SKRIVET: 2011-08-26, kl 21:36:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

26.Augusti.2011

Godkväll! Dåligt skrivet från min sida men har fullt upp. Hade premiäröppning av nya Bellis Garden igår och gaaaaaalet med folk vi hade! Både i nya och gamla. Framförallt i nya då kön sträckte sig långt utanför ingången! Så det ska va!

Jag är inte ledig förns nästa fredag så kommer nog inte skriva mkt här! 12 dagar irad får mig att va trött om kvällarna så sitter inte så mycket vid datorn :)




ge mig brännan tillbaka!!!

Natti!

SKRIVET: 2011-08-21, kl 21:49:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

21.Augusti.2011


Ge mig värme och sol tack! Är grymt sugen på att åka utomlands i vinter men karln min vägrar! Så får se hur det blir med det.

SKRIVET: 2011-08-21, kl 21:27:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

21.Augusti.2011

Hej igen! Riktigt mysig eftermiddag med Johanna Persson :) Jag mötte upp henne på jobbet men innan så stanna jag och köpte två par skitsnygga boots! Föll direkt!!



Första paret!


Andra paret! Har ett par svarta sedan innan och jag kunde inte motstå ett par chokladbruna också!

Ligger nu nerbäddad med min Onepiece och kollar Fast and The Furious. Ska snart sova då jobb väntar imorgon :)

NattiNatti!


SKRIVET: 2011-08-21, kl 13:30:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

21.Augusti.2011

Goddag! Blev 6 dagars arbete denna vecka och dagarna bara blåser förbi! Idag är jag ledig och är lite småtrött. Skjutsade mamma,pappa,Classe & Annica till en 50-årsfest igår och sen så åkte jag hem igen där Calle var. Runt halv 9 så åkte vi ner till Ida och träffa henne och umgicks lite. De har skaffat världens sötaste hundvalp! En wachtel. Så himla söt och sprallig!
Vi åkte hem en timme senare och bara tog det lugnt. Jag va så trött och skulle upp runt 3 på natten för att hämta alla igen från festen. Pappa ringde prick klockan tre och jag tog hans bil(som jag inte kört sen dec 2009). Så hämta dem och gick sen och la mig igen.

Idag ska jag åka till stan och mysa med Persson! Ska först förbi stan och gå en timme och kika. Sen möta upp henne 16 då hon slutar :)

Fick en fråga här på bloggen om att jag såg gravid ut på bloggheadern?
Orginalbilden är här ovan. Kan nog inte bli smalare? Nu har du fått svaret. Jag är INTE gravid. Inte än iallafall!

Nu ska jag duscha och fixa mig! Ska göra mig skitsnygg då jag har bott i jobbkläderna i månader nu så vill känna mig snygg! ;) haha

Ciao uppdaterar senare!

SKRIVET: 2011-08-16, kl 21:28:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Utkast: Aug. 16, 2011

Goddag,Godkväll,Goddagens! Idag blev det jobb(såklart). Och vi plocka upp runt 900 kg krukor idag. Så är lite småmör i armarna. Lite småsår på armarna men det ska synas att man jobbar!

Veckan ser ut såhär:

Måndag:Jobb
Tisdag:Jobb
Onsdag:Jobb,till Calle
Torsdag:Jobb
Fredag:Jobb
Lördag:Jobb(skulle vart ledig men fick hoppa in pga sjukdom), vara fyllechaffis åt mor och far
Söndag:Äntligen få träffa Persson! Som jag saknat henne!!!!

Sen nästa vecka börjar mördarveckan! Ledig tisdag sen jobbar jag varje dag. Ni som inte vet så jobbar jag på Bellis Blomsterhandel här i Uppsala och vi ska etablera oss(eller har kanske man ska säga?). Chefen har byggt en till butik i trippla storleken(1500kvm) och har premiäröppning den 25 Augusti! Det får ni inte missa! Den ligger i Stenhagen vid Coop Forum. Så det blir något nytt för Uppsala! Inte bara Plantagen,Blomsterlandet osv utan nu blir det något nytt,något bra! ;)


Nya Bellis lokaler!(gammal bild)

SKRIVET: 2011-08-15, kl 21:13:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

15.Augusti.2011

Godkväll! Igår var det en ledig dag för min del. Åkte till Calle till 16.00 och tog det lugnt. Skulle ha spelat minigolf med Sara & Linus men det blev ändrade planer så jag,Calle och Gurra åkte dit själva. Jag ledde första halvan men sen gick det utför bara. Förlorade. Men alla som känner mig vet att jag har världens otur i spel!

Sen så åkte jag och Calle hem och lagade mat. Blev potatiskroketter,ryggbiff,tzatziki och vitlökssmör. Supermätta och paltkoma så det small om det! Vi somnade med kläderna på 21.00 i sängen och vaknade sen igen vid midnatt. Så jag är övertrött idag!

Tänkte bara meddela att jag kommer ha fullt upp i veckan så dåligt med inlägg väntas! Men jag försöker mitt bästa ;)

Ciao!

