SKRIVET: 2009-11-30, kl 22:43:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

30.Nov.2009

Ber om ursäkt för dåligt bloggande men har haft så ofantligt mycket att göra! Jobbat jobbat och jobbat. Blir första lediga dagen imorgon på några dagar. Rätt skönt:)

Ska kanske träffa på Persson imorgon och sedan träffa Calle :) Ska nog sova där imorgon då vi inte har setts så mycket då jag jobbat som en tok!


Nu tänkte jag gå och lägga mig :) Eller tror jag ska äta lite godis och kika tv i en timme eller så! :)

Natti Natti

Sista oktober idag! Imorgon december då :)

SKRIVET: 2009-11-28, kl 22:31:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

28.Nov.2009

Godkvällers! Sitter här inlindad i handduk och ska närsomhelst lägga mig för att sova. Blir en lååång dag imorgon. Har jobbat över 8-9 timmar dessa 4 dagar som jag jobbat.

När jag väl kom hem idag så stod jag i garaget med pappa och gick igenom bilens alla delar osv. Var riktigt intressant! Framförallt när pappa är så kunnig när det gäller bilar. Eller mer bilmekk än modeller osv. Han är bilmekaniker i grunden så han är vår allas lilla verkstad! Blir så glad av pappa. När jag ser han prata om bl.a sådant som intresserar honom. Han vill inte sluta prata. Det är glädjande verkligen :)

Nej nu ska jag sova! Blir jobb 09:00-17(18) imorgon sedan ska jag hem till baby förmodligen! :)
usch inatt kommer jag sova dåligt tror jag. Inte kul! Men har så mycket i skallen så man blir helt tokig!

Natti Natti!

SKRIVET: 2009-11-27, kl 21:49:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

27.Nov.2009

Sitter här med Maria Mena i högtalarna. tänkte ta en varm skön dusch och sedan hoppa isäng. Varit en lång idag och det kommer den bli ända tills på tis/ons!

Är riktigt trött i både händer,ben och skalle men jag ger mig inte! Jag ska jag ska jag ska! Skulle kunna sitta hela natten om det nu är så! Ska jag kanske det? Nej tror jag tar en timme i taget! Måste få sömn då det blir 10 timmars jobb imorgon ungefär!

Saknar Calle så otroligt mycket! Han är inte långt härifrån. Tack och lov! Skulle aldrig aldrig kunna vara utan min pojkvän mer än några dagar. Så mycket älskar jag honom! Tackar gudarna för att det är han och jag <3

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sova! Ska jobba imorgon,söndag,måndag och torsdag. Jobbar en timme innan öppning sedan jobbar jag över 2-2½ timme efter med så det är att ligga i! Men man glömmer bort klockan så det är skönt det :)


Natti Natti !

SKRIVET: 2009-11-26, kl 22:35:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

26.Nov.2009

Sitter nu här och är huuuur trött som helst! Körde med pappa i cirka en timme. Gick suveränt! Sedan blev det lite Criminal Minds.

Tänkte slänga upp några bilder på det jag sysslade med idag :)




Hade inga hyacintvas så tog ett par vanliga glas hemifrån ;) Ett bra tips!



Några bilder från idag!

Ska nu ta en varm skön dusch och sedan hoppa isäng. Tror det blir att kika lite i böckerna och sedan sussa då jag ska upp 07:15 för jobb :)

Hörs imorgon!

Natti Natti



SKRIVET: 2009-11-26, kl 17:02:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Massa Massa Massa mandelmassa!

Idag har jag gjort massor av saker men INGENTING av det jag MÅSTE GÖRA! Suck. Blir att sätta sig nu och göra allt som måste fixas.

Beställde nyss ett till Kit med ID.Smink
:



Plus några saker till. Räkningen gillas inte men det är värt pengarna. Får allt för så mycket bättre pris från henne jag köper så detta är superb!

Har fixat och donat lite sedan jag kom hem från stan. Körningen gick fint och nu tänkte jag ta av mig sminket och bädda ner mig i soffan!

Bilder kommer upp senare på allt fint jag gjort idag med blommorna små! :)
Fan kommer sakna sönder Calle under dessa dagar då vi inte kommer att hinna ses då jag jobbar så mycket har massa med saker att göra efter :( Men runt tisdag eller nått ses vi förmodligen!

Om 1-2 timmar ska jag ut och köra med pappa :) Han slutar lite tidigare idag så passar på!
Over and out!

SKRIVET: 2009-11-25, kl 22:57:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

25.Nov 2009

Jag orkar inte blogga idag! Jobbat hela dagen idag och kom hem halv nio då pappade hämtade mig :) Och vi skjutsade Frida till Stenhagen! Så nu blir det att bädda ner sig i sängen och kika NCIS och sen sova! Kanske blir lite chips (A)

Imorgon blir det att fixa lite fint med amaryllis som jag köpte hem idag, sedan plugga tills 13:00 då mamma kommer och hämtar mig. Eller jag ska köra till stan och vi ska handla! Tycker om att handla mat :D haha. Sedan köra hem och plugga mer :) Sedan runt 7 ska jag köra med pappa då han inte jobbar över lika länge imorgon :)


Visar lite bilder på hur det blir med amaryllisarna imorgon :)

Sov gott!

Ps; I love you <3

SKRIVET: 2009-11-24, kl 20:16:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nov. 24, 2009

Exakt en månad till julafton! Tiden går så himla fort verkligen!

Och då passar jag på att visa gamla bilder då tiden gått så himla fort!


Några av alla bilder jag har på datorn. Skulle tippa på 1000 eller mer och då ligger det mer på externa.

Nej nu ska ja göra annat. Natti Natti

SKRIVET: 2009-11-24, kl 16:29:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

24 Nov.2009

Blev inte så mycket plugg för min del för slumrade till i en timme eller så. Supertrött från igår verkligen! Blev att fixa lite med hyacinterna jag tog hem från jobbet igår:







Snart dags att fota igen känner jag! Men vad?!

