor men fann inga på Gränby så vi drog ner på stan. Jag köpte ett linne med spets i ryggen(visar imorgon) och Calle ett par svarta jeans.

Nu ska jag sova och imorgon skjutsa C till jobbet !:)

KramKram!

SKRIVET: 2010-05-11, kl 12:17:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

11.Maj.2010

Nu blir det stan med C! Han behöver nya jobbbyxor då hans gick sönder igår. Så vi tänkte åka runt och kika lite. :)

Hejs!

Glöm inte Bloppisen längre ner på sidan!

SKRIVET: 2010-05-10, kl 22:23:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

10.maj.2010

Godkväll!

Kom hem för en stund sen, va ute och åt med familjen Flyberg. Eller de åt och inte jag då jag åt hemma :) Jag tog en efterrätt istället! :)

Blir att ta det lugnt ikväll, kolla tv och mysa :). Calle är ledig imorgon så vi får se helt enkelt vad som händer! :)

Hörs imorgon då ag vill vara social mot C!

Natti

SKRIVET: 2010-05-10, kl 18:34:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

10.Maj.2010


Mobilbilder













SKRIVET: 2010-05-10, kl 18:04:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

10.Maj.2010

Tjolahopp!

Har gjort en hel del idag! Har städat mitt hus, tvättat en omgång, målat naglarna. Och lagat mat till familjen:)

Nu är Roffe & Johan här för att spränga massa stora bumlingar till stenar vid sidan av våran parkering. Vi ska utvidga den ett antal meter till då det börjar bli trångt med 3 bilar, 1 husvagn och en moppe på våran gård. Så det puffar och borras för fullt här hos oss!


Om 1½ timme drar jag in till Calle och tillbringar två nätter där :) Då HAN ÄR LEDIG IMORGON :D. Första gången sedan han började jobba! Så då ska vi hitta på något roligt! :)

Ska bränna en skiva nu till bilen. Lite ny musik!Gjorde inte det igår då jag glömde bort det (A)

Hörs sedan!

SKRIVET: 2010-05-10, kl 13:00:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

10.Maj.2010

Godförmiddag!

Håller på och letar recept då jag står för middagen ikväll. Så less på allt lätt att laga som korv och köttbullar! Men jag fann inget spännande i kyl eller frys så jag får se vad som händer!

Såg att mitt paket från H&M är påväg snart. Har inte fått AVI-sms men kollinumret visade att det håller på att packas. Så kommer väl om 1-3 dagar! :) Får en till leverans efter då det var olika leveransveckor. Men det gör inget, roligare med två paket (A).

Nu har jag lite att göra. Ska städa bilen, måla naglarna. Vika kläder och göra klart min blogg, Savolainens och Martinas. Men det blir nog lite senare.








Sharm El Shiekh 2008 <3

SKRIVET: 2010-05-09, kl 21:40:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

9.Maj.2010

Usch vad det tar på krafterna att dona med bloggen! ändra pixlar,länkar,och dropdownmenyn förstår jag mig inte på! Får se vad som händer men det löser vi!

Mitt CV är klart och det är sååååå skönt! Varje ord måste vara rätt och varje mening meningsfullt. Men det ska nog vara bra! :)


Jag tänkte nu ta en varm skönt dusch då jag varit ute och gått med pappa i skogen i över en timme. Riktigt mysigt med lite tid med pappa. Jag tror han gillar när hans dotter följer med i skogen, hjälper till osv medans hans son bara spelar data ;) haha. Nejdå men det intresserar mig och det gör mig glad när jag ser att pappa blir glad över min hjälp. Det betyder mycket :)

Sitter och kikar massa lägenheter. Finns många fina! Calle och jag har planer att flytta efter sommaren så det börjar bli dags att kika lite :) Vi har varit på visningar osv men lika bra att hålla sig uppdaterad!






SKRIVET: 2010-05-09, kl 12:21:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

9.Maj.2010

Nu blir det att finslipa på mitt CV och sedan bränna ut en skiva med lite ny musik till bilen! Har tröttnat på de skivor jag har och RixFM har blivit så tråkig! Vill gärna ha en blandning på lugn musik och peppmusik! Så kommer bli en blandning allt från Adam Lambert till Christina Aguilera! :)

Satt och gick igenom mina slutbetyg och jämförde dem med 9ans och från nu när jag tog studenten och herregud vilken skillnad! Jag har märkt att jag valde rätt utbildning :) Jag är nöjd över mina 10 mvg när jag gick ut, då jag inte hade ett enda när jag slutade 9an.


