SKRIVET: 2010-03-31, kl 23:02:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

31.Mars.2010

Ligger här i sängen hos Calle och vi har packat klart bilarna och gjort frukost tills imorgon som vi ska ha med oss i bilen.
Ska snart ta oss en dusch för att sedan sova förmodligen. Jag har åkt på en förkylning! Lagom roligt :/

Vi hörs om en vecka då jag kommer hem från fjällen!

Kramhej

SKRIVET: 2010-03-31, kl 17:32:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

31.Mars.2010

Igår så blev det jobb och efter det åkte jag direkt till min gamla skola. Ekebygymnasiet för att kika på årets treor när de hade gjort sitt YB(Yrkesbevis). Jag och Karlsson var helt fascinerade och såklart va det superduktiga! Man märker verkligen hur mycket jag saknar skolan. Jag har inte besökt skolan på över ett år och igår så gjorde jag det.
Träffade alla underbara lärare och bara njöt! När jag gjorde YB förra året var vi 4 st som gjorde det medans iår så var de 11 st tror jag det var. Helt otroligt vilken skillnad!

Jag åkte hem imorse från Calle och har sedan dess packat för fullt. Åker som sagt till fjällen imorgon bitti med pojkvännen och hans familj! Ska bli riktigt skönt att åka iväg lite :).

Åker om 1½ timme hemifrån ungefär och ska svänga förbi Maxi och handla lite saker på vägen. Sedan till Calle och sova där då vi åker tidigt imorgon bitti. Jag,Anna och Calle åker upp före Micke och Gurra. De andra åker med ett släp vilket Calle inte orkade ta så vi drar innan! :)

Jag kanske uppdaterar ikväll då jag är hos Calle, vi får se helt enkelt!

KramKram!

SKRIVET: 2010-03-28, kl 19:07:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

28.Mars.2010

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig för att sedan dra in till Calle! Vi ska till hans mamma och fira Gurra i efterskott! :)

Blir nog mina jeans,en oversizetröja och mina nya skor! Tar kort senare!

Tjolahopp ;D

Ps, det va på tisdag jag skulle förbi Ekeby! haha bra på att ha koll eller vad!

SKRIVET: 2010-03-28, kl 16:30:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

28.Mars.2010

Har inte tid att vara sjuk! Har börjat få ont i halsen och är superseg i huvudet. Jag har inte TID! Jag som ska upp till fjällen i en vecka på torsdag tidig morgon.

Sov dåligt inatt med, drömde massa konstiga drömmar om lodjur och massa skit! Har ett lodjur som går runt vårat hus. Såg spår 20 meter från min stuga så är rädd för att den ska ta katterna våra och allt. Drömde tillochmed att den dödade människor :/ Nej usch! Nog därför jag drömmer om den för att pappa visade mig spåren igår. Och jag skojar inte, deras tassar är som hela min HAND, inte handflatan utan hela HANDEN!

Nog om mardrömmar. Imorgon blir det jobb och efter jobbet åker jag såfort som möjligt till Ekebygymnasiet. Har inte varit där sen i Juni så ska bli himla roligt att träffa alla lärare och elever! Gick som sagt ut i somras och ska tillbaka dit imorgon för att se när årets tredjeklassare har gjort sina YB. Som sagt så var våran skola och flera i landet de första att testa på detta stora prov. Jag och 3 till från klass FL3 var med och genomförde det och det är bland de bästa jag har gjort! Ska bli så otroligt roligt att se detta! Minns allt som igår så längtar tills man får se deras resultat! :) Ska nog dit och kika med Karlsson! Ska bli kul att träffa henne med :D Har itne träffat henne sen i somras! HERREGUD ALLTSÅ! TIDEN!!!!!!!!! som bortblåst.


Nej nu ska jag börja packa inför Arådalen. Då jag jobbar mån-tis så blir det knappt om tid så passar på idag :)

SKRIVET: 2010-03-27, kl 19:24:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

27.Mars.2010

Godkvällens! Längesen jag var såhär trött! Usch! Ikväll blir det bara att ta det lugnt och kika på tv :). Åker till Calle imorgon då han jobbar till 20.00 ikväll och han ska upp och jobba imorgon igen.

Imorgon blir det att börja packa lite smått för om 5 dagar så är vi uppe i fjällen och ska vara där en vecka :) Arådalen är så himla fint verkligen! Eftersom jag jobbar mån-tis så hinner jag inte packa så jättemycket. Så blir att börja packa ytterkläder och sånt så man vet att man har allt.






Ber om ursäkt för att jag förmodligen putar med läpparna men vatusan! Men en mycket rolig och lyckad kväll blev det! :)

SKRIVET: 2010-03-27, kl 17:06:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

27.Mars.2010



Blev en liten video från Kalas när Björn spelade!

SKRIVET: 2010-03-27, kl 16:26:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

27.Mars.2010




Fullproppat verkligen!





Klockren bild! Bartendern tog min kamera för att skapa en riktig stämning i bilden! haha



Blev förfest hos Johanna med lite folk!  Sedan drog vi vidare till Kalas där vi hade biljetter till Björn Rosenström! Väldigt lyckad kväll verkligen!

Inte varje dag som man sjunger duett live till björn rosenström och headbangar! OJOJOJ! Men hade en underbar kväll med mina fina vänner! Gör vi om snart igen!

Nu ska jag ta mig en dusch och kika om pappa har satt igång med grillningen! :)


SKRIVET: 2010-03-25, kl 20:25:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

25.Mars.2010

Blev en lååång dag idag! Vaknade upp innan Calle imorse. Så har väl varit vaken sen 8 någonting på en ledig dag. Men har fått mycket gjort iallafall. Åkte hem när Calle började jobba 09:30 och jag firade mamma som fyller idag! Grattis Mamma <3

Var hemma tills klockan 14 och sen skjutsade jag mamma och pappa till stan då de ska på kryssning nu under helgen :) Åkte efter det till Gränby där jag gick förbi systemet och köpte med mig lite tills imorgon. Svängde in på Calles jobb och kikade hur han hade det. Verkar gå superbra för honom! :)

Åkte vidare och inhandlade tre par nya skor. Känner att det är dags att ställa undan vinter"stövlarna".