Nej nu måste jag fan få tummen ur arslet(ursäkta språket) och plugga! Men tror maten börjar bli klar här hemma. Ja vi äter riktigt tidigt men det är för att pappa jobbar till fyra sen så är han hungrig och resten av familjen med så ! :)

Blir att sova tidigt ikväll då det är jobb imorgon :) Tänkte ligga i sängen och plugga tills ögonen inte orkar mer! Ja jag vet att man inte lär sig när man är trött och oengagerad men jag ska försöka ;) Har ändå sovit 1½ timme nu på eftermiddagen! :)

Saknar min man nu med. Funderar på om jag ska till honom efter jobbet imorgon :) Gå lite på stan på torsdag och sen åka hem och göra lite nytta :). då jag sedan jobbar heldag från fredag-måndag och sedan några dagar nästa vecka! Så kommer inte ha tid för annat än jobb och småsaker.

hejhopp!

SKRIVET: 2009-11-24, kl 12:16:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tuff dag!

Ber om ursäkt för dålig uppdatering från igår! Man hade verkligen mycket att göra. Jobbade 08:30-20:00 och det va då inte lite att göra! Runt 20 CC-vagnar skulle rullas in i butiken, möblera om hela butiken för att få plats med dem. 8 vagnar amaryllis och 4 vagnar hyacinter b.la. Amaryllisvagnarna skulle placeras längst in i butiken. Ta ur krukorna ur kartongerna och färgsortera alla och med ettiketten längst fram. Så idag har jag ont i händerna och axlarna! Men det är nog för att jag inte är van men det kommer!

Calle kom sedan och hämtade mig och vi åkte till honom och åt. Åkte sedan ut till mig där jag kvittoredovisade åt honom och sedan kikade vi på tv och somnade tillsist. Vaknade runt 04:00 av att Nisse satt i ansiktet på mig och spann som ett kugghjul så jag kastade ut honom då Calle vakna han med. Saphira sprang in istället då jag släppte ut Nisse.  Så jag låg och mös med calle en stund innan vi somnade om båda två :). Han åkte in för att hjälpa sin pappa så jag gör lite nytta här hemma istället! :)

Nu tänkte jag plocka lite här inne och sedan bänka mig framför böckerna tills middagen serveras!

SKRIVET: 2009-11-22, kl 22:20:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

---

Gud så trötter jag är. Körde iallafall runt stan med pappa idag. Plockade upp Jonas i Norby och åkte sen hem. Direkt in till stan till Calle och sitter nu framför datan och tv;n. Ska snart ta en dusch och sussa! Blir jobb hela dagen imorgon :) Sedan hem och plugga! Plugga på tisdag med :)

Nej nu ska jag fortsätta prata med Sofie och sedan logga!

Nati Natti

SKRIVET: 2009-11-22, kl 12:19:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens

Sitter här med Orange Sky - Alexi Murdoch. Älskar den låten! Ni O.C fan gillar nog den ;)

Var som sagt på middag hos Johanna igår och det bjöd på riktigt god mat. Italiensk pastasallad med tillbehör! Mumma. Men jag åkte hem lite tidigare pga lite småsaker och när jag kom hem så satt mamma,pappa,Classe och Annica och spela spel så jag joinade dem. Skulle ropa på Nisse och in kommer Lurven!!!!!! Efter 1½ månad snart så dök han upp för andra gången. Han var verkligen inte sig själv. Fy va rädd jag var. Han skrek,revs,morrade och fräste som fasen. Sprang runt runt runt i huset. Slutade med att jag kasta ut han då han bitit och rivit mig. Nej det får vara nog!

Kom isäng runt 01:30 med världens jävla huvudvärk! Såklart vaknade jag mitt i natten av ännu värre värk. Gick upp, drack vatten,sköljde ansiktet och tog en alvedon. Sedan försökte jag somna om men det va inte lätt med den huvudvärken! Sitter här nu med lite tryck i skallen. Inte roligt inte :/


Om nån timme eller två tänkte jag och pappa köra stan runt och sen plocka upp Jonas hos Carro :) Sen åka hem,packa och åka in till Baby! Saknar han så jävla mycket, vill bara krama krama och åter krama sönder honom <3Han är mitt allt verkligen, skulle inte klara mig utan honom !!!! <3

SKRIVET: 2009-11-21, kl 13:29:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lista

NU har det blivit att ta in ved i 1½ timme! Ont i armarna/händerna åååh jäääääs! Nu blir det att hoppa ner i soffan och plugga 3 timmar. Skrev en lista igår på vad som MÅSTE göras idag och än så länge har jag följt den! Så 3 timmar there is! WIHO

Sedan blir det att fixa sig lite för att sedan åka på en mysig tjejmiddag med flickorna! :)

SKRIVET: 2009-11-20, kl 23:11:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Natti Natti

Rätt person åkte ur Idol. Men jag tänkte nu ta en dusch och sedan krypa ner i sängen!

Imorgon blir det att plugga,hjälpa pappa och sen på kvällen åka in till stan/johanna för tjejmiddag! :)


Ps; Saknar och älskar dig Carl Fredrik Flyberg <3

SKRIVET: 2009-11-20, kl 19:55:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Idol

Nu blir det Idol! Tjolahopp!

SKRIVET: 2009-11-20, kl 18:11:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nov. 20, 2009

Usch det va jobbigt att kliva ur sängen imorse! Har gått upp 3-4 gånger inatt för att kissa. Förstår inte att jag måste gå hela hela tiden. Har varit så i 2 veckor snart.

Orkade tillslut upp ur sängen och åkte in till stan med mamma. Körde till stan,genom stan,kungsgatan,parkera,till bellis,parkera,från bellis till mix mix,parkera.till himla,parkera,hem. Så detta gick finfint!

