SKRIVET: 2008-12-25, kl 21:45:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Torsdag

Idag är det torsdag, igår var det julafton och imorgon är det Åre som gäller!

Igår var som en helt vanlig dag, gick upp runt 10:30 och duschade och fixade mig, åkte runt 12:45 hemifrån för att åka till farmor och farfar och fika där. Mysigt. Sedan runt halv tre åkte vi hemåt, Först hem för att hämta alla kassar med julklappar och sedan till Preemmacken för att köpa groggvirke och några trisslotter. Blev att de stängde precis när vi kom dit, men de släppte som tur var in oss, gick ut och såklart fastnade man med klacken i gallret utanför dörren haha, tappade skon och killarna som stod kommenterade med " haha det har blivit lite för många groggar ser jag", roligt värre!

Sedan blev det mormor och morfar, där vi skulle fira julafton med alla klappar.
Det jag b.la fick va

Pengar
morgonrock
extern hårddisk
duntofflor
godis
örhängen( av bror)
tights(av bror)
ljushållare som sätts på väggen
M.m.orkar inte rabbla upp allt

Sedan kom Baby till mormor och morfar, mysigt!
Åkte hem en stund senare där vi öppnade varandras julklappar, jag fick mina Fred Perry skor!
Och idag har det varit lugnt, väckte Calle efter många om men runt halv 1, åkte till Maxi och handlade lite och hamnade sedan på Donken(vart annars haha), sen blev det besök hos hans mamma runt 4, julmat(tredje dagen i rad) och sedan kom tomten! haha klockrenaste tomten på länge alltså(calles mamma), sedan fick JAG en julklapp av tomten, trodde jag aldrig, ett present kort på Gina Tricot :D av calles mamma såklart, tack Mia <3

Nu är allt packat inför resan till Åre imorgon bitti!, blir att gå upp runt 06:00 och möta upp resten av människorna. Blir nog att bara jag och Calle åker hans bil och resten av grabbarna andra bilen.
Kommer hem den 28:e eller den 29:e, beror på lust och om lägenheten är ledig!

Ta hand om er nu i mellandagarna!!



Hug/J

SKRIVET: 2008-12-23, kl 23:29:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdag

Idag är det tisdag, imorgon är det onsdag, vilket är JULAFTON!

Om jag ska vara ärlig så känns det inte ett dugg som julafton, känns som vilken dag som helst!

Blev att vakna upp med Calle imorse, sedan skulle han till jobbet, började 16:00. Blev att hjälpa mamma med julmaten som vi sedan vrakade i oss, rätt gott faktiskt.

Imorgon blir det full rulle, kommer ställa klockan på 10:00, duscha och fixa mig för runt 13:00 åker vi hemifrån. Ska till farmor och farfar och byta julklappar, sedan kanske jag ska övningsköra till mormor och morfar där vi iår ska fira julen! (Bilder kommer senare), Kalle Anka får man inte missa! Det är en tradition.
Efter julklappsöppningen som jag inte ens ser fram emot så åker vi hem med bagageluckan full. (hoppas jag verkligen (A), och sedan kommer Calle hit på kvällen och vi ska bara mysa sönder och öppna varandras julklappar.

Den 25;e ska jag på julmys hos calles mamma och äta god mat. För sedan tidigt morgonen efter drar vi till Åre. Jag, Calle, Perra, Goggen & Max, blir ensam tjej men det är skitsamma. 2 dagar överlever jag nog :)

Nyår, hur blir det för er ? Hör gärna av er! :) Terassen är bokad av Ida. så där blir jag förmodligen. MÅSTE BARA HITTA EN NYÅRSKLÄNNING!!!!!!!!!!!!!! GAH :(



GOD JUL TILL ER ALLA <3

Hug/J



SKRIVET: 2008-12-22, kl 19:33:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Måndag

2 dagar kvar till julafton, helt sjukt vad tiden går fort, man känner inte ens av julkänslan :/

Igår blev det en lugn dag, en ensam dag. Städade huset och bara tog det lugnt. Tog ett varmt bad och pysslade om mig själv. Blev lite knäckbakning med. Vet ej hur de smakar men smakar säkert smaskens. Säger vi.