Drog efter inköpet vidare till station och plockade upp bror. Kommer ihåg hur nervös man var när man körde i centrum när man övningskörde på körskolan. Nu så kör man utan nervositet och utan att känna att allt ska gå åt helvete. Det släpper så otroligt fort!

Nej nu ska jag bädda ner mig i sängen och kika på tv! Är supertrött. Imorgon har jag en hel del att göra!

Hejs



SKRIVET: 2010-03-24, kl 21:37:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

24.Mars.2010

Godkväll! Dagen har både varit mindre bra och bra!
Ligger i Calles säng och bara tar det lugnt. Har så förbaskat ont i mina händer så vet inte riktigt vad jag ska göra. Är så himla seg i knogarna.

Imorgon är jag ledig så funderar på om jag och Calle ska åka tidigt imorgon och kontrollbesikta min bil. Ska besikta skadorna som kom när jag blev påbackad för några veckor sedan. Så ska se om vi hinner lämna in den innan vi åker till fjällen.

Imorgon blir det att åka hem och fira mamma som fyller! Sedan skjutsa in mamma och pappa till stan för de ska på kryssning :).Ta fram lite kläder inför fredagen då jag ska ut med tjejerna! :) Har ingen som helst aning vad jag ska ha på mig menmen. Hittar säkert något! :)

Fredag - Utgång-
Lördag - Hämta mamma och pappa
Söndag  - Oplanerad
Måndag - Jobba
Tisdag - Jobba
Onsdag -  Packa
Torsdag - FJÄLLEN ;D

SKRIVET: 2010-03-23, kl 15:24:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

23.Mars.2010

Sitter här i mjukiskläder och ska närsomhelst åka och hämta bror. Sedan duscha och fixa mig för att åka till Gränby och kolla efter födelsedagspresent åt mamma som fyller på torsdag :). Calle slutar klockan 17 så han möter upp mig på Gränby :)

Blir att vara i fjällen några dagar mindre då Calle har fått jobb vilket är superbra! Dock tråkigt att vara där i 6 dagar istället för nästan 1½ vecka :(. Menmen!

Hörs senare! Hejs



Den headern ska upp förr eller senare! Måste dock fixa så att hela bakgrunden går i den färgen. Inge snyggt annars!
Men som ni förstår så menas texten på headern med att det är en blandning av florist och tankar i bloggen ;)

SKRIVET: 2010-03-21, kl 22:55:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

21.Mars.2010

Nu blir det att kika tv för min del och förmodligen sova tidigt! Ska ta en sovmorgon imorgon känner jag och sedan göra lite småsaker som att rensa garderoberna, skotta snö och allt därtill! Mindre roliga men nödvändiga saker :)


Måndag- Vara hemma och ta det lugnt
Tisdag- Förmodligen träna med Persson sen till Calle(som förövrigt fått jobb och jobbar Alla dagar i veckan! glad för din skull älskling <3
Onsdag- Jobb 08:30-18:15
Torsdag-Skjutsa mamma och pappa till båten
Fredag- Utgång med tjejerna!
Lördag-Hämta mamma och pappa från båten.

Nej nu ska jag hoppa ner under mina duntäcken(observera TÄCKEN- TVÅ TÄCKEN) och kika tv!
Söndag-

SKRIVET: 2010-03-21, kl 19:08:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

21.Mars.2010

Sitter här och funderar på om man ska beställa en resa tills hösten. Med antingen vännerna eller pojkvännen. Pojkvännen låter mest frestande faktiskt! Värme är det som fattas just nu, framförallt när man kikar ut genom fönstret.

Imorse åkte Calle till jobbet och jag tog en timmes till sovmorgon för att sen göra mig iordning inför att åka till stan i denna snöstorm! Var tvungen att åka till jobbet för att lämna in lönelappen som jag glömde att göra igår. Mamma och jag åkte sedan vidare till Gränby där hon skulle hämta ut en sko som hon hade lagat och jag köpte mig en tröja(måste unna mig lite iallafall, innan Ullared(A). ). Sedan gick jag förbi Calles jobb och kollade om hans chef va inne så han kunde hjälpa mig med min mobil. Men det får jag göra en annan dag då han var ledig :).

Nu tänkte jag fortsätta hjälpa Martina med hennes header till bloggen:




SKRIVET: 2010-03-20, kl 19:51:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

20.Mars.2010











Saknar Egypten verkligen. Kikade igenom alla bilder som togs och får massa flashbacks! Gillas :)

Jag ska spara pengar till en resa i sommar/höst/vinter någongång och bara njuta! :) Nu är bland det viktigaste köpt. Körkortet,Bil osv. Nu är det bara en lägenhet med Calle som fattas! :) Det kommer med tiden :)

Om en timme cirka kommer han hit och vi ska bara ta de tlugnt, ska kika tv medans och fixa naglarna :). Och fixa tvätten :)

KramKram!

10 dagar cirka tills fjällen! LÄNGTAR!!!!!!!!!!!!!!!!!

SKRIVET: 2010-03-18, kl 21:04:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

18.Mars.2010

Ber om ursäkt för vääääldigt dåligt bloggande men har haft lite att göra! I måndags så kom Calle hem från fjällen och vi åkte direkt och kollade på en lägenhetsvisning i stan. Riktigt fin lägenhet men såååååå liten! 36 kvm var det men kändes som knappt 20kvm.

I tisdags, hmm vad gjorde jag då. Jo jag va först med Calle och hans pappa och fixade lite saker. Hämtade bilar och bara tog det lugnt på hans firma. Sen mot kvällen åkte vi ut till mig för att fira Ida som fyllde 20 år! Grattis i efterskott till henne ;). Åkte in till stan igen mot kvällningen för att bara mysa och ta det lugnt. Jag skulle jobba dagen efter och sen gå på Vårinspiration med Interflora. (Återkommer dit).