Nej nu ska jag fortsätta med CV,bränna skiva och sen göra om bloggen helt! :)Får se om jag gör Martinas med. Får se tidsplanen helt enkelt:)

KramKram!

SKRIVET: 2010-05-09, kl 11:12:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

9.Maj.2010

Usch vad seg jag är! Ändå gjorde jag ingenting speciellt igår. Åkte till Calle och åkte förbi Willys innan för att köpa lite äpplen och nachochips. Mötte Älvebrink,Issa och Linn på parkeringen men blev inte mkt prat alls.

Drog vidare till Calle och vi bara kollade tv och tog det lugnt. Kollade på Harry Potter och Sunes Jul :) Löööv it!
Vaknade upp supertrött och ställde mig i duschen med C för att vakna. Alltid lika mysigt att vara nyvakna,stå i en varm dusch och halvsova i famnen på varandra! :)

Åkte hem halv 10 från honom då han började jobba och jag sitter nu här. Vet inte riktigt vad jag ska göra men tänkte sätta igång med bloggarna. Har inte fått tag på Savolainen men det löser sig! :)

Fredagens "outfit" blev svarta leggings från Vila. Vit tröja från GT,Kavaj från SoMuch,Klocka från Regal och halsband från Lindex. Blev vita Converse till.




Nej nu ska jag göra annan nytta! Håret har vuxit liiite sen studenten iallafall och det tackar jag gudarna för!




 

SKRIVET: 2010-05-08, kl 22:05:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

8.Maj.2010

Godkvällens! Sitter hemma hos Calle och äter lite gottit :) Bara myser och tar det lugnt, kollar Harry Potter och njuter :)

Imorgon åker jag hem när Calle börjar och fortsätter med mitt CV,blogg och bränna en skiva till bilen :)


Nu ska jag fortsätta kika tv! :)NattiNatti
 

SKRIVET: 2010-05-08, kl 18:38:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

8.Maj.2010

Blev ändå en dag full med saker. Skrev ett nytt CV. Var ju därför jag fick en skrivare av mamma. Behövde ha en så jag kan scanna,kopiera och skriva ut saker. Så nu är nästan mitt CV klart. Ska bara finslipa det lite! :)

Fick ett fint besked idag med. Min förra lärare hörde av sig så nu får vi se hur detta blir.

Ska börja duscha och sånt snart. Ska åka till C om en timme och mysa! :) <3



Ge mig sommar så man kan gå klädd såhär igen!! Saknar min lugg med :/



SKRIVET: 2010-05-08, kl 12:08:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

8.Maj.2010

Godförmiddag!
Blev att somna med sprängande huvudvärk igår. Vettefasen varför men jag troooor det var salsan som satte sina spår. Förra gången fick jag ont i magen så jag får nog lugna mig lite med salsan framöver.

Såklart så vaknade jag med huvudvärk också. Usch! Som alla andra dagar så har jag inte så mycket att göra så jag får se vad dagen bjuder på. Runt 20:00 drar jag in till stan för att äntligen få spendera lite mystid med C <3. Jag måste sluta ha tråkigt om dagarna och skaffa ett jobb! Ett heltidsjobb är något för mig nu känner jag. Eller det har jag känt sedan jag slutade skolan. Jag är mer än redo!

Nej nu ska jag försöka att hitta något att göra :) Uppdaterar om vad senare!

SKRIVET: 2010-05-07, kl 21:58:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

7.Maj.2010

Godkvällens! Blev en heldag i stan med mor idag. Åkte hemifrån 10:00 och kom hem 15:00 så det va inte helt fel! :) Blev att kika på Gränby då jag kom därifrån med ett par nya brillor.Gick till C såklart och pussades lite ;)
Och sedan drog vi till MediaMarkt för att köpa en liten och smidig skrivare/fotoskrivare till mig! :) Perfekt det :)


Blev sedan Skopunkten,Ö&B och Ica Väst men för ovanlighetens skull köpte jag inget på Skopunkten!
Fanns varken några snygga eller i min storlek :( Letar efter ett par svarta pumps med platå!:
(inte blanka som de på bilden utan matta)

Nej nu ska jag fortsätta kika på Deja Vu på tv;n och äta min salsasås med nachochips! Min drog ;)

Imorgon ska jag äntligen få vara med C <3 <3

SKRIVET: 2010-05-06, kl 22:29:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

6.Maj.2010

Usch vad jag är seg! Har superont i magen och är tung i skallen. Har för LITE att göra om dagarna tror jag!

