SKRIVET: 2009-05-29, kl 20:05:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

29/5-09

                   


Blev solning på högsta nivå idag! 3 timmar låg jag och solade utan paus. Blev sedan att åka in till stan runt halv 2 för att möta upp lina. Köpte lite saker till lärarna som tack för dessa tre år :). Åkte hem med 16:15 bussen och hemma blev det grillning! Mums :)

Om 1½ timme blir det att åka in till stan igen till Carl, sedan mysa och bara ta det lugnt. Kanske blir en tripp ner till studion och se hur det blir med låten!. Måste imorgon köpa ett par nya solglasögon för mina var med om en olycka idag. Skulle springa över vägen då jag gått av bussen, såklart så studar glasögonen av från tröjan där de hängde och hamnar på vägen. Eftersom jag sprang fort över så hade jag inte lång tid på mig att försöka få tag i dem men bussen som var nära på andra filen tutade mot mig så jag fick bara hålla tummarna att inga bilar körde över dom. Men nejdå. Tredje bilen - KRASCH!!!!

R.I.P Jessicas snygga glasögon :(


Ha det bra gott folk! Försöker att bättre mig med uppdateringarna men glömmer bort det ibland (A)

kramkram

SKRIVET: 2009-05-25, kl 21:44:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

25/5-o9

Idag vaknade man upp brevid sin själsfrände och sken av lycka då man såg honom brevid sig. Drog upp mina tre rullgardiner och såg ut genom fönstret och såg riktigt mycket solsolsolsol!!!!! Blev ändå att sätta på sig mjukisbyxor och långärmat för det va det enda som jag kunde ha som inte satt åt på tatueringen.
Blev att få skjuts av Baby till skolan där ett prov skulle skrivas. Gick faktiskt väldigt bra kändes det som och skrev på det mesta! Det var den enda lektionen man hade. Naturkunskap. Blev sedan att käka och efter det drog klassen ner på stan för att invänta de två studiebesök vi skulle på. Slottet & Slottets Konstmuseum. Innan så drog vi en snabbis på Gina Tricot för att köpa ett linne, kunde inte ha den långärmade på mig, usch så varmt det var!

Klassen la sig framför slottet och solade vid fontänen och jag säger bra MYSFAKTOR på det !!! Riktigt skönt.

Så denna dag blev riktigt mysig <3

Bilder från dagen kommer förmodligen senare om Lina lägger över dem :D
och filmen! hihi




Nej nu tänkte jag ta och kolla klart på CSI och sedan Projekt Runway och äta en påse popcorn!

Ha det så bra så länge ! :)

SKRIVET: 2009-05-23, kl 13:29:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

22/5-o9

Igår, Fredag den 22:a så var det äntligen min tur!

Gjorde äntligen min tatuering!!

                
                                             Innan                        Skissen på                   Klar                       En del av resultatet
Den är bara klar då det gäller konturerna, skuggningen tar vi och fixar om cirka en vecka då smärtan va olidlig, revbenen och höftbenet va inte att leka med! Så LoTTo gör skuggningen då svullnaden har lagt sig.

Nej nu tänkte jag försöka duscha! Ska in till baby om 2 timmar.

puss på er!

SKRIVET: 2009-05-19, kl 20:41:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

19/5-o9

4 dagar sen ja. Hmm, vad ska jag berätta! Jo! Finns lite faktiskt. Har inte bloggat sedan i fredags så jag får faktiskt ta och skärpa mig riktigt rejält nu! Fy skäms alltså. Men iallafall, Fredagen bjöd inte på så mycket mer än att ta det lugnt faktiskt. Söndagen spenderade jag med Baby och mös lite, vi var också ut och åt med delar av hans släkt. Var sammanlagt 12 stycken. Men det va en upplevelse! Vi gick först till Lucullus där det va rätt mycket folk redan och vi hade inte bokat bord så vi försökte fixa det ändå. Vi frågade om man kunde dra ihop två bord så alla kunde sitta tillsammans. Det gick inte tydligen för de kunde inte komma fram då. bullshit enligt mig. Så resten av sällskapet gick ut en snabbis för att kolla om det var okej. så började ägaren tydligen dra isär borden som de innan hade dragit ihop åt oss och så kommer Calles pappa in och frågar varför han drar isär borden och så säger ägaren : Men ni ska ju inte äta här", såklart blir man riktigt sur så Micke sa " men då kan vi gå då" , blev ett ilsket svar tillbaka av ägaren som lät något som " Ja men dra, gärna för mig". Fyfasen så sur jag blev, usch!. Som man säger, kunderna har ALLTID, oavsett önskemål. De förlorade riktigt mycket pengar på oss alltså. 12 personer som skulle äta.

