SKRIVET: 2011-09-24, kl 12:41:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

24.September.2011

Goddag!Har en ledig helg så ska utnyttja den till fullo! Jag storrensar hela huset som jag inte gjort på 5 år då jag bott här. Så blir ganska mycket att kasta! Om en timme så åker jag och pappa in till stan för att skjutsa mamma och sen ska vi göra lite ärenden. Sen hem och ladda om. Fixa sig för att gå ut och käka med jobbet samt bowla på Svenssons! Ska bli kul :) Vet dock inte vad jag ska ha på mig men har ett litet hum så får se hur det blir :)

Har lite funderingar över att klippa håret kortare. I lång page typ. Då mitt hår är så himla förstört!


Nej nu ska jag fortsätta plocka här och sen åka till stan! Hörs senare ikväll eller när det nu blir!
Ciao!

SKRIVET: 2011-09-20, kl 15:38:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

20.September.2011

Goddag! Är hemma från jobbet pga världens förkylning som smög sig på i fredags natt. Sa till Carro i fredags kväll att jag hade ont i halsen och förmodligen skulle få världens förkylning. Mycket riktigt! Här sitter jag nu(otroligt att jag sitter! jag som annars legat i sängen i 2 dagar).
   I lördags så jobbade jag och den dagen kändes lång pga att både halsont och hosta knacka på. Mamma ringde och fråga om jag ville med på middag hos Carros föräldrar ( Carro är min brors flickvän)
En jättetrevlig kväll hos familjen Andreasson blev det! Dock riktigt seg då förkylningen tog kål på mig så blev lite jobbigt mot slutet.

Söndagen gav mig en ledig dag och likaså den jobbigaste! Vaknade superseg och pappa väckte mig med fyrhjuling och vedklyvning! Wihoo tänkte jag och gick upp supersur. Jag åt frukost och la mig i sängen igen. Jag småsov och kollade på tv tills klockan blev 16.00 då jag tvinga på mig kläderna och åkte till Calle. Jag ville träffa honom och han mig! Jag blev bara mer och mer dålig och det slutade med att när jag snöt mig så rubbades hela balanssinnet(måste ha varit det!!!) och jag blev så yr att jag inte ens kunde blunda eller stå. Så jag låg ner över deras köksbord medans de lagade mat. Sen kom illamåendet och ett besök på toa blev nödvändigt! Så sen dess låg jag i sängen med feber(som jag hade haft i över ett dygn).
Men som tur är så mår jag bättre idag. Nu kan jag gå och göra saker utan att må förjäkligt! Jag är mest supersnorig och hostar. Men imorgon ska jag jobba har jag bestämt mig för! Jag får be Erik att jag kan stå och göra färdigproddat så jag slipper smitta alla :P haha.

Så jag jobbar onsdag,torsdag och fredag sen är jag ledig helgen! Superskönt så jag hinner bli frisk ordentligt inför nästa fredag!

På lördagen som kommer så ska vi ut med jobbet och käka och bowla! Eller det är HELA Bellis som ska ut! Både vi på Bellis och de på Garden! Så blir runt 20 personer :D Ska bli superkul att lära känna de andra! Då vi haft fullt upp och endast pratats vid via telefon med de andra på Garden.

SKRIVET: 2011-09-06, kl 20:46:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

6.September.2011

Godkväll! Jobbade i fredags och gjorde en brudbukett i oasishållare. Aldrig gjort en med gloriosa superba förut så va lite skraj att det skulle bli fel då gloriosan lever sitt egna liv! Men resultatet blev lyckat och kunden nöjd likaså :)
Där är resultatet. Gloriosa superba,grand prix ros och hedera.

Jag var ledig lördag och söndag. så himla skönt efter 12 dagars arbete! Jag städade,slängde mycket skräp som legat och tagit plats och sen så kom Calle lördag kväll och tog det lugnt med mig :). Söndag kom och jag tog det mest lugnt. åkte in till Calle sen när han slutat jobbet :).

Imorgon blir det jobb och efter jobbet så ska jag på bio med Persson! Ska bli kul att se henne igen efter mer än en månad. Sen är jag ledig på torsdag och fredag så då tänkte jag åka till gränby eller ner på stan för att köpa nya festkläder inför lördag(då jag ska ut med Älvebrink). Sen ska jag sola hade jag tänkt och sen färga håret!
Lördag ska jag alltså ut med Älvebrink som kommer hem från USA på morgonen :D Lagom härligt!

Nej nu ska jag fortsätta kika tv och sova om en timme eller två.

NattiNatti!