SKRIVET: 2011-04-26, kl 20:18:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

26.April.2011

Dåligt bloggande för min del men jag har haft annat för mig! I måndags förra veckan så åkte jag upp till Arådalen 50 mil uppåt efter jobbet tillsammans med Calle. Vi var där tills i söndags och bara var där och njöt.
Jobbade igår 12-16 sen åkte jag hem till familjen som jag inte träffat på över en vecka. Idag har jag däremot inte gjort så jättemycket. Plockat lite inne, varit ute och donat och gjort lite småsaker :)

Imorgon ska jag träffa Persson och vi ska gå runt på stan och kika .Kanske sätta oss på någon uteservering och planera valborg :) Väntar sen tills Calle slutar och sen sover jag där :)

Vi hörs när vi hörs helt enkelt! Känner att bloggen hamnar åt sidan då jag har annat att göra:)



SKRIVET: 2011-04-16, kl 23:15:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

16.April.2011

Jag är så jäkla besviken!!! Nu blev jag helt nollställd.

Godnatt!

SKRIVET: 2011-04-14, kl 21:51:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

14.April.2011

Godkväll! Ligger i sängen förkyld som vanligt och kollar på tv. Ska snart sova så jag är pigg imorgon. Jobbar imorgon sen är jag ledig lördag och söndag :). Första gången jag är ledig en hel helg på jag vet inte hur länge :). Så jag ska packa,städa,fixa mitt hår,fixa mammas hår, sova och sen får jag se!

Eftersom jag aldrig blir frisk så ska jag nog inte ut och springa i helgen. Även fast jag så gärna vill! Men bättre att jag blir frisk än att ha denna skitförkylning liggandes på ytan hela tiden.

Fick en fråga av en tjej som heter Elin om vart jag köpt min blommiga bustier:


Den är köpt för ungefär 6-7 månader sen från Lindex faktiskt! På deras underklädesrea så förmodligen så finns det ingen kvar då den va på rean.

Imorgon börjar jag 12.00 så får lite sovmorgon! Släcker sen åker jag hem och bara vilar :) Längtar tills vi åker på måndag kväll! Mysigt att åka 6-7 timmar bil med älskling och vara framme runt 2-3 på natten :) En vecka i fjällen ska bli riktigt mysigt! :)

SKRIVET: 2011-04-11, kl 22:48:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

11.April.2011

Om en vecka så sitter jag i bilen påväg till Fjällen,Arådalen! Oj vad jag längtar! Jag och Calle tar bilen direkt efter vi slutar jobbet på måndag och beger oss 6-7 timmar uppåt i landet där vi kommer vara tills söndagen :) Så vi firar påsk där uppe så som jag gjort mina 2 tidigare år ! :) Ska bli riktigt mysigt att åka skoter, vila,njuta och åka pulka efter skotern! haha gud va kul!

Hoppas bara av hela mitt hjärta att min kamera hinner bli klar på lagningen innan vi åker! Annars blir jag ledsen :(

Nu ska jag bädda ner mig och kika tv! Fick några piller av Annica idag så att jag mår bättre med snuvan. Då jag blir så himla täppt på kvällen/natten att jag vaknar hela tiden. Så ska ta en morgon och en kväll :) Så känner redan att jag är bättre i näsan.

Imorgon ska jag ta upp mina löv/gräshögar, dammsuga här inne och sen laga en äppelkaka/paj! Tänkte sen också ta en timmes springtur och sen förmodligen åka in och sova hos Calle imorgon kväll :) Då jag jobbar onsdag,torsdag,fredag :) och får en ledig helg! Första på väldigt länge då vi gjort om schemat så jag får en ledig helg i månaden. Innan fick jag ingen alls utan jobbade alltid lördag eller lördag och söndag i veckorna :)

Nu ska jag logga! Natti Natti :)

SKRIVET: 2011-04-11, kl 22:39:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

