SKRIVET: 2011-05-31, kl 23:04:15 | PUBLICERAT I: Shopping

31.Maj.2011

Godkvällens! Reklam på BB och jag sitter här en snabbis! Idag har jag gjort alla snittarrangemang,tvättat bilen,planterat tagetes,målat naglarna,rakat benen(fick utslag över hela benen), städat hela huset och fixat det sista inför Jonas student imorgon! :)

Hämtade ut mina kläder från H&M idag med :D Här kommer bilder:




Där är vita Consious Collection shortsen i strl 34 som jag väntat på så länge! LÖVE THEM!!!! OCh så himla skönt att de satt som en smäck!!! Det transperanta linnet fick jag också idag, också ett bra kap! 40:- tror jag köpte det för!



Det limegröna linnet och skorna satt också som en smäck! :) Riktigt nöjd över alla kläderna! Allt under 800:- och ändå har jag en leverans till jag väntar på!

Nu ska jag fortsätta mysa med Calle :) Imorgon blir det en stor dag för oss i familjen Östlund då Jonas tar studenten! Kommer bli en lång och rolig dag! :)

NattiNatti :)
Uppdaterar imorgon!

SKRIVET: 2011-05-30, kl 23:25:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

30.Maj.2011

Godkvällens! Ligger och kollar på något program om flygplanskrascher. Riktigt hemskt! Att ett plan med 165 personer krockar med ett berg i 650km/h och att 4 personer överlever. Otroligt! Samtidigt hemskt såklart men att någon kan överleva den kraschen.


Nu tänkte jag iallafall sova och ta en liten sovmorgon imorgon för att sen hjälpa mamma hela dagen då vi kommer ha fullt upp!

Hörs imorgon,nattinatti!

SKRIVET: 2011-05-29, kl 19:35:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

29.Maj.2011

Godkvällens! Idag blev det jobb mellan 11.30-16.30. Riktigt mycket att göra på jobbet! Var kö i konstant 4 timmar. Märks att det va Mors Dag idag!
Sen åkte jag hem för att fira mor min! Blev en liten presentpåse med lite smått och gott i och sen en blombukett med bl.a pioner och rosor i :)
Blev trerätters med!  Förrätt blev det salladscoctail,varmrätt blev det sjömansbiff och till efterrätt blev det rabarberpaj med vaniljvisp.Måste tillägga att det va våra egna rabarber såklart! :)

Nu ska jag börja fixa mig lite smått och åka in till Calle. Då han just nu är hos sin mor och fikar där så får jag vänta på honom.

Imorgon blir det jobb igen. Kommer nog bli mycket att göra! All snitt kommer(myyycket då det är studenten), alla krukväxter kommer och sen ska det produceras och göras bud! Så vi är tre som jobbar imorgon. Välbehövligt!


Saknar min snygging också! Måste klämma in henne i veckan!

SKRIVET: 2011-05-28, kl 14:35:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

28.Maj.2011

Det går så bra nu!!



Åkte imorse in till stan och gjorde lite ärenden på morgonen. Mamma hängde med så hon väntade i bilen medans. Sen åkte vi till Gränby och kikade lite, jag köpte två par linnen.Slänger upp bild på dem lite senare ikväll! Har fullt upp nu :) Plantera lite blommor,slå in paket(morsdag och brors studentpresenter).Storstäda huset och sen ut och plocka liljekonvaljer!

Imorgon blir det morsdagjobb och sen och fira mor :) Sen jobb på måndag igen! Fullt upp på måndag som sagt.

Nej jag uppdaterar senare! kram

SKRIVET: 2011-05-27, kl 22:44:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

27.Maj.2011

Godkvällens! Sitter och målar naglarna och kollar på BB. Blev en riktigt fullspäckad dag på jobbet. Fullt upp med bud,producering,hjälpa kunder m.m! Så vi hade att göra men så skare va! :)

Imorgon så är jag ledig. Ska göra lite ärenden på morgonen sen så åker jag och mamma till Gränby och kikar lite! :) Sen blir det städning, och sånt som jag inte hunnit med senaste veckan.