Införskaffade lite saker med, bl.a två presenter till Älvebrinkarn ;). Men säger inte vad för jag vet att hon läser detta annars! Så najnajnaj!



Köpte en(till) dörrhängare som är så himla smidig! Har allt bakom dörren och det syns inte ett dugg ;) Perfekt,billigt och smidigt! Tummen upp


Före


Efter
;Lite skillnad blev det, äntligen lite fint i badrummet :)



Nu blir det att sätta sig framför böckerna på en fredagskväll! Men det är värt det

SKRIVET: 2009-11-19, kl 22:11:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Natti Natti

Blir snart sovdags för mig då jag är riktigt seg! Imorgon blir det att åka in till stan med mamma och så får vi se vart dagen leder :)! Tänkte nu lägga mig under täcket och kika vad som är på tv :)


Fick sådan abstinens efter choklad igår! helt sjukt! Men jag blev utan då jag försöker hålla mig ifrån onyttigheter, har tyvärr satts sig på kroppen för första gången sedan födseln-

Nej nu får jag tydligen inte förflytta mig för nu kom Saphira och la sig i knät. Hon är för underbar! ( hon dreglar otroligt mycket då hon spinner men... ;)


Natti Natti :)

Ps; I Love You <3

SKRIVET: 2009-11-19, kl 19:43:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ny photoshoot snart någon?!





Ja, jag vill ha en ny photoshoot! Någon som vill bli fotad?








Mer,Mer,Mer vill jag ha!!


Nej nu blir det en varm dusch sedan hoppa ner i soffan med mamma och pappa och ta kvällsmålet yoghurt och puffar ;D

SKRIVET: 2009-11-19, kl 17:24:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Stan med natta

Blev 3 timmar på stan med Natta :) Hittade bara julklappar till bror min då saken som Calle ska få inte fanns! Eller jag fann ingen som lockade i smaken helt enkelt men det är mer än en månad kvar så! Jag köpte inget till mig själv så inget att visa upp tyvärr ;) Vi tog en lunch på Cupido och fortsatte att kika i affärer :) Men ingenting lockade idag konstigt nog!
Blir att skriva en lista på saker som intresserar och utgå från den helt enkelt :)

Ska närsomhelst dra ut med pappa och köra, blir lite parkeringsträning och sedan lite allmän körning tror jag :) Ska nångång nästa vecka köra stan runt med honom;) Det ser jag fram emot!

Nej nu ska jag byta om och sen dra ut i mörkret! Buäääk!

SKRIVET: 2009-11-19, kl 00:18:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

natti natti

Nu blir det sova av! Godnatt Godnatt, visar upp sakerna som jag kanske kanske köper imorgon ;D Beror helt på ! :) Natti Natti !

SKRIVET: 2009-11-18, kl 20:59:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

---

GAAAAAAH!! Hade skrivit allt och så va musen på "skapa"knappen och så försvann allt! VIPS!


Aja, får skriva lite kortare helt enkelt. Ligger i sängen med baby och kikar på tv. Zappar lite sådär :)

Imorgon blir det att både shoppa julklappar och kanske lite till mig själv! Familjen är kvar,mamma,pappa och jonas medan pojkvännens julklappar nästan är klara ! :)

Nu ska vi mysa lite och fortsätta kika tv :)
Så jäkla glad att jag har honom nära :)

SKRIVET: 2009-11-17, kl 22:47:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Natti Natti

Nu får designen duga för stunden! Orkar inte sitta och trixa mer nu. Tänkte antingen poppa lite popcorn eller äta lite annat gott och se på NCIS som jag alltid ser på! :) Gillar kriminalserier :)

Imorgon åker jag till Baby så det blir mysigt! Vi får se vad vi hittar på helt enkelt :)

Och på torsdag blir det riktigt med mys då jag ska träffa Natta och strutta runt på stan och införskaffa julklappar! :) Har hela familjen och liite kvar till Calle :) Sen kanske man hittar nått fint till sig själv ;)

Övningskörde idag med pappa och tränade parkering, trodde det skulle vara lättare då fickparkering i stan går helt okej. Men att parkera "vanligt" är en utmaning! Bara att nöta nöta nöta nöta :) Pappa ska  låna hem koner från jobbet så nu j*vlar ;) Måste ligga i nu och köra varje dag (eller plugga) så jag får körkortet någon gång!!

Nej nu tänkte jag logga och krypa ner i sängen och kika tv :)

Hörs imorgon!


SKRIVET: 2009-11-17, kl 17:07:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Design

Sitter här och lyssnar på Winnerbäck i detta tråkiga väder! Men om 2 veckor får snön gärna komma :) Imorgon blir det att träffa Baby då han fick förhinder idag, men imorgon ska vi åka och hitta på nått skoj! :)

Håller däremot nu på och redigerar om bloggdesignen. Men så jävla svårt när man bara kan lägga in bilder och ändra färger. Jag vill ändra ALLT! Får fråga Älvebrinkarn om hjälp helt enkelt!

Om 20-30 min drar jag ut med bilen ett tag och tränar lite parkering :) Efter det blir det plugg och fortsätta redigera då detta kommer ta hela kvällen, känner jag på mig :P

Aja uppdaterar kanske senare :)

SKRIVET: 2009-11-17, kl 11:28:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Glader

Saphira mår mycket bättre idag så det glädjer mig verkligen! Tänkte sätta mig ner och redigera om bloggen lite. Sedan blir det städning och kanske hjälpa pappa med sen sak! Sen får vi se vad som händer :)

Ska in till baby ikväll men det blir väl runt 21:00 eller nått :)

Hörs sen!

SKRIVET: 2009-11-16, kl 22:17:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Orkar inte mer idag

Är så orolig över Saphira så jag orkar inte skriva mer idag, hon mår verkligen inte bra och jag får tårar av att bara tänka tanken över att ho inte mår bra.

Så godnatt på er

SKRIVET: 2009-11-16, kl 17:34:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Plugg

Nu blir det plugga av i några timmar och ja, jag skiter i vad andra tycker om det! För att sträva efter sina mål så måste man prestera. Right?!

