SKRIVET: 2009-07-20, kl 23:19:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

20/7-o9

Måndag idag - en ny dag på jobbet! Vaknade runt 08:15 imorse och till frukost blev det filmjölk och nyplockade blåbär från kvällen innan då jag och pappa va ut i skogen och tog en runda, och vi kom hem med en halv kasse av Skogens Guld - Kantareller :) Att det kan vara så himla fridfullt i skogen och kunna slappna av och verkligen bara vara tycker jag om, dock tyckte jag mindre om all denna mygginvasion som finns i Sverige just nu! Usch.

Tog mig till jobbet och där stod snyggingen Köppä i beredskap för en ny arbetsdag! Hon och jag har stora planer, och då menar jag STORA ! :) Eller hur bruden? Säger Fikarum med fönster och en mamma med -ta-hand-om-ekonomim. Någon som har en aning om vad det är för stora planer vi två har? :)
 Mådde lite sådär imorse och kroppen orkade verkligen inte hänga med i tempot. Blev en del snittande idag då vi fick leverans från Grollen. Men jag gillar´t. Lite som julafton varje måndag :)

Tog mig en lunch på Cupido och då vände allt, jag blev pigg som en ärta och satte igång med bud, telefonbeställningar och virse versa :). Äntligen börjar jag komma in i allt detta och jag tycker om det ! :)

Imorgon blir det jag och Käppä igen och jag ser fram emot dagen, vi har saker att göra i butiken, eller? Nämn när vi INTE har det snarare :) ?

Det börjar bli riktigt jobbigt att vara utan sin pojkvän :/ Men jag vet att han finns hos mig :) Att han kommer hem för att vara med mig, bara mig :)




Lite Naturbilder från igår då jag som sagt var ut i skogen med pappa :)




Ja sådär ska man se ut i skogen! Pappa kan det där han, ordentliga stövlar då man kan hamna i olika träsk, jägarbyxor och jägarjacka så man smälter in i miljön, den oranga tröjan vet jag inte riktigt vad den gör där men jag såg han bra iallafall då jag stannade varannan meter för att plocka blåbär. En systemkasse för Skogens Guld - Kantareller :)


Sådär ska det se ut!


Ljuvligt gott! Men fan vad ont i magen jag fick efter alla blåbär!


Nej nu blir det dusch, och sedan kika på sista avsnittet av Haper's Island! SPÄNNANDE :O


kramkram vi hörs imorgon :)


Uppdaterat lite nya bilder hemma hos lilla mig :)

Den ska stå på bordet så jag ser den varje gång jag ska sova <3



Min gäst :) Älskar denna katten alltså! "Killen" :)

SKRIVET: 2009-07-17, kl 22:01:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

17/-o9

Idag är det den 17:e och varje dag går snabbare och snabbare för var dag som går :) Ber om ursäkt att jag inte har bloggat på några dagar men har jobbat sedan i tisdags och jobbar imorgon med, Sedan börjar jag jobba på måndag igen :) Trivs så himla bra, det är sjukt vad man är lycklig på jobbet alltså :)





Nej imorgon så blir det jobb som sagt och sen får jag se vad som händer :)

KramKram

Saknar min man :(

SKRIVET: 2009-07-15, kl 23:18:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

15/7-o9

Hejsan alla snyggingar! Blev en jobbig morgon idag då Calle hade ställt sin klocka på 5:30, men såklart så hade hans mobil lagt av så hans mobil ringde inte, men jag vaknade automatiskt 6:00 så då skulle han ringa runt till hans team och höra så då blev man klarvaken. Så han och jag somnade om och vaknade 08:30 istället och jag väckte honom en halvtimme senare. Han ska vidare idag ner till Motala tror jag så får se när jag ser honom nästa gång :)

Jobbade idag med puddingen Sara Köppä och vi gjorde om 2/3 av butiken vilket blev så jäkla snyggt! Tänkte fota lite imorgon i butiken så ni får se vad vi gjort :)

Var förbi Ungdomshälsan idag och bokade tid för mer p-piller så det var skönt att få det avklarat. Gick superfort och fick en tid om bara 1½ vecka vilket är suveränt då jag har 2½ vecka kvar på sista kartan.
Nej nu tänkte jag ta en dusch sedan kolla på NÄST SISTA avsnittet av Harper´s Island :).