Måndag blir fullproppad med jobb. Producering innan studenten,ta upp ALL snitt som kommer, ALLA krukväxter som kommer,alla bud, och såklart hjälpa alla kunderna! Men vi är 3 st som jobbar så det ska få finfint :)

Har äntligen fått min mobil med ;D En Samsung Galaxy S2,Så jäkla snygg och bra!

Blir en tidig kväll för mig då jag är ganska trött. Får se vad det blir på tv :)...Kollade nu och det är The Walking Dead ;D perfekt!!!

NattiNatti



SKRIVET: 2011-05-25, kl 22:53:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

25.Maj.2011





Några bilder som jag tog förra året! :) Mest nöjd över den översta bilden!
Snart kommer det mer bilder, gäller bara att jag får fint väder,bra motiv och lite tålamod så ska ni få se på bilder ;D

SKRIVET: 2011-05-25, kl 22:46:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

25.Maj.2011

Godkvällens! Blev en tidig uppstigning imorse. Sen åkte jag till jobbet och gud va vi hade att göra idag! All snitt inför mors dag, beställa från cosmos,beställa från hukra,göra 20 planteringar(beställning),14 stora buketter(beställning) och sen alla buden, göra snyggt i butiken osv! Vi hade att göra :)

Igår så träffade jag upp Natta klockan halv 3. Vi kikade runt på stan,åt god lunch på Café Årummet(?) och sen kikade på stan lite till! Sen klockan 19 så åkte hon hem och jag satte mig och väntade på stationen på Persson som skulle komma med tåg från Sthlm. Satt i över 30 minuter då polisen va tvungen att stänga av tågtrafiken då det va någon person som gick/sprang på tågområdet. Förmodligen skulle personen ta självmord eller något tror jag,då de visste precis hur personen såg ut. Sen kom äntligen Persson och vi satte oss på China Garden och åt en god middag!
  Vi gick sedan hem till henne och mös i soffan! Kollade på BB och sen kom Calle och hämtade mig :) Somnade tidigt då jag skulle upp tidigt idag :)

Imorgon så öppnar jag 10.00 men måste va där innan för det är sorgbinderier som ska skickas ut osv.
Uppdaterar mer imorgon :) NattiNatti!

SKRIVET: 2011-05-24, kl 12:38:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

24.Maj.2011

God förmiddag! Nu är magen proppmätt efter 4 rostmackor,3 ägg och ett glas vatten! Tror jag åt lite för mycket men det är skitsamma! :)

Om 2 timmar ungefär beger jag mig mot stan för att umgås med Natta :) Jag är alldeles för dålig på att umgås med mina vänner känner jag! Bättring på det :)

Så jag tänkte nu städa lite,bädda sängen, fixa väskan (då jag jobbar imorgon) och sen fixa mig inför stan :)

SKRIVET: 2011-05-23, kl 23:52:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

23.Maj.2011

Nu ska jag borsta tänderna, stänga av datorn och hoppa isäng! Är lite småtrött så kommer nog somna utan problem inatt!

NattiNatti!

SKRIVET: 2011-05-23, kl 22:22:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

23.Maj.2011

Sitter och kollar på BB med Carro och Jonas! Alltid lika kul att kolla på BB.

Blev ingen bild på naglarna då batteriet i kameran tog slut! Så slänger upp det imorgon :)

Imorgon åker jag in klockan 14.00 ungefär och träffar Nathalie på stan :) Blir att kika lite och kanske fika/äta lunch på något mysigt ställe :)

Nu börjar BB igen! Hejs! :)

SKRIVET: 2011-05-23, kl 20:44:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

23.Maj.2011

Godkvällens! Målade naglarna nyss i en orangeröd nyans! Blev riktigt fint :)


