SKRIVET: 2009-04-28, kl 21:42:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

28/4-09

Förstår inte varför jag alltid altlid vaknar 10-20 minuter innan alarmet slår igång VARJE morgon. Måste vara för att jag börjar ställa in kroppen på det. Men det är bara en dag kvar av praktiken och den är imorgon :(.
Men hela gänget jobbar imorgon så det känns fint. Idag blev det en kort dag på praktiken för mig, blev lite beställningar på morgonen som man gjorde klart. Tog lunch runt 12:30 och efter det kom det knappt kunder så både Johanna & Monika sa att jag kunde gå hem så runt halv 4 gick jag till Nautilus och solade

. Blev sedan hemgång där jag sedan dess har suttit vid datan och tagit det lugnt. Imorgon blir det en lång dag!

Praktik-Stan-till calles mamma för att umgås med Linus- IKEA- Posten- Mig

Imorgon blir det leverans från Holland så det blir att göra imorgon vilket jag tycker om! Sedan blir det att provjobba på lördag - håll tummarna för mig ! :)

Nej nu ska jag kolla klart på House på kanal 4 och sedan ta en dusch och susselussa! :) Saknar min baby :( , inte träffat han sen i lördags :( Nästan FÖR LÄNGE!


Kram på er!

SKRIVET: 2009-04-27, kl 21:41:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

27/4-o8

Måndag idag och vädret har varit helt okej! Likaså dagen på praktiken, om inte bättre än bäst! De verkligen är super där, Karin kom förbi idag också och hade med sig mitt betygspapper till praktiken (Bättre sent än aldrig, som man säger). Och de sa bara positiva saker till Karin om hur jag jobbar osv! Känns riktigt fint. :)

Satt i telefonintervju idag och det gick riktigt fint! Ska provjobba på lördag så vi håller tummarna på att det ska gå bra :)

Fick reda på idag med att paket väntar på mig på posten nu från ELLOS så den hämtar jag på onsdag då jag ska till IKEA med baby och införskaffa min älskade byrå som jag väntat på! Sen åker jag förbi Posten på hemvägen, hoppas bara att de har öppet så sent där :). Får ta och kolla upp det helt enkelt

Sen på Sista april blir det rajraj med Johanna & Issa hos Johanna där det blir grillning till 1000% och mysmys! Sedan in till stan för att träffa folk och bara njuta!
Kvällen - ett måste att träffa baby för dagen efter så firar han och jag ETT HELT ÅR!!! Helt sjukt att tiden gått så himla fort, men jag spenderar den med den bästa så inte undra på <3

Aja nu tänkte jag iallafall ta en varm dusch och sedan hoppa i säng! Är så otroligt trött faktiskt.

Kram på er!



Från i mitten av april
Johanna-Johanna,Rasmus och tråkiga Jag!

10 Maj - PARTY!!!!!!!!!!!!!!!! Studentskiva javisst, hör av er för eftersläppsbiljetter ! :)

SKRIVET: 2009-04-26, kl 20:19:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söndag

Blev ett till inlägg bara för att jag är på så bra humör idag! Vädret har varit helt okej, jag har fått lite gjort angående logg, övningskörning osv. Nu regnar det nästan ute men inte gör det någonting inte!



Tänkte nu kolla tv(igen!) och ta och packa väskan lite och ta fram kläder tills imorgon, jag orkar inte kolla det på morgonen då jag hellre ligger i sängen 10 minuter längre. Kanske ska sola efter praktiken, för känner att det behövs! :) Jo jag tror det blir så. Så ska jag se om jag kan vara med Baby imorgon efter det. Ska inte ringa och störa han då han är uppe i Rullsand och är med och fixar med inspelningen av musikvideon. Han får ringa mig senare :)

Aja vi hörs imorgon gott folk!