KramKram




Min själsfrände, Kärleken för honom går inte att mäta i någon slags form, så stor är den! <3

SKRIVET: 2009-07-14, kl 18:46:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

14/7-09

Nu är man hemma, eller okejdå jag kom hem igår kväll men har inte haft tid att sitta framför datorn. Calle kom till mig såfort jag kom hem och sen så har jag jobbat idag. Packade upp allt idag vilket jag inte orkade igår. Calle kommer till mig ikväll med eller så åker jag in till honom. Vi får se hur det blir :)

Tänkte visa lite bilder från resan ner till Ullared med Annica,Ida och mamma:):


Första dagen, vi tog en paus från shoppandet och tog en liten korv med strips utanför ;)

Idaho :)

Tre av fyra fullpackade vagnar. Detta är första dagen då jag och Ida sitter och väntar på mamma och Annica som var och hämtade motellnyckeln, (lägg märke till Ida mellan första och andra vagnen på marken, hon tappade alla cigg på marken)

I bilen på vägen hem, vi kollade alla kvitton och de va då inte korta ;)

En del av det jag köpte, lite svårt att få plats med allting bara men det är en annan femma! :)

Imorgon blir det jobb 10-15 sen förbi ungdomsmottagningen för att beställa tid för mer p-piller :). Sen hem och ta det lugnt, ska nog börja måla huset och dona lite hemma. Jobbar torsdag med :)

SKRIVET: 2009-07-09, kl 22:27:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

9/7-o9


Åkte in till Baby den 7/7, var underbart att få vara i hans famn igen, att känna att han var hemma. Vi tog det bara lugnt på kvällen och bara var. Det är då det är som bäst <3

Dagen efter så skulle vi åka till Sthlm för att hämta en firmabil till Viasat, men halvvägs så kommer Calle på att han glömt en data hemma som han skulle ha med sig, så det blev att vända. När vi nästan var framme så ringer hans "ledare" och säger att firmabilen inte var klar. Så det blev att åka hem IGEN. 1½ timme tog det :P. Om inte mer, så jag, calle och goggen drog vidare till Björklinge-badet för att fiska, Max,Fritte och Simon var redan där. Men gissa vem som fick mest fisk ;). Ja såklart är det storfiskar´n jessica :) Braxar och små abborrar haha.





När man sitter på bryggan och bara väntar på att flötet ska guppa till och sen försvinna. Det är så himla roande och avslappnande så det är inte sista gången jag kommer åka iväg och fiska :).

Calle har åkt iväg idag igen och nu ska han till Idre. Usch jobbigt redan första dagen han är borta. Men han finns kvar så det är huvudsaken :)

På söndag morgon bär jag iväg till Ullared med Ida,mamma och Annica, ska bli skönt fakitskt och sen jobbar jag tis-tors :)

Tänkte ta en dusch nu och sedan kolla på Harper's Island, har fastnat för den serien!

kramkram

SKRIVET: 2009-07-07, kl 21:03:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

7/7

Sitter nu på bussen in till baby. Men får vänta cirka 45 min på nästa för hinner inte ta den innan. Så får vänta på stationen. :) vi kan höras senare då jag är framme vilket är närsomhelst på station :) kram

SKRIVET: 2009-07-07, kl 15:50:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

7/7-o9

Idag ses vi!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Äntligen, saknat dig Baby!

Igår hade jag namnsdag! haha lätt att man glömmer bort det :P

SKRIVET: 2009-07-07, kl 01:00:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

7/7-o9

Idag blev det inte mycket göra, heller. Ovanligt va? Mamma och pappa åkte iväg på en liten tripp så idag var det bara bror och jag. Jag fixade med mina sommardelphinium och planterade om dem :). Ida kom senare och umgicks lite med mig. Vi spanade in våra tatueringar och bara prata allmänt strunt :)

Jag fick hem Studentkatalogen idag, resulterade i:


Klass FL3


Jessica Maria Östlund

Nu tänkte jag sova, har en katt vid namn Saphira som skriker och har det. Så får ge henne hennes plats(datastolen)

Kommer upp 2 filmer här imorgon från idag, Orkar inte nu :)

Föresten! IMORGON KOMMER BABY HEM!!!! Men bara för en dag, men bättre än ingenting tycker jag <3 Är så otroligt glad för det :)

kramkram

SKRIVET: 2009-07-05, kl 16:27:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

5/7-o9

Testar och ser om det fungerar

SKRIVET: 2009-07-05, kl 13:49:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

5/7-o9

Om exakt en vecka är jag framme i Ullared, vi kommer att åka runt 6.00-7.00 på  morgonen för att komma fram i tid och börja shoppa så snabbt som möjligt! Har 1½ dag på oss att shoppa så det är dags nu.



Förra gången jag var där, var 29 oktober tror jag, för natten till 30:e åkte jag och baby till Egypten. Så det var längesen sen sist. Det som är på bilden köpte jag första kvällen. Så man hinner shoppa!

Calle kommer hem antingen på måndag,tisdag eller onsdag så det är bara att vänta. :)

SKRIVET: 2009-07-04, kl 20:48:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

4/7-o9





Så såg min outfit ut från igår innan jag började jobba

Jeansjacka från H&Ms internetordrar
Vitt over-size linne från Vila
Svarta leggings från GT
Beiga/Ljusbruna gladiatorskor från SP



Nej nu blir det smultron och glass, är ensam hemma så tar det lugnt framför tven,

Hejs!