Idag har varit hur seg som helst, nästan suttit framför datan hela dagen, inte gjort någonting speciellt alls. Gjort en läxa om hur APU:n. Eller den är inte klar men nästan så!

Blev bestämt tidigare idag också att det blir Åre mellan den 26:e till den 28:e med Calle, Per, Goggen, Max & Hanna. Skönt att komma bort lite känner jag. Åka lite bräda om det nu tillåter!

Calle kommer senare efter att han har slutat, vilket är runt 22-23. tråkigt tråkigt. Imorgon får jag se helt enkelt vad dagen bjuder på.

Ta hand om er <3


Hug/J

SKRIVET: 2008-12-20, kl 18:55:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredag/Lördag

Igår var det fredag då, både en underbar fredag och ett helvete:

Sov hemma natten till fredag, mamma skjutsade upp mig. Sista dagen på praktiken och jag trodde dagen skulle ge mig lite leenden och något med " synd att det är sista dagen för dig", men nejdå. Att stå bakom och göra 50 julgrupper och 20 amaryllisdekorationer. Det är värdelöst, Dagen gick och runt 17:30 gick jag därifrån med en besvikelse, jag fick inte ens ett tack. Inte ens " tack för all hjälp". Är det så jävla mkt begärt?! Fyfan säger jag bara, aldrig mer. Så jag laddade om och begav mig till Johanna med halv 7 bussen. Vi började fixa oss lite smått, Isabelle kom och snart va vi klara. People väntade på oss.

Efter krogen kom Calle och hämtade mig utanför, runt halv tre kanske, sen blev det att sova för hela slanten, fick nog i mig lite för mkt igår!

Lördag - Vaknade upp ensam i calles säng, han hade åkt till jobbet, mamma och pappa hämtade mig runt halv 1 hos calle, Sen blev det att vara hemma och ta det lugnt bara. En trött lördag.

Tack alla för igår <3 mysmys

Hug/J

SKRIVET: 2008-12-18, kl 21:01:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Torsdag

Ber om ursäkt gott folk för att inte ha skrivit på länge!, men har haft enormt mycket att göra och tänka på.

I fredags förra veckan jag som sagt på Idolfinalen och jag säger bara ! Vilken jävla känsla i Globen alltså! 14.000 personer som skriker och klappar händerna, det är runt 28.000 händer det(hah), Kevin vann, alltså rätt person. Tog 00:12 tåget hem med Matilda, Isabelle och Johanna, efter Idol blev det utgång för min del, pojken min var på People så hamnade där ett tag, mer behöver inte nämnas....

Lördag blev att åka hem och bara ta det lugnt, baby kom senare på kvällen och söndag blev en Handlajulklapparsöndag med älsklingen. Blev julklappar till mamma,jonas och mig själv haha, blev en Peakjacka, en röd jävel. Stopplykta javisst, but I like it!

från Måndag - Torsdag(idag) har jag mest praktiserat, vilket både varit roligt och ett rent helvete, men bara en dag kvar sen är det över :)

Fredag är det imorgon, och då blir det krogen med Johanna & Isabelle! Blir nog en lugn kväll, tror jag.. Praktik- sen drar jag till johanna för att fixa oss och förkröka sen blire People.

Helgen blir sedan lugn, Calle jobbar så inge mys där inte!




Den 8:e ses vi FL3!!!
Föresten, hur har ni det på eran praktik, när det är sista dagen imorgon? jag själv är överlycklig!!!!

Hug/J

SKRIVET: 2008-12-12, kl 12:46:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredag

Idag är det fredag, ja en sån där fredag som man längtar till. Det är slutet på veckan!!!!!!


Idag blir det Idolfinal i Globen med Johanna, Isabelle och några till. Ska bli kul! Ska ta 4 tåget från Uppsala (Redan?!), jo men insläppet börjar 18:00 förstår ni, ;)
Hemma i Uppsala igen runt 01.00 kanske, sen blir det att sova hos BABY!!!, inte träffat han sen i måndags :( Tror inte vi varit utan varandra så länge under dessa månader, men han jobbar mycket och jag är sjuk. Inte den bästa kombinationen men nu så!!