Onsdagen bjöd som sagt på jobb från 08.30-18.30 och sen åkte vi tjejer direkt till Victoria konferenscenter där det bjöds på mat, kyckling och bulgursallad. MUMS! Efter blev det 2 timmars inspiration med Anna Fraser. En tjej som verkligen vet hur man får folk att lyssna!




Nästan identiska bilder men fick inga närbilder på sakerna. Sara Köppä kanske kommer upp med några sedan! Va kul att träffa dig Snaran efter så lång tid! :)

Har iallafall mycket bilder att visa så slänger upp dem i oordning!






Dåliga bilder men de kommer bli så jävla snygga i sommar till bruna armar,vitt linne,kavaj och glajjor!




Nej nu ska jag snart bädda ner mig i sängen. Ska packa först och ta fram jobbarkläder för imorgon blir det jobb och efter jobbet åker jag till Calle :) För att sen jobba lördag med :)

Natti Natti! :) Släng gärna iväg en kommentar, alltid trevligt!


SKRIVET: 2010-03-14, kl 21:19:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

14.Mars.2010

Har så förbaskat ont i vaderna så det inte är sant. Man märker att jag jobbar i fel skor! Men får skylla mig själv ;)

Nu tänkte jag bädda ner mig i sängen och kika om det finns någonting spännande på tv och förmodligen kommer Calle att ringa! Har inte pratat med han sen iförrigår. Ingen täckning där uppe i fjälltrakterna!

Men imorgon kommer han hem så då ska vi ses! :) Men innan jag förmodligen åker in till honom så ska jag fixa med blommorna jag köpte hem från jobbet idag och sen förmodligen ta det lugnt bara ! :)

Hörs imorgon!


En bild från förra helgens bravader!


SKRIVET: 2010-03-14, kl 19:47:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

14.Mars.2010


Nya jeansen jag köpte igår. Dåliga bilder men jag gillar´t!



Gårdagens "look". Nu blir det att gå in i andra huset och kika tv! Imorgon kommer Baby hem så får se om han hinner komma hem innan 17:30 annars får jag dra själv och kika på visningen. Om jag nu orkar åka själv dit. Får se helt enkelt! :)

Jobbade idag med. Gick suveränt. Bara det att det va mycket folk och vi var två idag och kylen skulle göas men det gick så bra tills en halvtimme innan stängning då huvudströmbrytaren till allt gav upp så både kassorna och belysningen la av! Men det löstes när vi precis skulle stänga :P.


SKRIVET: 2010-03-13, kl 23:10:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

13.Mars.2010

bloggar imorgon då jag ska sova du. jobb hela dagen imorgon vilket jag ser fram emot. slänger upp några bilder efter jobbet som togs idag :) mobilbloggning tar för lång tid framförallt med touch :) sov gott. saknar Calle! <3

SKRIVET: 2010-03-12, kl 19:21:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