Och grattis i förskott till min älskade vän Älvebrink som blir 19 imorgon! :) <3

SKRIVET: 2009-11-16, kl 15:38:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Stan

Regn och rusk utanför men vad gör det! Åkte in till stan med mamma imorse för att handla lite, jag körde hem då pappren låg i pappas bil och han jobbar ju precis utanför Maxi och bygger nya rondellen där så gick över till honom och hämtade skylt och papper :) Har lite svårt för mammas bil då den går så ojämnt. Supersvårt att hålla hastigheten jämnt. Det är en vanesak helt enkelt :)
Införskaffade en julklapp till baby med men fler ska det bli ! Har dock ingen aning om vad jag ska ge till mamma och pappa, de är svårast. Bror min vet jag redan vad jag ska köpa så det är lugnt:)

Calle sov som sagt här inatt vilket jag älskar! Så han låg och sov när jag åkte till stan och när jag kom tillbaka låg han fortfarande och snosade :) Så la mig och mös lite med honom innan han skulle åka och jobba :)

Och gissa vad! Lurven är tillbaka! Efter 4 veckor, dock är han helt förändrad :( Verkligen inte samma katt som va hos oss för några veckor sedan. Han gjorde revir i hela huset och bråkade med Saphira, morrade och allt. Innan va han en lugn katt som bara låg still om dagarna. Pep såfort han var hungrig, låg i famnen på en osv. Han va en underbar kissemiss men nu vet jag inte vad som hänt :/

Aja nu ska jag städa lite här innan det är dags att hjälpa mor min med maten! Tänkte plugga efter maten och fråga pappa om han och jag kan åka ut och köra lite :) Han kanske vill vila då han kom hem sent från Egypten igår kväll och gick upp 5 för att jobba imorse så han är nog trött stackarn :(

Har fått lite papper på posten nu idag så nu blev jag nervös. IGEN!! Men det återstår att se vad som händer helt enkelt


SKRIVET: 2009-11-15, kl 22:44:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Älskar att jobba!

En långdag på jobbet idag verkligen! Hade som sagt annons i UNT på att det va halva priset på ALLA kruk och snittblommor i hela butiken idag. Så vi hade att göra! Köer hela dagen idag, men jag gillart! Jobbade över 2 timmar för att det va så mycket att göra inför imorgon då det ska fyllas på i butiken HELT imorgon. Det är helt tomt nu! Och de som varit på Bellis vet hur stor den butiken är ;)
Missade såklart bussen PRECIS så där satt jag 50 min och nästan grät för att jag va så förbannad på bussen som bara körde förbi mig när jag sprang över övergångsstället.

aja, nu är Calle hos mig sedan några timmar tillbaka. Han dök bara upp och jag älskar när han gör så! Likadant när jag gick in i duschen före honom och ropar på honom. Så kommer han in genom dörren med ett durkslag på skallen haha. Han är för rolig, bla därför jag älskar denna mannen :)

Nu har desutom mamma och pappa kommit hem från Egypten och jag har verkligen saknat dem! Såklart va de nästan svarta(av dem har jag ärvt brunheten;)) och de har haft det superbra :) Fick parfym och godis av dem, jag gillar't ! :)

Imorgon blir det att ta det lugnt, plugga och kanske köra in till stan med mamma och handla :) Soprent här hemma ;) Calle ska jobba så ! :)

Nej nu ska jag krypa ner under täcket och kika film med baby :)

Hörs imorgon!

SKRIVET: 2009-11-14, kl 21:43:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Natti Natti

Team Ola vann Körslaget och det var helt rätt! Han gjorde låtarna så jävla bra idag, fick rysningar av sista låten. Wow alltså!

Nu tänkte jag packa fram det sista då jag jobbar imorgon så vill gärna ha allt framme redan kvällen innan. Slippa stressa liksom. Sedan ta en varm varm dusch och krypa ner i sängen :)

Och har inte sett min Saphira idag heller :( Hon kommer alltid, och framförallt när det spöregnar utanför ( Saphira är min katt), ja det låter töntigt men vafan hon är min och jag klarar mig inte utan hennes närvaro! Vart är hon, hon får inte heller vara försvunnen då Lurven försvann för en månad sedan eller så. Håller tummarna att hon/de är på upptäcksfärd bara!

Hörs imorgon efter jobbet :) Blir mycket att göra imorgon då vi haft annons i UNT hela helgen!
Sov gott för det ska iallafall jag! :)

SKRIVET: 2009-11-14, kl 18:32:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

---

Gud vad jag egentligen skriver så mycket crap här men har man tråkigt en lördag så har man! Har nu iallafall ätit mat och satt igång diskmaskinen(wohooooo)

Mamma ringde för en stund sedan och de har det superbra, det har blåst riktigt mycker hela veckan men annars så har de haft det superbra :) Saknar dem som bara den!

Tänkte nu sätta mig framför ett program på datan och träna lite teori :) Sedan blir det Körslaget vid 20:00 va?
Vem hoppas ni ska vinna? Stefan eller SNYGGOLA?!?! Johanna behöver inte svara för jag vet redan vem hon vill ska ta hem segern ;)

Hörs senare!

SKRIVET: 2009-11-14, kl 15:16:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

3 timmar

Nästan prick 3 timmars pluggande med vägmärken av alla slag så nu sitter de nästan ;) Allt från Farligt gods till Inrättning. Haha. Nej men nu tänkte jag plugga lite lite till på Du & Jag i trafiken. Sedan laga lite mat då jag är superhungrig!

SKRIVET: 2009-11-14, kl 11:52:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Plugga hela dagen, uhuhuhuhuh

God förmiddag på er, här sitter jag i 14 grader då jag drog ner elementen alldeles för mycket igår märkte jag NU. Men bara att klä på sig helt enkelt :) !