Tänkte nu ta en dusch och sedan dona lite med morgondagens klädsel då jag ska träffa Natta! :) Vill känna mig lite fin imorgon. Var ett bra tag sen jag kände mig det! Förra söndagen va väl senast då vi var på visning. Men inte efter det. Har lite annat att syssla med sen också! :)

Uppdaterar mer senare! tänkte visa färgen på naglarna med :)

SKRIVET: 2011-05-23, kl 17:48:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

23.Maj.2011

Igår efter jobbet så åkte jag hem till Calle. Vi lagade nachos och TRO mig! En hel jäkla plåt gånger 2 på höjden gjorde vi till 4 pers. Och ja,jag fick sådan matkoma att jag inte ens kunde flytta mig från stolen. Satt där i en 20 minuter helt själv tills Calle tvinga mig att fortsätta matkoman i sängen istället! Så medans grabbarna Flyberg körde PS3 så låg jag och halvsov i fosterställning under en filt längst bakom dem.

Är glad att Gurkan åkte ut igår! Han blev så dryg på slutet,klagade på allt,tog sig på nederdelen och bara slappade. Hejar på Simon! :)

Idag blev jag inlåst och larmet gick igång hemma hos familjen F. Tror som alltid att det är Gurra! Har alltid varit han innan så varför inte denna gången med? haha.
Tog iallafall bilen till Gränby och kikade lite där. Kom hem med saker till morsdag,en underbar långklänning,ett skitnsyggt linne och massa saker från H&M som schampoo,balsam,tips,nagellack(2för1),puder m.m :)

Tänkte visa klädesplaggen nedan!





Där är långklänningen som jag tänkte ha på mig på brors student! :) Älskar ryggen,framsidan,svallet,materialet.ALLT!



Ett linne som är läcker i ryggen.Ska nog köpa fler färger av det! Gillade det verkligen på! Man kan ha det som klänning med då den är lång i modellen :)

Och ja, jag blir brunare på armar/rygg och inte benen! syns det? haha

SKRIVET: 2011-05-23, kl 15:56:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

23.Maj.2011



Bild tagen i september förra året då Elis och Hugo döptes i Uppsala. Var inte lätt att vara fotograf på dopet med två tvillingpojkar som var så underbart söta! Man glömde bort kameran helt

Jag vill iallafall nominera denna bilden till TvSpelsWeb;s tävling med temat KÄRLEK

Nominering varför: Tycker att bilden visar väldigt klart att kärlek finns i alla dess former. Kärlek till varandra,kärlek till choklad.Kärlek till livet. ALLT! Detta är kärlek till ens barn och i bakgrunden också kärlek till fotografering.

SKRIVET: 2011-05-21, kl 20:17:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

21.Maj.2011

Idag blev det jobb 12-17 och det var full rulle där med! Tiden gick så fort och det var alltid något att göra. All snitt blev beställd iallafall :) Så det kommer va proppfull kyl på onsdag :)

Sitter nu och rensar hela min facebook på gamla bilder,bilder som inte behöver vara där osv. Känns som om det behövs då jag har så mkt onödigt där! :)

Ikväll blir det bara att ta det lugnt. Köpte lite jordgubbar som jag tänkte käka. Sen bara ta det lugnt tror jag. Jobb imorgon 12-16 sen åker jag förmodligen till Calle :)




Bilderna ovan är alltså tagna i Thailand för 3 månader sen ungefär. Jag och Anna gick till ena änden av stranden på Kata och fotade. Där jag sitter är det nästan bara sand och där Anna står med kameran så är det vatten. Vi står på en liten sandö kan man säga. Till höger så låg det massa italienare som va dryga och verkligen trodde på att vi var fotomodeller som va på uppdrag i Thailand. haha det va allt kul! :) Det som inte syns på bilden är de
45 graderna vi hade,klarblåa himlen och det kokheta vattnet! Saknar det så enormt!