SKRIVET: 2011-08-13, kl 21:59:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

13.Augusti.2011




Några relativt nya cambilder - som jag aldrig använder längre!

Nu blir det tv. Sova lite och sen upp för fyllechaufförsarbete!

SKRIVET: 2011-08-13, kl 21:00:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

13.Augusti.2011

Dåligt uppdaterande från min sida :/ Men har ingen inspiration när min blogg ser ut som den gör! Finns det någon vänlig själ som skulle kunna tänka sig att göra om min layout totalt? Vore guld värld isåntfall!

Jag har jobbat från måndag till lördag och är nu ganska trött. Fullt upp på jobbet men så ska det va!

Har dåligt med bilder också. Har inte haft tid helt enkelt :) . Jobbar från 08.30 till 18.30 så är fullt upp! Imorgon ska jag bara ta det lugnt iallafall - sova ut kanske? Fast det är farligt för då är man trött måndag morgon när man ska upp. Aja jag får se helt enkelt!

Nu ska jag skjutsa bror till bussen och sen hämta han inatt. Snäll syster han har va? Som hämtar han efter krogen och allt. Det får han allt komma ihåg!

Bjuder på en gammal bild:


Förra årets höstklädsel! Notis till mig själv ; Måste hitta ett par snygga boots!!!

Ska slänga halva garderobens innehåll om en månad hade jag tänkt. Då jäklar blir det shoppa av!Shoppingvän någon?

SKRIVET: 2011-08-06, kl 19:55:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

6.Augusti.2011

Ingen lust alls att blogga! Fullt upp med jobb och när jag kommer hem sitter jag helst inte vid datorn utan tillbringar timmarna med annat.

Imorgon har jag en ledig dag och Calle likaså! Jag vill gärna dra till Västerås så ska försöka få med mig Carl´n dit också! Jag är duktig på att övertala;D

Sen nästa vecka blir det jobb måndag till lördag. Sen har vi inte fått schemat framåt men det kommer!


Jag saknar min snygging till vän! Kom hem från Skåne nu kvinna!


Saknar mitt bruna hår lite! I september/oktober kommer du tillbaka! Längden likaså



Bra sugen på en runda! Någon som är på?!

SKRIVET: 2011-08-03, kl 17:04:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

3.Augusti.2011

Helt slut! Legat i solen i över 3½ timme och är matt kan jag säga. Igår så hade jag sönder altandörren.Skulle dra igen den och låsa och den har varit riktigt tung och svår att få igen så jag tog i för kung och fosterland! Jo tjena. Hela handtaget lossnade jag och flög två meter bakåt och landade på rumpmuskeln - resulterar idag i att jag har svårt att sitta på hårda underlag haha!

Sen idag när jag låg och solade så upptäckte jag att det läckte från poolen. Wihoo. Så ringde mamma och pappa som är på semester - mamma kom med besked hon med. Hon hade tappat sin nya mobil i havet. Wiho! Allt på en gång. En olycka kommer aldrig ensam - utan TRE!

Så har donat med det idag,vattnat och plockat då det varit kaos inne hos mig. Benen är rakade och jag tänkte duscha och fixa mig för att dra till stan senare!

Jobb imorgon och tre dagar framåt. Jag älskar mitt yrke mer än allt! Klockrent att va florist och göra vackra ting:)



En gammal bild från början av sommaren!

Dags för dusch!

SKRIVET: 2011-08-02, kl 21:26:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

2.Augusti.2011

Goddagens! Eller godkväll ska man kanske säga!
I söndags så va jag först hemma och tog det lugnt,solade lite och gick sen ut i skogen med pappa och plockade kantareller! Hittade inte så mycket då det är så torrt. Sen drog jag in till Calle och vi åt på Aspentos och sen så hämtade vi upp Simon för minigolf på studenternas! Gick helt okej för mig, 66 poäng. 126 är det sämsta och 18 är det bästa! Eftersom jag skulle upp 05:30 dagen efter så åkte vi hem tidigt och tog det lugnt.

Måndag morgon kom,klockan ringde vid 05.30 och jag steg upp,fixa mig och åkte sen till Grossisten och mötte upp Erik & Pontus. Nu blev det att inhandla massa nytt till både snittkyl och krukväxter till butiken. Blev allt från små plantor till stora stora hjärtan på båge! Så vi gjorde om nästan hela butiken,skyltfönster och kyl!

Idag va jag tröttare än igår! Tröttheten kommer efteråt. Idag blev det att fixa det sista som vi inte hann igår, sen påbörjade jag ALL begravning vi har tills tors/fre. Är runt 20 dekorationer per DAG. Men jag gillart!

Efter jobbet åkte jag till Maxi för att fylla på här hemma. Sen dess bara tagit det lugnt. Är ledig imorgon så ska hålla tummarna att vädergudarna ger mig klarblå himmel!

Hörs imorgon! Hejs :)

Igår va det den 1/8 = 3 år 3 månader <3