Blir att sova tidigt ikväll då jag ska upp 09:00 imorgon( inte så tidigt men med tanke på att jag knappt gått upp före 11 senaste dagarna så...). Jag och mamma ska till stan och kika lite! Åka till MediaMarkt och Gränby :) Jag måste hitta ett par nya solbrillor och klackskor. Får se om jag hittar något! Då jag tappade bort mina brillor i fredags,"attans"!

Tänkte ta fram kläder redan ikväll så jag slipper "stressa" imorgon bitti! Hatar att vara ute i sista sekunden :/







Några bilder som togs iförrigår. Långtråkigt så visst hittar man på att fota

Saknar C med! Får se till att träffa han efter jobbet imorgon eller i helgen:)

SKRIVET: 2010-05-06, kl 14:45:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

6.Maj.2010



Fick finbesök tidigare idag ;)
Skogens Konung kallas han! En riktig fin jäkel!

SKRIVET: 2010-05-06, kl 14:36:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

6.Maj.2010


Blev att klicka hem lite sommarkläder! Kände att det var på tiden att köpa lite kläder ;) Dock kommer det mesta i olika leveranser men det är helt okej för mig! :) Roligare med massa paket :)


Nu tänkte jag gå ut och fixa lite i rabatten innan mamma kommer hem :)
Mamma och jag ska till Gränby imorgon och kika men jag tror inte jag köper någonting. Men man vet aldrig ;) En sak är säker, jag ska gå in och hälsa på C iallafall! Saknar han som bara den :) Sen ska mamma och jag förbi MediaMarkt eller någit liknande och köpa en skrivare till mig. En liten rackare! :) Allra helst där man kan skriva ut färdiga kort men det återstår att se! :)

Adam Lambert – Broken Open


Öppna länken ovan och lyssna! Underbar låt med Adam verkligen :)

SKRIVET: 2010-05-05, kl 22:57:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

5.Maj.2010

Sitter här och pratar lite deeptalk med Natta, jag känner att jag behöver det just nu <3. Hon är verkligen en sådan vän som jag håller hårt i! Inte alla som är som henne.





Nathalie Friberg, du är en vän jag håller hårt om i hjärtat! <3

Nu blir det att kika på NCIS som börjar om 3 minuter och sedan sova! Ringa C ska jag såklart göra, det är en rutin sedan 2½ år tillbaka nästan :) Sov gott allesammans :)

PS; Lyssna på Adam Lamberts nya album, underbart! Tänkte bränna en skiva imorgon och ha i bilen, måste ha lite ny pumpmusik! :)

Adam Lambert – For Your Entertainment

SKRIVET: 2010-05-05, kl 14:01:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

5.Maj.2010

God förmiddag! Calle åkte till jobbet för 1½ timme sen ungefär :) Och jag tänkte nu ta tag i att göra rent poolen. Sen ska jag sätta igång med min design! :)

Göra om den helt och hållet istället för den som jag har nu :) Vi får se hur den blir helt enkelt! Är så sugen på att gå ut och leta efter en citronfjäril att ta kort på. Jag hade en på G för 20 minuter sedan men såklart så kom Nisse och skulle käka upp den! Typiskt.

Aja vi hörs sedan! Glöm inte att kika igenom min Bloppis lite längre ner på sidan! :)



SKRIVET: 2010-05-04, kl 21:40:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

4.Maj.2010

Sitter här medans Baby kollar på tv, ska nog göra honom sällskap snart! :) Vi åkte till Maxi för att handla lite och det blev lite blandat :) Så nu blir det nacho och salsasås! Åt det på valborg så blev riiiiktigt sugen! :)

Calle börjar visst jobba ett imorgon och är ej ledig så jag tänkte göra lite nytta efter! Han och jag sitter och pratar om att jag ska få/låna hans Iphone då han har beställt en ny mobil, måste ju vara värst hela tiden ;). Så sitter redan och kollar lite skal till Iphone :)

Nej nu blir det nacho och salsa :D


Natti Natti!