Så vi gick därifrån i en klunga och gick istället ner till Salt mittemot Flustret och där var det riktigt mysigt och de var så trevliga så, jag beställde in biff utan bea och mozarella. Vi fick vänta en hel timme på maten och när man väl får in den så får jag MED bea och MED mozarella. Så jag säger åt dem och sen när jag får en ny så har de bara PETAT BORT SÅSEN!! Tänk om jag skulle vara dödssjuk/allergisk mot något av ingredienserna?!. Nej usch så sur jag var, och Calle fick också in fel. Fick vänta en hel timme och så fick man in det man inte ville ha, ! Aja, inte servitrisens fel utan kockens. MenMen. Annars ett riktigt mysigt ställe, ligger bra till, helt okej mat, trevligt ställe helt enkelt!

Blev att åka hem till Calle efter och sova där för dagen efter så var det storprov i Kultur och Stilhistoria. Tog 3 hela timmer för mig att göra det, som alltid så satt jag kvar sist men vad gör man inte för att göra sitt bästa!
Tisdag: Prov idag på alla Krukväxter, gick faktiskt helt okej, bättre än förväntat!! Blev förvånad då vi fick sluta efter det. Skulle slutat 14:00 men fick åka hem innan 10:00 nästan. Men jag drog ner på stan och köpte BJ-biljett till 5:e Juni!! Sen köpte jag hem lite jordgubbar så de smaskade jag på för en stund sedan tillsammans med vaniljglass!

Imorgon blir det YTTERLIGARE 2 PROV! Nu i Religion, sen så är det slut! Iallafall nästan! Har en uppsats kvar att skriva på Projekt & Företagande om att analysera tankar kring projekt och YB. Så det känns faktiskt lite kul!

På torsdag blir det att jobba på Bellis fårn 10:00-16:00 sen hem och ladda!!

Fredag: Möta upp Natta runt 2-3 på stan kanske och äta lite, sedan beger man sig.
Mer säger jag inte men jag säger det på fredag eller lördag! :)

Nej nu ska jag sluta skriva här och ta tag i papperen istället! Som Martina sa:

Martina || Jag älskar dig Tommy säger: haha fan va jobbigt haha ja kom på en sak... bra de går för oss o plugga haha
  - јэѕѕісамаяіаösтluпd - pluggar säger: åhja sitter med ALLA papper i knät men inte fan pluggar jag haha

Så nu tänkte jag faktiskt PLUGGA på riktigt!

KramKram<3



PS: Jag saknar min älskling <3
Carl Fredrik Flyberg <3 Jessica Maria Östlund

SKRIVET: 2009-05-15, kl 19:13:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

15/5-o9

Som sagt va det Studentskiva för 5 dagar sedan på BJ ! Våran studentskiva! Tänkte bjuda på lite bilder!








Det var NÅGRA av bilderna, finns mer men orkar inte lägga upp allehopa!

Iallafall va skivan riktigt lyckad förutom att min fot är redigt blå efter en stiletttrampning!!:


Nej nu tänkte jag plugga lite och sedan kolla på film! Imorgon blir det också plugga av för har 4 prov veckan som kommer.



Kram på er!

SKRIVET: 2009-05-08, kl 14:36:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

8/5-09

Blev inte så mycket gjort idag men skönt är väl det + att dagen inte är slut än! Gick upp runt 10:00 och brevid mig låg pojken och sov så djupt så. Han är så himla underbar <3. Gick in i stora huset och åt lite frukost, Runt 11:00 gick jag in och väckte Calle då han skulle börja jobba klockan 12.
11:30 åkte han hemifrån mig och jag saknar honom redan! Gick ner till Jaana en snabbis då hon skaffat en kaninunge, riktigt mysig att hålla i ! :) Påminns om tiden då jag hade en kanin för två år sedan som hette Ninni. Hade henne i flera år men hon blev sjuk och hon orkade inte leva längre. Så man fick fram alla minnen verkligen.

Blev sedan att övningskörs till Geiers där vi köpte lite plantor som pelargoner, kryddor m.m. Övningskörde hem med, gick helt okej :).

Blir inte så mycket mer att göra ikväll än att plugga, ta det lugnt och kolla på tv!

Imorgon däremot blir det lite att göra :) Ska upp tidigt och åka med mamma och pappa till mormor och morfar och hämta massa kött. sedan in till stan och införskaffa husfärg  - ska måla om huset mintgrönt! Kommer bli så jäkla snyggt,Sedan blir det kanske Ö&B eller något, tycker det är riktigt mysigt att strosa runt där jag :)

Kram på er <3

SKRIVET: 2009-05-07, kl 18:38:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

7/5-09

Jo jag vet! Jag är usel på att blogga men det är så himla mycket som händer just nu så det går före! Skolan har satt igång igen, massa läxor och prov som måste pluggas till, umgås med baby och så har jag jobbat lite. Men iallafall

I måndags så började jag skolan igen efter 6 veckor! Kändes som om man redan har tagit studenten, riktigt konstig känsla, bara minnena som fattades kan man säga.
Idag blev det iallafall att kliva upp vid 09:00 även fast man är ledig idag. Hade klipptid hos kusin på Creative Zone  här i Uppsala. Blev inte så mycket förändring då jag vill behålla längden på håret nu till studenten men blev lite uppklippt, snelugg och jag blev av med mina SÅ slitna toppar! Det var nog det skönaste :). Superbra gjort kusin! Blev att vara en testkanin där, testade nya produkter på mitt hår och sen så lockade hon mitt hår med plattången så nu vet jag hur man gör det så ska testa det någon dag :).
  Var klar efter 1½ timme och då begav jag mig till Blomstercity där Sara var, så hon tog lunch och vi satte oss i matrummet och gjorde klart det sista med nomineringar och Klassens...... Så nu är det nästan helt klart! Blev lite kaos med alla pengar men nu tror jag allt är löst (Y).

Åkte sedan hem runt 14 och har hjälpt mamma och dammsugit deras hus, förstår inte riktigt varför jag orkar det men inte mitt egna hus som är så himla mycket mindre! haha lite knasigt det där men det är nog för att göra henne glad :)

Så tänkte ta en dusch nu för hårbotten kliar så förbaskat av alla de produkter hon använde, hårspray, någon gelé, glansspray osv.

Nej nu ska jag ta en dusch och lyssna på NRJ och sedan städa lite hade jag tänkt. Senare kommer också Baby så vi ska mysa riktigt rejält för jag saknar honom så otroligt!!!!


Kram på er


10 frågor

Vad är den finaste komplimangen du fått från en främling?
Just nu kommer jag inte på nått men jag skiter i komplimanger, så :)

Något pinsamt som hänt dig?
Finns mycket pinsamheter i mitt liv! Men jag kommer inte på någonting

Har du haft långa förhållanden?
Nja det längsta jag haft/har är det med Carl som fortfarande är underbart. Över ett år har gått. Så det är det längsta och det bästa jag har!

Vad gör du om 10 år?
Jag har 2-3 barn, är lyckligt gift med en underbar man som älskar mig. Jag bor antingen i en superstor villa eller i ett radhus nära stan. Har ett bra jobb med bra inkomst och reser ofta tillsammans med familjen! Min familj mår bra och är lyckliga

Är du nöjd med din kropp?
Nöjd och nöjd vet jag inte men jag klagar inte. Finns såklart saker man vill ändra på men jag är som jag är. Antingen att acceptera det eller göra nått åt saken så jag föredrar nog att acceptera skiten :)

Vad kommer du ha på dig på studenten?
Jag kommer att ha på mig en helvit tubklänning från Vila. Svarta höga pumps, och studentmössa såklart! Guldaccesoarer. 

Bästa känslan?
Lycka, kärlek och pojkvännen i ens närhet

Nämn något som du gjort med dina kompisar som var roligt?
Finns mycket roligt som jag har gjort så det går inte riktigt att berätta just det roligaste, men något att minnas från klass FL3 är nog Ålandsresan!

Vad är dina planer efter studenten?
Jag ska jobba i sommar på Blomstercity och lite på Bellis, sedan ska jag försöka njuta så mycket det bara går, eller inte!!!! Jag ska råplugga körkort så jag får det någon jävla gång. Jag bara skjuter på det hela tiden, sen så ska jag förmodligen i höst åka utomlands med tjejerna. Jag tar dagarna som de kommer helt enkelt!

Älskar du någon?
Ja självklart, jag älskar många och mycket! Men de som ligger närmast om hjärtat är min pojkvän Carl och min familj såklart, <3

SKRIVET: 2009-05-02, kl 22:27:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

2/5-09

Tänkte ta alla dagar frånochmed onsdag tillochmed idag, lördag!

Onsdag - sista dagen på praktiken och man kände verkligen det i luften! Alla jobbade idag vilket jag tyckte var underbart för då fick jag umgås lite extra med dem. Snitt från Holland hade kommit så vi snittade mycket denna dagen och jag tackar inte nej till det :). Kände mig lite deppig över att det var sista praktikdagen. Men när dagen hade tagit slut så dyker Susanne upp med en superstor snittdekoration och jag blev nästan tårögd och kramade om henne. Så himla fin. Inte nog med det så ska jag ju jobba där i sommar så det kan inte bli bättre!






Efter det så hämtade Calle & LillLinus mig så vi åkte till Ikea och införskaffade en byrå till mig som jag längtat efter! :) Blev lite glass och korvätade såklart - som alltid på Ikea!
Åkte sen hem till Linus och var barnvakt tills mamma Maria kom hem, då åkte jag och calle vidare mot Posten för att hämta ut ett paket - tallrikar, tunika, vas, och bikiniunderdel, resten av sakerna kommer nästa vecka tror jag :).
Blev hemgång till mig efter och bara mös <3 Alltid lika mysigt! Fixade lite inför dagen efter då det va Valborg!

Torsdag:
Vaknade upp runt 11 och började dagen med att äta en rejäl frukost medan baby låg och sov i sängen! Fixade mig lite och fann inte ett endaste plagg att ha på mig! Men men blev tillslut något iallafall. Åkte in till stan runt 13:30 eftersom Calle skulle börja jobba klockan 14:00. Mötte upp Johanna & Isabelle i stan och vi begav oss mot Stenhagen innan vi skulle vidare till Bergsbrunna på grillning! Blev runt 10-12 stycken tror jag. Där blev det fläskfilé med potatisgratäng! Efterrätten ska vi inte tala om, Mmmmmmm!! Jordgubbar i massor, kladdkaka och glass! Så J*vla gott alltså! Åkte sedan in till stan runt 22:00 där jag mötte upp Baby en snabbis för att ta hand nycklar så jag kunde åka hem till honom och sova sen.
 

Blev efter att ha åkt in till stan att kolla hur Peoplekön såg ut och jag och Matilda sa NEJ direkt! Världens kö, och inte nog att det kostade 150 kr för att komma in, nejtack! Så vi drog vidare till Gillet. Innan vi kom dit så var jag i bråk med några invandrare som började att dryga sig och tro att de är nått. Skrika jävla hora och om jag hade 2 cider till i kroppen hade jag vänt mig om och slagit till dom, så där hade de tur!!!

Jag och Matilda tog varsin buss hem med 00:30 och jag kom till Calle en halvtimme senare, duschade och somnade på ett kick. Vaknade några timmar senare av att baby smög sig ner i min famn och fan vad jag älskar den mannen! Jag viskade till honom " Ett år idag älskling, du och jag". Jag kan knappt tro det. 1 Maj 2008 blev det Carl Fredrik Flyberg & Jessica Maria Östlund. Är så otroligt kär så det inte går att beskriva. Och när Calles killkompisar sa i fredags morse " Grattis på 1-årsdagen turturduvor" då bara sken man upp med ett leende och kollade åt calles håll och log ännu mer!

Fredagen bjöd alltså på underbart mys hela dagen, Man kände att det var något speciellt med denna dagen, man visste att det var VÅRAN dag! Jag ler bara jag tänker på det nu, ryser! UNDERBART! Åkte senare på eftermiddagen till Plantagen för Calles pappa ville få lite fint på gården så jag och Calle handlade blommor för 1500:-. Blev riktigt fint med alla blommor! Efter det åkte vi hem till mig och bara njöt av att bara vara! Somnade kanske runt 00:00 för dagen efter skulle bli en nervös morgon!.....

..... Ja nu var dagen här, lördagen då jag skulle provjobba på Bellis! Gick upp 08:00 med ett enormt pirr i magen, nervös som bara den, men näääästan som när jag tog Yrkesbeviset, inte riktigt men nästan :). Skulle vara där runt 09:30 och det var jag! Så himla nervös, skulle jobba från 09:30-16:00. Tog kunder, lärde mig kassan, svarade i telefon, gjorde buketter osv! Försökte göra mitt bästa så får se hure blir! :) Hoppas på det bästa såklart :)
Drog efter det ner till stan, in till Blomstercity och träffade på mina snyggingar Johanna & Sara! Stackarna hade inte mycket att göra men livet är inte alltid roligt! Drog efter en stund vidare till Gina där jag införskaffade:





Nu blir det lite tv tittande, sen en varm dusch och sängdags! Är så himla trött, inte haft en riktigt ledig dag på länge så imorgon ska jag plugga och sedan ta det som det kommer :).

Kram på er alla!

FL3 - på måndag ses vi efter 5 veckors tid ! :)