11.April.2011

Goddag! Vilken jävla dag det har varit idag!! Ska berätta från början. Gick upp runt 10.30 och åt frukost. Blev rostade smörgåsar, ett kokt ägg och yoghurt till det ! :). Sen gick jag ut i det underbara vädret!! Ja gud vilket fint väder :) Stod 23.1 på min termometer! WowWowWow! Sen tänkte jag hjälpa pappa och ta in "lite" ved. Det tog cirka 1½ timme sen så tog jag tag i baksidan!
 Krattade slänten,marken och klippte bort massa döda buskar så det kan komma upp massa nytt :) Blev klar med det runt 17.00. Eller jag ska ta upp alla högar imorgon! Sen blev det middag och jag och mamma tänkte ta en promenad efter middagen så vi tog en skogspromenad som blev den sista jag kommer glömma! Vi gick i kanske 20 minuter och sen braka det till i busken 5 meter framför mig och mamma. Ut kom ett LODJUR!!! Vet ni hur få det finns i Sverige eller?! De är inte som rådjur direkt som man ser flera om dagen. Utan ett LODJUR!!! Helt otroligt alltså. Lodjuret va inte ens rädd utan strosade kanske 20 meter framåt och stannade. Mamma var livrädd medans jag blev nyfiken! Pappa har ju ett lodjur uppstoppat(endast skinnet och huvudet) på väggen här hemma! Lagligt såklart :) och jag ville så gärna se ett i verkliga livet! Så jag tog upp min skitdåliga mobilkamera och började ta kort och filma. Jag gick närmare och närmare och när jag va cirka 7 meter ifrån den så halvla den sig ner och började fräsa mot mig. Då va det bara att vända sakta med ansiktet mot den och stå på avstånd och kika på den istället! Ringde pappa och sa med viskande röst " Pappa gissa vad jag och mamma mötte och nu står och kollar på?!" Får som svar : Lite älgar? . haha så kul att jag ens skulle ringa angående älgar! Har fan blivit attackerad av en älg förut men inte ringde jag då :P. Nej det var en riktigt läcker och cool upplevelse! En ståtlig varelse detdär :)


Bilden ovan tog jag! Ni kanske ser den dåligt pågrund av att jag stod långt bort när jag tog den. Cirka 10 meter. Men den är till höger om det närmsta trädet i mitten! Riktigt jäkla otroligt!



Bilderna ovan är tagna från Google! FAN att jag inte hade systemkameran med mig i skogen. Hade garanterat haft med mig den ut i skogen om den inte varit inne på lagning. Så typiskt! Men är glad iallafall att jag fick se den live! :)

SKRIVET: 2011-04-10, kl 21:35:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

10.April.2011

Goddag! Bloggen får lida lite men det är för att det inte händer så himlans mycket och jag är inte så mycket vid datorn då jag jobbar,är med calle,vänner osv! Jobbat nu fredag,lördag,söndag och därför bloggen knappt får någon uppdatering! Igår så va jag och Calle på bio. I am number four kollade vi på och den var faktiskt bra :) Sen åkte vi hem och bara tog det lugnt då vi båda skulle jobba idag :)

Imorgon är jag ledig och då tänkte jag städa och sen gå ut och springa då jag blivit riktigt sugen! 3-5 dagar i veckan, promenad eller spring det är olika! Va ut med mamma i en timme och gick idag och vädret var riktigt mys! Så imorgon blir det en runda igen:)

Nästa måndag kväll efter jobbet så åker jag och Calle till fjällen! Längtar redan! Vi är där från måndag till söndag och vi ska bara njuta! Åka skoter,pulka,äta god mat och måla påskägg! Jag hoppas verkligen att min systemkamera hinner bli lagad innan dess! Den har varit inlämnad i 10 dagar nu och jag väntar innerligt! Vill ta mycket fina bilder ! :) Saknar min lilla Nikon.

Jag uppdaterar mer imorgon! Nu fortsätter BB :)

NattiNatti!

SKRIVET: 2011-04-07, kl 16:10:58 | PUBLICERAT I: Foton på mig 2011

7.April.2011

HejHej hemskt mycket Hej! Blåser verkligen storm utanför! Blåser nästan bort!

Har inte gjort mycket alls idag. Dammsugit huset och bara småplockat lite. Ska diska här och sen dammsuga hos mig med tror jag :)

Åker till stan ikväll för att umgås med pojkvännen min! Sover där och imorgon blir det jobb 12-19 sen får jag se om jag sover hos Calle igen eller om jag åker hem imorgon efter jobbet :) Jobbar sen lördag och söndag med så får se om jag gör något på kvällarna eller ej :)

Tänkte slänga upp två bilder på före och efterbrännan!



Första dagen: Lagom blek!