12.Mars.2010


start tid; 18:47
1. vad heter du (ditt riktiga namn) : Jessica Maria Östlund
2. vad kallas du - Jessica,Jerre
3. vad vill du bli kallad - Jessica blir bra! :)
5. stjärntecken - Fisk.
6. lunar - Nej
7. bdb - Ja
8. helgon - Nej
9. vart bor du - Uppsala
10. vad har du för mobil  - LG,Sony Ericsson
11. har du en egen dator - Yes
12. vem är din/dina bästisar - går man i ettan?
13. har du några husdjur - Två katter :)
14. vad ska du göra i sommar - Utomlands hoppas jag! Nej men leva livet med pojkvännen,jobba osv :)
15. favoritfärg - Har många färger jag gillar
16. turnummer - 12.27
17. vad älskar du mest - Min famil och pojkvännen!
18. intressen - Vännerna,pojkvännen, äventyr!
19. favoritband - Har inget.
20. favoritlåt med ditt favoritband - ingen just nu.
21. namnsdag - Juni & Februari
22. vad skulle du vilja heta (förnamn efternamn ) - Dunno.
23. vad heter du på din msn just nu - Jessicamariaöstlund
24. hur många online - 17
25. vem är 15nde online - Simon
26. vem har du blockat - De som förtjänar det
27. hur många olika grupper har du - Nej
28. har du några olästa mejl på hotmail - Sådär.
29. har du några nya kommentarer på bdb - Nepp
30. isf hur många - -
31. hur ser din drömkille/drömtjej ut - Jag har redan hittat min drömkille <3.
32. beskriv ditt hår - Ogillar starkt
33. har du några piercingar/tatueringar - Yes,
34. vart skulle du bo om du fick välja - Ingen aning faktiskt.
35. bor du i lägenhet eller villa - Villa
36. vilken färg är snyggast på kläder - Blandning :)
37. vad har du på dig - mjukisar och tjocktröja
38. har du något i håret just nu - En tofs
39. vad har du gjort idag - Tagit det lugnt, suttit på altanen halva dagen och "solat"
40. vad ska du göra imorron - In till stan.
41. hur mår du just nu - Helt okej :)
42. hur brukar du annars må - Har mina stunder!
43. är du sjuk - Börjar nog bli det
44. har du ont nånstans - Nej
45. har du gått till tandläkaren detta året - Nej jag tror inte det. Eller jo det kanske jag gjorde!
47. har du några syskon -Ja
48. vilket är ditt favoritdjur - Ingen aning.
49. äter du ofta godis - HAHA JA!!
50. vilket är ditt favoritgodis - CHOKLAD
51. vad är det finaste som finns - Livet :)
52. vilken är din favoritdryck - Vatten ;)
53. vilket är ditt favorit tv-program - Ingen aning,NCIS,CSI osv.  
54. vilken är din favorit vecko dag - Ingen aning då alla dagar känns likadana för mig nu.
55. vem är din förebild - mamma & pappa
56. vad är bäst med dig - Generös
57. gillar du muffins? - Ja! :)
58. hatar du någon just nu - Ogillar, ja
59. saknar du någon just nu - Ja, min man som är 50 mil ifrån mig just nu <3
60. har du kysst en apa - Nej
61. vilket husdjur skulle du vilja ha - Vet inte. Har 2 katter nu så.   
62. är du allergisk mot något - Nej
63. har du ngt nytt gb-inlägg på bdb - Nej.
64. hur många bilder har du lagt ut - Vill inte veta.
65. vad har du valt för bild här ovan - ?
66. vilket band är det dåligaste som finns - vill inte veta.
67. är du kär - ja!! <3
68. är han/hon snäll -  Underbar <3.
69. vad är din civilstatus - I ett underbart förhållande <3
70. Hur många bildagboken har du haft - 1.
71. Hur många har du nu - 1.
72. är du medlem på någon annan sida än bilddagboken - ja.
73. isåfall vilkenvilka - facebook
74. vilket är det fulaste tjejnamnet - ingen aning.
75. vilket är det fulaste killnamnet - ingen aning.
76. har du varit hos frisören det här året? - Ja :)
77. använder du nagellack - ja, klarar mig inte utan det!
79. har du eget rum - mm.
80. har du en dubbelsäng? - 120, räknas det?
81. har du en egen platt tv - Nej.
82. när flyttade du senast - Har aldrig flyttat ifrån tomten.
83. vilken stil har du - Jeans,linne,tröja,leggings,skor,strumpor?
84. vilken kändis skulle du vilja gifta dig med -Ingen alls
85. vilken kändistjej har snyggast kropp - No idea
86. vilken kändiskille har snyggast kropp - Ingen aning
87. skulle du kunna tänka dig att bli prostituerad - Nej!
88. har du hoppat studsmatta det här året - Nej.
89. vilken är den godaste frukten - Jaru, Kiwi är gott.
90. äter du grönsaker varje dag - ja, i princip.
91. dricker du så mycket vatten som man ska - Ja det tror jag nog.
92. är du underviktig, normalviktig eller överviktig - Normalviktig, men ska börja springa!
93. hur lång är du - 170
94. är du nöjd med dig själv - Till och från.
95. vad är du bra på - Leva livet!
96. har du en egen hemsida - jessicamariia.blogg.se
97. är du medlem på den engelska bilddagboken - Nej?
98. hur gammal önskar du att du var - I den åldern jag är :)
99. vad är klockan just nu - 18:58
100. är det jobbigt att svara på frågor - Ja kan man säga.
101. hur ser din dataskärm ut - Platt. - Widescreen
102. har du städat idag - Ja faktiskt.
103. har du varit ute idag - Ja :).
104. vem ringde du senast ? - Calle
105. vad var du senast arg på - en msnkonversation  
106. vad har du för status på msn just nu - Upptagen.
107. vad har du ätit idag - Lövbiff och pommes.
108. önskar du att du var tjockare - nej, smalare.
109. hur många hus har du bott i - två.
110. är du medlem på last.fm - nej, vad är det?
111. lyssnar du på webradio - Ja, lyssnar just nu faktiskt :)
112. bäddar du sängen - Ja varje dag :)
113. har du lätt för att somna - Nej tvärtom.
114. snarkar du - Nej tack gode gud!
115. vad har du för startsida - facebook.
116. har du ett sladdlöst tangentbord - Nej
117. brukar du ha högtalare när du pratar i telefon - Jag hör så bra ändå så.
118. vad lyssnar du på just nu - NRJ.
119. vad har du för ögonfärg - blågråa.
120. vill du tatuera dig - Already done.
121. vad har du för visningsbild på msn - mig & Natta
122. vilka sidor/program är du inne på nu - NRJ, Facebook, blogg.
123. laddar du olagligt ner musik - Nej det tror jag inte.
124. har du en egen ipod - Yes.
125. är du fet - Nej men skulle vilja väga mindre, ska bli!
126. vad önskar du dig i julklapp - Ingen som helst aning!
127. ska du köpa prada mobilen - Aldrig!
128. har du sett filmen linas kvällsbok - YEs
129. är du emo - Alla dagar i veckan.
130. vad stör du dig på - Finns mycket tyvärr.
131. vad är emo enligt dig? - jaru.
132. brukar du lyssna på hög musik - Yes!
133. vad gör du om dagarna - Allt möjligt.
134. tycker du om popcorn - Yes :)
135. vilken är din favoritläsk - Ingen som helst aning, blandat! :)
136. vad är din favoriträtt - Finns mycket gott mamma lagar :)
140. är du död - Nej :)
141. är du osynlig - Ibland ja.
142. filar du naglarna - Yes
143. har du fräknar - Ja mycket på somrarna.
144. har du posters på dina väggar - Nej
145. vem är snyggast i my chemical romance - Ingen.
146. vem känner du som har haft mest mobiler - Martina
147. vilket är ditt favoritämne - Slutat skolan!
148. vilket ämne hatar du - Engelska och Svenska va värst.
151. Favorit lärare - Ellen.
152. favorit loka - Ingen aning
153. cola eller cola light - cola.
154. älskar du din dator - Kan ha en bättre.