Kram

SKRIVET: 2009-04-26, kl 16:04:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söndag

Söndag idag och jag är helt slut efter gårdagen!
Ska inte berätta för mycket men kan nämna liiiite, det är förmodligen tystnadsplikt på detta.
Iallafall så gick jag upp med tuppen igår morse, alltså runt 07:00 för att göra en hel DEL under dagen!
hämtade ett elaggregat ute i vänge, var i gamlis och kollade när de spelade in introt. Sedan runt 12 begav vi oss till Rullsand där resten av musikvideon skulle spelas in! Tog ett bra jävla tag innan vi kom fram för det hände lite saker på vägen men cia 1½ timme senare så var vi redo för inspelning!



Denna husvagn var med i inspelningen och den va då inte liten. 4½ meter hög, 12 meter lång och kostar över 1 miljon.
Mer säger jag inte! Ni får se sedan

Blev att komma hem runt 23:30 ungefär och baby skjutsade hem mig! Är glad att den mannen finns alltså! Jag älskar han!!
Somnade direkt efter att ha duschat och borstat tänderna. Så s*tans skönt!

Idag:

Hade ställt klockan på 10:45 men vaknade en halvtimme innan så kände att jag lika gärna kunde gå upp för det var så fint väder ute! Åt en rejäl frukost som innehöll tre mackor med korv och gurka på, en tallrik fil med banan och russin och så ett glas vatten för jag var så törstig!

Sedan dess har jag legat i solen sen dess, har övningskört lite med pappa, pluggat, fotat och solat :). Snart blir det mat om någon timme eller så! min favoritmat Laxfilé! LÄNGTAR som bara den, bara vattnas i munnen på mig nu.

Aja jag bloggar senare! Ska in i andra huset och kolla lite tv tänkte jag och slappna av.

Imorgon blir det praktik! Jag längtar verkligen till praktiken, jag trivs så himla bra verkligen. De är underbara och kunderna är underbara! Så himla skönt att jag fått extrajobb där, helt sjukt mysigt!
Och Sara Köppä! DU OCH JAG I SOMMAR BRUDEN! Fan va mys vi ska ha det i grottan alltså! :)

Kram på er <3

SKRIVET: 2009-04-24, kl 21:02:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredag!

Idag är det fredag och det betyder helg!!!
Vaknade imorse och kände att IDAG blir det en bra dag! Solen och värmen va framme redan kvart över 8 då jag satte mig på altanen med morgonrock och bara njuta av vädret innan jag skulle bege mig till bussen. Kom in till stan runt 09:45 då jag ringde angående jobbet och jo det låter fint ;) !. Blev sedan att börja praktiken och jag såg att Johanna inte mådde bra stackarn :(. SÅ hon gick hem och jag och Monika tog hand om resten, blommor till Hotell Gillet och beställningar och kunder osv. Var otroligt vad med folk som kom in idag! Susanne kom sedan runt lunch och hjälpte oss, suveränt!

Tog lunch runt tjugo över 12 så jag kunde ringa angående jobbet igen men hon ska höra av sig då hon har tid! :).
Jag jobbade på för fullt och jag trivs verkligen på Blomstercity! Fick lite extrajobb i sommar där så jag bara bugar och bockar! Ska jobba med Sara så fyfasen va vi ska ha kul tjejen!

Slutade 18:30 då jag begav mig till bussen där Jaana klev på så hon och jag pratade hela vägen hem. Baby ringde också mitt i och meddelade mig att imorgon händer det grejer, "ta med dig sommarkläder, du ska nog vara med". Så jag får se hur det blir imorgon helt enkelt! Ska bli superväder ju :).

Nej nu ska jag packa det sista och sedan dra till bussen som går om 40 min!

Puss på er alla!



SOMMAREN ÄR HÄR I UPPSALA!!!

SKRIVET: 2009-04-20, kl 21:36:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Måndag

Ja längesen nu men jag orkar inte/ har inte tid/ vill inte blogga för stunden! Finns så mycket annat att tänka på. Som jag INTE vill tänka på! Men såfort man sluter ögonen kommer all skit upp. Att jag orkar är otroligt.