Låg hur länge som helst igår innan jag skulle somna och tänkte på vad jag behövde plugga mer på och det dök upp några saker så tänkte lägga mig i soffan under en filt med Spotify och plugga det som behövs :) Nu är det dags att kunna allt känner jag!


Hörs senare, här ska det pluuuuuuggaaaas!!!

SKRIVET: 2009-11-13, kl 22:58:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dags att sova nu tror jag

Eddie åkte ur Idol och jag sitter i morgonrock! Dags att sova känner jag :) Imorgon blir det massa plugg och sen storstäda! :)


Vi hörs imorgon helt enkelt! NattiNatti

SKRIVET: 2009-11-13, kl 15:12:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

---

Blev en lååååång sovmorgon idag, orkade bara inte stiga upp. Ska snart åka hem och laga någon god mat och sedan plugga :) Blir 20:00 Idol och sedan susselura av :)

Imorgon blir det ännumer plugg och sedan städa lite både i lilla och  stora huset :) För dagen efter är det jobb hela dagen lång :) ME LIKE !:)

Så vi får höras senare helt enkelt! Seeee yaaa

SKRIVET: 2009-11-12, kl 22:18:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Överraskning :)

Ligger hemma hos Baby. Det trodde jag inte då vi skulle ses imorgon egentligen men när klockan var runt 6 så knackade nån hårt på fönstret och in kommer Calle :D Då blev jag allt glader :) Så vi åkte in till stan två timmar senare ungefär :)

Gjorde lite mer hemligheter som ni inte får reda på tyvärr :)
Och nej, det är en bra sak!

Nej nu ska jag äta en smörgås eller nått och sen kika NCIS om 45 min :)
Imorgon ska jag nog kika lite på stan sen hem och ta det lugnt :)

Jobbet ringde både igår och idag så ska jobba söndag och framåt :) Really nice !! :)

Hörs senare :)

SKRIVET: 2009-11-12, kl 17:56:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fyfan säger jag bara, fyfan

Usch att jag ens orkar med detta. Att de ska hindra mig från detta är fan sjukt. Borde inte de va de personer på jorden som hjälper mig med detta?

Det kallas KÖRSKOLA!!!!!!!!!!!!!!!!!

SKRIVET: 2009-11-12, kl 14:30:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Telefonsnack

Idag har jag inte hunnit så jättemycket. Ringt till 3 om att flytta över att nummer till mitt nya abonnemang så jag slipper gå runt och bära på två mobiler(vilket jag gjort i 4 månader men). Ringde sedan till trafikskolan för att boka två lektioner till och sedan en Utbildningskontroll den 2/12. Efter det bokar jag uppkörning och innan den 24;e hoppas jag att körkortet är mitt! Beror helt på tiderna och på mig själv men jag ska försöka ge allt!

Sen när pappa kommer hem så ska jag köra gärnet! Och med Calle ska jag träna skyltar, regler osv :) Han är allt min lilla extralärare ! :)

Nej nu ska jag gå och plugga lite teori(kan aldrig bli för mycket) och sedan börja laga mat om 1½ timme eller så :)

Hörs sen!

SKRIVET: 2009-11-11, kl 23:30:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

wiho

Sådär! Ett skönt bad senare och ett litet trevligt samtal så sitter jag här. Tänkte slänga upp några bilder när jag ändå är igång:)


En lite knasig bild men hade brottom(bilden togs igår innan jag åkte till stan). Och ursäktar den snygga röran i bakgrunden ;)



Satt ner igår och började på mitt Collage från mina 3 år i skolan. Bilder, texter osv :) Kul att kika i när man vill ha inspiration eller bara kika i när man blir äldre :)






Sitter och pluggar lite, ser inte allt för tääääskigt ut

SKRIVET: 2009-11-11, kl 19:45:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens kurs - disaster?

Godkvällers! Usch vad seg jag är, kan nog bero på den nästan 4 timmar långa kursen.Visst jag fick en helt annan syn på allting men det fanns svagheter! Kommer till det senare.

Vaknade iallafall hos Baby imorse och alltid lika mysigt. Åkte till stan för att äta lunch och sedan begav jag mig till körskolan lite tidigare för att fixa lite saker. Men det blir att fixa det imorgon istället då det va så mycket folk där.

Men min underbara*hosthosthost* lärare påstod att jag hade problem med att lära mig teorin, men vem fan är det som suttit och läst ut körkortsboken 2 gånger och den andra boken 1 gång? Och än är jag inte klar. JAg känner mig sågott som klar på teorisidan. Mer körningen jag är rädd för. Så förstår inte att han kan säga så till mig att jag inte kan teorin då det är HAN som är min KÖRlärare. Inte TEORIlärare. Så blev så irriterad och nästan skrek rakt ut att jag inte har ett dugg problem med inlärning av boken då jag kan den nästan utan och innan nu. Bara småsaker som t.ex under och överstyrning men det är bara att läsa sidan en gång till så sitter det sen.

Så ska ringa runt och fixa lite saker imorgon.

Nej nu väntar det ett varmt bad och tänkte läsa nya BlomsterBranchen som damp ner i brevlådan idag ! :) Lite inspiration inför vinterns tråkiga färger skadar ALDRIG :)

Hörs sen ! KramKram

(Kommer en dagens outfit i nästa inlägg)

SKRIVET: 2009-11-11, kl 01:31:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dags att sova

Ligger i sängen hos Baby och tänkte snart sova, blir att gå på kursen imorgon och ska kolla upp lite saker efter det. Sedan hem för att laga mat och plugga :)

Nu blir det att borsta tänderna och sen sussa! Tänkte nog gå lite på stan innan kursen :)

KramKram sov gott!

SKRIVET: 2009-11-10, kl 18:44:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Andra gången!