155. är din dator bög - Alla dagar i veckan!
156. vad är ditt favoritplagg - Leggings.
157. vilka affärer handlar du oftast i - Bikbok.Gina,H&M.
158. vart handlar du (stad) - Uppsala.Sthlm.
159. favorit tv-serie - Redan svarat på den frågan.
160. tycker du top model är roligt -Roligt och roligt men kul att kika på.
162. favoritfilm - Avatar är bra.
163. vilken är den bästa musikgenren - Blandat ;D
164. bada eller sola - Sola
165. katt eller hund - KATTOCHHUND.
166. åska eller sol - sol.
167. vinter eller sommar - sommar.
168. knarkar du - nej.
169. skriker du - Ibland.
170. super du - ibland.
171. äter du - Det är klart :).
172. snusar du - nej.
173. dricker vatten -  ja.
174. är MER gott - Yes :)
175. tycker du om salt - Jag är tokig i salt!.
176. har du kysst din egna spegelbild - Klart ;)
177. vad tänker du när du ser din spegelbild - Stackars spegelbild!.
178. ät en banan! - SKit på dig
179. har du runkat nångång - Är man 12 eller?
180. använder du för mycket hårspray - Nästan aldrig.
181. man ska borsta håret hundra gånger om dagen, gör du det - Nej men 1000 gånger om dagne.....
182. favorit säng - Calles <3
183. har du en snopp - Nej tack gode gud!
184. har du sovit i en säng på ett varuhus - Nej
185. vill du ha sex just nu - Alla dagar i veckan.
186. vem är tuff - Alla dagar i veckan.
187. favorit meny på donken - 9bitars nuggetsmeny
188. donken eller burger king - McDonken.
189. svart eller vitt - Vitt
190. rosa eller grönt - Nada
191. död eller levande - Levande
192. rädda joppe - Död eller levande!!!
193. tittar du på tv just nu - Nej
194. skulle du kunna vara med i en porrfilm - Nej.
195. favorit karaktär i simpsons  - Bart.
196. skulle du kunna sjunga på allsång på skansen - HAHA NEJ!.
198. skulle du vilja gifta dig med marilyn manson - Nej fyfan.
199. skulle du kunna tänka dig att ha sex med nån i blink - Nejtack.
200. städat eller stökigt - Städat,
201. bästa sex platsen - Orginal
202. favorit halstablett - Vicks blå
203. är du ofta sjuk - Ja rätt ofta
204. gillar du anonyma bevakare - Skit i dem.
205. vågar du rapa högt inför andra - beror på vilka.
206. skriver du mer än 2 utropstecken - Beror på.
207. vad är klockan nu då - 19:09
208. vad är det för datum - 12 mars 2010
209. vad ska du göra sen - Kolla tv och bara njuta av kvällen
210. är du inne på msn nu - Yes
211. hur många har du blockat på din msn - Ingen aning, då jag tar bort dem efter!
212. är nallar söta - Beror på
213. är jonte söt - ?.
214. vart handlar du helst mat - Ica MAxi
215. vilken är din favoritglass - Daim!
216. hemmakväll eller fest - Hemmakväll, men beror på humöret.
217. privat fest eller festa med folk på stan - privat fest på stan =)
218. ditt nordiska favorit land - sverige.
219. älva eller vampyr - Älva
220. gud eller djävulen - Gud.
221. vilken övernaturlig förmåga skulle du vilja ha - Ge folk önskningar - Bra önskningar!
222. hus eller lägenhet, vad väljer du - Hus nu, lägenhet med Calle!
223. favoritgrönsak - Tomat.
224. har du anorexia - Nej
225. vem shoppar du helst med - Vännerna eller själv.
226. räcker hundra kronor till mycket när du är inne på H&M - Gör det säkert om man är ute efter såna saker!
227. Hur vill du dö - JAg vill inte dö
228. skulle du vilja att det görs en sida för dig på lunarstorm när du dör - Nej
229. Nedfryst, aska eller nedgrävd när du dör - Aska.
230. är bilddagboken den bästa sidan som finns - Nej.
231. hur ofta sitter du vid datorn - Varje dag
232. har du klippt ditt eget hår - Yes
233. har du gråtit efter att du varit hos frisören - Nej så jävla chicken är jag inte.
234. Favoritöl - Dricker inte öl. CIDER eller DRINKAR TACK!
235. vitt eller rött vin - Vitt.
236. öl eller vin - Inget av det.
237. coca cola eller red bull - Cola
238. vad ska man blanda vodkan med - HAIWA.
239. havet eller sjön - Havet
240. favorit ö - Solpalats.
241. vem står dig närmast - Familjen och Calle.
242. vad klarar du dig inte utan - Familjen,Calle,Choklad.Vännerna
243. behöver du mer kärlek - Jag har den kärlek jag behöver <3
244. blir du full varje helg - Haha Nej
245. är du natt eller dag människa - Beror på
246. är du vampyr - Alla dagar i veckan.
247. har du varit med i något rollspel - När jag va mindre, ja
248. favorit the sims- spel - Spelar inte det.
249. festa eller festival - Festa.
250. ska du på pride - Nej verkligen inte.
251. vill du det då ? - Nej
252. är du transa - Nej.
253. vad skulle du ändra på om du fick åka tillbaka i tiden - Finns många saker tyvärr.
254. vad skulle du välja åka framåt i tiden eller bakåt - Bådeoch.
255. barn eller vuxen - Behåller mina 20 år.
256. när ska du flytta hemifrån - När jag och Calle hittat en lägenhet :)
257. eller har du redan gjort det - Nej
258. går du i kyrkan varje söndag - Nej
259. svävar du på rosa moln varje fredagkväll - Nästan så :)
260. har du piercat nån gång - Yes
261. är du laglig - Jag är en snäll tjej
262. skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig - Ja
263. värsta musikstilen - Dansband,rock,hårdrock,opera osv.
264. rese sätt du föredrar (båt, bil osv.) - Bil,Båt
265. är britney en bra mamma - Ej insatt i skiten.
266. vem är du mest lik i mumintrollet - LÄTT LILLA MY!!!
268. ölmage eller vinmage - Inget av det!
269. vill du ha barn - Ja!! 2-3 stycken :)
270. har du sjungit singstar nångång - Yes, med min underbara stämma!
271. vilken är din favorit då - Ingen aning.
272. favorittparfym - DKNY - som jag fick av Baby <3 Har alla 3 nu!
273. använder du deodorant - Alla dagar i veckan.
274. är du beroende av nånting - Ja, kärlek och choklad!
275. panda / björn - Panda
276. favorit radio kanal - NRJ,RIX
277. favorit bil - Min älskade Golf!
278. vad tycker du om att helen sjöholm har legat på sverige toppen i över tre år - Bryr mig inte för ett endaste öre!
279. favorit författare - Ingen som helst aning.
280. vad vill du bli när du blir stor - Jag vet inte..Tragiskt!
281. favorit modeexpert olivia eller sofia båda från aftonbladet - Pantern Perra.
282. senaste biofilm du såg? - Avatar.
283. skulle du torka dig med pengar om du hade flera miljoner - Nej onödigt med sånt skit.
284. är du rik eller fattig - Jag lever ett normalt och älskvärt liv!
285. vad tycker du om beckham familjen - Inte insatt.
286. favoritsport - Inte insatt
287. silver tåget eller kustpilen - Stetsbågen!
288. har du sett filmen Spökhistorier - Nej
289. var den bra då - HAR INTE SETT DEN SA JAG JU!!
290. vilken historia är läskigast - FU!
291. har du långt hår - Lite neranför axlarna
292. vill du ha längre eller kortare - LÄÄäNGRE!
293. schlager nörd eller - Nej!
294. kunga familj eller president - KINGELING!
295. sämsta veckodagen - Har ingen
296. har du en dålig hår dag idag - Yes!
297. tror du på ett liv efter döden - Ja det gör jag.
298. är du politiskt intresserad - Verkligen inte!
299. är du rädd för att dö - Ja
300. vad är klockan nu då. - 19:20

