20.September.2011

Goddag! Är hemma från jobbet pga världens förkylning som smög sig på i fredags natt. Sa till Carro i fredags kväll att jag hade ont i halsen och förmodligen skulle få världens förkylning. Mycket riktigt! Här sitter jag nu(otroligt att jag sitter! jag som annars legat i sängen i 2 dagar).
   I lördags så jobbade jag och den dagen kändes lång pga att både halsont och hosta knacka på. Mamma ringde och fråga om jag ville med på middag hos Carros föräldrar ( Carro är min brors flickvän)
En jättetrevlig kväll hos familjen Andreasson blev det! Dock riktigt seg då förkylningen tog kål på mig så blev lite jobbigt mot slutet.

Söndagen gav mig en ledig dag och likaså den jobbigaste! Vaknade superseg och pappa väckte mig med fyrhjuling och vedklyvning! Wihoo tänkte jag och gick upp supersur. Jag åt frukost och la mig i sängen igen. Jag småsov och kollade på tv tills klockan blev 16.00 då jag tvinga på mig kläderna och åkte till Calle. Jag ville träffa honom och han mig! Jag blev bara mer och mer dålig och det slutade med att när jag snöt mig så rubbades hela balanssinnet(måste ha varit det!!!) och jag blev så yr att jag inte ens kunde blunda eller stå. Så jag låg ner över deras köksbord medans de lagade mat. Sen kom illamåendet och ett besök på toa blev nödvändigt! Så sen dess låg jag i sängen med feber(som jag hade haft i över ett dygn).
Men som tur är så mår jag bättre idag. Nu kan jag gå och göra saker utan att må förjäkligt! Jag är mest supersnorig och hostar. Men imorgon ska jag jobba har jag bestämt mig för! Jag får be Erik att jag kan stå och göra färdigproddat så jag slipper smitta alla :P haha.

Så jag jobbar onsdag,torsdag och fredag sen är jag ledig helgen! Superskönt så jag hinner bli frisk ordentligt inför nästa fredag!

På lördagen som kommer så ska vi ut med jobbet och käka och bowla! Eller det är HELA Bellis som ska ut! Både vi på Bellis och de på Garden! Så blir runt 20 personer :D Ska bli superkul att lära känna de andra! Då vi haft fullt upp och endast pratats vid via telefon med de andra på Garden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0