SKRIVET: 2009-07-04, kl 17:27:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

4/7

Här har det åskat idag och jag tycker inte om det. Jag behövde inte jobba idag så har inte gjort mycket alls idag. Ska snart äta sen bara ta det lugnt. Baby kommer hem nästa vecka men han vet inte vilken dag :( hörs senare :)

SKRIVET: 2009-07-03, kl 19:13:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

3/7-o9

Ber om ursäkt för dåligt uppdaterande men det gick inte så bra imorse med att försöka komma in på blogg.se. Jobbade som sagt med Sara idag och det var hur mysigt som helst att se bruden. Var riktigt lugnt så det blev att gå hem 15:00. Började 10:00 så det blev ändå lite jobbande :) Chefen ringde och fråga om jag kunde jobba imorgon och några dagar v.29 och såklart tackar man inte nej :) Riktigt mysigt att jobba på Blomstercity.



Jag & Sara på studenten, gått i samma floristklass i 3 år och har hamnat på samma jobb, kan det bli bättre?! Riktigt bra pingla den där Snaran :) ;)





Nej nu tänkte jag bara ta det lugnt och käka lite jordgubbar om nån timme eller så. Ska upp 08:20 imorgon och börjar jobba 10:00, och försöka få reda på när pojkvännen kommer hem, han vet inte själv :/ Fyfan vad jag saknar honom, han har varit borta sen i måndags förmiddag men det känns som flera månader. En dag = en månad. Men det är nyttigt att vara borta från varandra med. Men fan vad saknaden är jobbig.


USCH!

   

 

Du är saknad

SKRIVET: 2009-07-02, kl 22:26:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

2/6-o9

En tråkig och jobbig dag idag, man har inte orkat göra någonting alls idag, magvärk och värmen har tagit död på en så det blev att spendera den i skuggan idag, har svettats som bara den. Nästan varmare inne än ute.



Tog tag i att ta hand om mig själv lite idag, la på en ansiktsmask som är köpt från Kicks, 20:- och luktar choklad. Riktigt ljuvlig!

Imorgon ska jag upp tidigt för börjar jobba 10:00 på BlomsterCity med Snaran :) Ska bli riktigt mysigt, tror det bara är hon och jag som jobbar imorgon. Mumma!

Om en timme ungefär blir det Harper's Island och sen sängdags så tänkte innan det börjar att jag ska packa sen ta en sval dusch! Känner att jag behöver det :)

Jag mobilbloggar innan jag börjar imorgon, kramkram!


PS,I love You Baby

SKRIVET: 2009-07-02, kl 13:24:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

2/7-o9

Fyfan för detta väder, nu är jag sugen på regn och rusk! Finns ingen glöd idag, mitt humör är nere på 0 och jag saknar Carl så in i helvete, inte sett han sen i måndags förmiddag och han kommer inte hem förns på söndag eller kanske tillochmed SENARE?!?! Hur FAN ska jag klara mig? Hur kan man egentligen må så dåligt över en sak som egentligen gör en stark? men det är saknaden som gör det, saknaden är för stor!

Jag pallar inte, men jag gör det för våran skull! <3

       


 



Carl Fredrik Flyberg

SKRIVET: 2009-07-01, kl 22:19:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

1/7-o9

Imorse åkte jag som sagt till stan för att träffa Natta, riktigt mysig dag faktiskt! Tänkte bjuda på lite bilder :)


Gick inte att mobilblogga upp denna bild imorse så jag får helt enkelt lägga upp den nu istället :). Stod och väntade på bussen där.



Blev så himla varmt på stan och vi var vrålhungriga så det blev en Cupidosallad vid ån, riktigt mysigt :)






Blev två inköp idag, två byxdressar som jag redan älskar!

Den vita är köpt på Bik Bok och var nersänkt från 299:- till halva priset
Den marinblå/gråblåa är köpt på H&M och kostade 198:-




På söndag kommer Baby hem :( Trodde först på fredag men det var inte så. Så kommer inte se han förns då och han har redan varit borta sen i måndags! Usch jag hatar att vara ifrån den jag älskar. :( Det värsta som finns.


Nej vi hörs imorgon gott folk!

KramKram

1 år och 2 månader <3

SKRIVET: 2009-07-01, kl 16:37:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kärlek

Idag är det 1år och 2 månader sen jag och Calle blev tillsammans och jag är så himla lycklig med honom. detta är bara början på något underbart i mitt liv:)

SKRIVET: 2009-07-01, kl 14:26:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

På väg hem.

sitter nu på bussen på väg hem. är helt död i skallen då det är så himla varmt ute. blev två köp från stan så visar er ikväll vad det är för något :) så nu blir det att åka hem och sedan ta flera dopp i poolen :) hörs sen :)

SKRIVET: 2009-07-01, kl 11:03:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

1/7-09

Nu sitter jag på bussen på väg till stan. Ska som sagt träffa min vän natta. Ska bli riktigt mysigt :) vi får se vad vi hittar på men kameran är med såklart :) jag mobilbloggar nog mer innan jag kommer hem. Hörs senare. kram