SKRIVET: 2011-05-20, kl 22:26:01 | PUBLICERAT I: Photoshoot

20.Maj.2011






SKRIVET: 2011-05-20, kl 22:09:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

20.Maj.2011

Godkvällens! Idag blev det jobb. Hade riktigt mycket att göra också. Massa snittar,massa hämtningar,massa kunder, brudbukett som skulle göras,beställa snitt m.m! Jag får komma tidigare till jobbet imorgon och beställa klart resten imorgon. :)

Köpte klart sista studentpresenten till bror min.Så nu är det klart!Nu är det bara till mors dag och Calles födelsedag som ska fixas.
Mer än så säger jag inte :)

Köpte också ett linne idag som hade ett brunt skärp runt midjan. På GT hade de att om man checkade in hos dem på Facebook innan man gick till kassanså fick man 20% rabatt på valfritt köp så jag fick superpris på linnet! :)

Nu ska jag fortsätta kika på BB och sen bädda ner mig! Är lite småtrött och måste åka tidigare till jobbet imorgon som sagt så lika bra att sova då :)

NattiNatti!

SKRIVET: 2011-05-19, kl 22:59:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

19.Maj.2011

Godkvällens! Har hunnit ätit god mat som blev tacos(på en torsdag jag vet! haha). Sen så gick jag,mamma och pappa ut i skogen för att gå lite. Saphira hängde med hela vägen(våran katt) och skrek hela vägen i en timme. Tillslut fick vi tvångsbära henne då hon va livrädd.

Hela helgen kommer jag jobba så kommer skriva endast på kvällarna här i bloggen!



Byxdressen är köpt i Thailand. Testade den inte ens där utan bara köpte den, den va lite lång i byxlängden så ska sy om dem någon dag ! :)


Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla lite tv. Fre.Lör.Sön blir det jobb!

NattiNatti ;D

SKRIVET: 2011-05-19, kl 16:39:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

19.Maj.2011

Hejhopp! Igår blev det som sagt Sthlm över dagen. Vi åkte dit tills halv 1 tror jag, gick runt och kikade. Jag hade ont i magen och är superförkyld igen så jag hade ingen lust alls att testa saker osv. Calle köpte en skjorta och jag kom därifrån med 2 askar jordgubbar från Hötorget. Såååå bra priser där plus att det är gott! 2 för 20:- är super ju!

Sen åkte vi hem till Uppsala. Vi åkte förbi Gränby och jag köpte lite studentpresenter till bror min.Det blir super! Sen åkte vi hem till Calle och tog det lugnt.Vi åkte sen och åt mat. Blev fläskfilé,rödvinssås,sparris,grönsaker och pommes. Riktigt gottt!
Sen låg vi mest och degade i sängen. Vi båda var helt slut. Vi båda somnade till Karlsson på Taket och vaknade idag liiite piggare.Calle hade huvudvärk och jag genomförkyld som dagen innan.

Åkte och mötte upp mamma på Maxi,handlade med henne och åkte sen hem. Rätt skönt att vara hemma också. Borta bra men hemma bäst. Sen när jag och Calle flyttar så kommer det nog bli lite annorlunda då det bara är han och jag i lägenheten :) LÄNGTAR!

Sugen på att visa er ALLT jag har köpt på mig under alla dessa åren. Har nog så jag kan flytta in på en gång och ha en fullutrustad lägenhet. höhö



SKRIVET: 2011-05-17, kl 18:38:16 | PUBLICERAT I: Shopping

17.Maj.2011





några av kläderna/sakerna jag har beställt. Sen är det lite andra saker som jag inte orkade leta upp! :)

Nu ska jag klä på mig och bege mig mot Calle. Sover där inatt. Hejs!

SKRIVET: 2011-05-17, kl 13:32:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

17.Maj.2011

Det är mycket jag vill med mitt liv

Skaffa ett heltidsjobb där jag trivs som fisken i vattnet,kämpat allt för länge nu
Flytta ihop med pojkvännen min
Resa och göra nya äventyr
Visa att det jag sysslar med är min dröm, floristyrket
Visa att det jag gör med yrket är det jag kan,att jag är bäst!
Få vara stolt över mig själv.
Inte ta massa skit för något som är bulls*it
Må bra och inte ställa till det med massa strul
Jag ska bli bättre, jag ska inte göra dumma saker,jag ska vara som alla andra

Nu är det mycket jag vill med mitt liv, och jag ska se till att det händer!!