SKRIVET: 2010-05-04, kl 19:04:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

4.Maj.2010



Tänkte slänga upp en bild på de parfymer jag använder.
Från vänster:
* DKNY Red Delicious. Köpte när jag och baby åkte hem från Egypten 2008
* Escada Marine Groove - Fick av Calle när jag skjutsade/hämtade grabbarna förrförra helgen
* Björn Borg Advantage Woman
* JLO Glow after Dark
* DKNY green and pink - Fick av Calle efter att han kommit hem från Egypten i vintras
* Chanel Chance
Sen står det en Paris Hilton parfym hemma hos Calle som jag använder där :) Jag gillar parfymer ;D

SKRIVET: 2010-05-04, kl 18:08:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

4.Maj.2010

Idag orkar jag nog inte göra om min bloggdesign då det kommer ta sådan tid. Plus att Calle kommer om en timme eller så.

Blir nog att göra om det imorgon eller på torsdag! Har iallfall en idé om färgval osv! Dropdownmeny blir det nog :)

Nu tänkte jag göra lite annan nytta! Ciao


SKRIVET: 2010-05-04, kl 12:53:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

4.Maj.2010

Håller på och städar för fullt! Rensar exakt alla garderober osv som jag inte har rensat på flera år och hittat lite saker att lägga upp på bloppisen sen!

Tänkte sen hugga in på designen min! Såg att Malins design bara har försvunnit så jag får väl göra om allt förmodligen. Att jag inte tänkte på att göra en backup på koderna! Fasen!!!! Aja då vet jag det tills nästa gång!

SKRIVET: 2010-05-03, kl 22:53:01 | PUBLICERAT I: Beställa Design

3.Maj.2010 - Beställa en design

OBS! - Detta gäller endast för Blogg.se

Skriv till mig via mail([email protected]) eller kommentarsfältet nedan vad du behöver hjälp med. Vad som önskas så hör jag av mig så vi kan prata om färgval,bildval,textval osv.




Här kommer priserna(pris regleras lite beroende på om man vill ha med allt eller inte som står inkl header,en hel design eller en hel design deluxe) nedan om man vill beställa en design:


->Endast header:
* 1-3 bilder med egen text  30:-
* 3-7 bilder med egen text  50:-
* 3-7 bilder med egen text och effekter(se bild nedan som exempel) 70:-


->En hel design: 100-150:-

* 3-7 bilder med egen text + effekter
* Rundade hörn
* Ändring av sidomenyn
* Ändring av färger på inlägg,bakgrund m.m

->En hel design + Deluxe 150-200:-

* 3-7 bilder med ege text + effekter
* Rundade hörn
* Ändring av sidomenyn(om så önskas flyttas den till motsatt sida)
* Ändring av färger på inlägg,bakgrund, m.m
* Ändring av typsnitt i inläggen
* Dropdown-menyer
* Animerade bilder

Om så önskas gör jag en design åt Dig på fri hand men jag gör inte om den X antal gånger bara för att den inte blir som du önskar. Såklart gör jag småändringar men gör inte om hela desingen flera gånger bara för att den inte följde dina önskingar - Jag hade ändå fått fria händer.

För att jag ska lita på er så sätts halva priset in på mitt konto innan jag sätter igång så jag inte gör hela designen ( som tar mellan 3-7 timmar beroende på val) i onödan.

MVH Jessica ( http://jessicamariia.blogg.se/ )



SKRIVET: 2010-05-03, kl 20:33:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

3.Maj.2010

Om någon timme eller så kommer priserna upp angående bloggdesign/header osv!


Tänkte faktiskt ha en bloppis och jag ska nog fixa allt imorgon! Så imorgon kommer det upp en bloppis om allt går som det ska!


SKRIVET: 2010-05-03, kl 20:31:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

3.Maj.2010

Saknar Calle! Han jobbar så himla mycket på 3butiken att jag snart blir tokig. Han jobbar 10 timmar om dagen varje dag i veckan så man hinner ses några timmar på kvällen sen så somnar man.