Sådärja! Nu är boken utläst, för andra gången och jag VET att jag kommer läsa ut den 2 gånger till innan jag har teoriprovet. Vilket jag inte vet riktigt än! Ska höra med receptionisten imorgon om hur tiderna ser ut osv. För imorgon är det kurs som gäller för mig. Mellan 14:00-17:00 ska jag sitta och lyssna då det är Riskutbildning 1. När den är klar så är det bara att boka! Men jag funderar på att ta 2-4 lektioner tid bara för att finlira på sakerna!

Boken är iallafall utläst och jag tänkte nu packa lite smått då jag ska in till Baby ikväll. Vet inte riktigt när han åker från jobbet (jobbar i västerås idag) så jag får vara redo helt enkelt :)

SKRIVET: 2009-11-10, kl 12:27:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mrökbrun

God förmiddag, tänkte nu bädda ner mig i soffan med alla körkortsböcker och plugga 4 timmar framåt! Sedan laga mat till bror och mig och efter det fortsätta. Det låter väl nice? Jag gillar det iallafall!

Så nu blir det att fokusera och verkligen gå igenom det jag är någorlunda osäker på vilket är start i backe, parkering osv.

Jag och Johanna har en plan inför lördag då vi förmodligen ska till Sthlm för en rolig sak i Frihamnen ;) Mer säger jag inte! Vi får se hur det blir osv :)



Mörkbrun there is. Dock så ser det ut som svart men jag färgade om håret efter denna bild då det var fläckigt och ojämnt. Men nu ser det fint ut!
Btw, nu börjar längden komma ifatt! :)

SKRIVET: 2009-11-09, kl 22:43:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

snart är det dags!

Här sitter man och gäspar! Riktigt trött. Men imorgon blir det att gå upp tidigt för att verkligen plugga hela dagen :) Känner att jag behöver det då det börjar närma sig!
Känner att jag nog behöver 2-4 lektioner till för att finlira lite innan jag bokar uppkörning och teori. Gick iallafall bra att köra idag men det som jag har mest problem med är att starta i backe. Så det måste jag verkligen träna på! Och parkera. Men eftersom mamma och pappa inte är hemma förns på söndag så blir det att plugga teori tills dess.

Så nu tänkte jag ta en varm varm dusch och sedan lägga mig i sängen och kika på Navy CIS som börjar om cirka en halvtime :) Vill så gärna att Baby kommer ikväll men tror han jobbar fortfarande. Eller är påväg hem. Men jag har ju honom så nära mig så jag klagar inte! :) Är så glad att ha honom så nära och att han alltid finns om det är någonting :) Han är bäst! Och framförallt så är det han och jag :)



Ge mig sommar!


SKRIVET: 2009-11-09, kl 14:43:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

---

God förmiddag! Eller vad säger man :) Här sitter jag ensam då Calle åkte till jobbet för cirka 1½ timme sedan. Han kom till mig sent igår kväll och gud vad jag saknat honom! Ändå har jag inte varit utan honom allt för länge. Vi låg och kollade film, lagade mat då jag inte ätit ett skit på hela dagen då jag varit så himla trött och seg. Men sent igår kom en sprängande huvudvärk med som jag aldrig brukar ha! Så blev att ta värktabletter och ligga nerbäddad under två täcken med den jag älskar. Då blev det genast mycket bättre ! :)

Nej nu ska jag springa ner till posten och kika om mina bilder har kommit ! :)

Sen blir det att fixa sig lite snabbt för om cirka en timme ska jag in till stan för att ha körlektion. Sen hem och ta det lugnt :) Får se om jag drar in till Baby senare :)

Hörs sen!

SKRIVET: 2009-11-08, kl 15:43:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Grattis pappa <3

Glömde bort att gratta pappa på Fars dag idag! Dock så åkte mamma och pappa till Egypten inatt(JAG VILL MED!!!!) så kunde inte gratta honom idag, men jag hoppas de får det så jättebra därborta ! :)

SKRIVET: 2009-11-08, kl 15:41:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Från gårdagens bravader

HejHej :)

Igår blev det god middag hemma hos Isabelle med några människor :) Runt 23:30 var vi nere på stan och gick in på Kalas, och enligt min åsikt så var People bättre, mer drag osv och mer folk man kände. Kalas var segt och massa äckliga människor där.

Tog sedan taxi hem med Johanna till henne för att sova, klockan var väl runt kvart i tre eller något. Och taxichauffören var inte att leka med, så vidrig och äcklig så det inte var sant! Jag satt i bak och johanna ifram och hon smsade mig och skrev " hjälp" då han pratade om så privata saker. Fy man blir ju rädd!

Blev bråk osv, vilket var tråkigt så polisen blev inblandad men jag hoppas att det går bra med allt.

Iallafall, här har ni lite bilder från gårdagen!













Denna bild får avsluta detta inlägg. Tänkte dra in i andra huset nu och kika lite tv. Är riktigt trött.

Imorgon blir det körskola, sista lektionen hoppas jag! Sen får vi se :)

SKRIVET: 2009-11-07, kl 14:05:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

färgning om och om igen!

Blev en myskväll med baby igår, åkte till Gränby för att kika efter ett linne till mig men fann inget snyggt så åkte därifrån tomhänt :)

Blev att kolla lite på Idol sen ta det lugnt, låg mest i sängen och mös hela kvällen :).

Åkte hem tidigt imorse då calle skulle åka iväg och vara med på en ny musikvideoinspelning men mer säger jag inte ! :) Så här sitter jag nu med hårfärg i skallen - IGEN! ja jag vet men igår blev helt misslyckat. Fläckigt och hade missat hur många ställen som helst så nu försökte vi igen!