SKRIVET: 2011-05-17, kl 13:28:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

17.Maj.2011

Det är något fel på mig. Är konstig i kroppen, vill bara skrika och ingenting går bra som jag önskar och vill. ALLT är emot mig och jag försöker kämpa men det är förgäves. Det är flera saker som jag vill ska hända men det händer inte. Det är mig det är fel på. Det som är fel blir fel. Karma?

Jag ska inte göra ett skit idag. Vänta på ett samtal som inte kommer att komma. Vänta på att det är något som händer som inte kommer hända. Familjemedlem som inte mår bra alls. Plus att det är något fel på mig själv.
LÅT ALLT BRA HÄNDA MIG ISTÄLLET! JAG SKA BLI BÄTTRE,LOVAR!!!!!!!

Allt är bara värdelöst idag. Det får helt enkelt vara en värdelös dag idag. En värdelös dag med en värdelös tjej.

Hejdå


SKRIVET: 2011-05-16, kl 22:49:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

16.Maj.2011

Vilken mysig gårdag jag hade med pojkvännen min :)

Först så hämtade jag upp Calle en snabbis på jobbet och vi gjorde ett ärende snabbt. Sen så åkte jag tillbaka och lämnade av Calle och jag gick en timme på stan tills han slutade. Jag införskaffade mig en ny klocka(har en likadan sen innan men älskar den verkligen plus att den va prissänkt! Och köpte 3 skitsnygga nagellack! Visar bild nedan. Sen gick vi till Santa Monica Taco Bar och käkade världens godaste tacos och nachostallrik! Vi beställde först en stor nachotallrik som vi delade på och sen tog vi en varsin tacostallrik. Proppmätta begav vi oss sen till Filmstaden där vi hade bokat filmen Fast and The Furious 5. Riktigt bra var den! Rolig,allvarlig,sorglig. Hade allt i sig men ändå sammanhängande! OCH det kommer förmodligen komma en film nummer 6 med. Måste det göra iallafall! Sen åkte vi hem efter bion som slutade runt 20.15. Vi åkte hem.kollade BB och sen åt vi jordgubbar och glass! Och tro mig, jag fick riktigt ont i magen så kunde knappt sova. Men nu är det så bra så! Laktos - BLÄ


älskar färgerna! Den i mitten är mer korall än röd som det ser ut. och den till höger är mer rosaorange. Så himla fint!
Köpte även en klocka som sagt:

Använder den hela tiden,till allt. Mjukisar,festkläder,vardagskläder,naken. ALLT! Minst 2 kunder per dag ger mig kommentarer om den på jobbet om att den är läcker,stor,frågar va den kommer ifrån osv! Jag är riktigt förtjust i den och tänkte att vitt kan vara snyggt till brun hud ;D Fanns i vit/silver med men jag valde vit/guld ;D

Beställde också lite kläder idag.Linnen,shorts,underkläder. Framförallt shorten väntar jag mest på! Det är de vita höga jeansshortsen från H&M;s kollektion Conscious Collection. Vet inte om jag kan ha strl 34 men hoppas det! Det stod att det va i stretchigt material iallafall.

Imorgon är jag ledig och likaså onsdag och torsdag. Imorgon efter Calle har slutat så åker jag till honom för att sen åka till Sthlm på onsdag förmiddag! Vi ska ta en heldag i Sthlm med shopping,äta gott och bara njuta av varandras närhet :)

Nu ska jag kolla sista tiden på BB och sen duscha! Måla naglarna får jag göra imorgon :)
NattiNatti!