Att drömma mardrömmar är det allra värsta, vakna och tro att det är gjort och sant och svikit den personen, nej aldrig! Aldrig , kommer aldrig hända! Men fy så hemskt det var :( Att otrohet går att drömma om, fyattsingen, hjälp


Kollade igår kväll på . Ps, I love you, tack för tipset mannen!
Längesen jag såg en så bra och känslomässig film, låg med tårar i sängen under hela 2 timmar då filmen var igång på datorn, helt underbar och sorglig, 'är att rekommendera om ni vill se en UNDERBAR film som verkligen tar tag i ens känslomässiga sida. Mys säger jag

Ta hand om er i snöyran mina duvor,
Hug/J

SKRIVET: 2008-12-11, kl 17:42:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Torsdag

Idag är nog bland den värsta denna månad. Jag har inte orkat göra någonting idag,
Det enda jag gjort som är värt att nämnas är att jag va ut på en liten promenix med Jaana, genomblöt om fossingarna när man kom hem. Menmen.

Att vara sjuk i 4½ månad är värdelöst, det suger verkligen. Jag klarar inte av det längre. Det är mycket jag inte klarar av nuförtiden.

Jag saknar skolan hur mycket som helst. Att få gå upp på morgonen och veta exakt vad som väntar en, vad för läxor som ska vara gjorda, vilka lektioner man har och vad för någonting man ska göra nere i floristsalen. Och veta vad man ska göra efter skolan, åka till respektive hem och bara slappna av och ladda inför nästa dag


Vad finns att göra egentligen? Ska man tro på sig själv i alla sammanhang´? Varifrån kommer alla svaren?

SKRIVET: 2008-12-10, kl 17:08:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Onsdag

Idag är det onsdag då. Inte bloggat på ett tag men har haft fullt upp.
 Nu sitter jag hemma med världens förkylning och inte har ork till någonting. Har lagat pannkakor idag och bara tagit det så lugnt som möjligt. Blev alltså hemma från praktiken idag men jag klarar inte av att vara där med denna förkylning.


   

Bild 1: Pannkakor i stora lass!!
Bild 2: Nisse snodde min stol, men han är för söt så han fick ligga kvar
Bild 3: Spenderat största delen av dagen vid datorn!


Vill bli frisk, orkar inte vara sjuk! Vart småsjuk sen i Augusti, nu får det räcka :/:(




Jag saknar min pojke :( Han är liksom mitt allt. Det har snart gått 8 månader. De bästa månaderna i mitt liv, egentligen förstår jag inte hur jag kan vara så lycklig. Men det är nog en självklarhet, att älskas av en person som Calle. Finns inget bättre. You're the only one <3 And forever will!

Det verkar vara en månad då lyckan väller som mest för människor/par, att se folk lyckliga i min ålder med ringar på fingrarna, det är någonting som myser inombords för mig. ett namn i ringen, en varsinn. Mys



Hug/J



SKRIVET: 2008-12-07, kl 16:23:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söndag - 2:a Advent

Andra advent idag, gud vad dagarna går fort! Bara 2 veckor kvar ungeför till julafton, oj herregud! Jag som inte har handlat någon julklapp alls hittils! Herejesus.

Igår kväll runt 20:00 kom baby, 2½ timmar tidigare än vad han skulle, wonderful! Blev massa tvtittande och massa mys, lagade lite mat runt niosnåret. bacon och makaroner hahaha, vad annars! Jag känner att jag måste börja träna, blev chockad när jag såg vad mätaren stod på när jag vägde mig, nu får jag skärpa mig här!

Idag har det bara vart mys och lite äggkokande, duschat och bara tagit det lugnt. Calle åkte in för en timme sen ungefär till Linus för att skriva låttxter. Ska in senare till honom hade jag tänkt. !
 


Detta summerade min helg!