Om några timmar ska jag dra in till Johanna för att sedan dra oss vidare till Issa där det bjuds på middag och god stämning! Mys Mys :)

Hörs lite senare, ska ta ur färgen nu :)

SKRIVET: 2009-11-06, kl 15:57:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

En bra dag hittils

Jajamen! Ställde klockan på 09:15 imorse för att ta mig in till stan med mamma 45 min senare. Såklart körde man till Maxi och parkerade(första gången på parkering,konstigt nog) och det gick så bra, inte många bilar ;) haha. Införskaffade lite härligheter och sen mat med mamma. Sedan köra hem igen, ta fram lite saker inför imorgon då det är middag hos Issa sen utgång på det! Ni får se bild imorgon på vad det blir för något ;)

När pappa kom hem så tog vi en tur mot Enköping och växlade med småväg och motorväg. Gick riktigt bra och vi va ute i cirka 1½ timme så det kändes fint! :)

Men nu gott folk, ska jag bli mörkbrun i håret :O Sitter med hårfärg i så bild kommer upp senare då jag är klar med färgningen ska jag ta en snabbdusch sen åka in till baby och sova där inatt :) Sen hem imorgon igen och fixa mig ! :)

GRATTIS I FÖRSKOTT ISSA <3

SKRIVET: 2009-11-05, kl 22:58:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

natti natti

Nu blir det Navy CIS och tänkte äta lite popcorn!

Imorgon blir det en lång dag :)

SKRIVET: 2009-11-05, kl 18:20:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nov. 5, 2009

HejHej, ännu en dag som nästan är över. Sitter här och tänkte snart böka ner mig framför bärbara och hjälpa calle att kvittoredovisa. Måste göra det känner jag då alla kvitton har legat här alldeles för länge!

Idag har jag dammsugit åt mamma och pluggat så mycket jag orkat! Tänkte sätta mig ner och plugga ännumer nu för jag har inget annat för mig.

Imorgon blir det att köra in till stan med mamma för att åka runt till bla Himla,Mix Mix(jag ville dit) och sen till Maxi och storhandla! Jag tänkte gå förbi Lindex och försöka hitta en snygg top att ha på mig på lördag då jag ska till Issa för hon fyller år! Vi ska vara några stycken där, äta och dricka gott och sedan ta en utgång på det :) Så får helt enkelt kika. Men blir nog ett par svarta lackleggings, höga pumps och något snyggt linne till som är utöver det vanliga :)



SKRIVET: 2009-11-04, kl 20:34:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Arlanda

Sitter här inlindad i fleezefilt och kikar på Stockholm-Arlanda och äter daimchoklad.

Tänkte efter programmet ta en varm dusch och sedan lägga mig i sängen och läsa lite i teoriboken :). Då körningen inte va den bästa gången idag så blev jag mer pepp! Det gick bra att köra men måste börja prioritera. Som nyss när jag körde så va det en nerförsbacke och kurva i samma, mörker,skymd sikt och snö på det! Så det blev att försöka få allt i ordning, växla ner, ta ner hellyse,bromsa och allt diverse. Men sånt går bara att träna på :)

Hörs sedan

SKRIVET: 2009-11-04, kl 17:51:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

4 nov.2009

Tyvärr gick det inte vägen för Eric Rox :(. Om jag får vara helt ärlig så är de 10 sista utvalda så himla värdelösa! De kan inte sjunga, de kan inte leverera. Gå in på http://svt.se/melodifestivalen och lyssna själva. Den som ligger på första plats är en älde dam som inte kan ta en endaste ton!!! GAH jag blir så irriterad. Aja nog om det. Inte värt att talas om.

Älvebrink smsade mig iallafall idag och skrek " Snygg du var i tidningen;)" Så man tog tag i UNT och kikade å mycket riktigt. :





Nej nu ska jag plugga lite innan jag ska ut i mörket och snön och köra lite, nyttigt nyttigt ! :)

SKRIVET: 2009-11-04, kl 12:07:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Spänning!!!!!!!


Om en timme får vi reda på om Eric Rox har gått vidare! Jag håller verkligen tummarna!
Medans de räknar rösterna på SVT så tänkte jag städa lite!

Hörs sedan, då jag meddelar hur det gått.

SKRIVET: 2009-11-03, kl 22:30:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Natti Natti

Nej nu blir det att sussa sängen framför någon film/serie och sen sova för att vakna upp pigg imorgon ! :) Läste lite om körkortsprovet och uppkörningen på internet och usch nu kurrar det verkligen i magen! Eller kurrar och kurrar, det bultar snarare men detta ska gå! Detta KOMMER gå ! :)

Sov gott allesammans för det ska jag!

SKRIVET: 2009-11-03, kl 21:29:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens händelser

Hemma! Eller okejdå, har varit det i snart 2 timmar men har bara gjort annat :)

Åkte hemifrån halv 3. Gick på stan och strosade och införskaffade mig ett par lackleggings(ja redan?!) haha nej men jag har inte hittat nå snygga förns idag :). Sen en översizekofta som nog är snygg till leggingsen :)

Träffade på Nöten med och fan så snygg hon är alltså! Hon jobbade så jag stod och pratade lite med henne inne på Kaktuz :)
Begav mig efter till körlektionen, nästsista tror jag det var! Det gick underbart fakitskt! Inga fel alls och första gången jag kört i rusningstrafik och mörker i stan men det gick suveränt! :) Inte långt kvar nu sa läraren så då blev jag glad! Nästan helt klar är inte fel att höra. Bara sista kursen på onsdag sen boka uppkörning och teoriprov.

Sitter nu och kikar runt på bilar från Blocket. ;) Haha man måste ju vara redo :D

Imorgon däremot blir det att först ringa tre och be dem flytta mitt gamla nummer till nya telefonen då hemsidan deras suger as! Står bara " Den valda tjänsten kan inte nås för tillfället. Vi arbetar på att lösa problemet". Yeah right, har stått så i snart tre veckor om inte mer!
Efter att jag förmodligen har stått i tre timmars kö hos Tre så ska jag plugga och städa resten av dagen! :) Måste göras verkligen då det ser ut som en svinstia!

