SKRIVET: 2011-07-30, kl 13:06:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

30.Juli.2011

God förmiddag! Kände mig superkonstig i kroppen igår och idag är jag inprincip samma. Seg,ont i halsen och huvudet hänger inte riktigt med. Men jag måste städa och bocka av hela min lista som typ är : Bädda,städa badrummet,diska,tvätta,färga,måla naglarna,betala räkningar,dammsuga,vattna blommorna m.m!

Men det är bara att bita i,ta en värktablett och sätta igång! Har redan påbörjat listan och avbockningen har börjat.

Uppdaterar senare! Har inte så mycket vettigt att skriva så :)


Ta mig tillbaka till värmen! Har inte fått mycket sol och färg på min kropp i sommar inte, värdelöst!!

SKRIVET: 2011-07-29, kl 22:35:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

29.Juli.2011

Godkväll! Blev att jobba idag igen, Malin ligger hemma i feber så jag hoppade in. Jag kom till jobbet 07:30 och vi lassade Mercan och åkte till Berthåga/Krematoriet. Jag gjorde en kistdekoration igår med ljusgula rosor,vit prärieklocka och vit germini + grönt och eftersom man inte kan göra hela färdig dagen innan så åkte jag med till krematoriet och skulle göra klart den med Erik. För er som inte vet vad krematoriet är så är det där de har alla avlidna människor i kistor innan de ska begravas. De ligger allesammans i ett kylrum. Vi drog fram rätt kista i rummet brevid och gjorde klart dekorationen. Blev väldigt vackert samtidigt som det är hemskt.
Jag hade aldrig varit där förut så det va lite jobbigt att gå in i kylrummet och veta vad man gick förbi i gången. Hade en konstig känsla i kroppen under hela dagen idag. Var nog pga att jag va där på morgonen.

Sen så var vi lagom i tid tillbaka till halv 9 och vi började att ta fram allt på framsidan osv.
Jag hade att göra idag. Eller det hade vi alla. Jag tog upp snitt,försökte göra någorlunda snyggt i butiken. Sen så hade jag två brudbuketter att göra,två näbbisar och ett corsage. I första droppformade så var det gammeldagsrosa rosor,vit prärieklocka och murgröna.Likaså i näbbisarna och i corsaget.
I den andra så var det vit germini,cremerosor och vit nejlika tillsammans med murgröna där också. En rundbunden :)


En bild kan jag bjuda på! :)

Nu ska jag kolla klart på CSI XL och gråta lite ;). Sen ska jag bädda ner mig! Är lite trött efter 11 timmars jobb plus att jag har ont i halsen. värdelöst!

Hörs imorrn :) Natti!

SKRIVET: 2011-07-28, kl 22:42:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

28.Juli.2011

Godkvällens! Uppdaterar knappt då jag har/haft semester. Jobbade idag och ska jobba imorgon även fast jag egentligen har semester, då en är sjuk på jobbet och det är ont om personal! Så jag fick hoppa in.

Jag får uppdatera när jag har ork sen. Ska sussa nu då jag ska upp innan 06.30 imorgon då jag ska va på jobbet halv åtta imorgon. Ska till krematoriet och fixa kista.

Natti!

SKRIVET: 2011-07-21, kl 18:39:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

21.Juli.2011

Godkvällens! Blev att kliva upp tidigt imorse för att åka mot Västerås med mamma och bror. Åkte först förbi Nisses och snacka om att jag hittade massa jag ville ha! Får helt enkelt vänta lite:)

Vi drog sen ner mot centrum och vi gick där i några timmar, blev 4 tallrikar,ett par höga chinos, ett set med saxar och köksknivar rikare!

Ska närsomhelst åka in till Calle och sova där,då jag är rastlös och gärna vill umgås med karln:)

Hörs imorrn!

SKRIVET: 2011-07-20, kl 21:42:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

20.Juli.2011

Godkvällens! Blev väckt av mobilen imorse och såg att klockan visst va 11. Åkte direkt till Sävja för att hämta bror min efter att han varit på lan i några dagar med ett par gamla klasskompisar.
Jag kom hem och tog det lugnt ett par timmar och sen så åkte jag med mamma och pappa till stan. Pappa släppte av oss vid Maxi och pappa åkte vidare.
Solade lite idag så fått lite färg äntligen :)

Efter maten som bestod av grillad kassler,färskpotatis och majskolvar så drog jag,pappa och brorsan till Wik och plockade både massa kantareller och blåbär ;D så nu har vi mycket gottit.


Imorgonbitti så åker jag,bror och mamma till Västerås för att kika i butiker osv! Ska bli riktigt kul :)

SKRIVET: 2011-07-19, kl 16:51:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

19.Juli.2011

Helt slut verkligen! Rensat hela vårat förråd med mamma och slängt en hel del! Sen har jag skalat och hackat nästan alla våra rabarber som vi hade på tomten då jag gärna vill ha dem i vinter och göra paj på. Sen dammsugit stora huset. Så nu är jag helt matt!!