Hug/J

SKRIVET: 2008-12-06, kl 15:24:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lördag

Dagen efter känns svår, varför känns det fel, jävligt fel? Och varifrån kommer felet

Fredag - vaknade runt 12 på förmiddagen då Johanna och väckte mig, resten av dagen blev att städa och bara ta det lugnt inför kvällningen, klockan blev 20:00 och jag började att fixa mig, blev inte fullt nöjd med outfiten men den fick duga! 21:39 gick bussen, så det gällde att lägga på ett kol, mamma kommer in runt 21:20 och säger att bilen är full. *frågetecken*. Jo där satt Kusin Danne FÖDELSEDAGSBARNET, en till Daniel och Emelie. full rulle i bilen. slog vad med kusin att jag ska ha mitt körkort klart innan maj månads slut. så får lägga på ett kol nu fan! jag SKA klara av det!!!!! Hans körkort står på spel hahaha. aja åkte buss in med dem, inne i stan 22:05 ungefär, möter upp Johanna, träffade jocke och sen blev det People! fyfan va skoj vi hade det alltså. Hapy Hour satt allt fint det :). Poff!! Tog 5:an till Johanna vid 02:30, kaos! hon hade försvunnit innan men jag fann henne i sista sekund. Somnade runt 03:30

Nu sitter jag här och det är lördag, förmodligen kommer Calle hit, det blir allt kul å se om han gör.

Ta hand om er

Hug/J

SKRIVET: 2008-12-05, kl 16:44:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredag!

Fredag there is!

Vart hemma idag och städat huset och hjälpt mamma hemma med småsaker :)

Krogen ikväll med Johanna. Ska bli skoj. POFFbrudarna såklart <3

Orkar inte skriva mer nu, hörs sen <3

Hug/J

SKRIVET: 2008-12-04, kl 17:52:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Torsdag

Dagarna går fort men ändå inte, hur kommer det sig?

Denna dag blev inte långvarig, vaknade i sängen brevid älsklingen. Började 10:00 men det blev hemgång med 13:15 bussen, inge pigg alls. Inte så konstigt eftersom mamma och bror är hemma med världens förkylning

Aja tänkte iallafall lägga upp gårdagens köp. Halsbandet och det gråa linnet, helnöjd!

Imorgon blir det People med Johanna, ska bli skojs :)
Får se till att bli bättre bara!







Hug/J

Ps: Nu ska Jessica ta ett varmt bad och bara slappna av och tänka på annat!

SKRIVET: 2008-12-03, kl 22:42:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Onsdag

Onsdag idag, bästa dagen hittils på praktiken tror jag, bara för att jag va där med Linda & Matilda. Var mer avslappnat än att ha de andra där. No offense(stavning?)

Och du Therese från Götet :D Kom in en kund som ville skicka blommor till Götet, såklart kom det till Frejas ;) tufft värre :D Lite kontakt har vi allt ;) haha! tror det va 29 grandprixrosor, gick på runt 1600 ;). Inte skulle man tacka nej inte!

Införskaffade också ett halsband och en tröja idag. Måste sluta shoppa nu men sakerna är inte dyra!
(Kommer bilder senare),Ska snart duscha sen sova.





Hug/J

SKRIVET: 2008-12-02, kl 18:56:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdag

Ny dag idag, ett rent helvete,

Praktik idag. Igen. Va inte roligt att gå upp, ville bara ligga kvar i sängen och känna värmen från Calle som låg brevid. Bara mysa hela dagen i sängen och kollar på tv. Men nejdå. 10 i stan/praktik there was.

Ägaren till butiken är ett rent h*lvete, men det gäller att hålla minen. Men jag får all skit. "Vart ska jag placera dessa krukor *****?"Du kan ta dem där borta" Okej" (5 minuter senare), "Nej men sådär kan du inte ha det, hur har du tänkt här egentligen?"

Alltså jag får krupp! De jag är där med, De frågade om jag tål dessa, för de tyckte att ***** var för hård. Bara att hålla med och slå ner väggen hemma sedan.

Aja, drog hem 15:30. De sa att det va okej

---------------------------------------------

Gårdagens inköp: Läderleggings med blixtlås längst ner, en t-shirt och ett par mörkgröna leggings(ej med på bilderna)
Dagens inköp: Ett par svarta Pumps
   

Tänkte senare åka in till baby, han är ledig imorgon så blir förmodligen myskväll.


Hug/J