Aja nu ska jag in i andra huset och säga natti natti :)

SKRIVET: 2009-11-03, kl 13:53:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Stan

Nu blir det att fixa sig lite för att sen åka in. Blir nog rätt skönt att gå och strosa ensam och kika runt i cirka 1½ timme innan det blir körlektion. Tror det är näst sista lektionen jag ar nu. Får se om jag behöver fler eller om jag är redo! :) Blir då mörkerkörning idag så blir spännande :)

Vi hörs senare och så lägger jag upp några bilder om jag finner nått på stan :)


SKRIVET: 2009-11-03, kl 12:40:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

RÖSTA PÅ CALLE & CO. I MELODIFESTIVALEN! IGEN!

Nu är det bara en dag kvar innan 50 blir 10 och det är spännande då Eric Rox väntar på att få en av de sista 10 platserna! För att se till att de hamnar där så skickar ni ett eller flera sms med texten 040 till 72470. Ju fler desto bättre så se till nu att få in Eric Rox i Melodifestivalen! Tack på förhand! Och lägg ut denna text på era statusuppdateringar så är ni guld värda! <3



TACK PÅ FÖRHAND ! KRAM JESSICA

SKRIVET: 2009-11-03, kl 12:32:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens

Pain i armen åhja. Sovit superdåligt inatt. Är både svullen och har som träningsvärk i hela vänster överarm! Wiho hur ska detta gå med körningen idag, har klarat mig ifrån feber och diverse så det var skönt! Men det kan lika gärna komma imorgon då det oftast bryter ut 1½ dag efter.

Calle ligger och vaknar i sängen så tänkte hoppa ner under täcket med han och mysa :). Sen ska han åka iväg och jobba och jag tänkte åka in till stan runt 14:30 för att växla pengar åt mamma och pappa. Kika runt på stan och göra några fler ärenden innan jag ska ha körlektion 17:15. Sen hem och vila och hålla tummarna ifrån feber! :)

Hörs senare :)
KramKram

SKRIVET: 2009-11-02, kl 22:14:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jorå satte!

Klart man överlevde. Men klart man var lite småskraj innan då det är så nytt och blablabla. Plus att man har skräck för sprutor men nu sitter jag här med ett litet plåster och inte mer! :)

Calle är påväg hit, han är nog närsomhelst här så blir att mysa och äta lite gottit :) Imorgon blir det att göra lite ärenden åt mamma på stan och jag tänkte kika lite i affärer innan jag har körlektion.

Hörs senare eller imorgon! :)




SKRIVET: 2009-11-02, kl 17:22:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

AH!!

Åker snart ner men tänkte bara snabbt skriva av mig lite! Förstår mig inte på människor som inte hjälper varandra med vad de behöver! Kan vara allt från en lärare på mellanstadiet till en läkare på Akademiska. Inte för att det har hänt mig men det som jag just nu irriterar mig på är den körskolelärare jag har. Att prata i telefon och vara frånvarande de 40 minuterna jag kör är inte acceptabelt! Jag är 100% säker på om jag hade valt en annan körskola så hade jag garanterat suttit med ett körkort i plånboken. För det är pga läraren som jag inte utvecklas så fort som jag vill! Jag blir så arg, jag kör som en gud enligt mig själv men det är det att läraren inte informerar och berättar vad som ska förbättras. Utan det är allt förutom sakerna som jag ska förbättras på som läraren talar om.

GAH! Nej nu ska jag ta den jävla sprutan! Hörs efter det, usch jag har fobi verkligen.

SKRIVET: 2009-11-02, kl 15:48:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bara att hålla tummarna!

Godkväll! Blev inte så mycket att göra men skönt var då det ! :)

Idag var det körskola som gällde och det gick bara bra, lite småsaker som jag ska tänka på men det ska vi se till att ändra på tills nästa gång! :)
Har legat och myst med pojken hela dagen i sängen. Så himla skönt! Drömde dock väldigt konstiga drömmar! Drömde att jag var på en kryssning och helt plötsligt började det hända saker, min föredetta högstadieklass var där och jag hade hittat en "Herr Nilsson" - apa som jag gick runt med på axeln. Så det första jag sa när jag vaknade till calle va att jag vill ha en apa. Man är väl för knasig! ;)

Ikväll så blir det att ta svininfluensasprutan. Ska ner till grannen och ta den då hon är sjuksköterska. Jag håller verkligen tummarna att jag inte får några symptom då jag har körskola imorgon runt 17:00 och jag har inte tid att förskjuta tiderna bara för en fjuttig feberdag! ALDRIG! Jag är så jävla inne på att ta detta körkort och inget ska hindra mig. Inte ens mig själv!

Nej nu ska jag gå och laga mat åt familjen sen ta den jävla sprutan! Älvebrink sa att det inte är så farligt som det ser ut ;) Så litar på dina ord tjejen ;D annars jävlar haha!

SKRIVET: 2009-11-01, kl 14:08:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kärlek

Och en sak till! Jag och min man har idag varit tillsammans i 1 och ett halvt år idag <3 Så glad att jag har dig nära hos mig <3

SKRIVET: 2009-11-01, kl 13:53:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lyckad kväll!

Jag är glad att jag åkte in igår! För gud vad underbart det var! Åkte in till stan och träffade de andra på jobbet, inte vanligt att gå runt med ett glas,finklädd osv bland alla krukväxter och snittkylar men det kändes finfint! :)

Gick ner till Le Parc klockan 19:00 och de var så trevliga där! Man åt en pepparstek men tyvärr så va den rare och sånt är inte i min smak! Den var nästan helt rå inuti medans utsidan såg perfekt ut.

Blev många goda drinkar, underbart sällskap och humöret var på topp! Iallafall mitt då kvällen blev så himla lyckad av en fjuttig sak!

Fick först inte dra hem då chefen och resten av alla ville ha kvar mig men efter 2 timmar så begav sig jag och frida till bussen. Sitter nu här och tänkte ta en dusch och packa lite. Ska in till Calle snart ! :)

Hörs senare! Kanske får några bilder från igår senare :)