-------------------------------------------------------

Nej nu ska jag ta en dusch sedan bänka mig framför tv;n :) TJOLAHOPP!

SKRIVET: 2010-03-12, kl 18:36:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

12.Mars.2010

Vad gott med lövbiff som är grillat på grillen! UTOMHUS! Underbart :)

Imorgon tänkte jag åka in till Gränby för att kika på lite jeans. Behöver ett par snygga jeans känner jag! Och sen bara ta det lugnt och gå runt och kika.

Börjar känna mig sjuk med. Superseg de senaste dagarna, täpp i näsan osv. Bara att försöka vara på topp ändå!


SKRIVET: 2010-03-12, kl 16:07:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

12.Mars.2010



Länge velat ha en spetsklänning och denna lär man inte missa att ha i sommar med färgade accesoarer och gladiatorskor och en jeansjacka över på kvällningen! Underbar verkligen!!




Toga Dress SEK 299, Vila - NELLY.COM

SKRIVET: 2010-03-12, kl 15:43:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

12.Mars.2010

VIlket väder! Har först städat lite här hemma och sedan suttit ute på altanen i 2-3 timmar och läst en bok som heter När livet stannar av Malin Sävstam. Handlar om hur allt hände när tsunamin förstörde hennes liv. Man får följa från dagen det hände tills år efteråt. Har bara kommit 100 sidor men från första meningen var man fast! Så rekomenderar verkligen den boken.

Ska nu gå in i stora huset och se vad familjen har för sig. Sedan blir det GRILLNING!!!!!!!!!!! Ja ni hörde rätt! Vi ska grilla för första gången ute iår ;D

Får gratulera Gustaf Flyberg också som fyller år idag! Grattis till honom ;D

SKRIVET: 2010-03-11, kl 20:31:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

11.Mars.2010

Nu blir det att kika på tv och sedan duscha! Är superseg, förstår inte varför men sover nog oroligt om nätterna. Förkyld börjar jag bli igen och magen värker! Skitsaker! IBUMETIN HERE I COME!

SKRIVET: 2010-03-11, kl 19:01:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

11.Mars.2010

Helt otroligt vad avstånd kan göra. Imorse åkte Calle 50 mil upp i landet och ska stanna där tills på söndag. Jag känner av att han ej är i Uppsala och får en sån annorlunda saknar-känsla i mig som inte vill försvinna. Jag får helt enkelt vänta tills på söndag! :)

I helgen ska jag ta det väldigt lugnt faktiskt. Ta vara på vädet(såg att det ska bli bra väder ) Eller lite bra iallafall! :)

Idag blev det att vakna upp ensam hos Calle då han åkte tidigt imorse och sen så drog jag vidare till Ica Maxi där mamma va. Tog en tripp till systemet och sen storhandlade vi.

Funderar på att dra till stan/gränby på lördag och leta efter ett par jeans. Är så jäkla sugen på ett mellanljusa slitna jeans! Låga i midjan och stuprör. Tror det passar mig perfekt!




Gårdagens outfit:

Jeans. Vila
Skjorta - G.T
Armband  - J.Persson
Linne - Gina




Påtal om ingenting, drömde världens konstigaste dröm när calle hade åkt imorse! Drömde att jag var gravid och när jag födde så kom det ut två kattungar som hade lite stuk som en bebis. Och när svansen ramlade av lite senare så blev det en riktig bebis. Helt konstig dröm :S Har drömt jättemycket om barn på sista tiden!Men man vet aldirg ;) Kanske är gravid ;) .Nejdå, men drömmer jättemycket om det, måste vara att det är så mycket barn,graviditet och allt runtom mig just nu.

Nu ska jag in i andra huset och kika om pappa fyllt på spolarvätska i min bil då man använder det som aldrig förr under denna slaskperiod på vägarna!

SKRIVET: 2010-03-10, kl 14:18:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

10.Mars.2010



Det steg rätt ordentligt på förmiddagen kan man säga!



Enda bilden som blev ok. Dock ser benen ut som elefantben men skyller på att bilden är tagen ovanfrån!

Tänkte börja fixa mig snart för att sen dra vidare till stan! :) Dock går tiden alldeles för långsam
t!

SKRIVET: 2010-03-10, kl 13:14:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

10.Mars.2010

God förmiddag i detta underbara väder! Har suttit ute på altanen på en filt ( INGE SNÖ DÄR!! ;D ) och noppat ögonbrynen. Tänkte sen faktiskt ta fram lite kläder och känna mig lite vårfin! Svart börjar bli lite tråkigt tyvärr.