Men jag sitter iallafall och funderar på att skaffa nya mobilen Xperia från 3 med ett nytt abbonemang. Någon som vet om den är bra!? Iochförsig kan jag prata med Calle om det imorgon då han kommer hit efter jobbet! :)

Jag har haft abbonemang hos 3 sedan jag skaffade mobil tror jag ärligt talat. Har svårt att släppa det och jag rekommenderar det starkt! Bra priser, bra täckning faktiskt och snygga telefoner!

Nej nu ska jag göra lite annat och sedan får jag se vad som händer! Klockan är ändå halv 9 :O Oj vad tiden gått fort!


SKRIVET: 2010-05-03, kl 19:57:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

3.Maj.2010

Har suttit i några timmar nu med att göra om en blogg åt Malin. Förebilden är nedan:



Efterbilden :


Eller så går ni in på hennes blogg och kikar hur resultatet blev! :)


Om ni vill ha hjälp med en bloggdesign så hör av er i kommentarfältet! Priser och vad allt inkluderar kommer i ett inlägg senare ikväll.
Nu tänkte jag göra lite annat än att sitta vid Photoshop, måste skaffa lite nya krafter :D

SKRIVET: 2010-05-02, kl 22:56:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

2.Maj.2010

Vet inte hur många timmar jag suttit med Ps! Tar en jäkla tid att lära sig allt. Har kommit liiite på vägen:
Såg att bilden blev jättesuddig men det får den vara!



Inte så stor bild men så fåre va! Jag tänkte nu ta en dusch och sedan sova tror jag. Är riktigt trött.

Vi hörs imorgon helt enkelt!

Natti Natti

SKRIVET: 2010-05-02, kl 16:36:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

2.Maj.2010

Ojoj! Helt slut ärligt talat. Inte sovit ut sen i fredags och gått upp innan 8. Bara för att Calle jobbar :( Vi hade iallafall jättemysigt igår på bion och vi åkte hem och mös. Blev att lägga sig tidigt då man var helt slut! Likaså Calle.

Åkte ifrån Calle imorse och sedan dess har jag mest varit ute och hjälpt pappa. Laddat ner Ps så nu kan jag äntligen lära mig grunderna! Kommer nog använda brushes mest och är redan fast!

Ikväll blir det att ta det lugnt. Vi ska grilla fläskfilé ikväll med potatisgratäng! Gud jag är redan hungrig :O. Sedan blir det lite bilder! :) Som jag har lovat. Men slänger upp dem efter 22 ikväll.

Kommer ha lite att göra ikväll. Börja med headern till bloggen, städa, hjälpa Martina med hennes blogg,sedan blir det väl alltid något som man inte planerat ;)


Bilder tagna tidigare idag

SKRIVET: 2010-05-02, kl 14:57:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

2.Maj.2010

Jag har laddat ner olika brushes till Ps och fyfase va kul det är :D

En sak jag gjorde på 20 sek, måste lära mig detta!

SKRIVET: 2010-05-02, kl 11:50:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

2.Maj.2010

Nu har jag lite att göra! Blev jättepepp på att ladda ner nya PS och sätta igång med headern! Så jag ska ut och fota massa bilder nu och sedan när jag är tillbaka så är det klart att använda :D. Matthias är nästna HELT klar med min design så ikväll förmodligen så kommer den upp om det inte blir några konsekvenser!

Filmen igår var faktiskt riktigt bra! Fick sällskap både på höger och vänster sida! Kul att se dig Jessica! :) Riktigt komiskt egentligen att man hamnade brevid varandra av alla platser i salongen!

Hörs senare då det kommer mer bilder från Valborg! :)

Hade en riktigt mysig kväll igår med Baby. Nu har det varit VI i MER än 2 ÅR <3!!

SKRIVET: 2010-05-01, kl 19:30:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

1.Maj.2010










Mer bilder kommer imorgon!

Nu dags för Bio med Baby! <3

SKRIVET: 2010-05-01, kl 11:24:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

1.Maj.2010

Trött som ett svin så tänkte tillbringa resten av dagen i soffan/sängen. Hade en underbar dag/kväll igår men just nu  orkar jag inte summera den. Vaknade innan halv 9 imorse för att skjutsa Calle till jobbet- Har massa bilder att bjuda på senare!

2 år idag med den bästaste i mitt liv <3 Carl Fredrik Flyberg <3


Nu blir det att kolla på Blood Diamond och sen ta det lugnt :)