Efter: Lagom brun! Ändå togs bilden inte sista dagen utan kanske i början av andra veckan! Alltså dag 7/8 av 14.
Bilden togs på PhiPhi Island :) 23/2-11



Första dagen hemma efter att ha kommit hem: Brun? ;)


<3

SKRIVET: 2011-04-06, kl 22:11:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

6.April.2011

Godkväll! Idag blev det inte mycket gjort. Jag fixade mat åt mig och pappa då bror inte är hemma och mamma slutade senare. Sen gjorde jag mina naglar. Jag skaffade nagelstärkare förra veckan så jag tog beslutet att kapa alla naglar till max och sen ta nagelstärkaren över. Så att de blir hårda och bra igen! :)

Ligger nu och kollar på BB och är riktigt seg. Tog hostmedicin med morfin i tidigare för att få bort min riktigt jobbiga hosta! Så får se om jag kan sova utan problem inatt :)

Vi hörs imorgon! :) NattiNatti

SKRIVET: 2011-04-06, kl 13:21:11 | PUBLICERAT I: Foton på mig 2011

6.April.2011

Goddag. Sitter här hemma och är genomförkyld. IGEN! Åkte till Calle igår kväll och vi tog det bara lugnt. Kollade film och låg i sängen halvdöda. Jag har verkligen ingen lust att vara sjuk! Jag va sjuk mellan september tills i mitten av mars sen bröt det ut ordentligt sen blev jag bättre. sen blev jag sjuk i torsdags igen. Kan jag aldrig få bli frisk? Usch!

Idag ska jag bara ta det lugnt. Vädret är inge roligt och har ingen kamera att gå ut och fota med! Jag tänkte fixa mina naglar och sen bara ta det lugnt. Är för matt för att göra något. Hade tänkt åka till Ikea och kika idag men ingen ork till det heller. Bättre att jag blir frisk så jag kan göra allt roligt sen :)

SKRIVET: 2011-04-05, kl 14:20:50 | PUBLICERAT I: Foton på mig 2011

5.April.2011

Goddag! Dåligt uppdaterande jag vet men haft annat för mig. I söndags så hjälpte jag pappa att ta bort allt ris och grenar från tomten då han har beskärt massa träd och tagit bort massa snårbuskar osv! Vi åkte väl ett x antal gånger ner till kasen med allt och det tog sin lilla tid! Vi använde fyrhjulingen och ett "släp" till det.

Runt 16 så åkte jag hem till Calle och vi tog det bara lugnt. Jag mådde inge vidare då jag är jättekonstig i halsen.Kliar,är täppt i halsen och hostar som en tok.

Det blev måndag och jag började jobba klockan 15. Innan dess så solade jag 24 minuter och brände mig lite smått i ansiktet. Jag blir alltid jätteyr och matt i kroppen efter att jag solat. Vad är felet? Iallafall. Blev jobb 15-19 och det hade kommit massa krukväxter från Cosmos så jag hade fullt upp med att plocka upp allt :) Blev ändå inte klar,en hel CC-vagn stod och ville bli upplockad! haha.

Som sagt så är min systemkamera på lagning och jag hoppas att jag hinner få den innan jag åker till fjällen om 2 veckor! Annars blir jag ledsen :(

SKRIVET: 2011-04-02, kl 21:04:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

2.April.2011

Godkväll! Blev jobb idag 12-17 sen åkte jag hem och åt middag med mamma och pappa! Har sedan dess städat huset och donat lite. Så nu är det renare än va det va innan iallafall! Imorgon är jag ledig så jag får vad jag ska göra. Ska färga håret på mamma och hjälpa pappa ute och dra ris(han fällde hälften av ett träd idag på tomten).

Sen hoppas jag få åka till Calle på kvällen! Inte fått tag på honom än men men!

Hörs senare eller imorgon! :)

Ps; Loveord till mig själv: HAR slutat ätit godis och ska fortsätta med det tills 1 september!(och om jag känner att jag klarar det längre så fortsätter jag! )

SKRIVET: 2011-04-01, kl 23:58:26 | PUBLICERAT I: Photoshoot

1.April.2011

Första april idag och det är min och Calles 2 år och 11 månadersdag! :) Gud vad jag älskar den mannen alltså! :)

Jag och Johanna gjorde som sagt en photoshoot igår! 6 timmar höll vi på! Tror vi åkte igenom HELA Uppsala! Sunnersta,Vårdsätra,Skarholmen,Boland,Sävja,Ikea,Elgiganten, och allt och ingenting! haha herregud va vi letade efter ställen! Vi satt mest i bilen igår ;D

Här är några bilder från igår: