SKRIVET: 2009-06-30, kl 23:58:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

30/6-09

På söndag :( hur ska jag klara mig? Jag klarar det men fan vad jag saknar min man :(. Älskar dig Carl Fredrik flyberg. Mitt allt.

SKRIVET: 2009-06-30, kl 22:34:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

30/6-o9

Nu är det sista dagen på Juni, tänk att alla de dagar som passerar så kommer vi aldrig att vara med om dem igen, eftersom tiden går framåt och man gör nya saker i livet. En dag sedan är den över föralltid. Hemskt att tänka så!

Iallafall, gick upp runt 09:00 iag för att fixa mig lite lätt och sedan äta frukost innan jag och bror min skulle till stan med 10:09 bussen. Bror min införskaffade shorts,skor och en t-shirt medans jag kom hem med 2 par nya gladiatorskor, en mjukiskofta/tröja/klänning och ett aprikosfärgat linne, har redan mörkblå,vit,gult och rött av samma modell ;) Perfekta baslinnen :)



En underbar  "sak", (vet inte vad den kallas) som jag köpte idag på Gina, den kommer användas mycket dessa sommarkvällar! Kan inte få nog av den helt enkelt.



Äntligen!!!!! Nu är de mina och jag älskar dem, 299:- st på Skopunkten så jag var tvungen att köpa en av varje färg då de är så jävla snygga och sköna!

Nej nu ska jag duscha och fixa lite, ska upp runt 9.00-9.30 för ska in till 11 i stan och träffa min underbara vän Natta :) Vi ska ta en runda på stan och sedan lägga oss på bryggorna och njuta! Umgås och bara ha det underbart skoj :)


KramKram

SKRIVET: 2009-06-29, kl 21:32:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

29/6-o9

sommar sommar sommar,

Idag blev det en lugn dag, halva dagen spenderade jag med min man och andra med familjen. Carl åkte hemifrån mig runt 14:00 för att åka vidare på event till Idre. Vet ej när jag får se han igen men snart hoppas jag :)

Imorgon tänkte jag åka in till stan med bror för att shoppa lite. Kommer vara inne i stan innan 11 då det kommer vara så förbaskat varmt! Så fram och tillbaka till stan sen hem och sola och bada i poolen :)

På onsdag blir det en träff med min underbara vän Natta! Saknat henne, 3 veckor sedan vi sågs om inte mer, studentkvällen <3. Henne kommer jag inte släppa taget om :). Sedan på torsdag får jag se vad som händer, hoppas på att baby kommer hem och sen på fredag ska jag jobba på BLomstercity 10-19 med Sara- Ska bli riktigt mysigt! :) Två klasskompisar som gått ut floristlinjen och ska jobba tillsammans resten av sommaren, mums!

Nej nu ska jag gå in och äta upp mina smultron som jag har plockat :)









Vi hörs! Kram

SKRIVET: 2009-06-29, kl 14:20:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

29/6

Ligger just nu vid poolen och solar. Riktigt varmt. Över 25,5 grader i poolen. Så ska det vara :) nej vi hörs senare. Här ska det solas :) kram

SKRIVET: 2009-06-28, kl 19:20:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

28/6-o9

Idga var det solning för full rulle, mamma och pappa var ute med Classe och Annica på sjön, eller okej de är det fortfarande så jag är hemma själv för bror åkte till stan för 30 minuter sedan. Så tänkte bara sitta här en snabbis.







Nej nu blir det lite städning(ovanligt?) och vänta tills Baby kommer, han är fortfarande i Ockelbo men ska hem idag sen så kommer han hit :)

kramkram

SKRIVET: 2009-06-27, kl 22:29:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

27/6-o9

Idag är det lördag och jag är lycklig! Som jag nämne innan så drömde jag en hemsk dröm inatt/imorse som verkligen inte är sann, men usch vad dåligt jag mådde pga det imorse. Men baby gjorde allt bra igen <3.

Idag har jag bara solat hela dagen och tagit det lugnt, pluggat lite och sen runt 17:30 kom Classe & Annica över och vi alla spelade kubb och sedan runt 20:00 åt vi god mat :) .

Blev att börja diskutera Ullared för Annica och hennes dotter Ida ( Min kära barndomsvän/granne) har aldrig varit där, såklart blev det att vi bokade en tripp :D Vi åker den 12-13:e Juli , jag,mamma, Annica och Ida! Här ska det shoppas :D Fan vad underbart!!!!!


     

Bild 1: Nya mobilen och ett sms som gjorde min dag
Bild 2: Mamma kastar och Nisse springer efter, han var som tokig, tjejerna vann 2-1 i kubben
Bild 3: Jag vid maten, både förrätt och efterrätt. Riktigt gott ! :) Och trevligt sällskap



Äntligen fått lite färg! ;)


Dagens/kvällens outfit:
Linne från BIk Bok
Shorts från H&M
Jeansjacka från internetorder på H&M


Freckles?!

Nej nu tänkte jag gå in och kika vad människorna gör i andra huset, de spelar nog kort :)

Imorgon hoppas jag på att få träffa älsklingen! Ska ringa han senare och höra med honom <3 Saknar han så otroligt mycket

kramkram

SKRIVET: 2009-06-27, kl 17:03:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

27/6

Detta är mitt första inlägg som är skrivet direkt från mobilen. Vi får hoppas att det fungerar helt enkelt. :) jag drömde en hemsk mardröm i natt men den var ej sann så det var det absolut bästa plus att baby finns vid min sida verkligen. Älskar honom. Nej m måste jag duscha sen äta underbar mat :) vi hörs senare :)

SKRIVET: 2009-06-26, kl 21:13:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

26/6-o9

Idag är det Fredag !  Och det betyder fredagsmys, det var längesen jag umgicks med familjen och är ledig dagen efter. Så närsomhelst blir det mys och popcorn, men innan det nyplockade smultron med vaniljglass! :)

Imorgon då: Ja då blir det solning för fulla muggar HELA dagen och sedan pluga teori :)

Jobbade som sagt idag och var ute HELA dagen, detta resulterade i:


Inte det skönaste direkt! Så det blir att sola bort det vita imorgon :)

Nej nu tänkte jag dra, kramkram



SKRIVET: 2009-06-25, kl 20:28:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

25/6-o9

Hejsan svejsan! Ännu en dag på jobbet idag men nu var det Ramsta Skola som fritidsledare, skönt med lite variation! Efter jobbet igår så plockade Baby upp mig och vi åkte hem till honom en snabbis, han hade varit på kurs i två dagar och sedan skrivit tenta så han var helt slut stackarn! Men han klarade det :)

Nästan direkt efter så åkte vi till mig och bara tog det lugnt, gjorde toast och bara mös då vi inte kommer att ses förns på måndag/tisdag. Han är med Viasat i Ockelbo och ska sälja typ. Vet inte riktigt men! Jag började klockan 09:00 idag och vilket väder det var! Småbarna sprang i vattenspridaren hela dagen för att det inte gick att sitta still, jag blev enormt sugen på att springa in i den med kläderna men som tur var kunde jag hålla tankarna i styr ! ;)
   Jag stängde idag så det blev att åka från jobbet runt 17:10 då alla barnen hade blivit hämtade. Så var hemma tjugo över kanske.

När jag kom hem och hämtade posten så låg alla studentporträtt där!


Jag blev riktigt nöjd! Inte ofta man fastnar på bild liksom.

Imorgon blir det jobb med 08:00-16:30, Efter det ska jag hem och plugga teori och verkligen ta tag i SKITEN!!!!

Så nu tänkte jag ta en dusch och sedan göra min mor sällskap framför tven och kolla på CSI Miami :) LÖÖVE!


kramkram <3

Första lönen idag - 1600 på 1½ dag, så ska det se ut!
Men måste kolla med dem för jag jobbade söndag och då är det 100% OB. Det stämmer nog inte riktigt. Så ska ha mer. Aja det löser sig!

kram igen!

SKRIVET: 2009-06-23, kl 22:40:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

23/6-o9

Igår fyllde som sagt min man 20 år och det blev att laga god middag till några i hans släkt. Mysa och sedan åkt till Elgiganten och köpa en Tv  till honom i födelsedagspresent. Inte från mig men! ;) Sedan åkte vi en snabbis till studion på kvällen och kollade när Mats och Anders gjorde musik, riktigt bra kommer det bli!

Att jag är så lycklig med Calle, det är helt sjukt! Snart 1 år och 2 månader och jag blir bara mer och mer förälskad för varje tid som går. När jag får fast jobb så vet du vad vi sagt  ;)


Nej nu ska jag närsomhelst sova! Ska försöka fixa nya telefonen med musik osv. Men det är svårt som ***!. Ska jobba 08:30-18:00 så ska sova NU NU NU !

Kramkram!

SKRIVET: 2009-06-22, kl 23:32:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

22/6-o9

Idag är det ingen vanlig dag för det är min pojkväns födelsedag hurra hurra hurra!!! <3 20 år är du idag älskling, du är guld värd!

Ska snart sova för ska upp och jobba imorgon bitti, ska jobba tis-ons på Bellis och sedan tors-fre på Ramsta Skola, äntligen pengar :D.

Var till Gränby igår och shoppade järnet, först ett snyggt festlinne på gina för 49:-, sen drog jag till H&M där jag köpte shorts/sovshorts, riktigt sköna! Men det bästa köpet var nog den underbart snygga mobilen!


Den fast i helsvart, riktigt svår att lära sig då det är touch! Går knappt att svara när folk ringer haha, måste klippa av mina tumnaglar, går knappt. men jag älskar den!!! Andra gick ju sönder i helgen.

Nej nu ska jag sova! Uppdaterar imorgon efter jobbet, slutar 18:00. kramkram!

SKRIVET: 2009-06-21, kl 00:14:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

18-21/6-o9

Vilken jävla helg! Än är den inte slut men den var både bra och mindre bra, men den är värd att minnas med flickorna :) . Efter jobbet i torsdags så drog jag direkt till stationen där resten av tjejerna väntade. Matilda var chaufför och resten bara var sällskap :D. Var framme i Öregrund innan 9 tror jag, vi käkade på Jakten och sedan tog vi färjan över till Gräsö där vi skulle tillbringa våra 2 nätter :). Riktigt mysigt där! Senast jag var där var faktiskt med Johanna och då gick vi båda i 8:an, och nu är vi stora och har tagit studenten, tiden går så himla fort!
  Vi tog det lugnt första kvällen och spelade lite kort och bara var allmänt trötta och störtsköna!
Dagen efter så blev man väckt innan halv 8 på morgonen av 4 små pigga flickor;P Så det var bara att kliva upp och vara glad :D Denna dag var riktigt seg, vi bara tog det lugnt, åt frukost, åkte över till Öregrund och handlade jordgubbar och lite annat, spelade kort, lagade lunch. Men när det väl kom till grillningen på kvällen så gick det verkligen inte! Jag och Matilda tog tag i grillningen men det blåste så förbaskat så det va omöjligt. Efter brända fingrar och röklukt i håret så fick vi igång grillen! YES! vi fick våran älskade mat. Efter maten så började vi fixa oss, och vi körde ölspelet. Hade faktiskt inte kört det efter men det var faktiskt riktigt roligt! Efter det fick vi brottom till färjan, vi cyklade fort som bara den. 4 cyklad och 6 pers! Wihooo. Men det gick finfint :). Var framme långt före färjan kom iland.

När vi väl var framme i Öregrund så kände jag ärligt talat att det var hur tråkigt och värdelöst som helst, så efter 1-2 timmar så drog jag och Johanna till Sunnanö till hennes syster en stund och satt där och tog det lugnt, vi orkade inte med "centrum". Men vi drog tillbaka senare men jag kände ändå samma sak nu, så jag tog 00:30 färjan hem själv medans de andra stannade kvar. Resten är inget att nämna men samtalet jag fick på natten gjorde verkligen hela kvällen <3 Du är guld och diamanter värd Carl (L) Du vet vad jag vill :).

Drog hem idag med 15:30 färjan så var i Uppsala runt 17:00 ungefär :). Tog 17:40 bussen hem och har sedan dess bara kollat på tv och ätit toast :). Ska duscha nu och sedan lägga mig, ska in till baby imorgon (L) Han fyller 20 på måndag! Grattis i förskott älskling <3 Du är mitt ALLT!!! (L)


Första kvällen, vi alla 5 sov i samma rum! Väldigt mysigt då det var riktigt kallt, inga element var på men dagen efter såg jag varför. johanna hade råkat dra ur fel kontakt då hon skulle ladda mobilen ;)


Ölspelet, nu började vädret bli bra och likaså humöret ! Pusspuss på Issa :)

Linn,Johanna,Issa, Jessica

Sofie,Jag,Johanna,Matilda,Issa och sen Linn längst ner :)


Tack för dessa 2 nätter och 3 dagar tjejer! Riktigt mysigt att få umgås :)


kramkram <3 nu är det sovdags

SKRIVET: 2009-06-17, kl 22:17:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

17/6-o9

Hejsan!

Vaknade imorse av att telefonen ringde, blev att jobba 15-19 idag på Blomstercity, riktigt mysigt att få komma tillbaka ! :) Jobbade med Johanna & Monica. Innan jag började så gick jag på stan och strosade, köpte mig lite ansiktsmasker och lite småprylar, sedan födelsedagspresent till baby :).

Nu ska jag snart sova faktiskt, ska bara packa det sista för imorgon efter jobbet så åker jag,Johanna,Issa,Matilda och Linn till Gräsö över midsommar, ska bli riktigt skönt att få komma bort från "storstan" ett tag :)Kommer förmodligen hem på lördag så då bloggar jag nästa gång :)


Tänkte lägga upp bilder på tatueringen i helbild men orkar inte föra över bilderna så det får fixas på lördag/söndag helt enkelt :)

Ta hand om er nu och ha en riktigt skön midsommar! Kanske ses i Öregrund :)

Kramkram

SKRIVET: 2009-06-16, kl 23:04:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

16/6-o9

Hej :D Hoppas ni mår bra för det gör iallafall jag ! :). Är lite mörbultad efter idag men jag kommer till det.

Vaknade upp runt 10.00 idag med baby i min famn, han sov så tungt så. Men jag gick upp och åt frukost i lugn och ro för jag kände att jag verkligen behövde mycket energi inför vad som skulle hända därefter.

12:00 skjutsade Calle mig till Brantingstorg för där skulle jag äntligen göra klart min tatuering. Gjorde ondare andra och sista sittningen, dels för att han skuggade med 7 nålar och sen dels för att hans chef gjorde lite arbete på mig och han tog då i som fan så nålarna nuddade revbenen, INTE skönt! Men bara att vara tyst och lida.

Efter 2 timmar så var det klart och resultatet blev snyggt! Det är dock svarta blommor nästan för det kommer att bli grått då under tiden det läker, hoppas jag :P. Så efter det runt 14:00 så drog jag vidare till stan ner i studion för att hälsa på Calle & Linus som hade köpt nya skärmar, blir riktigt snyggt! Gick sedan på stan i 1½ timme för att kika runt lite och sedan kolla efter födelsedagspresent till pojkvännen min men det är svårt! Speciellt då han fyller 20 år den 22:a juni. Så ska in till stan imorgon igen och kika lite mer :)
Hade så ont så drog hem med 15:45 bussen och tog det lugnt, mådde superdåligt, yr och illamående som bara den. Så det blev att ta det lugnt, satt tillochmed ner i duschen!


Nu sitter jag med baby hemma hos mig och äter lite kvällsmat, korv och makaroner! mumma :D

Imorgon som sagt stan igen och sedan hem och ta det lugnt och packa, för på torsdag ska jag jobba på BlomsterCity med Johanna 10-18, ska bli så himla mysigt att komma tillbaka! Som sagt så är det min gamla praktikplats där jag fick extrajobb, ska jobba mer i sommar men de behöver mig på torsdag :). Och efter jag har slutat så plockar matilda och tjejerna upp mig och så drar vi till Öregrund/Gräsö och sover där, för vi ska fira midsommar i Öregrund på fredag! Riktigt mysigt :)


Uppdaterar mer imorgon! :) Har snart ätit upp maten så tänkte vara lite social med gubben som sitter och kollar på tv :)

 
 
Som sagt kommer den bli grå sen ! :)

Godnatt på er :)

SKRIVET: 2009-06-16, kl 00:50:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

15/6-o9

Idag jobbade jag som sagt och det gick superbra! Sedan hörde de av sig från BlomsterCity så jag och Johanna ska jobba på torsdag, lagom mysigt! :)

Om cirka 11 timmar är jag redo, ska göra klart tatueringen, är lite rädd för smärtan, IGEN. men vafan, knip käft och håll ihop!

Efter jobbet på torsdag plockar flickorna upp mig och vi drar vidare mot Öregrund/Gräsö där vi ska fira midsommar. Blir förmodligen kvar där tills på lördag. mysmys! Hoppas vädret är bra :)

Nej nu måste jag sussa, är riktigt trött efter en heldag med skrik och tjatande småungar!

Kram på er!

SKRIVET: 2009-06-14, kl 18:13:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

14/6-o9

Imorgon blir det som sagt att jobba mellan 08.00-16.30 och därefter så tar jag bussen till stan för att vara med Baby <3. Han kommer redan ikväll så han skjutsar mig till jobbet.

Den 16:e så blir tatueringen äntligen klar, men blir lite nervös för har hört att iskuggningen gör ondare än spöklinjerna, menmen, får man vara fin så får man lida pin! :)

Och imorgon tänkte jag ringa till 3 och beställa min nya mobil som Andreas hjälpt mig med att välja. Min är så kass som ordet verkligen betyder, batteriet dör efter några timmar, går ibland inte att svara då folk ringer osv.osv. Så det blir förmodligen en Nokia 5800 XpressMusic .

Så det är äntligen lite saker som händer här nu!

  





Vi hörs senare! Kram

SKRIVET: 2009-06-14, kl 16:33:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

14/6-o9

Ibland önskar man saker som bara inte går, så det gäller att leva så bra som man kan och inse att ibland är livet skit. Riktigt jävla värdelöst. Men som en person sa till mig idag. Det måste finnas dåliga saker för att inse att man lever, och det är nog det som händer för mig nu, jag ska inse att jag lever och har det bra! Och jag ska nog försöka inse det, för jag har det ju bra? Underbar familj, en pojkvän som inte går att få nog av som jag älskar av hela mitt hjärta och sedan finns det småsaker som förgyllar ens liv till det bästa

Men just nu är jag i det sämsta stadiet då det gäller för mig att inse att, jag lever ett bra liv.


Efter regn kommer solsken, brukar man inte säga så?


Vänta bara, ja vänta bara!


SKRIVET: 2009-06-13, kl 21:59:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

13/6-o9

Idag är det ingen bra dag för det är jessicas deppardag hurra hurra hurra. Dagen har alltså inte varit på topp för vädret är så jävla värdelöst plus att mitt huvud strejkar mot att tänka positivt idag. Så får helt enkelt ta det som det är.

Har inte gjort någonting idag förutom att ha bakat kladdkaka och rabarberpaj. Beställt lite mer bilder från extrafilm.se och sedan bara tagit det ovanligt lugnt.

Tog en dusch för en timme sedan ungefär och precis när jag kom ut och satte mig i datastolen så slog det till nedanför revbenen och ovanför höftbenet på vänster sida. Men nu har det släppt. Men fan vad ont det gjorde.

Imorgon ska jag förmodligen träffa Baby, det beror på och sedan på måndag ska jag jobba på Ramsta som fritidsledare och sedan på tisdag ska äntligen tatueringen skuggas och bli klar :)

Midsommar i Öregrund - hoppas vädret tillåter det! Snälla!!!!!


KramKram

SKRIVET: 2009-06-11, kl 21:01:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

11/6-o9

Orkar inte skriva nått idag heller, har superont i magen och är jättehungrig!

Men har fått ett till extrajobb nu, så har 3 stycken i sommar, bara de inte krockar. Ska jobba 1 vecka i sommar där, blir säkert mer :) Men ska vara fritidsledare ! :) Mysigt med barn. Blir lite rikare iallafall ! :)

Sara gav mig nomineringen nyss då tänkte skriva in den på en gång:


Den envisaste av oss alla du är, och strävar dit högst upp och vägrar ge upp förns du är där,
även om någon är i vägen och ställer sig tvär.

När din mamma vi ser, vet vi att det måste blivi en föväxling på stört,
ni av två olika färger är, undrar om hon någon gång har tänkt på det,
kanske hon borde börja sola mer. Brun och fräsh när alla andra är grå, det är ju lite orättvist ändå.

Det som tar dig vidare är minnen av sånt du har gjort, något som blev lyckat och du är stolt över att ha gjort,
tllexepmpel en resa till avlägsna gränser utanför världen, typ en helt annan ort.


Du allas bästa vill och betonar saker så gott, som sött och naaw du trollar fram efter ord,
hoppas du ser oss som dina sötsaker även när detta är slut någon gång i fjol.
Behåll ditt skrattande flin, här med blir du Klassens pralin!


Förstår inte allt de menar men :P haha, så kan det vara!

Nej nu får Calle komma hem, han jobbar 18:30-21.00, de behövde han då så nu får han komma :)

Kram på er <3

SKRIVET: 2009-06-10, kl 22:55:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

10/6-o9

Ikväll blev det inte mkt att göra, mest datasittande och tvtittande.

Imorgon ska jag städa sedan bege mig in till stan till 14:00 för att träffa baby :)

Hörs imorgon!


SKRIVET: 2009-06-10, kl 14:33:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

10/6-o9

Idag är det Onsdag och det känns som dagarna går riiiktigt långsamt! Men jag tänkte iallafall ta och plugga teori nu och kämpa för körkortet! Fyfan vad jag vill ha det men det är orken och tiden som inte riktigt räcker till.

Hittils idag har jag inte gjort mycket alls, bara tagit det så himla lugnt och jag tycker inte om det! Jag vill ha äventyr, saker att göra som man ser fram emot! Som man räknar ner dagarna till, kan någon hjälpa mig med det och ge mig förslag? Snälla någon.

Aja nu tänkte jag sätta mig och plugga teori med glass och jordgubbar. Får se vad jag gör ikväll. Vill in till Baby men han ska upp 8 imorgon bitti för att provjobba och sedan ska han till tandläkaren och efter det jobba. Så får se vad jag gör :)

Vi hörs iallafall senare



Kram

SKRIVET: 2009-06-09, kl 23:35:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

9/6-o9

Vaknade såklart upp med min baby brevid mig, så himla glad av över att ha honom. Blev att åka in till stan en snabbis idag för att gå till arbetsförmedlingen och skriva in mig och sedan gå runt på stan lite.

När jag gick till Arbetsförmedlingen så stod det på skylten att de hade stängt, vem fan stänger i två dagar då hela Uppsala precis har tagit studenten och många behöver Arbetsförmedlingen just i denna lågkonjunktur!?
Säger bara:


Köpte mig en superfin tunika/linne som jag verkligen kommer att använda i sommar:




Nej nu är jag så trött så jag håller på att somnar här, så nu blir det en snabbdusch och sedan tv tänkte jag :) .
Johanna hörde av sig till mig igår och förmodligen blir det Thailand för oss i Mars nästa år :D Lång tid dit men fan vad skoj :D !!


Ta hand om er!

SKRIVET: 2009-06-08, kl 22:13:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

8/6-o9

Måndag idag och första dagen som Vuxen? Känns riktigt konstigt! Det är som om livet kommer att stå still men jag vet att det kommer att komma mycket äventyr. Många BRA äventyr! Man kommer såklart få göra så stora beslut i livet och likaså stöta på många problem men som man säger,efter regn kommer solsken!

Idag har det varit en lugn dag, nu mot kvällningen så drog jag ut på en springrunda, och det var verkligen skönt att vara inkapslad i musiken och bara vara för sig själv i en timme. Gå där och känna sommarlukten och bara känna att allt lever.
Och att se ett rådjur med sin killing springandes efter var så mysigt! ååååh! Sommaren och vuxenlivet är här!




Snart kommer baby och det blir äntligen att umgås och mysa <3 har inte träffat han ordentligt på veckor känns det som då han har jobbat mycket och jag har haft mkt i skolan. Men ikväll får vi mysa ordentligt och bara vara <3 Det är det jag gillar :)

Imorgon blir det att gå till Arbetsförmedlingen och sedan ta en tripp på stan :) Fick ju presentkort på Gina på över 1000:- så nu ska jag hitta sommarkläder ! :)
Snart kommer skatten in med, nästan 7000:- så det känns riktigt bra :D

Kram på er<3

SKRIVET: 2009-06-07, kl 21:14:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

5/6-7/6-o9

Jag orkar inte skriva egentligen hur det känns men det känns så jävla underbart!!!!  Men det kommer LITE bilder nu!! :

INNAN jag sprang ut:

     

   



Då vi SPRUNGIT UT:

   









Älskar denna bilden

   

PÅ FLAKET!

   



FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN
FYFAN VAD JAG ÄR BRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Mottagningen:


 


De skålar och håller tal till mig, tror aldrig jag varit så rörd! <3

UTGÅNG!!!!







Den sista bilden som beskriver dagen som glädje,tårar,lycka, och ALLT däribland blir denna :




Jag ska inte släppa taget om FL3
Men de som tror de
De kan ta och dra, dra härifrån fort som fan
För det är vi i FL3 som verkligen kan
Kan binda,snitta och skära
Stoltheten över att kunna, vi alltid bära
FL3 mindre blev,
Murarna som bildades i klassen vi tillslut rev
Allt blev bättre, vi kämpade som fan
Man kan säga att vi Glöden uppfann!
Dessa tre år känns som två
Varför är det så?
Varför kunde de inte kännas som tre!
Varför kan det inte de?!
Men nu när Studenten är över
Även det vi varandra behöver
Vi får träffas,skratta och minnen prata
Och varför inte PARTA?!!!!
Ni alla i FL3 en plats i mitt hjärta har
En stor plats såklart var
Nu tackar jag för mig
Vi ses, jag lovar dig!
VI SES!!!!!!!!!!!!!!


ERAN PERSIKA!!!
FL3
Det är VI de´!


SKRIVET: 2009-06-04, kl 20:10:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

4/6-o9

IMORGON GÄLLER DET!!! Mer behöver jag nästan inte säga! Har nästan packat allt nu!


STUDENTEN 2009!!!!!!!!!!!!!!!!



Pojkvännen när han tog studenten för nästan exakt ett år sedan! Och nu är det äntligen MIN tur!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SKRIVET: 2009-06-03, kl 19:42:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

3/6-o9

Jag känner att det är nära nu! Så jääääkla nära! Inte ens 2 dagar kvar och sedan står vi där med mössorna i högsta hugg med munnen som sjunger " För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, fyfan vad vi är bra!!!"

Iallafall, igår så åkte jag in till Calle till 22:00. Vi skulle dra en "snabbis" till studion för att se om de var klara med studentlåten. De var inte riktigt klara så de gjorde klar den. 3½ timmar senare så orkade vi inte stanna kvar längre så vi drog medans Anders stannade kvar. Somnade kanske runt halv 4 eller något.

Blev att stiga upp runt 08:45 för att sedan ta bussen som gick 09:15. För vi skulle på studiebesök till Linnés Hammarby och höra lite om Carl Von Linné hur han blev känd och vad som var typiskt för hans liv osv.

Efter det drog Jag,Karlsson,Natta,Amanda, Nöten och Amanda vidare till skolan där vi gjorde klart lakanen till flaket tills på fredag. BLEV SÅ JÄVLA BRA :D !!!!!!!!!!!!!!. Sedan så blir det mer spännande som händer på fredag :D Jag längtar som fasen alltså! Alla från FL3 som läser detta, om det nu är några. Innan klockan 08:00 ska vi vara utanför floristsalen på fredag. Helst 07:30. Sedan så står resten av tiderna på hemsidan. http://www.ekebyskolan.uppsala.se/

Nu sitter jag här och tänkte snart duscha tror jag, jag var ut i skogen med mamma och plockade liljekonvaljer så det känns som om jag har fästingar överallt!! Kliar som bara den.

Imorgon blir det att göra! Ska hjälpa mamma med allt och sedan fixa och dona själv. Sedan dra in till Baby runt 22 och ta med mig allt till dagen efter - STUDENTEN! Får skjuts av Baby på fredag morgon så det är bra :)


Kram!

SKRIVET: 2009-06-02, kl 18:57:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

2/6-o9

Har inte mycket att säga idag, jäkla skitväder! Har iallafall storstädat huset idag och bara tråkat. Ska åka in till Baby om två timmar ungefär.

Är iallafall inte på humör idag känner jag, är alldeles för uppstressad. Likaså mamma så hon smittar av all jävla ilska på mig då hon har så mycket att göra som att fixa inför min student. Blir så irriterad då hon inte fattar att jag har lika mkt. Dåligt väder på fredag, är stressad över allt! Allt i skolan är klart men ändå? Är riktigt trött.

Så nu ska jag dra och försöka göra nått roligt, Lycka till Jessica!

SKRIVET: 2009-06-01, kl 21:40:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

1/6-o9

Först och främst så vill jag säga att jag älskar min pojkvän! Vi har 13 månader idag och det känns endast som 13 sekunder,13 timmar, eller kanske 13 dagar? Men nej! Det är 13 underbara månader. Vaknade runt 4 inatt och såg att inte Calle låg brevid en! Då var det bara att gå till datan och se han sitta och kolla på film. Så söt så! Men han somnade där och två timmar senare så kom han och la sig,

06:55 ringde väckarklockan imorse och en halvtimme senare så fick jag skjuts av Millan till Willys/Celsius där Eckeröbussarna står. Några från klassen skulle åka Ålandsbussen idag och umgås! Riktigt mysigt. (Bilder nedan).

   
     


Vi tog 14:45 bussen från Grisslehamn och var framme i Uppsala runt 15:50. Drog till bussen så jag hann med 16:15 vilket jag gjorde :). Väl hemma så gjorde jag om mina jeans som jag tänkte slänga till shorts! Blev riktigt nöjd faktiskt. Dessa va favoriten.

  

Nej nu tänkte jag gå in i andra huset en snabbis sedan ta och käka lite godis och sedan kolla på tv!


Tack för en UNDERBAR DAG!!!!! <3