SKRIVET: 2009-04-04, kl 15:38:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

4/4

Kan man kalla denna lördag för sommarvärme? JA!!!! Har suttit på trappen i 3 timmar idag och bara njutit, målat naglarna, ätit frukost, noppat ögonbrynen och bara njutit!!!! Så himla underbart väder. Nu tycker jag att snön kan dra någon annanstans ifrån Sverige :) Vi vill ha vår, sommar värme och glädje!!!!

Var ut och gick med bror och våra små nissar idag, de följer som alltid med en vart man än går :) Som små hundar!. Blev sen att packa,städa och bara ta vara på dagen!

 

Nej nu ska jag fortsätta med packningen och städningen! Mamma och pappa kommer hem om några timmar och runt 22 ikväll kommer Calle och plockar upp mig. ska sova där inatt :). Är allt för förälskad i den pojken alltså!

Pusspåer

SKRIVET: 2009-04-03, kl 22:37:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Finally Friday!

Vaknade tvärt av en hemsk dröm där ormar var inblandade. En riktigt äcklig dröm alltså! Var i ett rum där det var ormar överallt. På golvet, väggarna, i taket och vart man än befann sig så fanns de på en! Usch, någon som vet vad som menas med det när man drömmer om ormar? När det handlar om drömlexikon och liknande.
Nåväl! Jag gick upp runt halv nio imorse, otroligt skönt! Att få sova ut lite. Tog bussen som gick 40 min senare och var inne i stan runt 09:50.

Kände direkt att denna dagen skulle gå långsam - man såg fram emot helgen-lovet-fjällen och ledigheten så himla mkt !!! Och inte nog med att få åka hem och soova ut dagen efter!
Jag & Johanna och Monica befann oss i affären idag och först trodde jag att det skulle vara huur lugnt som helst! Men fredag betyder ledighet och ork för människor att gå extra länge på stan! Och framförallt när solen och värmen verkligen gav alla människor ett stort leende på läpparna, inte minst mina!!
Klockan 12:00 tog jag och Johanna lunch tillsammans för vi hade tidigare planerat att luncha tillsammans och ta en glass vid ån. Just precis vad vi gjorde! Vi tog med oss mat ner till ån och bra njöt av värmen som gjorde våra ögon tårfyllda pga alla solstrålar, vi pratade om allt mellan himmel och jord. Hur hon hade det i Kristianstad och hur hon trivs i Uppsala. Mycket roligt att jobba tillsammans med henne!



Sedan blev det att ta en glass och bara njuta med solbrillorna på av det underbart härliga vädret!
Blev att dra in till St:Per igen och fortsätta! Monica tog lunch så jag och johanna fortsatte och tog över arbetet. Enormt mycket kunder kom och vi använde oss av lappsystemet som funkade finfint! Kassan börjar jag kunna så bra och resten av alla priser. Så det känns prima! Känns som om jag känt dem i flera månader! Dock har jag bara varit där i 5 dagar ;) haha

Träffade på Sarisen med på BlomsterCity! Riktig pudding det där ;) Like your jacket! I have the same ;) Synd att vi inte kan skrapa ihop en träff på lovet! Men det tar vi någon annan dag då jag inte är i fjällen och är en livsnjutare extra mkt ;)

Åkte hem med bussen och lagade lite mat till mig och bror eftersom mamma och pappa är på kryssning så det blev att fixa allt själv! :)

Ikväll/Nu blir det lite duschning, tv och packning! Imorgon blir det att sitta ute på altanen och sola sola sola! Hörde en fågel viska att det ska bli fint väder imorgon så man får passa på :)

Lördag : Sola,Packa,Packa,Städa,Calle hämtar mig, Sova!
Söndag: Åka bil,Åka bil,Åka bil! - framme i arådalen med Baby en vecka med familj!

Nej nu ska jag sluta babbla här, skyller på sömnigheten ;)

Kram på er alla <3





Statistiken ser rätt rolig ut faktiskt! Man märker när man skriver och inte skriver alltså ;)