SKRIVET: 2011-05-14, kl 22:00:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

14.Maj.2011

Finns mycket låtar på Eurovision som inte är någon höjdare. Eller de kanske är superbra men inte i min smak och på de språk jag inte förstår. Jag håller iallafall tummarna för Sverige i vilket fall som helst! :)



Nu är det dags att förändras. NU. Vet att det är det som är felet. Dålig ska bli bra


Saknar Thaibrännan gör jag med! Ge mig värme,sommar,bad och sol tack!!

SKRIVET: 2011-05-14, kl 19:59:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

14.Maj.2011

Godkvällens! Blev jobb 12-17 idag. Riktigt lugnt på jobbet idag! För lugnt då det inte fanns mycket att göra tillslut. Efter jobbet svängde jag in på Maxi och handlade lite mat och snacks. Är ju trots allt Eurovision ikväll!
Mötte Johanna på Maxi med, stackarn har pollenallergi så hon lät superförkyld :/

Om en timme börjar Eurovision och innan dess ska jag småplocka lite och sen

SKRIVET: 2011-05-13, kl 21:41:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

13.Maj.2011

Godkvällens! Blev jobb idag 12-19 och jag satte igång direkt med att göra om i butiken så nu blev det som en helt ny butik! Riktigt fint, riktigt fint!

Lagade mat för en timme sedan och det blev kycklingfilé,pommes och sallad till det! Riktigt mätt och belåten är jag nu iallafall :)

Ska snart hoppa in i duschen innan BB börjar om 20 minuter. Imorgon blir det jobb 12-17 sen får jag se vad jag gör efter jobbet :) Söndagen bjuder iallafall på bio och lite annat :)


Fotosugen så in i bomben! Har ju införskaffat reflexskärm 5-1,batterigrepp,closeup-filter och vad gör en inte sugen då :O !!!

SKRIVET: 2011-05-13, kl 11:02:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

13.Maj.2011

FREDAG DEN 13;E!
Godförmiddag! Nu är frukosten uppäten och samtalet avklarat.
Nu ska jag bara klä på mig,sminka mig och sen åka mot jobbet! :) Helgen bjuder på lite smått och gott!

Idag jobb sen åker jag hem och tar det lugnt
Imorgon blir det samma visa där,kanske är med Calle på kvällen
Söndag är jag ledig men jag och calle ska kanske göra en sak på eftermiddagen och sen på kvällen går vi på bio :)

Har en jäkla humla i fläktkåpan här inne så har då inte sovit mycket inatt! Tänk er en plåtburk och inuti den är det en humla. Försökte köra full rulle på fläkten men inte då! Den är jäkligt envis

Uppdaterar mer när jag kommer hem ikväll runt 20 :)

SKRIVET: 2011-05-12, kl 23:20:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

12.Maj.2011

Blir bio med älsklingen på söndag. Fast and the furious 5 blir det. :) Han är bilintresserad och vi båda har sett alla 4 filmerna så varför inte :)

Tänkte snart sova också,så jag orkar gå upp imorgon. Då jag måste ringa ett samtal innan jag åker in till jobbet. Har iallafall noll inspiration på vad jag ska skriva i bloggen. Tips?

NattiNatti! :)

SKRIVET: 2011-05-12, kl 19:12:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

12.Maj.2011

Ojojoj vad bloggen har blivit glömd! Har haft annat för mig plus att vädret har varit så underbart senaste veckan. Jag jobbade 8 dagar irad och var ledig lördag och söndag,jobbade halva måndagen och var sen på brorsans studentskiva i tisdags :) Tänkte bjussa på lite bilder från skivan:






Lite bilder där :)

Imorgon ska jag först ringa till 3 och sitta i telefonkö IGEN,då jag redan suttit i kö hos dem idag. Sen åker jag och jobbar mellan 12-19 sen hem för att ta det lugnt.

För några dagar sen beställde jag ett batterigrepp till min systemis så nu är jag påväg lite smått:




Nu ska jag göra lite nytta innan jag bäddar ner mig och kikar på tv. Eurovision börjar ju sen! Plus BB

Och ja,jag ska börja uppdatera mer nu! :) Måste ta tag i designen med