Om 1½ timme ska jag åka till Calle, han jobbar imorgon igen men jag vill träffa carln!

Uppdaterar mer senare eller imorgon! Ciao

SKRIVET: 2011-07-18, kl 22:13:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

18.Juli.2011

Är med i en tävling som TvSpelsWeb har! Man ska fota en sak i ett speciellt tema och denna vecka är temat RÖTT.

Jag tog hem rosor från jobbet(är florist)iförrigår och tänkte  idag att det va det rödaste jag hade hemma!(det spöregnade hela dagen idag så kunde inte ta rosorna i trädgården). Kärlek-Rosor-RÖTT. Det är en självklarhet! :) Motiveringen är alltså att rött är kärlekens färg och rosor är kärlekens blomma! :)

Min nominerade bild är:




Jag skulle vilja vinna till min systemkamera:

http://www.tvspelsweb.se/polarisationsfilter-cpl-o52-p-2126.html
och
http://www.tvspelsweb.se/diffuser-filter-o52-p-2883.html


:)

SKRIVET: 2011-07-18, kl 19:08:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

18.Juli.2011

Nu är mammas hår färgat och regnet låter utanför. Jag tänkte köra en hårinpackning och ansiktsmask och bara ta det lugnt. Får se om det är något bra på tv ikväll.






Brännan gillas! Den med röd adidaströja togs morgonen efter jag kom hem. Bilden gör den inte rättvis. Var verkligen kolsvart då man ser att jag bränt mig ovanför ögonbrynen och i pannan,haha!

Vi får se om det blir en resa i vinter, kanske en vecka iallafall! Men båda har heltidsjobb, och lite andra saker väntas komma!..

SKRIVET: 2011-07-18, kl 18:29:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

18.Juli.2011

Jag vill bli brun
Jag vill åka utomlands
Jag vill köpa ny bil
Jag vill flytta
Jag vill färga håret
Jag vill vara miljonär
Jag vill ha sommarställe i Skanör
Jag vill vara bäst
Jag vill ha kläder som ska rymma en ny garderob!
Jag vill ha en ny systemkamera,gärna en dyr!
Jag vill inse att allt jag skrivit inte kommer vara lätt, men jag vill och jag ska är två helt olika saker!
Sträva efter det du vill, för det ska jag!
Har ett par saker som ska bockas av inom kort tid, vilka det är får ni se senare!

Ibland är inte allt så enkelt men om världen hade varit en dans på rosor så hade vi inte varit glada för det bra som händer!

SKRIVET: 2011-07-18, kl 16:30:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

18.Juli.2011

Hejhopp! Två veckors semester väntar! Har massor av saker som ska göras och vill göras. Dels så ska jag börja gräva ur en hel rabatt och göra ett stenparti med bara stenpartiväxter,stora fina stenar osv. Får se om jag väntar med att köpa stenpartiväxterna tills B öppnar om en månad! För de kan ju faktiskt få hem det. Sen ska jag till Västerås med mamma och handla och kika. Sen ska jag ut med Calle till Östhammar och bara vara,då de har sommarställe där :). Småstäda och rensa ur tänkte jag med! Men det är inte så viktigt. Vi skulle åkt någonstans i en vecka ungefär neråt landet men det blev lite ändring då det dök upp lite saker.

Hoppas på bra väder med så man kan få liiiite färg iallafall! Är likblek nu känns det som.

Jag och mamma va till Iittala idag och jag handlade två skålar,två underlägg,en silikonslickepott och en pensel i silikon där med. Det börjar ju bli tid att köpa lite tycker jag. Är ändå 21! ;)
Ville ha genomskilniga helst men fanns inte så det blev gråsvarta! Skitläckra med färgglada godisar eller nötter i ;D

Jag trivs som fisken i vattnet på jobbet iallafall! Känns superbra allting :) Ska bli kul att jobba med Malin & Louise sen om två veckor för när jag började så gick de precis på semester och när de nu kommit tillbaka så går jag på 2 veckor. Så typiskt men så blir det ;D.


Imorgon ska jag och mor min rensa ur ett av våra förråd och gå igenom/slänga/sortera allt så vi får lite ordning. Plus att jag glömt säkert hundra saker som är mitt där.


SKRIVET: 2011-07-10, kl 22:00:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

10.Juli.2011

Dåligt bloggande av mig men jag jobbar som sagt heltid nu och gör hellre andra saker än att sitta framför datorn :). Jag har hunnit vara i Falkenberg/Ullared/Helsingör/Helsingborg förra helgen och denna helgen så åkte jag och Calle till deras sommarstuga mellan fredag och lördag. Riktigt mysigt må jag säga :)

Jobbar denna veckan nu och sen så har jag två veckors semester :). 'imorgon ska jag göra mycker begravningsbeställningar. Dels en heltäckt oasiskrans för många tusenlappar. Ska bli riktigt skoj! :)

Nu tänkte jag sussa så jag är pigg imorgon :)

NattiNatti!




<3