Jag slänger upp lite bilder på olika outfitklädslar om en stund! Stay tuned :)

SKRIVET: 2010-03-09, kl 20:59:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

9.Mars.2010


Idag blev det att vakna i sin egna takt och sen bege sig till stan för att möta upp Persson! :) Jag lämnade in lapparna till alla tillhörande ställen och äntligen är skadeanmälanlappen inlämnad så nu håller jag tummarna! Jag har lovat mig själv att inte köpa någonting alls(klädesplagg,smink,tillbehör,väskor och ALLT därtill) innan den 16;e april då jag drar ner till Ullared. Känns så jäkla onödigt att köpa saker som man kan få för mindre än halva priset där nere :)

Det är redan 9;e mars idag och tiden har gått så himla fort! Om mindre än 3 veckor är jag påväg upp till fjällen med calles familj och tillbringa påsken där. Ska bli så underbart! Calle och hans pappa åker upp nu  helgen för att se till att allt är OK. De har köpt ny soffa och massa saker till nya huset där så det är klart när vi kommer upp i påsk! :)

Vilket väder det var idag!
Skinnjackan kom fram och under hade man bara en skjorta(se bild ovan).

Imorgon ska jag först förbi stan,Biltema för att införskaffa lite spolarvätska,glödlampor och ett nytt varselljus till pappa och sedan åka vidare till Calle :)
Man märker verkligen vilken skillnad det är när man har körkort och framförallt egen bil. Eftersom jag bor som jag gör så är det så himla skönt att kunna ta sig överallt! :) Och NÄRSOMHELST. Slippa vänta på att föräldrarna ska komma hem så jag kan få skjuts osv. Nej körkortet är fan det bästa! Och efter det kommer bilen! :)

Nu tänkte jag hoppa ner i sängen med en popcornpåse och kika tv! :)

PS; I love You Carl <3

SKRIVET: 2010-03-08, kl 23:19:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

8.Mars.2010

Hemma sedan en timme tillbaka ungefär från Olearys och jag tog en fish n´ chips. alltid gott!! Evigheter sedan jag åt det :)

Kikar nu på tv, Criminal Minds och ska snart duscha sen sussa! :)

Hörs imorgon ! :) Kram

SKRIVET: 2010-03-08, kl 17:38:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

8.Mars.2010

Igår kom baby till mig runt sjusnåret. Med sig hade han kladdkaka och gottit till! Så blev en riktig myskväll.

Idag har vi gjort mass ärenden som att ha köpt soffa,bord,element och allt därtill. Alltid lika roligt :)

Om 30-60 min ska vi åka till O´learys och äta mat :) GottGott! Är verkligen superhungrig :)

Imorgon måste jag ner på stan för att lämna in skadeanmälanlappen och sen lämna in en annan lapp till AMS. Sen träffa Persson! :)

Hörs senare efter maten!

SKRIVET: 2010-03-08, kl 17:37:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

8.Mars.2010

Igår kom baby till mig runt sjusnåret. Med sig hade han kladdkaka och gottit till! Så blev en riktig myskväll.

Idag har vi gjort mass ärenden som att ha köpt soffa,bord,element och allt därtill. Alltid lika roligt :)

Om 30-60 min ska vi åka till O´learys och äta mat :) GottGott! Är verkligen superhungrig :)

Imorgon måste jag ner på stan för att lämna in skadeanmälanlappen och sen lämna in en annan lapp till AMS. Sen träffa Persson! :)

Hörs senare efter maten!

SKRIVET: 2010-03-07, kl 15:06:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

7.Mars.2010

Har varit en städdag för min del! Riktigt tråkigt men välbehövligt :).
Har precis varit och hämtat bror vid bussen och nu blir det att invänta Calle som senare kommer hit ! :)




Mina nuttar!

3 veckor tills vi åker till fjällen! Ska bli så härligt att åka upp igen :)













SKRIVET: 2010-03-06, kl 22:43:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

6.Mars.2010

Nu blir det sova av! Inatt fick jag lite sömn då bussen var 30-40 minuter försenad. Calle försvann klockan 06.00 på natten. Letade igenom HELA huset men ingen Calle. Så jäkla äckligt att inte veta vart han va, kollade tillochmed bilarna utanför om han låg och sov där. Han kan ibland ha en tendens att somna lite varstans ;)

Två timmar senare så kommer han ner till mig och det visar sig att han gått i sömnen. Två trappor till övervåningen och lagt sig brevid sin pappa i sängen och sovit. Han är för gullig!

Nu ska jag sussa iallafall :)

Imorgon kommer Calle hit senare och vi ska bara ta det lugnt! Måndag blir nog att åka till stan och kika lite och göra lite ärenden. Men jag ska inte köpa några mer klädesplagg innan i mitten av April då ULLARED står på listan!

SKRIVET: 2010-03-06, kl 19:57:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

6.Mars.2010

Godkväll! Ber om ursäkt för dåligt bloggande men har helt enkelt haft annat för mig. Igår var jag ut med tjejerna och det kändes att det va ett bra tag sedan! Det var så trevligt så! :)

Tänkte bjuda på några vimmelbilder och digitalbilder från igår. Resten av alla bilder finns på min Facebook eller så slänger jag upp några senare!















Några av alla bilder som togs igår kväll! Kvällen bjöds på Vippen, gratis drinkar, dans, panik och skratt! Så idag är man lagom heees!


SKRIVET: 2010-03-04, kl 22:12:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

4.Mars.2010

Nej nu blir det sova av!
Börjar känna mig lite trött så blir lite tv-tittande och sen sova för att gå upp 07:20 imorgon :)

Natti Natti!

SKRIVET: 2010-03-04, kl 19:26:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

4.Mars.2010

Idag blev det att vakna till väckarklockan ändå! Men var inte tvungen att gå upp så låg någon timme till. Jag och Calle vaknade sen till liv och åkte och hämtade däcken till bilen.

Men igår däremot var en rätt så tuff kväll. Calle åkte och hämtade sin pappa och då lånade han min bil för den stod ivägen för alla andra bilarna på gårdsplanen. När han kommer tillbaka så säger han att han blivit påbackad. Så roligt. Halva sidan på höger sida är kvaddad. Inte skitmycket men det är många bucklor och lacken är helt förstörd.





Men det löser sig! Försäkringsbolaget är nog på min sida ändå!

Nya bodyn jag köpte i veckan! :) Ingen bra bild men får duga. Blir att ha den på sig imorgon då tjejerna ska ut och parta! :) Tar med mig kameran!


Va på Gränby med Johanna idag med, kikade lite i affärer osv! Jag invigde Systemet med. Blev några cider och lite därtill!

Jobb imorgon sen hem till Calle för att fixa och lämna bilen. SEn får vi se vart jag tar vägen! Känns som om det blir en lyckad kväll :)

SKRIVET: 2010-03-03, kl 20:32:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

3.Mars.2010

Godkvällens!
Blev jobb mellan 08:30-18:30 idag och Persson kom förbi en snabbis och sa Hej. Hon gick en promenad så hon passade på och se hur jag jobbade :) Var väldigt lugnt på jobbet så jag stod mestadels hela dagen och snittade. Så jag har ont i mina händer. De är torra och spruckna. REDAN! Men är det en blandning av snittblommor,vatten och kyla så blir det väl så :)
Åkte sen och bytte bil och sen tillbaka till Calle :) Sitter nu där och tar det lugnt. Gurra och Calle spelar NHL-BOOOOORING! Och jag tänkte gå och ta en dusch.
Imorgon däremot ska jag sova ut till en viss tid. Sedan åka och hämta mina däck till bilen med Calle och sen får vi se! :) Ska hem imorgon kväll iallafall då jag jobbar på fredag och måste hem och fixa lite saker.
Hörs sedan! Dusch nästa!

SKRIVET: 2010-03-02, kl 23:02:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

2.Mars,2010

Vilken underbar dag! Vaknade tidigt imorse av klockan och åkte sen till mammas jobb för att jobba med henne :). Slutade klockan två och åkte då hem för att byta bil men så blev inte den saken. Hände lite saker så tog mammas bil istället. Ska åka och ta min bil imorgon :)

Efter jobbet åkte jag in till Persson och vi kikade på stan, jag fann en skitsnygg svart body med rosetter ibak i ryggen. Visar en bild någon dag! Går nästan ner i svanken med urringningen men det va så jäääkla snyggt!
Vi gick tillbaka till Persson och gick till Bastulokalen och bastade :) Myysigt i kylan!

Sen åkte jag hem mot Calle och höll på att bli påkörd, vissa kör som idioter verkligen!! Jag och Calle åkte till Sara&Linus och fikade. Träffade bebbarna och bara hade det trevligt :) Tack <3

Nu kikar jag tv och tänkte snart sova! Jobb imorgon sen hem och byta bil sen hem till Calle igen! :)

Natti Natti!

SKRIVET: 2010-03-01, kl 21:47:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

1.Mars.2010

Sitter här och tänker på hur allt var för 2 år sedan för mig. Jag umgicks med Calle endast som vän men jag visste vad han kände för mig. Jag var rädd att förlora honom som vän om jag tillät mig själv att bli förälskad i honom. Men under Sista april natten till första Maj 2008 så satt vi och pratade hemma hos Max på hans trappa i Gamlis och allt bara kändes så himla rätt. Jag insåg att detta skulle vara någonting speciellt och att jag bara skulle må dåligt av att låta känslona hållas inne.

Och nu sitter jag här. Nästan 2 år senare med den bästa människan i mitt liv! Carl Fredrik Flyberg. Om 2 månader så är det 2 år för oss två och jag älskar det!
Såfort han och jag får fast jobb så flyttar vi ihop :) Vi kikar för fullt och han har varit på några visningar faktiskt! :)

SKRIVET: 2010-03-01, kl 19:15:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

1.Mars.2010

Nu är tvätten nästan klar, ska bara sortera allt :) Sedan blir det en tidig kväll för mig då jag ska upp och jobba med mamma imorgon! Många sjuka så jag hoppar in som extralärare ;) Alltid lika roligt :D

Jag har jättemycket bilder att visa för er och jag börjar nu!



Som sagt så fick Linus & Sara två tvillingpojkar den 22:a februari iår och de är så underbart söta! Jag är så glad för eran skull att allt gick bra och att ni mår så bra allehopa! Jag kommer snart och hälsar på, så säkert så! Kram på er <3

Före och Efter-bild från när vi målade/tapetserade om i vardagsrummet hemma!


När de firade mig på morgonen, dock dålig bild men!


Bilden säger väl allt ;)


(Stora bilden)Bild 1: Vykortet jag fick från mamma. Ni ser själva vad som står ;)
Bild 2: Ett Doftljus som doftar choklad som jag ställde i badrummet. Doftar underbart!(I bakgrunden står en av de två parfymerna jag fick av baby <3)
Bild 3: En supersnygg spetskjol jag fick av Bror&Carolin! Tack! <3
Bild 4: Body som jag är förälskad i! Tack Bror&Carolin<3
Bild 5: Armband från Bror&Carolin <3

Sen blev det saker till bilen, påslakan,presentkort,pengar,Brudkista som jag fick ärva av mormor. Hon hade fått den av sin mamma så den kommer gå i arv flera generationer! <3, sen fick jag smycken,väska och parfym av baby. Och sen massa mer saker! En underbar födelsedag iallafall <3

--------------------------


<3


<3


Nu tänkte jag kika hur man öppnar ett sparkonto och sen blir det att fixa naglar och packa lite för imorgon jobbar man 08:00-14:00 och sen åker jag direkt till stan för att träffa Persson förmodligen och efter det vara med Baby och sova där för att sedan jobba på onsdag :)

Hörs senare!


SKRIVET: 2010-03-01, kl 14:21:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

1.Mars.2010

Sitter här ensam och tuggar tuggumi. Baby åkte hemifrån mig för 2 timmar sedan ungefär för att jobba :).
Jag passar på att städa och gör allt som man annars inte orkar eller hinner ;).

Har redan börjat skriva en inköpslista tills jag och mamma åker till Ullared i April! Ja,jag vet att det är låångt dit men när man kommer på saker man behöver köpa så passar man på och skriver upp det. Eftersom vi endast kommer shoppa från 08:00-16:00(åker buss) så måste man planera in hur man ska shoppa så man hinner gå igenom allt! De som inte varit där skrattar säkert men man måste göra så för att hinna. Ni anar inte hur stort det är!

Idag är det 1 år och 10 månader för mig och Baby ! <3